FK Slavija

miky_hz
Kontakt:

Re: FK Slavija

Post Postao/la miky_hz » 17 jul 2011, 11:51

Poceli-Tomovic,Lackanovic,Papaz,Sadikovic,Stjepic,N.Seslija,Simic,Muminovic,Rasevic,Todorovic,B.Seslija

Kasnije uslo novih 11,da ne pisem sad i to :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 17 jul 2011, 13:00

? је у ? " & / у & $ ? " са " ? " " ' " ? са 5:0.

У ' $ сусрета ' ? се ? " пута, а у $ $ '.
$ ? - се " у " Сарајево 18 ? а $ $ " - " % $ тест " то " $.
" $ " $ - " $ у & $ -

" " " 7 $ 10 $.

" ПАЗАР – ? 5:0 (3:0)

? СЦ ФС " у Старој ".

$: 50.

$: $ ? ($).

?: 1:0 " – (15), 2:0 ? – (19) " ?, 3:0 ? 43, 4:0 " (71), 5:0 " (80).
" ПАЗАР: ", ", ", ", %, ", ", ", ", &, ?. ? су %: ", ?, ", ", ", ", ?, ", ", ". Тренер: ? ".
?: ", ?, Папаз, $, ", Н. ?, ", ", ", $, &. ?. ? су %: ", Урта, %, ?, С. $, $, ", ", ". Тренер: $ ?.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

kroos
Kontakt:

Post Postao/la kroos » 17 jul 2011, 13:05

vidim nije bilo u sastavu Fejzica, jeli i dalje u slaviji, jer znam da je trenirao sa njima ...
i tito je volio velež :D

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 17 jul 2011, 13:08

kroos je napisao/la:vidim nije bilo u sastavu Fejzica, jeli i dalje u slaviji, jer znam da je trenirao sa njima ...
Nije otisao tamo na pripreme,ja mislim da je imao nekih problema sa papirima pa se vratio za Nemacku.Ceka se jos i desni bek Ilic da se vrati iz Svicarske.

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 17 jul 2011, 13:15

kroos je napisao/la:vidim nije bilo u sastavu Fejzica, jeli i dalje u slaviji, jer znam da je trenirao sa njima ...
mislim da je u Slobodi sad taj Fejzić

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 20 jul 2011, 15:18

Na poziciju desnog beka dosao Danilo Pilica(ne znam da li je zvanicno potpisao),bivsi igrac Teleoptika,'92 godiste.Gledao sam ga nekoliko puta,nagovestavao je veoma dobru karijeru ali je poslednje 1-1.5 poprilicno stagnirao,za nadati se da bi mu Slavija mogla biti odskocna daska kao i jos mnogim igracima pre njega.Prednost mu je sto moze da odlicno pokrije stopersku poziciju,a ni zadnji vezni mu nije strana pozicija.Dobar je u skoku i u postavljanju,ali nije nesta narocito jak u duelu.Mislim da bi Slavija mogla da dobije lepo pojacanje u njemu.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 21 jul 2011, 14:56

Ilija Prodanovic bi trebao da dodje na stopera,a i Ilic momak koji je prosao probu,ali je morao da se vrati za Svicarsku.
Takodje tu su i dva Francuza,koja su zanimljiva klubu,ali nece ici na drugi deo priprema koji ce opet biti na Krupnju.

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 22 jul 2011, 09:28

Pitanje za Devila ili bilo koga, kakav je igrac Aleksandar Radulovic koji je igrao u Laktasima, a zadnje dvije sezone u austrijskom ASK Baumgartenu jer je dosao u Zvijezdu na probu i nakon jedne utakmice ostavio jako dobar dojam.
http://www.transfermarkt.de/de/aleksand ... 23171.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 22 jul 2011, 13:37

Bosanski zmaj je napisao/la:Pitanje za Devila ili bilo koga, kakav je igrac Aleksandar Radulovic koji je igrao u Laktasima, a zadnje dvije sezone u austrijskom ASK Baumgartenu jer je dosao u Zvijezdu na probu i nakon jedne utakmice ostavio jako dobar dojam.
http://www.transfermarkt.de/de/aleksand ... 23171.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Jbg drug nisam ni ja transfermarkt pa da znam o svakom igracu. :D
Meni ime nista ne znaci,ne mogu da se setim nikoga pod takvim imenom. ;) :(

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 22 jul 2011, 13:44

Devil je napisao/la:
Bosanski zmaj je napisao/la:Pitanje za Devila ili bilo koga, kakav je igrac Aleksandar Radulovic koji je igrao u Laktasima, a zadnje dvije sezone u austrijskom ASK Baumgartenu jer je dosao u Zvijezdu na probu i nakon jedne utakmice ostavio jako dobar dojam.
Jbg drug nisam ni ja transfermarkt pa da znam o svakom igracu. :D
Meni ime nista ne znaci,ne mogu da se setim nikoga pod takvim imenom. ;) :(
Ma karinas nakav...
Nego de pljuni kakvu analizu na Zeljinoj temi o makabiju iz tvog ugla...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 26 jul 2011, 13:33

Prodanovic i Ilic ipak nece potpisati prema informacijama koje dolaze iz Krupnja,Ilic nije mogao da sredi ispisnicu iz Svicarske,dok je Prodanovic ipak otisao u neki drugi klub koji mu je dao bolje uslove.Tako da je Slavija za sada dovela Smajica iz Sarajeva i Pilicu iz Teleoptika,a ocekuje se po povratku i prikljucivanje one dvojice Francuza.

Takodje ako koga zanima Slavija ce po povratku u Sarajevo odigrati meceve sa Lokomotivom(Brcko),Zrinjskim(subota najverovatnije na svom stadionu),i u nedelju sa timom Republika Srpska iz Cikaga.To bi se moglo pogledati.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 26 jul 2011, 18:51

$ ? су $ прву ? " & $ & у &. " " је " $ % " ", & је ? $ 4:0.

? $ & $ " % $ провјеру " ? РС $ " Јање. & " & је сутра, а на пропутовању " $ ? " у & " $ ? " са $ ?. ? провјера & је за & $ 17,30 ¥ у " Сарајеву " ".

& " (") – & ? 0:4 (0:3)

?: 0:1 $ 15, 0:2 % 40, 0:3 % 45, 0:4 $ 61,

$: ''& "'' у ",

$: 350,

$: ? ? (")
": ?, ", $, ?, ", ", ", В. ", ", $, ". ? су %: ", ?, С. ", ?.
?: $, ", $, ?, ", ", Н. ?, ", $, ", %. ? су %: ", $, $, ", &, Црта, Папаз, ?. Тренер: $ ?.

tarikhordas
Kontakt:

Post Postao/la tarikhordas » 27 jul 2011, 11:47

Devil je napisao/la:Prodanovic i Ilic ipak nece potpisati prema informacijama koje dolaze iz Krupnja,Ilic nije mogao da sredi ispisnicu iz Svicarske,dok je Prodanovic ipak otisao u neki drugi klub koji mu je dao bolje uslove.Tako da je Slavija za sada dovela Smajica iz Sarajeva i Pilicu iz Teleoptika,a ocekuje se po povratku i prikljucivanje one dvojice Francuza.

Takodje ako koga zanima Slavija ce po povratku u Sarajevo odigrati meceve sa Lokomotivom(Brcko),Zrinjskim(subota najverovatnije na svom stadionu),i u nedelju sa timom Republika Srpska iz Cikaga.To bi se moglo pogledati.
Sta je sam Muminovicem ?
I svako jutro kad se probudim, uv'jek na tebe prvo pomislim...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 27 jul 2011, 13:17

Ne znam pisali su jedno vreme da je potpisao,pa da se nije dogovorio,ne znam na kraju sta je ispalo,videcemo da li ce u subotu igrati prijateljsku u Lukavici.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 29 jul 2011, 23:51

Za Slaviju danas potpisali Darko Raca,bivsi stoper Slobode,Laktasa,CSK Pivare,Sarajeva,Mladosti iz Apatina,Orasja,te nekih klubova u Svedskoj,prema onome sto sam cuo nije neko pojacanje ali ostace da vidimo nadam se da cu se vec sutra uveriti u njegove kvalitete.Takodje dosao je napadac Nikola Vasilic meni poznato ime,mlad napadac prosao mladje selekcije Porta ali nije dobio pravu sansu,kasnije igrao za Obilic,Bask bio u Rumuniji polusezonu i to sve za 21 godinu.

Kao sto sam vec rekao Slavija u subotu od 17:30 igra protiv Zrinjskog,a u nedelju od 17:00 na istom stadionu protiv selekcije Republike Srpske iz Chicaga.

Zgembo Adislić
Kontakt:

Post Postao/la Zgembo Adislić » 30 jul 2011, 01:46

Devil je napisao/la:Ne znam pisali su jedno vreme da je potpisao,pa da se nije dogovorio,ne znam na kraju sta je ispalo,videcemo da li ce u subotu igrati prijateljsku u Lukavici.
http://www.transfermarkt.de/de/milan-mu ... 46381.html eh sad koliko treba vjerovati transfermarketu to je upitno :D... žao mi sutjeske, da je milan osto, vjerovatno bi usli u PL :D ovako :S nadam se da ću pored Željeznicara moci u nekoj mjeri navijati i za klub iz mog rodnog grada :D
je li ravno ovo? je li ravno?

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 31 jul 2011, 00:18

Lepa utakmica za popuniti predvecerje.Na kraju 1:1 realan ishod.
Slavija krenula u sastavu:Dujkovic,Raca,Sadikovic,Pilica,Lackanovic,Seslija,Simic,Todorovic,Rasevic,Vasilic,Mumuniovic.
Prvo poluvreme Slavija igrala bolje,no vec na pocetku sudija svira smesan penal,na tribinama niko ne zna sta je,svi misle korner kad ovaj indijanac svir'o penal,no kasnije ciste penale nije svirao prvo Zrinjskom pa Slaviji.
Siguran sa penala Muminovic ono ko na PES-u,sunjalicu po sredini gola.
Kasnije igra na sredini terena,Slavija je i dalje drzala loptu,ali Zrinjski opasno pretio nekoliko zaista odlicnih akcija,ali nista Dujkovic je kupio sve,jednom su ih lepo izradili ali onaj cupo ostade u ofsajdu,sjajna akcija bila.
Drugo poluvreme je Zrinjski malo vise preuzeo incijativu u krunisao sjajnim golom Kutalie kada je mislim Lackanovic proletio da ga jos nisu nasli,i onda matirao Dujkovica,imali su jos nekoliko prilika ali ostalo 1:1.

Sto se tice Slavije lepa je ovo baza igraca sto sam video,stabilno izgledaju.
Na golu Dujkovic veoma siguran kupio je i iz daljine i iz blizine,centarsuteve,moram priznati da ga odavno sigurnijeg nisam gledao.
Odbrana veoma pokretljiva i sto je najbitnije sigurna iako su igrali prvi put ovako.Levo Sadikovic gazi,mislio sam da nikada od njega nece biti igraca,ali momak igra svaka mu cast,pritome i izvodjac svih prekida.Desno Pilica danas nije odigrao neku utakmicu znacajnu,gledao sam ga i pre cini mi se da je napredovao,ali realno tezak je posao na njemu da zameni Popovica,uvek je Slavija imala jakog desnog beka,da li ce i on biti jedan od njih ostaje da vidimo.Stoperi veoma lepo uklopljeni za ove uslove jedna grtalica Raca sve je pocistio,nema kod njega neke pegle odmah se igra na prvu bekovski,sto je rezultiralo i cestim nabijanjem preko ograde,dok je Lackanovic vise tehnicar,voli da drzi loptu,da je iznosi,mislim da je veoma dobro uklopljen par,e sada videcemo da li ce oni i ostati par ja ipak mislim da nece.
Vezni red mi se takodje dopao,kakav igrac je onaj Todorovic :o ,znaci stil kao kod Robena samo drugoj strani,voznja po krilu pa okretanje prema golu i biciklo na desnu stranu,nisu ga mogli zaustaviti.Zadnji deo veze drze iskusni Simic,njegova standardna partija,ni dobro ni lose,te Seslija on me takodje odusevio danas,veoma zrela igra ne srlja iako se dosta puta izgubi i nadje na nekoj drugoj poziciji.Desnu stranu drzao Muminovic,kao u najboljim danima,do ludila je dovodio protivnicke igrace.
Jednu vrstu poluspice ali sa stalnim pomaganjem Muminovicu drzao je Rasevic drugi najlosi igrac danas,dosta se klizao po terenu koji je bio mokar ali jedini on,nije napravio neke znacajnije akcije.
I u napadu Vasilic u koga sam se potpuno razocarao,igrao samo poluvreme ali jedva da je lopte primio.

Drugo poluvreme napravljena je izmena B.Seslija-Vasilic,a kasnije su usli jos Zeba,Oglecevac,Pusara,Perisic,Besirevic,Jankovic i nekoga sam zaboravio ali nije bitno,tu je igra malo palo jer malo je ko od njih pokazao ista na terenu,i uglavnom oni bi trebali i da budu zamena sledece sezone.
Moze se reci da je ova provera uspela,jbg protivnik jak,ali trebace ovde jos treninga,no mislim da borba za opstanak nije upitna i da ce opet biti negde oko 10 mesta.
Sutra utakmica protiv nekih Srba iz Chicaga,ako bude lepo vreme oticu i to pogledati.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 31 jul 2011, 14:13

Samo da kazem da se danasnja utakmica igra u Vojkovicima na terenu Famosa. ;)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 04 avg 2011, 16:46

U nedelju i zvanicno krece nova sezona za tim iz Lukavice,iz samog tabora ocekivanja nisu velika,cilj je samo sa dosta podmladjenim sastavom ostvariti sto bolji rezultat na tabeli.

Iz kluba su tokom prelaznog roka otisli stoperi Stankovic i Regoje,desni bek Popovic,napadac Radovanovic,Jamina je vec odavno otisao,ali je sada zvanicno,te mali Begic koji je bio pozajmljen Famosu sada je presao u Iskru iz Bugojna.

U klub su dosli desni bek Pilica iz Teleoptika,stoper Raca iz Slobode,stoper Nikolic iz Sutjeske,veznjaci Smajic iz Sarajeva i Muminovic iz Sutjeske,te napadac Vasilic iz BASK-a.
Takodje prikljuceni su igraci iz omladinskog pogona Urta,Jankovic,Besirevic te Kubura kao 4.golman ali on ce i dalje biti angazovan u juniorskom timu verovatno.

Sta mozemo ocekivati od SLavije ?
Tesko je reci koliki su zapravo realni dometi ove ekipe,ove sezone mislim da je to ipak pozicija oko 10.mesta dosta su podmladjeni izgubljeni su neki vazni igraci,ali ocekuje se da dodju sada neki novi klinci koji ce nositi igru.Mnogi smatraju kao i prethodnih sezona kada sam se opet borio sa njima da Slaviju ceka teska sezona i vrlo moguce ispadanje,ipak ja sam totalnog drugog misljnja i verujem da ce kao i prosle sezone pokazati da su ipak gornji dom BIH fudbala.Da su prosle godine ostali pribrani i da nisu 4 puta zaredom kiksali kuci mogli su se umesati u borbu za Evropu ovako ostali su ipak dole,ali pokazali su vec tada ovi klinci da mogu dosta,ove godine su jos iskusni.
Kada kazem da ocekujem da neki novi klinci nose igru Slavije tu pre svega mislim na super kvalitetnog Todorovica,strasno levo krilo,mislim da je '89 godiste,te Seslija zadnji vezni on je '88 godiste koji je imao poprilican broj ponuda da ode ali je ipak ostao jos ovu polusezonu,tako sam bar cuo price,oni bi uz iskusnije Muminovica i Simica trebali da drza taj vezni red.Pitanje je kakva ce odbrana biti i koliko uigrana,ono sto sam video u mecu protiv Zrinjskog da je ono dobro ukomponovano Lackanovic i Raca su se lepo slozili izgleda a konkurencija im je pojacana sa Nikolicem iz Sutjeske te ako ga povrede zaobidju Papazom,odlicnim stoperom koji je '87 godiste ali je vec imao izlet u inostranstvo,ali imao je proslu sezonu za zaborav kada je gotovo celi drugi deo bio van terena zbog povrede,pa na pocetku priprema opet zadobio novu.Desna strana je pokrivena Pilicom,dok levu bi trebao da drzi odlicni Sadikovic.

Dakle ono sto sam ja video Slavija ovako ulazi u sledecu sezonu:

------------------Dujkovic(Tomovic,REmic)--------------------

--Pilica(jankovic)---Raca(Nikolic,Radovanovic)---Lackanovic(Papaz)------Sadikovic(Besirevic)

-------------------Seslija(Perisic)--------Simic(Zeba)-------------------------

-----Muminovic(Radonja,Smajic)----------------------------------Todorovic(Oglecevac)

-----------------------Rasevic(Seslija)----Vasilic(Pusara)--------------------------

Otprilike to je to sto Slavija ima u ovome trenutku na raspolaganju,mozda sam nekoga i zaboravio,ali u sustini to je to,s tim da dosta igraca moze pokriti vise pozicija tima Besirevic,Zeba,Seslija,Oglecevac,Muminovic....
Meni ostaje samo da pozelim srecu SOkolovima od starta prvenstva i utakmice sa GOSK-om pa do kraja prvenstva i da ostvare sto bolji rezultat,a ja se nadam da cu ih u toku sezone nekada i pogledati uzivo.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 08 avg 2011, 14:00

Dobro je da se pobedilo.Pricao sam malo sa rodjakom kaze da odavno losije utakmice nije gledao jos od utakmice Slavija-Zrinjski 0:2 pre dve sezone.
Sta sada sledi Velez u gostima,pa onda Celik i Sarajevo kuci,ove dve poslednje mislim da cu biti u Sarajevu pa cu nadam se pogledati.

Odgovori

Natrag na “Prva liga RS”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.