Polako brateFK Sarajevo je napisao/la:Ako Bog da grupna faza Europa Lige.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Polako brateFK Sarajevo je napisao/la:Ako Bog da grupna faza Europa Lige.
Na sve potpis..a pogotovo na PRITISAK prvih pola sata!!!High je napisao/la:Ne bi bilo iznenađenje ako bi večeras pobijedili Orebro i prošli dalje.Samo da utakmicu otvorimo najbolje što znamo,da što prije postignemo taj pogodak,pritisnemo protivnika.Ovo 0:0 može biti pozitivan rezultat za nas,ali treba biti prisutna i velika doza opreza,neće se predati tek tako.Helsingborg nam je onda na početku tekme poremetio planove na samom početku,ali smo kasnije preokrenuli i prošli na penale.Rumune smo i previše respektovali u play-off-u i to nas je koštalo prolaza u grupnu fazu.Mogli smo njima parirati tad,zašto ne i večeras ovim ? Nama u koristi ide i ta euforija u ekipi,počelo se nešto ozbiljnije raditi na zadovoljstvo svih nas.Vjerujem u prolaz dalje,očekujem 2:0 i onda duel sa Spartom. Samo u kost !
ocekujem sigurnu pobjedu,a to je min. 2:0...volio bih kad bi napali zestoko kao borac sinoc..al bojim se da ce plisek previse oprezno krenuti...bolje stisnuti na pocetku, pa iako primis gol imas dovoljno vremena za preokret (kao protiv helsingborga ili sigme olomouc...),nego taktizirati pa primit gol u 75.min.na izmaku snage i onda pusiona...gavran je napisao/la:jeste dosadni,kad citam sta ovi Željovci pisu sta reči: nego da bog da da izgube 3:2![]()
a pitari sto rece kolega samo da GA ne prime i sve je u redu
Allah dzs te nagradioFK Sarajevo je napisao/la:Ako Bog da grupna faza Europa Lige.
Ma pricajte sta hocete, al' Baho je svima peh osim nama.hurem je napisao/la:molba za hordase:
izvrsite pritisak na upravu da pronadju mjesta i za s.topalbecirevica..ako ste procitali njegov jucerasnji intervju na sarajevo-x,bice vam jasno...veli frajer da bi sarajevo kad bi on bio u klubu,vec naredne sezone igralo prijateljske protiv klubova kao sto su man.utd.,bayern,i sl...izmedju ostalog i to stoji u intervju... mislim da bi on dosta mogao doprinjeti..mada mene kao komentator uglavnom nervira
to sam i ja vec rekao...pogotov ako spartu prodjemo,a hocemoFCS-FCS je napisao/la:Allah dzs te nagradioFK Sarajevo je napisao/la:Ako Bog da grupna faza Europa Lige.
kad je bila h5n1 gripa in,veli baho mimi u emisiji mimohod: "jesil cuo za novu gripu sto se pojavila?"BegAx je napisao/la:Ma pricajte sta hocete, al' Baho je svima peh osim nama.hurem je napisao/la:molba za hordase:
izvrsite pritisak na upravu da pronadju mjesta i za s.topalbecirevica..ako ste procitali njegov jucerasnji intervju na sarajevo-x,bice vam jasno...veli frajer da bi sarajevo kad bi on bio u klubu,vec naredne sezone igralo prijateljske protiv klubova kao sto su man.utd.,bayern,i sl...izmedju ostalog i to stoji u intervju... mislim da bi on dosta mogao doprinjeti..mada mene kao komentator uglavnom nervira
Sve je ok ali vjeruj mi kakav kapacitet moras biti da bi organizovao prijateljsku tekmu sa jednim MU ili Bajernom....hurem je napisao/la:molba za hordase:
upravu si ti..mislim to je i sam baho rekao: "ljudi u klubu ne bi mogli pratiti moj rad i ciljeve..."...al sta ces,niko ne voli rad,svi zele svog potrcka i tako sacuvati svoju fotelju..FCS-FCS je napisao/la:Sve je ok ali vjeruj mi kakav kapacitet moras biti da bi organizovao prijateljsku tekmu sa jednim MU ili Bajernom....hurem je napisao/la:molba za hordase:
Ne moze to Baho , nema sanse...znam pouzdano da je MARJAN sposoban dovesti C Zvezdu na kosevo na prijateljsku.A sto se to nije desilo , treba pitati u klubu a ne Marjana , jer se vise nisu oglasavali povodom toga....tako , da je to jedna od bahinih bombi i nista vise !!!
ako ne mozes na tekmu...upali TV kad pocne zeljo i ako se BHT dogovorila sa nasim klubom...imaces multi-prenoskanarinac je napisao/la:imal sta za tv prenos
ma Znam i ja to ja bi najradije dosao na tekmu ali nisam u takvoj poziciji da bi mogao doc a sad ovako ostaje samo nada da ce bit prenosFCS-FCS je napisao/la:ako ne mozes na tekmu...upali TV kad pocne zeljo i ako se BHT dogovorila sa nasim klubom...imaces multi-prenoskanarinac je napisao/la:imal sta za tv prenos
Tako je Belmin rekao u intervju za sportsport
Do tada ...hm , nemas sta drugo nego cekaj
Trenutno korisnika/ca: atomskaNavika, Proximic, ubipara i 41 gost.