FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Giallorossi
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Giallorossi » 21 jul 2011, 14:31

FK Sarajevo je napisao/la:Ako Bog da grupna faza Europa Lige :) .
Polako brate :mrgreen: ,da prvo ove pobjedimo ;) :!:
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 21 jul 2011, 14:33

High je napisao/la:Ne bi bilo iznenađenje ako bi večeras pobijedili Orebro i prošli dalje.Samo da utakmicu otvorimo najbolje što znamo,da što prije postignemo taj pogodak,pritisnemo protivnika.Ovo 0:0 može biti pozitivan rezultat za nas,ali treba biti prisutna i velika doza opreza,neće se predati tek tako.Helsingborg nam je onda na početku tekme poremetio planove na samom početku,ali smo kasnije preokrenuli i prošli na penale.Rumune smo i previše respektovali u play-off-u i to nas je koštalo prolaza u grupnu fazu.Mogli smo njima parirati tad,zašto ne i večeras ovim ? Nama u koristi ide i ta euforija u ekipi,počelo se nešto ozbiljnije raditi na zadovoljstvo svih nas.Vjerujem u prolaz dalje,očekujem 2:0 i onda duel sa Spartom. Samo u kost !
Na sve potpis..a pogotovo na PRITISAK prvih pola sata!!!
Ipak igrati oprezno , i slusati 100% savjete Plisekove !!!

Giallorossi
Kontakt:

Post Postao/la Giallorossi » 21 jul 2011, 14:35

Prije bih iftar docekao nego tekmu :mrgreen:

PS:Lusthaku ne igra za Rebra ;)
Zadnja izmjena: Giallorossi, dana/u 21 jul 2011, 14:36, ukupno mijenjano 1 put.
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 21 jul 2011, 14:35

gavran je napisao/la:jeste dosadni,kad citam sta ovi Željovci pisu sta reči: nego da bog da da izgube 3:2 ;)
a pitari sto rece kolega samo da GA ne prime i sve je u redu
ocekujem sigurnu pobjedu,a to je min. 2:0...volio bih kad bi napali zestoko kao borac sinoc..al bojim se da ce plisek previse oprezno krenuti...bolje stisnuti na pocetku, pa iako primis gol imas dovoljno vremena za preokret (kao protiv helsingborga ili sigme olomouc...),nego taktizirati pa primit gol u 75.min.na izmaku snage i onda pusiona...

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 21 jul 2011, 14:38

Allah dzs te nagradio

-SiviSoko-
Kontakt:

Post Postao/la -SiviSoko- » 21 jul 2011, 14:41

Ima li igdje na internetu tekme, posto sam trenutno u Turskoj ?

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 21 jul 2011, 14:42

molba za hordase:
izvrsite pritisak na upravu da pronadju mjesta i za s.topalbecirevica..ako ste procitali njegov jucerasnji intervju na sarajevo-x,bice vam jasno...veli frajer da bi sarajevo kad bi on bio u klubu,vec naredne sezone igralo prijateljske protiv klubova kao sto su man.utd.,bayern,i sl...izmedju ostalog i to stoji u intervju... mislim da bi on dosta mogao doprinjeti..mada mene kao komentator uglavnom nervira :D

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 21 jul 2011, 14:43

hurem je napisao/la:molba za hordase:
izvrsite pritisak na upravu da pronadju mjesta i za s.topalbecirevica..ako ste procitali njegov jucerasnji intervju na sarajevo-x,bice vam jasno...veli frajer da bi sarajevo kad bi on bio u klubu,vec naredne sezone igralo prijateljske protiv klubova kao sto su man.utd.,bayern,i sl...izmedju ostalog i to stoji u intervju... mislim da bi on dosta mogao doprinjeti..mada mene kao komentator uglavnom nervira :D
Ma pricajte sta hocete, al' Baho je svima peh osim nama. :D

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 21 jul 2011, 14:46

FCS-FCS je napisao/la:
Allah dzs te nagradio
to sam i ja vec rekao...pogotov ako spartu prodjemo,a hocemo :D poslednja 3 ciklusa smo dosli do playoffa,dinamo,rapid,cluj (kad pogledas rezultate posljednjih sezona,mi smo stvarno zafrkani) :D ...zasto ne ostati vjeran tradiciji :)
puno ovih smjesaka,nece na dobro izaci :lol:

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 21 jul 2011, 14:50

BegAx je napisao/la:
Ma pricajte sta hocete, al' Baho je svima peh osim nama. :D
kad je bila h5n1 gripa in,veli baho mimi u emisiji mimohod: "jesil cuo za novu gripu sto se pojavila?"
Mimo: "koja?"
Baho:" Ž1S2" (tad sarajevo pobijedilo želju na grbavici 2:1) :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 21 jul 2011, 14:51

Sve je ok ali vjeruj mi kakav kapacitet moras biti da bi organizovao prijateljsku tekmu sa jednim MU ili Bajernom....
Ne moze to Baho , nema sanse...znam pouzdano da je MARJAN sposoban dovesti C Zvezdu na kosevo na prijateljsku.A sto se to nije desilo , treba pitati u klubu a ne Marjana , jer se vise nisu oglasavali povodom toga....tako , da je to jedna od bahinih bombi i nista vise !!!

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 21 jul 2011, 14:53

imal sta za tv prenos
Samo Sarajevo

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 21 jul 2011, 14:58

pa biće vjerovatno kombinovani ŠeR - FKŽ i FKS - OSK .. http://www.myp2p.eu/broadcast.php?match ... art=sports" onclick="window.open(this.href);return false;
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 21 jul 2011, 14:59

FCS-FCS je napisao/la:
Sve je ok ali vjeruj mi kakav kapacitet moras biti da bi organizovao prijateljsku tekmu sa jednim MU ili Bajernom....
Ne moze to Baho , nema sanse...znam pouzdano da je MARJAN sposoban dovesti C Zvezdu na kosevo na prijateljsku.A sto se to nije desilo , treba pitati u klubu a ne Marjana , jer se vise nisu oglasavali povodom toga....tako , da je to jedna od bahinih bombi i nista vise !!!
upravu si ti..mislim to je i sam baho rekao: "ljudi u klubu ne bi mogli pratiti moj rad i ciljeve..."...al sta ces,niko ne voli rad,svi zele svog potrcka i tako sacuvati svoju fotelju..

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 21 jul 2011, 15:00

kanarinac je napisao/la:imal sta za tv prenos
ako ne mozes na tekmu...upali TV kad pocne zeljo i ako se BHT dogovorila sa nasim klubom...imaces multi-prenos
Tako je Belmin rekao u intervju za sportsport
Do tada ...hm , nemas sta drugo nego cekaj

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 21 jul 2011, 15:02

FCS-FCS je napisao/la:
kanarinac je napisao/la:imal sta za tv prenos
ako ne mozes na tekmu...upali TV kad pocne zeljo i ako se BHT dogovorila sa nasim klubom...imaces multi-prenos
Tako je Belmin rekao u intervju za sportsport
Do tada ...hm , nemas sta drugo nego cekaj
ma Znam i ja to ja bi najradije dosao na tekmu ali nisam u takvoj poziciji da bi mogao doc a sad ovako ostaje samo nada da ce bit prenos
Samo Sarajevo

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 21 jul 2011, 15:11

Puno srece veceras protiv Orebra. Ako ponovite igru iz prosle utakmice, noseni svojim navijacima morate proci dalje.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 21 jul 2011, 15:19

10 , 9 , 8 , 7 , 6 , 5 , 4 , 3, 2, 1 , 0 .... ludilo ... pametmom i previse 8-)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 21 jul 2011, 15:35

@dirk

jesi se nalozio :lol: :P :P

ma dobro, na sjeveru je spica, kad Saraj'vo bori seee.... 8-)

Nego, dal ce biti previse hladno..nezz sta da obucem u pm :roll: Bice kise mislim...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 21 jul 2011, 15:36

Gore duks, dole bermude, tipično ultraški :P :D :lol:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: atomskaNavika, mnon46, ubipara i 36 gostiju.