FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
zivio nam osim ateista familije!!!!
onim klocevima moras posteno opsovat da te poslusaju jbga....
onim klocevima moras posteno opsovat da te poslusaju jbga....
HAHA' Svraka se usro'Senad_tm87 je napisao/la:Evo ovdje mozete pogledati izjave Osima, Svrake i Vasilica za njihovu euro TV.
" onclick="window.open(this.href);return false;

FKŽ !
dodje i ovaj historijski dan za nas klub napokon,jedva docekah ovaj dan ali eto veceras ako Bog da uz Božiju pomoc i da igraci ostave srce na teren mozemo do prolaza.. 

-
- Kontakt:
NAPRIJED Ž E LJ O,SAMO NAPRIJED,
GDJE TI IGRAŠ TU SMO MI,NIKAD NEČEŠ
BITI SAM,MI SMO TVOJI SINOVI!!!

Ovo je za mene jedna od najboljih nasih pjesama, ne znam sto je vise ne pjevajuzlaja-73TM87 je napisao/la:NAPRIJED Ž E LJ O,SAMO NAPRIJED,

FKŽ !
Nama nije sviran cist penal na kosevu, sarajevu nije sviran cist penal u svedskoj, borcu nije sinoc sviran cist penal!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
I ja se ovoga plasim... Ne samo da nama nece svirati cist penal vec ce njima svirati ne postojeci.U ovakvim utakmicama ce nijanse odlucivati al moramo odigrati hrabro kao na kosevu i ne dozvoliti im da se nadju u takvoj prilici.Boze pomozi nam danas.pile87 je napisao/la:Nama nije sviran cist penal na kosevu, sarajevu nije sviran cist penal u svedskoj, borcu nije sinoc sviran cist penal!
- Megamon
- Kontakt:
pile87 je napisao/la:Nama nije sviran cist penal na kosevu, sarajevu nije sviran cist penal u svedskoj, borcu nije sinoc sviran cist penal!
Mamicu im salabajzersku uefinu

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- The Maniacs '87
- Kontakt:
damirfile je napisao/la:I ja se ovoga plasim... Ne samo da nama nece svirati cist penal vec ce njima svirati ne postojeci.U ovakvim utakmicama ce nijanse odlucivati al moramo odigrati hrabro kao na kosevu i ne dozvoliti im da se nadju u takvoj prilici.Boze pomozi nam danas.pile87 je napisao/la:Nama nije sviran cist penal na kosevu, sarajevu nije sviran cist penal u svedskoj, borcu nije sinoc sviran cist penal!
De ba ljudi nemojte se bojati budite optimisti, imamo prednost od jednog gola sada samo igramo bunker i to je to poneki kontranapad i mozda uspijemo i zabiti go

Željo do groba Života mi moga !
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
- SarajlijaTM
Ma sve ce to biti ok,poslozice njih osim kako treba.
Željo moze biti samo bolji u odnosu na cetvrtak
Željeznicar sve do pobjede!!!
Željo moze biti samo bolji u odnosu na cetvrtak

Željeznicar sve do pobjede!!!
Ni večeras neće biti nimalo bolje suđenje, siguran sam u to.pile87 je napisao/la:Nama nije sviran cist penal na kosevu, sarajevu nije sviran cist penal u svedskoj, borcu nije sinoc sviran cist penal!
Samo kad bi igrači to znali iskoristiti kao dodatni motiv.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
Srecno veceras!Neka bude 2:3,em dobra utakmica za pogledati,em idete dalje. 

- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Susret između Sheriffa i Željezničara igra se sutra(danas) sa početkom u 18 sati. Cijene karata su izuzetno niske i koštaju oko 3 KM.

Zadnja izmjena: Ljumani_Banovici, dana/u 21 jul 2011, 11:01, ukupno mijenjano 1 put.
1947!
Ja volim ŽELJU
Za njega sve
O naprijed ŽELJO
Do pobjede
Za njega sve
O naprijed ŽELJO
Do pobjede
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
DANAS SAMO PONOSNO I HRABRO !
Na Jugu stojimo zastave vijemo barjake dižemo i baklje palimo nananan nananna nannana nanana s juga te pratimo tebi se kunemo da bit ćemo ti mi do smrti odani !
Na Jugu stojimo zastave vijemo barjake dižemo i baklje palimo nananan nananna nannana nanana s juga te pratimo tebi se kunemo da bit ćemo ti mi do smrti odani !
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Jurisss Zeljooooo

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
babilonTM je napisao/la: Ja volim ŽELJU
Za njega sve
O naprijed ŽELJO
Do pobjede
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Uopste nisam nervozan, samo me čir od jutros boli

Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
- neutralan__
- Kontakt:
Sretno večeras,da prođete dalje,a ja vjerujem da imate ekipu za tako nešto.Očekujem da Višća zablista i da vam donese prolaz dalje.

FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
Ovi naši novinari su presmješni pa zna li iko napisati termin, jel mi možete napisati kad tačno igra Željezničar a kad Sarajevo.
Pozz

Pozz
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Anpa, Cwirek, pinki i 39 gostiju.