Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Dylan Dog
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la Dylan Dog » 21 jul 2011, 04:28

Ajd,za koga to pouzdano znamo od trenutnih reprezentativaca da je takav :?

Krstanovic je svoje javno rekao,za ostale mozemo sam nagadjati,cak ni Begovica ne mozes svrstati tu,jer on trenutno i nije u kadru.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 21 jul 2011, 04:34

Jel Mudonja bio strastveni Oranjeovac,dok nije skontao da fakat nema mjesta u A selekciji letecih Holandeza.
Mujdza je isto imao slicnu pricu.Pa sta sad.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 21 jul 2011, 04:37, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 21 jul 2011, 04:37

harishp je napisao/la:Jel Mudonja bio strastveni Oranjeovac,dok nije skontao da fakat nema mjesta u A selekciji letecih Holandeza.
U pravi si,sad mi i Mujdza naumpade,nije kockasti dres ni njemu bio mrzak :mrgreen:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 21 jul 2011, 04:37

Muslimovic htio da igra u tandemu sa Ibrahimovicem i kad ga nisu pozvali na SP dosao u BiH.
Mujdza igrao za mladu Hrvatsku, da su ga zvali u A repku sad nebi bio tu vise.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 21 jul 2011, 04:40

Krstanovic je ako nista,iskren.

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 21 jul 2011, 08:04

Nije mi jasno šta je od jednom taj Kristanović postao, ako je dao dva gola nefćuju... Eno Branislav Krunić dade dva gola Maccabiju, pa niko o njemu ništa ne govori...I na znam koji će nam klinac taj Kristanović, pored Džeke, Muslimovića, Ibiševića, Zeca, Mahmutovića, Seferovića..?

Šta je sa Cocalićem, Torlakom... oni kao da ne postoje, a pojavi se neki Hrvatina koji BiH ne zarezuje ni 2% i Sušić ode sa njim da razgovara...

Sušić me je uvijek znao iznenaditi sa svojim nebuloznim potezima
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 21 jul 2011, 08:50

AYAN je napisao/la:Nije mi jasno šta je od jednom taj Kristanović postao, ako je dao dva gola nefćuju... Eno Branislav Krunić dade dva gola Maccabiju, pa niko o njemu ništa ne govori...I na znam koji će nam klinac taj Kristanović, pored Džeke, Muslimovića, Ibiševića, Zeca, Mahmutovića, Seferovića..?

Šta je sa Cocalićem, Torlakom... oni kao da ne postoje, a pojavi se neki Hrvatina koji BiH ne zarezuje ni 2% i Sušić ode sa njim da razgovara...

Ove sto ti nabroja ne mozes izgubiti da si jos toliki.Osim Seferovica ali taj fakat jos cestito ne zaigra nigdje sto se seniora tice.
Da je kojim slucajem Pape rekao da nece da zove Krstanovica opet bi se isti najahali da kazu kako zbog njega olako gubimo ''mozda kvalitetne igrace.Kako god okrenes isto sranje,svi nesto iznenadjeni i uvredjeni.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 21 jul 2011, 08:51, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 21 jul 2011, 08:51

inicijalni motiv za nastup u bh repki jednog krstanovica se ne razlikuje puno od inicijalnog motiva begovica, misimovica, hrgovica, bartolovica, maletica, bajica, mujdze, mudonje i jos niza igraca s epizodnim ulogama u nasoj reprezentaciji... svima njima je u startu bio licni interes ispred reprezentativnog, patriotizam da i ne pominjem... nemojmo se zanosit'... malo je nasih igraca odbilo ponudu velikana, da bi nosili bh dres... kodro, barbarez, salihamidzic su jedini, ako me pamcenje ne vara... ostali nisu ni imali priliku da biraju, a da jesu, nisam bas siguran da bi pojedince u koje se mi danas kunemo, zvali nasim reprezentativcima...

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 21 jul 2011, 08:56

Fenan Salčinović i Jasmin Burić-Libe
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)

Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 21 jul 2011, 13:24

harishp je napisao/la:
AYAN je napisao/la:Nije mi jasno šta je od jednom taj Kristanović postao, ako je dao dva gola nefćuju... Eno Branislav Krunić dade dva gola Maccabiju, pa niko o njemu ništa ne govori...I na znam koji će nam klinac taj Kristanović, pored Džeke, Muslimovića, Ibiševića, Zeca, Mahmutovića, Seferovića..?

Ove sto ti nabroja ne mozes izgubiti da si jos toliki.Osim Seferovica ali taj fakat jos cestito ne zaigra nigdje sto se seniora tice.
Da je kojim slucajem Pape rekao da nece da zove Krstanovica opet bi se isti najahali da kazu kako zbog njega olako gubimo ''mozda kvalitetne igrace.Kako god okrenes isto sranje,svi nesto iznenadjeni i uvredjeni.
Ma vala potrebniji nam je Alispahić od Kristanovića...

Bgm, prema večeras prikazanoj igri, Haskić, Zeba, Torlak, Krunić... Komotno u repku ih pozvat.
Ko ebe Kristanovića i Mamića...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 25 jul 2011, 12:09

http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/krst ... sica/61290

fino nek' se i ovo napokon rijesilo, skutor prekrizen s liste potencijalni reprezentativaca zauvijek 8-)
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 25 jul 2011, 12:09

ovo se moglo i ocekivat'.. sam poceo pricu o svom mogucem nastupu za bih i onda kaze da mu je godilo interesovanje iz bih, ali da ipak srce kaze hrvatska.. mamac je bio susic, a upecao se bilic.. ;)

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 25 jul 2011, 12:31

hvala mu na ovome, covjek je iskren i nece zauzimati bezze mijesto nekom drugim, to se cijeni
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

totasef
Kontakt:

Post Postao/la totasef » 25 jul 2011, 12:43

Ma **** ga.. Ionako ima 28 god i tek je sad postao neko i nesto... Treba se potruditi i zadrzati mlade talente, da nam ne idu u druge repke. Ionako bi bio tek 4 spic, zakrpa... A da je iskusan u jakim utakmicama, nije.
Takvih igraca imamo koliko hoces kako napadaca tako i na drugim pozicijama,plus sto oni imaju vece internacionano iskustvo... Blatnjak, Skoro, Krunic, Trivunovic,Berberovic itd.. Sve zakrpe...
Sretno Krstanovicu i Dinamu kako god..
Zadnja izmjena: totasef, dana/u 25 jul 2011, 13:06, ukupno mijenjano 1 put.

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 25 jul 2011, 12:52

Greska je bila i sto se trosio telefon na jada, pored toliko nasih napadaca. Sa nekim se moze pricati direktno a sa jednim Papcem NE. No to ide na dusu selektoru. ;)

Drago mi je sto ovog bjednika necu gledati u najdrazem dresu.
Cuva Bog Zelju svog!

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 25 jul 2011, 23:43

mirzza je napisao/la:Greska je bila i sto se trosio telefon na jada, pored toliko nasih napadaca. Sa nekim se moze pricati direktno a sa jednim Papcem NE. No to ide na dusu selektoru. ;)

:?: :?:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 26 jul 2011, 00:05

delija je napisao/la:
mirzza je napisao/la:Greska je bila i sto se trosio telefon na jada, pored toliko nasih napadaca. Sa nekim se moze pricati direktno a sa jednim Papcem NE. No to ide na dusu selektoru. ;)

Ni pisac nije skontao sta je htio reci.Ko je s kim pricao ''direktno''.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

TKC
Kontakt:

Post Postao/la TKC » 26 jul 2011, 03:23

Sta je zadnje novo sa Jasmin Sudic?

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 26 jul 2011, 08:21

delija je napisao/la:

Ima volje da rjesava probleme sa Krstanovicem i da ga zove na mobitel, a sa Papcom i Asmirom ide preko posrednika, novina, medija, tv, elektronskih i radio, pa cak i suigraca francuza.

Ocito selektor i dalje ima razlicite arsine.
Cuva Bog Zelju svog!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 26 jul 2011, 09:38

mirzza je napisao/la:
delija je napisao/la:

Ima volje da rjesava probleme sa Krstanovicem i da ga zove na mobitel, a sa Papcom i Asmirom ide preko posrednika, novina, medija, tv, elektronskih i radio, pa cak i suigraca francuza.

Ocito selektor i dalje ima razlicite arsine.
Kao i ti.Papac je sam potvrdio da je bio licno u kontaktu sa Papetom i da je oba puta odbio ili da vam ljepse zvuci odlozio povratak u repku.
Begovic je sam kriv sto je doslo do svega ovoga,nemoguce da nakon svega se svi pozvani odazovu a ovaj po ko zna koji put crna ovca.Jedan Salihovic iz Njemacke dodje na pregled naseg doktora i tek onda kad se povreda dokaze vrati se nazad.A ovaj nakon'' neizlijecive'' bolesti poslije dva dana ko' da mu nista nije bilo''hercegovacki sindrom sta li????
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Cwirek, Miske01 i 36 gostiju.