Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
ŠALALALALALALALAAA ŽELJEZNIČAR! ŠALALALALALALALAAA ŽELJEZNIČAR grmimo hahahahhahahahBianconeri1988 je napisao/la:Hajde sad zagrli se svi do jednog....![]()
Idemo, Manijaciii!!!!
ŠALALALALALALALAAA ŽELJEZNIČAR! ŠALALALALALALALAAA ŽELJEZNIČAR!
Amin !AYAN je napisao/la:Jutros u 6h probudila me pjesma dvojice navijača Želje, koji su zagrljeni s pjesmom prošli kroz moju ulicu... Dobro je to , da nisu prošli zakasnio bih na posao...a uz to sam se i lijepo osječao.
Ako se po jutru poznaje dan, biće slatka...![]()
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!
Da bogdom da bude.Ne sikiraj se ,u svakom slucaju ce akcenat biti na drugom poluvremenu meca iz Moldavije,a kasnije onda i drugo poluvrijeme sa Koseva.Omar500 je napisao/la:Čim je Osim optimističan, onda moramo da budemo i mi![]()
Samo ne nervira što će biti kombinovani prijenost
Ja imam veliku tremu.AYAN je napisao/la:Jutros u 6h probudila me pjesma dvojice navijača Želje, koji su zagrljeni s pjesmom prošli kroz moju ulicu... Dobro je to , da nisu prošli zakasnio bih na posao...a uz to sam se i lijepo osječao.
Ako se po jutru poznaje dan, biće slatka...![]()
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!
Ma sve je u životu ako Bog da, ali kad vidim Amara kako Boga psuje na treningu sinoć, sramota je to. Isto je to radio i na treningu pred finale s Borcem. Ne znam zašto ne izbaci taj primitivizam (na stranu vjera, ali niko kulturan danas to više ne radi osim prekodrinske anticivilizacije), pa nije sa Sokoca, nema smisla. Znam da i mnogim igračima to smeta.zlatandr je napisao/la:Sutra ako Bog da navijam za rezultat 1-1, imam osjecaj da ce tako biti i to da ce mo mi povesti
Trenutno korisnika/ca: Levin, napoleon72 i 43 gosta.