ma navikli smo, ali zato je tu naretvaAlemC85 je napisao/la:ne hvala, nek vam je dragi bog na pomoći, ali vi ste se navikli na takvu klimu, ja ne bih nikada...možda na jesen kada bude ugodnije i svježije..

ma navikli smo, ali zato je tu naretvaAlemC85 je napisao/la:ne hvala, nek vam je dragi bog na pomoći, ali vi ste se navikli na takvu klimu, ja ne bih nikada...možda na jesen kada bude ugodnije i svježije..
ja sam se jedino navikao na klimu...uredjaj.AlemC85 je napisao/la:ne hvala, nek vam je dragi bog na pomoći, ali vi ste se navikli na takvu klimu, ja ne bih nikada...možda na jesen kada bude ugodnije i svježije..
jojj neretva je najbolja ! Standardno u Mostaru + 40Pirke je napisao/la:ja sam se jedino navikao na klimu...uredjaj.AlemC85 je napisao/la:ne hvala, nek vam je dragi bog na pomoći, ali vi ste se navikli na takvu klimu, ja ne bih nikada...možda na jesen kada bude ugodnije i svježije..
U Mostaru je svaki ljetni dan zvizdan, ono je pakao... Neretva majka.
Mozda je mislio na Bajru SpahicaNeToBoLa je napisao/la:Ne znam, meni je lik rekao kako mu je Tana govorio da će dovesti napadača samo takvog. Ono, iznenadit ćemo se. Ali ima skoro 15 dana od toga.
Pa šta visiš na temi od Zrinjskog.Titova-Juga je napisao/la:Sto kaze, stvarno covjek ne zna sta bih mogao ocekivati od ovih utakmica.
Sta smatrati pozitivnim a sta negativnim rezultatom.
Nadam se naravno da borbe i zelje nece izostati jer je cinjenica da se nadmecu protiv jacih od sebe!
Sve u svemu, iznenadjen sam jos uvijek s ovim pripremama, pozitivno naravno. Nisam vjerovao upravi na rijec dok se stvarno nije desilo i evo opet da ih pohvalim !
miki917 je napisao/la:Pa šta visiš na temi od Zrinjskog.Titova-Juga je napisao/la:Sto kaze, stvarno covjek ne zna sta bih mogao ocekivati od ovih utakmica.
Sta smatrati pozitivnim a sta negativnim rezultatom.
Nadam se naravno da borbe i zelje nece izostati jer je cinjenica da se nadmecu protiv jacih od sebe!
Sve u svemu, iznenadjen sam jos uvijek s ovim pripremama, pozitivno naravno. Nisam vjerovao upravi na rijec dok se stvarno nije desilo i evo opet da ih pohvalim !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.