Na kojoj je ovo utakmici bilo

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
hahahhahahahMegamon je napisao/la:Je l' istina ili vic da je Wenger kad je Arsenal igr'o protiv Partizana i sad ekipa Arsenala prosla pored Marakane i dosla pred JNA.A Wenger rek'o Zasto smo prosli,zasto igramo na pomocnom stadionu![]()
Sad tesko, posto smo i mi tanki sa stoperima...jacky09 je napisao/la:Jeli može zamjena Adi - Kramarić, treba nam jedan stoper za zamjenu...
Pricaj srpski da te cijeli svijet razumije !obannon je napisao/la:LJUDINA
[youtube][/youtube]
obannon je napisao/la:LJUDINA
[youtube][/youtube]
David Milinković (17), Srbin sa francuskim pasošem, umesto Monaka, Nice, Rena i Oksera, odabrao je Beograd i pre dve nedelje došao u filijalu Crvene zvezde iz Sopota.
David je odigrao na "Marakani" minulog vikenda u dresu "vukova" protiv Bežanije (1:2).
- Dobro se trenira, uslovi su odlični, a u klubu su me sjajno primili. Glavna razlika u odnosu na francuske klubove je što se ovde više radi na snazi, a tamo na tehnici - rekao je za Sportski žurnal talentovani vezista, koga je Renu preporučio bivši selektor "trikolora" Rejmon Domenek.
Iako je Davidov otac zbog biznisa došao u Beograd, presudila je i želja talentovanog momka, koji je rođen u Antibu, a odrastao u Francuskoj. Njega u četvrtak očekuje pripremna utakmica, između Sopota i Crvene zvezde. Ima još dve godine pravo da igra za omladince, a ističe i veliku pomoć direktora škole Ratka Dostanića.
- Volim Zvezdu. Ona je veliki klub o kojem sam čuo samo najlepše, a poseban utisak na mene ostavio je obilazak stadiona i bogatog muzeja - dodao je Milinković.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.