bandit je napisao/la:Slabo se sjecas ... prosle godine nismo ni imali U20 repku ...Slatinash_7 je napisao/la: ...prosle smo godine u grupi ispali koliko se ja sjecam..

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
bandit je napisao/la:Slabo se sjecas ... prosle godine nismo ni imali U20 repku ...Slatinash_7 je napisao/la: ...prosle smo godine u grupi ispali koliko se ja sjecam..
Samo jedna "mala" greska...mi smo BILI redovni na takmicenjima a sad smo daleko od toga...ne pamtim kad smo zadnji put otisli na neko prvenstvo.I to ne samo da se nismo kvalifikovali vec smo se par puta i dobro obrukali u kvalifikacijama protiv nizerazrednih ekipa.Pasodzigera je napisao/la: BIH je zemlja kosarke vazda bila i uvijek ce to biti,mi smo gotovo pa redovni na takmicenjima(Jedini sport gdje se kvalifikujemo),da je bilo koja druga zemlja u go.vnima kakvim smo mi,nebi ih nidje bilo,a kamoli da vide neko od prvenstava. Momci pobjede 3 od 4 utakmice i ovdje dodju neki srati,da mi bi da vas vidim u cemu ste vi to dobri,osim sto serete po svemu sto ima bilo koliko pomaka.
Veliki uspjeh nase kosarke. Sto jest, jest. Oni koji to kazu ili im je sunce udarilo u glavu, ili nemaju pojma sta pricaju. Cijenim ovo drugo.eddie_house je napisao/la:A nema Nene danas da prokomentarise utakmicu?
Da, ali doticna gospoda se registrovala i napisala prvi post u kome napadaju mene. I sta sve ne. Za takve molio bih da otvore temu Emir Preldzic i nadju datum 15 februar 2010. godine, i pogledaju sta sam ja za tog covjeka tada napisao.admin je napisao/la:i ti si nekad napisao svoj prvi post i bio dio poplave novih forumaša. nemoj tako, svako ima pravo da iznese svoje mišljenje bez obzira na "radni staž" na forumu.SaltCityAttack je napisao/la:
ali ovaj val nadolazecih novih nickova trebalo bi zaustaviti, jer odavno su takvi pokvarili ovaj forum, ali administracija i dalje ne cini nista kako bi zaustavila registrovanje svakakvih baalavaca na ovaj forum...prosto starim clanovima i ozbiljnim forumasima se vise ovdje i ne pise zbog ovakvih ebiga
Yebem ga ja @neno.Pa ti bi barem trebao znati kakvi su nam uslovi sto se tice i klupske i reprezentativne kosarke.neno#4 je napisao/la:Veliki uspjeh nase kosarke. Sto jest, jest. Oni koji to kazu ili im je sunce udarilo u glavu, ili nemaju pojma sta pricaju. Cijenim ovo drugo.eddie_house je napisao/la:A nema Nene danas da prokomentarise utakmicu?
Za ove sto se slabo sjecaju Sehovac je takodjer sa kadetima prosao u drugi krug, i onda su cini mi se sve izgubili do kraja.
Ali sta ces, nekome je cilj u zivotu da napise post u kome nema nikakvog doticaja sa temom.
Mrzim tekstove tipa historijska pobjeda i slicno. Cega historijska? Mislim ono stvarno, i onda se cudimo zasto se stvara euforija. Rekao sam prvo vece da necu otici da ih gledam vise, ali opet cu sutra otici. Koliko ce ostalih ovdje doci nakon jednog radnog dana da pogleda sutrasnju utakmicu. Mislim da ce opet u KSC Ilidza biti praznih mjesta. A dan mi je sutra pakao, ali cu opet otici.Yebem ga ja @neno.Pa ti bi barem trebao znati kakvi su nam uslovi sto se tice i klupske i reprezentativne kosarke.
Jedan Izrael koji ima 100 puta bolje uslove ispada od tih ''antitalenata''
Nasa kosarka je tanka i to je fakat,ali nebi bilo lose malo vratiti film unazad zasto je to tako.
A ne posrati isti moment ovu ''djecu.Nije u redu,taman bio ti i u pravu.
Od vremena cuvenog Bajramovica mi ova treca cetvrtina daje traume. Evo nastavlja se izgleda. Samo ne daj Boze na Eurobasketu.harishp je napisao/la:Yebem ti trecu cetvrtinu i broj.Ovo izgleda sa koljena na koljeno.Sve ostale cetvrtine se odigraju dobro u trecoj ''nismo tu''.A i Cesi svaki sut trica i sa gujce da su sutali pogodili bi.
Česi su sutirali trice 7/28 ili u procentima 25%,tako da su ih krenule trice kako treba bilo bi 30-ak razlikeharishp je napisao/la:Yebem ti trecu cetvrtinu i broj.Ovo izgleda sa koljena na koljeno.Sve ostale cetvrtine se odigraju dobro u trecoj ''nismo tu''.A i Cesi svaki sut trica i sa gujce da su sutali pogodili bi.
Ha,sta ko.Tih sedam trica mozes komotno staviti u trecu cetvrtinu.santos je napisao/la:Česi su sutirali trice 7/28 ili u procentima 25%,tako da su ih krenule trice kako treba bilo bi 30-ak razlikeharishp je napisao/la:Yebem ti trecu cetvrtinu i broj.Ovo izgleda sa koljena na koljeno.Sve ostale cetvrtine se odigraju dobro u trecoj ''nismo tu''.A i Cesi svaki sut trica i sa gujce da su sutali pogodili bi.
...ali 2 asistencije u komplet tekmi
Idealno, idealnoNajraspoloženiji u našoj selekciji bili su Miralem Halilović i Dino Begagić sa po 12 ubačenih poena. Halilović je pridodao i dvije asistencije. Ivić je ubacio osam, a Vrabić sedam poena.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.