FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
[quote="hamo_pipa"][quote="boska"]Poslije Moldavije Zeba nam odlazi u Austriju.[/quote]
jel provjerena info?[/quote]
jeste kad se hamin mali šišo rekla mu frizerka koja inače ima tetičnu koja ima amidžincu koja izdaje stan do kojeg Zeba živi i njoj reko pekar dje Zeba kupuje kifle,a samim tim i ona tu kupuje somune(al je zamolio da nikome na kaže)
jel provjerena info?[/quote]
jeste kad se hamin mali šišo rekla mu frizerka koja inače ima tetičnu koja ima amidžincu koja izdaje stan do kojeg Zeba živi i njoj reko pekar dje Zeba kupuje kifle,a samim tim i ona tu kupuje somune(al je zamolio da nikome na kaže)
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
-
- Kontakt:
imam mali problem ne mogu da nađem jednu pjesmu, pustaju je stalnopred utakmicu uz Grbavicu i mi smo Željini, Željo je naš...
znam samo par rijeci, NA NA NA Željo Željo.. nikako da je upamtim :S ako neko nađe nek postavi link.. Hvala

je li ravno ovo? je li ravno?
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Danas nisam ništa sanjao
Ako prođemo dalje normalno bit ću u delirijumu 5 dana, a ako ispadnemo neće mi biti krivo, nek smo mi njih kući dobili i to je već napredak...
Oni su imali ulogu favorita, oni su sutra pod pritiskom, a ne mi, tako da bi to aBd trebali iskoristiti, toga je svjestan Amar Osim i igrači, zato on daje poprilično optimistične prognoze s obzirom na to kakve je prije davao...

Ako prođemo dalje normalno bit ću u delirijumu 5 dana, a ako ispadnemo neće mi biti krivo, nek smo mi njih kući dobili i to je već napredak...
Oni su imali ulogu favorita, oni su sutra pod pritiskom, a ne mi, tako da bi to aBd trebali iskoristiti, toga je svjestan Amar Osim i igrači, zato on daje poprilično optimistične prognoze s obzirom na to kakve je prije davao...

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
"Na na na na, na na na na, eee Zeljo, Zeljo" ?Zgembo Adislić je napisao/la:imam mali problem ne mogu da nađem jednu pjesmu, pustaju je stalnopred utakmicu uz Grbavicu i mi smo Željini, Željo je naš...znam samo par rijeci, NA NA NA Željo Željo.. nikako da je upamtim :S ako neko nađe nek postavi link.. Hvala

Pogledaj na zvanicnom sajtu u audio sekciji, trebalo bi da ima.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
zeba ostaje u Zelji , pusti suplju !
Idemo da **** serifa !
Idemo da **** serifa !
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
-
- Kontakt:
Na tu mislimtanzla je napisao/la:"Na na na na, na na na na, eee Zeljo, Zeljo" ?Zgembo Adislić je napisao/la:imam mali problem ne mogu da nađem jednu pjesmu, pustaju je stalnopred utakmicu uz Grbavicu i mi smo Željini, Željo je naš...znam samo par rijeci, NA NA NA Željo Željo.. nikako da je upamtim :S ako neko nađe nek postavi link.. Hvala
Pogledaj na zvanicnom sajtu u audio sekciji, trebalo bi da ima.

Ko je jaci, Serif il' Makabi?
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Tu je to...Edin TM87 je napisao/la:Ko je jaci, Serif il' Makabi?
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
- legenda reala
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Jaci su zidovi 100%...Edin TM87 je napisao/la:Ko je jaci, Serif il' Makabi?
a ljudi,ako prodjemo konjevica i preuzmemo njegov koficijent,jel' nam taj koficijent ostaje za slijedece nastupe u evropi? 

Željezničar za život cijeli.
-
- Kontakt:
konačan odgovor... pod C... ŽELJOEdin TM87 je napisao/la:Ko je jaci, Serif il' Makabi?

a sad realno... maccabi, duža tradicija iskustvo, bolja liga, pa eto i kvalitetniji igrači Collauti mi je dovoljan da kažem da su bolji i Medo naravno

NeMaJaBa je napisao/la:a ljudi,ako prodjemo konjevica i preuzmemo njegov koficijent,jel' nam taj koficijent ostaje za slijedece nastupe u evropi?
FEDERER= KLOC
hvalaIker C je napisao/la:NeMaJaBa je napisao/la:a ljudi,ako prodjemo konjevica i preuzmemo njegov koficijent,jel' nam taj koficijent ostaje za slijedece nastupe u evropi?

Željezničar za život cijeli.
Nevjerovatno, kao nenosioci igramo sa slabijim timom, nego kao nosioci!Zgembo Adislić je napisao/la:konačan odgovor... pod C... ŽELJOEdin TM87 je napisao/la:Ko je jaci, Serif il' Makabi?![]()
a sad realno... maccabi, duža tradicija iskustvo, bolja liga, pa eto i kvalitetniji igrači Collauti mi je dovoljan da kažem da su bolji i Medo naravnomada nisu nepobjedivi
UEFA ODLAZI!

Roger Federer the greatest of all time!
Puši ga Mišel 

- zlaya_tm87
- Kontakt:
nadam se da igraci nisu kao vecina ovog foruma u mislima vec u trecem pretkolu...
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
ne da šef 

Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Orvel i 37 gostiju.