Ligue 1
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Francuska liga
Golman Monaka Stefan Rufije na meti PSG.
Monako ga ne zeli pustit,ali PSG je spreman poslat dobru ponudu,da bi snjom odobrovoljili drugu stranu.
Monako ga ne zeli pustit,ali PSG je spreman poslat dobru ponudu,da bi snjom odobrovoljili drugu stranu.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Rufije je dobar golman Dokaz tomu je mali broj primljenih golova Monaka u prethodnim sezonama (ne kažem ja, i odbrana je doprinos ovoj statistici, ali golmanu idu najveće zasluge).harry_90 je napisao/la:Golman Monaka Stefan Rufije na meti PSG.
Postoji velika mogucnost da Milan Jovanovic igrac Liverpula pojaca Lil u narednoj sezoni.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Leonardo zvanicno novi generalni menadzer PSG.Leonardo je nastupao za PSG u sezoni 1996/97.
PSG na adresu CSKA iz Moskve poslao ponudu od 12 miliona eura za Hondu.Navodno su zainteresovani i za igraca Benfice Luiza.
Stéphane Dumont,presao iz Lila u Monako.U Lilu je igrao od 2003. godine.
Laurent Bonnart,presao iz Monaka u Lil.
Adel Tarabt pred dolaskom u PSG ! Trener QPR Nil Vornok izostavio je ovog igraca sa spiska,i dao je izjavu u kojoj je rekao da je prelazak Tarabta u PSG pitanje dana. Visina transfera iznosi 13.5 miliona eura.
Marsej odustao od Meneza,krilnog igraca Rome,tako da je samo u utrci za ovog igraca ostao PSG.
Marsej odustao od Meneza,krilnog igraca Rome,tako da je samo u utrci za ovog igraca ostao PSG.
Bisevac konacno u PSG. Transfer vrijedan izmedju 3 do 4 miliona eura.
Za napadac Lazia Zaratea,PSG spreman ponudit 17 miliona eura.
Za napadac Lazia Zaratea,PSG spreman ponudit 17 miliona eura.
Baždarević u Sochaux ima platu od 3 000 eura
Navijači već nezadovoljni, prodan je najbolji napadač Dinamu a dovode se samo odbrambeni igrači. Inače, Baždarević je u francuskoj poznat kao spasilac manjih klubova a ovo mu je trenutno najveći domet u trenerskoj karijeri. Navijači se također žale, Sochaux je ekipa koja gaji napadački fudbal, dok Baždarević odbrambeni. Tako da zaključimo, Baždareviću se piše crno, a samim tim i Sochaux. Ako izdrži do februara na klupi biće dobro.

Navijači već nezadovoljni, prodan je najbolji napadač Dinamu a dovode se samo odbrambeni igrači. Inače, Baždarević je u francuskoj poznat kao spasilac manjih klubova a ovo mu je trenutno najveći domet u trenerskoj karijeri. Navijači se također žale, Sochaux je ekipa koja gaji napadački fudbal, dok Baždarević odbrambeni. Tako da zaključimo, Baždareviću se piše crno, a samim tim i Sochaux. Ako izdrži do februara na klupi biće dobro.
There got to be something for Liverpool big number nine ...
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Samo 3.000 Eura? Hm, nešto tu meni smrdi, moram ti priznati. Btw, ost'o je Marvin Martin tamo, jelde? Njegova prodaja se neće desiti ove sezone, zar ne? Ne znam koja su očekivanja od Sochauxa, al' sumnjam da će ponoviti prošlosezonski plasman (mislim da su bili petoplasirani il' šestoplasirani). 

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
PSG zeli u svoje redove da dovede Lukakua iz Anderlechta.Iako je Chelsea poslao ponudu od 25 miliona eura za ovog igraca,novim vlasnicima PSG nije problem dati koji milion vise za ovog igraca.
Bio sam jučer na treningu i poslije malo otišli na kahvu pa se tako priča. On ima kafanu ovdje u blizini, e sad da li je to priča za raju ili je stvrano tako, velika je nedoumica. Prevodilac koji je radio sa njim u Kataru je sa mnom završio školu, pa mi je dao njegov broj mobitela. Navrati ponekad da otvori turnir za djecu ovdje kod mene.Monolog je napisao/la:Samo 3.000 Eura? Hm, nešto tu meni smrdi, moram ti priznati. Btw, ost'o je Marvin Martin tamo, jelde? Njegova prodaja se neće desiti ove sezone, zar ne? Ne znam koja su očekivanja od Sochauxa, al' sumnjam da će ponoviti prošlosezonski plasman (mislim da su bili petoplasirani il' šestoplasirani).
Sochaux ima Martena, Boudebuza i Modibo Maigu. To su tri fenomenalna igrača za francuske lige, prošle godine peti i obejzbjedili su direktan plasman u EL. Imaju najjačeg sponzora, Pežo, tako da ni sa finansijske strane nemaju problema.
Trebali bi opet biti tu odmah iza Marseilla, PSG-a, Lyona i Lilla.
There got to be something for Liverpool big number nine ...
Ne piše se Meši dobro, sve su prilike.
U pretprošloj sezoni nije uspio u svojoj spasilačkoj misiji na klupi Grenobla, a i Sochaux je u fazi potonuća. Rasprodati su skoro svi važniji igrači, nosioci igre u prethodnoj sezoni, a pojačanje se slabo (da ne kažem nikako) ne dovode. Cilj uprave kluba je opstanak!

Prelazak Tarabta u PSG jos uvijek je pod upitnikom,navodno QPR zele 10 miliona funti,dok je PSG spreman ponuditi 7 miliona,vidjecemo sta ce biti ?
I PSG se ukljucuje u borbu za brazilsku senzaciju Gansa.Milan ponudio 26 miliona funti,al PSG je spreman ponudit vise zbog bogatih seika.
Sportski direktor PSG-a Leonardo izjavio da je Menez sigurno novi igrac PSG.
I PSG se ukljucuje u borbu za brazilsku senzaciju Gansa.Milan ponudio 26 miliona funti,al PSG je spreman ponudit vise zbog bogatih seika.
Sportski direktor PSG-a Leonardo izjavio da je Menez sigurno novi igrac PSG.
- alan_kardec
- Kontakt:
Milan Biševac prešao u PSG.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Blaise Matuidi stigao u PSG
Legendarni broj 14 ekipe Saint-Etienna.Po meni i verovatno najbolji igrac ,skoro 150 tekmi za tu ekipu od 2007. godine.Vecini forumasa poznat verovatno kao clan Francuske U21 selekcije.A i za seniorsku selekciju je odigrao nekoliko meceva.Igra na poziciji defanzivnog veznog ,ima 24 godine. PSG je sve jaci
A ovo je mozda i najvece pojacanje do sad uz Jérémy Meneza o kome ne treba ni pisati.

PSG zeli i Pastorea da dovede !
Leonardo kontaktirao predsjednika Palerma Zamparinia u vezi Pastorea,i sa celnicima PSG ce obavit razgovor u utorak.
Leonardo kontaktirao predsjednika Palerma Zamparinia u vezi Pastorea,i sa celnicima PSG ce obavit razgovor u utorak.
I to sam video,nije ni cudo,a i vrlo je moguce,Palermo svaki dan proda po dva igraca,ja ne znam ni ko ce njima da igra sledece sezoneharry_90 je napisao/la:PSG zeli i Pastorea da dovede !

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.