Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

LBJ MVP
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la LBJ MVP » 20 jul 2011, 01:26

Cartman je napisao/la:
haxonja je napisao/la:SAF told the Daily Mail: "I think there will be action before the end of the transfer window, I’m certain of that."
Pa mora bit. Jadna nam je majka sa ovim veznim redom.

A evo Oliver Gill odbio novi ugovor sa Unitedom jer ide na fakultet. Mislim nije imao nikakve sanse da zaigra za prvi tim Uniteda, ali mogao je sigurno napravit solidnu karijeru u manjim klubovima. Neobicna odluka da neko ne zeli postat fudbaler, ali eto sretno mu. Mozda ic istim putem kao i otac mu.
Ovaj vezni red je osvojio EPL ove godine.Ili sam ja nešto pomješao :? Scholes jeste otišao no došlo je tu par pojačanja
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 20 jul 2011, 01:31

LBJ MVP je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
haxonja je napisao/la:SAF told the Daily Mail: "I think there will be action before the end of the transfer window, I’m certain of that."
Pa mora bit. Jadna nam je majka sa ovim veznim redom.

A evo Oliver Gill odbio novi ugovor sa Unitedom jer ide na fakultet. Mislim nije imao nikakve sanse da zaigra za prvi tim Uniteda, ali mogao je sigurno napravit solidnu karijeru u manjim klubovima. Neobicna odluka da neko ne zeli postat fudbaler, ali eto sretno mu. Mozda ic istim putem kao i otac mu.
Ovaj vezni red je osvojio EPL ove godine.Ili sam ja nešto pomješao :? Scholes jeste otišao no došlo je tu par pojačanja
Nije niko doso u veznom redu. Istina, Jones moze igrat tu, ali nije mu priorodna pozicija. Scholes je bio vitalan za ekipu. A vezni red nije nista osvojio, United je osvojio titulu iako su nas ekipe poput Sunderlanda i Boltona ubile na sredini terena. Pa United u vecini utakmica u gostima nije bio u stanju kontrolisat tempo igre uopste. Zato i nisu pobjedili nijednu utakmicu u gostima protiv top 10 ekipa.

Vezni red je najslabija karika vec vise sezona. Sad su jos otisli Scholes, Gibson i Hargreaves. Najmanje jedno pojacanje mora doc.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 20 jul 2011, 10:18

Inter nudi Sneidera Citya a kao zamjenu želi Teveza. Vidjet ćemo sljedećih dana rasplet ove zanimljive sapunice oko Sneidera
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

red devil88
Kontakt:

Post Postao/la red devil88 » 20 jul 2011, 11:23

Nadam se samo da ce mo do kraja prelaznog roka dovesti jednog igraca na sredini terena u suprotnom bi bilo kao prosle godine !
Glory Glory Man United !!! :D

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 20 jul 2011, 13:54

Man United fans watch Man United TV
Chelsea fans watch Chelsea TV
Arsenal fans watch Arsenal TV

But why do Liverpool fans watch the History Channel? :lol: :lol:
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 20 jul 2011, 14:54

CLS je napisao/la:Man United fans watch Man United TV
Chelsea fans watch Chelsea TV
Arsenal fans watch Arsenal TV

But why do Liverpool fans watch the History Channel? :lol: :lol:
Dobar! :lol: :lol: :lol:

Nego par fotki:
slika
Mladi obojica United je osiguran! :D

slika
Uci sine od Nemanje! :D
There is only one United!!!!

I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 20 jul 2011, 15:12

Gleda li se tekma nocas, momci? Prosli put sam zaspao oko 70. minute. :D

motty
Kontakt:

Post Postao/la motty » 20 jul 2011, 15:16

Cartman je napisao/la:Gleda li se tekma nocas, momci? Prosli put sam zaspao oko 70. minute. :D
u koliko je sati 3 ili 4 ???
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 20 jul 2011, 15:17

Cartman je napisao/la:Gleda li se tekma nocas, momci? Prosli put sam zaspao oko 70. minute. :D
5 ujutro po nasem vremenu!?

Valja ustati pa gledati.
There is only one United!!!!

I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 20 jul 2011, 15:18

U 4 je. Razmisljam da pogledam reprizu.

motty
Kontakt:

Post Postao/la motty » 20 jul 2011, 15:19

haxonja je napisao/la:
5 ujutro po nasem vremenu!?

Valja ustati pa gledati.
moze se to gledat zaspat do 5 i onda gledat tekmu ljepota :D
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 20 jul 2011, 16:27

Ma šta u 4 :x

Zar nije ova večeras u 1 po našem? Nije valjda da ću morati ustati u 4. Čak mi se ova večerašnja gleda više nego prva zbog De Geae.

Neki dan čitam izjavu u kojoj SAF kaže da De Gea neće biti prvi izbor odmah jer je premlad i tek je promijenio ligu.

Ipak De Gea neće večeras igrati, ali u Chicagu hoće.
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

eric_cantona
Kontakt:

Post Postao/la eric_cantona » 20 jul 2011, 17:11

Martex je napisao/la:
Nije stvar u utakmicama ( po tome se i zakljucuje kvaliteta) nego sam stavio ovo poredjenje jer ako gledamo kvalitetu igraca po trofejima dodje ti isto a ustvari nije. Kad bi se igracka kvaliteta mjerila po trofejima onda je i Krkic klasa igrac i ako nije nikada gotovo odigrao vazne utakmice ;)
Usporedba nema nikakvog smisla. Carrick je doveden za velike pare da bi igrao u prvih 11, i igrao je i osvajao trofeje. Krkić je izdanak juniorske škole Barcelone koji NIKADA nije bio prvotimac i maksimum mu je bio da uđe 15 minuta. Ono što bi u Barceloninom svijetu bilo za usporedbu je Iniesta. Xavi nije osvajao ništa dok se nije pojavio Iniesta, a onda je odjednom osvojio SVE. Te stvari se ne događaju slučajno

Ono što govorim je to da je Carrick doveden da bi Manchester United ponovo osvajao trofeje. I s njim u prvih 11 Manchester je uživao u fantastičnih zadnjih 5 godina. On ponekad možda i ne igra briljantno. Ali njegove najlošije utakmice su opet 5 puta bolje nego najlošije od Nanija ili Berbatova.

Svi pljuju po Carricku jer nije mogao pratiti Barcelonu. Wow. Barcelonu trenutno ne može pratiti ni vezni red u kojem su svi najbolji vezni igrači svijeta. A lako je zaboravit da je bio najbolji igrač protiv Chelsea u oba polufinala. Od svih veznih koji su ostali u Manchesteru (Fletcher, Carrick, Park, Giggs, Gibson(on nece jos dugo), Anderson), ja bih osobno se riješio svih ostalih prije nego njega.

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 20 jul 2011, 17:52

eric_cantona je napisao/la:
Martex je napisao/la:
Nije stvar u utakmicama ( po tome se i zakljucuje kvaliteta) nego sam stavio ovo poredjenje jer ako gledamo kvalitetu igraca po trofejima dodje ti isto a ustvari nije. Kad bi se igracka kvaliteta mjerila po trofejima onda je i Krkic klasa igrac i ako nije nikada gotovo odigrao vazne utakmice ;)
Usporedba nema nikakvog smisla. Carrick je doveden za velike pare da bi igrao u prvih 11, i igrao je i osvajao trofeje. Krkić je izdanak juniorske škole Barcelone koji NIKADA nije bio prvotimac i maksimum mu je bio da uđe 15 minuta. Ono što bi u Barceloninom svijetu bilo za usporedbu je Iniesta. Xavi nije osvajao ništa dok se nije pojavio Iniesta, a onda je odjednom osvojio SVE. Te stvari se ne događaju slučajno

Ono što govorim je to da je Carrick doveden da bi Manchester United ponovo osvajao trofeje. I s njim u prvih 11 Manchester je uživao u fantastičnih zadnjih 5 godina. On ponekad možda i ne igra briljantno. Ali njegove najlošije utakmice su opet 5 puta bolje nego najlošije od Nanija ili Berbatova.

Svi pljuju po Carricku jer nije mogao pratiti Barcelonu. Wow. Barcelonu trenutno ne može pratiti ni vezni red u kojem su svi najbolji vezni igrači svijeta. A lako je zaboravit da je bio najbolji igrač protiv Chelsea u oba polufinala. Od svih veznih koji su ostali u Manchesteru (Fletcher, Carrick, Park, Giggs, Gibson(on nece jos dugo), Anderson), ja bih osobno se riješio svih ostalih prije nego njega.
Ma hajde ne kontamo se je.biga :) Ja govorim svoje ti svoje :D

P.S. U koliko je utakmica po našem vremenu?
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best

Tuzla - Grad koji volim!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 20 jul 2011, 18:51

Tacno u 04.00

Yebeno vrijeme, ali sljedeca je u 23. Iako je Fergie izjavio da ovi sa mladog prvenstva nece zapocet utakmicu, nadam se da ce barem uc. Zelim da vidim na cemu je Cleverley. Naravno i Jones i De Gea, ali u njih ne sumnjam ni sekunde.

jasko__
Kontakt:

Post Postao/la jasko__ » 20 jul 2011, 20:54

E raja jel igrao Sneijder za Inter danas????

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 20 jul 2011, 21:21

Ferguson: Nemam pravo žrtvovati naslov u Premiershipu zbog Lige prvaka

Ferguson je u intervjuu za Daily Mail govorio o konkurenciji u Engleskoj, Barceloni, ostatku prijelaznog roka, svojim najvećim zvijezdama...

Kada su protrčali kroz, za jednog 69-godišnjaka, obavezni set pitanja (kada ćete u mirovinu ili možete li vjerovati da ćete uskoro navršiti 25 godina staža u Unitedu), najveća je koncentracija usmjerena na konkurenciju.

Jeste li iznenađeni što je Chelsea doveo tako mladog trenera (Villas-Boas/33)?

- I ja sam počeo mlad, s 32, ali imao sam samo jednog fizioterapeuta. Danas on može dovesti koga kod želi u stožer, dobre asistente i iskusne trenere. Pomoći će mu i činjenica da u Lampardu, Drogbi, Terryju i Čechu ima jednu od najiskusnijih momčadi lige.

Može li osvajanje FA Cupa biti katalizator za Manchester City?

- Da, jer osvajanje trofeja ima takav učinak na klub. Godinama su bili drugoligaši i nisu nam bili konkurentni. Danas su uz bok Liverpoolu i Arsenalu, možda i ispred njih s obzirom na napredak koji su ostvarili. Svjestan sam da će nam barem jedan od tih klubova uvijek biti trn u peti.

Očekujete li ozbiljan otpor od Liverpoola ove sezone?

- Ne znam, iako je njihov napredak očit, ali osvajanje ovako jake lige veliki je zadatak za bilo koju momčad.

Je li pošteno reći da bi ova sezona mogla biti prijelomna za Arsenal?

- Prošle su godine bili kompetitivni i dugo su trajali u utrci za naslov. Jednostavno, postoje razdoblja u u klupskoj povijesti kada se ne osvajaju trofeji. Mi smo u jednom trenutku čekali 26 godina (do naslova 1992./1993.), Liverpool čeka dva desetljeća. Arsenal je pod pritiskom jer nije prvak već 7 godina.

Nakon skeniranja domaće konkurencije, intervju je tematski usmjeren k europskim rivalima. Među njima je dominirao samo jedan - Barcelona.

Da sutra igrate finale Lige prvaka, biste li nešto učinili drugačije?

- Nema smisla ulaziti u takve rasprave. Analizirali smo gdje smo pogriješili, pogledali utakmicu milijun puta i idemo dalje. Želimo im vratiti, ako ne prije, onda u finalu u Münchenu 2012.

Hoćete li, zbog poraza od Barcelone i činjenice da ste osvojili Premiership, ove sezone baciti sve karte na Ligu prvaka?

- Nemamo na to pravo! Nogomet nije atletika da se možete programirati za utrku u Oslu, pa za novu bitnu, koja može biti i za pet mjeseci. Mi igramo svakih sedam dana i prisiljeni smo napasti naslov. Znam da bi Real napravio ono što je radio Milan - žrtvovao sve ostalo za naslov europskog prvaka.

Ovog ljeta još nije bilo velikih transfera. ..

- Uvjeren sam da će ih biti do kraja prijelaznog roka.

Hoće li Uefin financijski fair-play utjecati na transfernu politiku?

- Nemam pojma! Iskreno, sretan sam što me se to pravilo ni najmanje ne tiče.

NEKOLIKO BRZOPOTEZNIH FERGUSONOVIH MISLI...

...o Javieru Hernandezu

Gledao sam ga na Gold Cupu u dresu Meksika, bio je briljantan. Nevjerojatna je brzina kojom u šesnaestercu donosi dobre odluke, ali vjerujem da će postati mnogo bolji igrač nego jest.

...o dolasku Wesleyja Sneijdera

Svi tražimo jednog posebnog igrača koji čini razliku. Imamo sposobne veznjake iako smo ostali bez Scholesa. Sneijdera će biti jako teško dovesti, iako smo zainteresirani za njega.

...o Paulu Scholesu

Bili smo mu spremni ponuditi da igra 25 utakmica u ovoj sezoni, ali preponosan je za takvo što. Počeo je “osjećati noge” prošle godine i znao je koja je prava odluka u tom slučaju.

...o Wayneu Rooneyju

Čuo sam da je Scholes rekao da ga Wayne može zamijeniti u sredini. Mislim da je predarežljiv u toj ocjeni. Wayne bi nam u sredini donio energiju, ali ne bi mogao kontrolirati utakmicu kao Paul.

...o Dmitru Berbatovu

Znam da je plakao kada je shvatio da neće biti ni na klupi u finalu LIge prvaka. Ne bih mu zamjerio da je zatražio transfer, ali on je pravi karakter. Trebate ga samo vidjeti kako grize na treningu...

E da mi ga je vidjeti kako grize na utakmici :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol: ,...
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Sir Matt
Kontakt:

Post Postao/la Sir Matt » 20 jul 2011, 21:39

Valencia je napisao/la: ...o Dmitru Berbatovu
Znam da je plakao kada je shvatio da neće biti ni na klupi u finalu LIge prvaka. Ne bih mu zamjerio da je zatražio transfer, ali on je pravi karakter.
Rekao sam već da je Bog ? :?
"If you can't beat them, join them" - Michael Owen

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 20 jul 2011, 21:40

slika
slika
slika
100% sportski i krajnje opušten potpis

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 20 jul 2011, 21:58

samo je Ando nabacio kila to je cudo :D
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.