Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
arena 1 bi trebala prenositineko treći je napisao/la:Ne znam na kojoj temi da napišem,urugvaj-peru hoće li biti na tv-u,ili ću morati stream tražiti![]()
Hvala unaprijed
pao na sugavom bayernu, cekao bi samo uruguay manje golovaEmirTM87 je napisao/la:Uruguay - Peru zg 1 1,60
Tobol - Slovan 1X 1,85
Jouzhny - Berlocq 1 1,50
Bayern - HSV 1 1,60
Kohlschreiber - Golubev 1 1,30
Ekranas - Valetta 1 1,45
Altach - A. Lustenau 1 1,60
kvota: 21,54 uplata: 4 KM dobitak: 86,16
Imaš na YouTube live Copa AmericaThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:arena 1 bi trebala prenositineko treći je napisao/la:Ne znam na kojoj temi da napišem,urugvaj-peru hoće li biti na tv-u,ili ću morati stream tražiti![]()
Hvala unaprijed
usput
urugvaj 1
hrvati hendikep 1 vaterpolo
srbi 1 vaterpolo
uplaceno online
mozete li izdrzati poluvrijeme ?, igrat cu poluvrijeme 1XLepinja je napisao/la:Singl dana Borac- **** 1 6.00
Naravno i sam si vidjeo kako je bilo u Haifi a i sam trener je rekao da cemo se boriti do zadnje sekunde ako nista da bar ostvarimo pobjeduEmirTM87 je napisao/la:mozete li izdrzati poluvrijeme ?, igrat cu poluvrijeme 1XLepinja je napisao/la:Singl dana Borac- **** 1 6.00
eee u haifi me raspudic obori onim golomLepinja je napisao/la:Naravno i sam si vidjeo kako je bilo u Haifi a i sam trener je rekao da cemo se boriti do zadnje sekunde ako nista da bar ostvarimo pobjeduEmirTM87 je napisao/la:mozete li izdrzati poluvrijeme ?, igrat cu poluvrijeme 1XLepinja je napisao/la:Singl dana Borac- **** 1 6.00
Proslo,danas na Stepaneka protiv Seppija,na al na 15,ostavljam 10 na racunu,za nedaj boze...kelner je napisao/la:Prvi put stavljam 20 maraka da bi dobio 5,i to na Kohlschreibera protiv Golubeva
Ako prodje,tih 5 ostavljam na racunu,a igram i dalje sa pocetnim ulogom od 20![]()
Da probam i to
harry_90 je napisao/la:Španjolska/19 - Belgija/19(Nog) 1
Grasshoppers - Lausanne(zg) 3+
Belgija/20 - Portugal/20(Koš.M) 1
Finska/20 - Island/20(Koš.M) 1
Španjolska/20 - Italija/20(Koš.M) 1
5.04 na 5 km 19.40 km
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:sutra se uplacuje zeljo prolaz i sarajevo 1 i dodat jos neki i to je to
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.