Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

velez_mostar
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la velez_mostar » 20 jul 2011, 02:55

Dopustili smo sebi da igraci koji nemaju mjesta u Hr, i Srb, nekako razmisle da igraju za nas, evo ovaj smrdljivi nekakav Krstanovic, kao da je u najmanju ruku Messi, on bi se odazvao jer NE MOZE VISE CEKATI HRVATSKU, haha, i da takvog igraca pozove..a, to bi mogao i uraditi onaj jadni "trener"...ccccc

Ne razumijem zasto se uopce povezuju ovi jadnici sa nasom repkom, i uostalom da li je Hrvatska toliko pretrpana tim igracinama, da eto ovi koji su isto igracine nemaju tamo mjesta, dok kod nas ima..pa, imamo bolju reprezentaciju od sterilne Hrvatske repke, i da se dovodimo u situaciju da kupimo njihove otpatke je prejadno!

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 20 jul 2011, 03:13

velez_mostar je napisao/la:Dopustili smo sebi da igraci koji nemaju mjesta u Hr, i Srb, nekako razmisle da igraju za nas, evo ovaj smrdljivi nekakav Krstanovic, kao da je u najmanju ruku Messi, on bi se odazvao jer NE MOZE VISE CEKATI HRVATSKU, haha, i da takvog igraca pozove..a, to bi mogao i uraditi onaj jadni "trener"...ccccc

Ne razumijem zasto se uopce povezuju ovi jadnici sa nasom repkom, i uostalom da li je Hrvatska toliko pretrpana tim igracinama, da eto ovi koji su isto igracine nemaju tamo mjesta, dok kod nas ima..pa, imamo bolju reprezentaciju od sterilne Hrvatske repke, i da se dovodimo u situaciju da kupimo njihove otpatke je prejadno!
Kad o ovome svemu pričaš moras znati da je ovaj Krstanović iz Tomislavgrada, a on pripada BIH.Nadam se da nece prihvatiti ovaj poziv i da ce igrati za Hrvatsku.Jednom sam i piće pio s njim dok je igrao u Zagrebu i mogu reci da je čovjek prva liga.Nadam se da me nece razocarati,vec da ce obući kockasti dres!!! ;) ;) ;)
I kako ti dođe do zaključka da je BIH bolja od Hrvatske????? :lol: :lol:

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 20 jul 2011, 03:25

ŠB.TRN je napisao/la:
velez_mostar je napisao/la:Dopustili smo sebi da igraci koji nemaju mjesta u Hr, i Srb, nekako razmisle da igraju za nas, evo ovaj smrdljivi nekakav Krstanovic, kao da je u najmanju ruku Messi, on bi se odazvao jer NE MOZE VISE CEKATI HRVATSKU, haha, i da takvog igraca pozove..a, to bi mogao i uraditi onaj jadni "trener"...ccccc

Kad o ovome svemu pričaš moras znati da je ovaj Krstanović iz Tomislavgrada, a on pripada BIH.Nadam se da nece prihvatiti ovaj poziv i da ce igrati za Hrvatsku.Jednom sam i piće pio s njim dok je igrao u Zagrebu i mogu reci da je čovjek prva liga.Nadam se da me nece razocarati,vec da ce obući kockasti dres!!! ;) ;) ;)
Da ti pojasnim nesto momcicu iz Listice..Hrvatska reprezentacija, koja mi uopce nije mrska, kao tebi ona koja predstavlja drzavu cije ime ti stoji u licnoj (ako si uopce punoljetan), i sada ima zasluge iz vremena kad su bili 3.na Svjetskom, i od tada igraci, Hrvati, kotiraju dobro u svijetu fudbala, i idu u vece klubove od Bosanaca i Hercegovaca koji se do sada nisu plasirali nigdje (iz vise razloga, prvi je NS).

Tako da imamo poredak, Hrvatska 10, BiH 39..i na osnovu ovih faktora sa strane mozemo reci da je Hrvatska po tome bolja, ali sam uvjeren, siguran da bi ova reprezentacija BiH, ovu reprezentaciju Hrvatske danas glatko pobjedila, jer ono sto sam gledao u zadnje vrijeme od Hrvatske me nije impresioniralo, dok mi napredujemo, i igramo puno ljepsi fudbal.

Oprosti ako sam ti povrijedio kolegu Krstu, za mene je jedan ruzni licemjer koji veze s fudbalom nema :D

TKC
Kontakt:

Post Postao/la TKC » 20 jul 2011, 03:34

Da bih mi Bosnjaci/Bosanci imali drzavu nas A i B team bih pregazili vasu repku. Hrvatska i srpska repka je prije 5 godina bila jaca nego Bosanska ali dan danas!? Nema sanse! Na papiru smo jaci i na resultatima. Kolikvo ja znam Hrvatska u zadnje kvalifikacije nije ni unisla u playoff a mi jesmo. A de mi reci sa kome ste bili u grupi!? Engleskom! A mi Spanijom i kasnije Portugal u playoff.

Dovede te braziliance da igraju za vasu repku a kad igraju bacate smece na njih zato sto imaju pogresnu boju koze.

Stvari se mjenaju ne samo u politici nego i u nogometu. Ko je prije bio slab vise nije tolikvo slab i pitanje hoce li ikada opet biti slab.,

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 20 jul 2011, 06:50

ŠB.TRN je napisao/la: Kad o ovome svemu pričaš moras znati da je ovaj Krstanović iz Tomislavgrada, a on pripada BIH.Nadam se da nece prihvatiti ovaj poziv i da ce igrati za Hrvatsku.Jednom sam i piće pio s njim dok je igrao u Zagrebu i mogu reci da je čovjek prva liga.Nadam se da me nece razocarati,vec da ce obući kockasti dres!!! ;) ;) ;)
nadajmo se zajedno
Zadnja izmjena: bordo_Sarajevo, dana/u 20 jul 2011, 16:24, ukupno mijenjano 1 put.
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 20 jul 2011, 16:14

ŠB.TRN je napisao/la:

Kako, veoma lako.:lol: :lol: :lol: :lol: Bolja odbrana, Sredina tu, Napad bolji, golman Begovic daleko ispred bilo kojeg hrvatskog golmana. Onda mladi poput Besica, Cajica, Seferovica, Hajrovica itd itd.

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 20 jul 2011, 16:18

dobro je rekao ovaj djecak iz listice, nadajmo se da nece krstanovic zaigrati za BiH! diskusija u vezi njega je vec prezvakana ovdje i nema se sta puno dodati. on je obicni primjer covjeka bez identiteta(a takvi mnogo ima u nasoj drzavi), on bih volio sjediti na dvije stolice cekajuci poziv kockasti(koji vjerovatno nikad nece ni dobiti :lol: ) a da mu BiH bude rezervna opcija. e nemoze to tako jos kad se uzme u obzir da on nema kvaliteta za napad u nasoj repki sve je receno..
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 20 jul 2011, 17:09

soko je napisao/la: Kako, veoma lako.:lol: :lol: :lol: :lol: Bolja odbrana, Sredina tu, Napad bolji, golman Begovic daleko ispred bilo kojeg hrvatskog golmana. Onda mladi poput Besica, Cajica, Seferovica, Hajrovica itd itd.
Jeste bolji nema šta. :mrgreen:
...što je više lome to je volim jače...

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 20 jul 2011, 17:13

jacky09 je napisao/la:
soko je napisao/la: Kako, veoma lako.:lol: :lol: :lol: :lol: Bolja odbrana, Sredina tu, Napad bolji, golman Begovic daleko ispred bilo kojeg hrvatskog golmana. Onda mladi poput Besica, Cajica, Seferovica, Hajrovica itd itd.
Jeste bolji nema šta. :mrgreen:
Vidi ko se javi :mrgreen:
mis izasao iz rupe, nego sta bi sa Spahom i njegovim vrhom tj modrim?

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 20 jul 2011, 17:16

Da je malo mlađi Mamić bi iskeširao 2 milijuna. Ionako je Spahić izrazio želju da dođe. 8-)

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 20 jul 2011, 17:19

jacky09 je napisao/la:Da je malo mlađi Mamić bi iskeširao 2 milijuna. Ionako je Spahić izrazio želju da dođe. 8-)
Malo morgen, Spaha se to sprd'o. :geek:

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 20 jul 2011, 17:20

soko je napisao/la:
jacky09 je napisao/la:Da je malo mlađi Mamić bi iskeširao 2 milijuna. Ionako je Spahić izrazio želju da dođe. 8-)
Malo morgen, Spaha se to sprd'o. :geek:
Kako ti kažeš. :D

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 20 jul 2011, 17:21

Da, upravo kako ja kazem.
Nece valjda biti kak ti kazes :roll:

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 20 jul 2011, 17:24

A da se držite teme?!
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 20 jul 2011, 17:27

soko je napisao/la:Da, upravo kako ja kazem.
Nece valjda biti kak ti kazes :roll:
Upravo tako sokole.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 20 jul 2011, 17:28

dubrava je napisao/la:A da se držite teme?!
Ja sam za ne! :D
Ooopa vidi, vidi Mr. Moderator. 8-)
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 20 jul 2011, 17:36

Puca u prazno, nije moderator na ovom podforumu. :lol:

santos
Kontakt:

Post Postao/la santos » 20 jul 2011, 20:47

Jahic usao u igru u 72 min. kvalifikacija APOEL-Skënderbeu

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 21 jul 2011, 04:07

Susicu, Susicu, ovo je Bosna i Hercegovina, zemlja naroda koji je trebao biti istrijebljen, zemlja naroda koji je stao u odbranu onoga preko cega ti sada gazis, zemlja koja je toliko ponosna da ti nikada to neces moci shvatiti, jer si beskicmenjak francuski, jer ne razumijes da nam ne trebaju igraci koji bi igrali samo za sebe.

Nama trebaju oni koji to zele, i kojima je dres repke na prvom mjestu, zapamti to kad budes zvao ovog poluigraca sa 28 godina, i ne brukaj nam ono za sto smo se borili, i sikter u Francusku u kojoj si dr.kao chunu dok smo mi ovdje jeli travu!!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 21 jul 2011, 04:25

velez_mostar je napisao/la:Susicu, Susicu, ovo je Bosna i Hercegovina, zemlja naroda koji je trebao biti istrijebljen, zemlja naroda koji je stao u odbranu onoga preko cega ti sada gazis, zemlja koja je toliko ponosna da ti nikada to neces moci shvatiti, jer si beskicmenjak francuski, jer ne razumijes da nam ne trebaju igraci koji bi igrali samo za sebe.

Nama trebaju oni koji to zele, i kojima je dres repke na prvom mjestu, zapamti to kad budes zvao ovog poluigraca sa 28 godina, i ne brukaj nam ono za sto smo se borili, i sikter u Francusku u kojoj si dr.kao chunu dok smo mi ovdje jeli travu!!!
Neko travu a neko buniku zayebano visoke kvalitete. :mrgreen:
Pola nam je takve repke od postanka i uvijek ih ima koji igraju za sebe ili svoju korist,neki nece nikako a sad ti nasao izmisljati toplu vodu.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 21 jul 2011, 04:31, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], CAGarfia, HariTz, lol89, Sveti i 95 gostiju.