FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
znaci,Osim je taraba trener...i to cemo uskoro vidjeti svi,jel
...siguran sam da ovdje po forumima ima mnogo vecih strucnjaka od Osima samo im još niko nije pružio šansu.

"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
ma vrijeme ce pokazati sve, eno i sam osim je rekao da nije lako, ali da ce pokusati da sastavi dobru ekipu, u to nema sumnje on jeste nekada bio dobar trener ali vrijeme promjeni čovjeka, netreba se odma radovati, ali treba biti optimista i misliti na bolje 

- dolina cupova
- Kontakt:
drop je napisao/la:znaci,Osim je taraba trener...i to cemo uskoro vidjeti svi,jel...siguran sam da ovdje po forumima ima mnogo vecih strucnjaka od Osima samo im još niko nije pružio šansu.

a sad nam reci ko je po tebi strucnjakBELI je napisao/la:ja sam zeljovac ali sad cete vidjeti da amar osim nije bogzna kakav trener lako muje bilo prije kada je imao muharemovica vuksanovica sabica silica guvu gredica alihodzica hasagica zebu biscevica zerica joldica besliju mulaosmanovica karica kajtaza emira hadzica dzeku mulalica avdiju kunica kruzika
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Ma iskuliraj ga lagano ovo je onaj lik sto je napisao Zeljo hoce da dovede Emru Tahirovica i pita kakav je Tahirovic ko igrac19TM87 je napisao/la:a sad nam reci ko je po tebi strucnjakBELI je napisao/la:ja sam zeljovac ali sad cete vidjeti da amar osim nije bogzna kakav trener lako muje bilo prije kada je imao muharemovica vuksanovica sabica silica guvu gredica alihodzica hasagica zebu biscevica zerica joldica besliju mulaosmanovica karica kajtaza emira hadzica dzeku mulalica avdiju kunica kruzika

Promijeni potpis ili ces biti sankcionisan.Hvala
e cuj mulaosmanovica19TM87 je napisao/la:a sad nam reci ko je po tebi strucnjakBELI je napisao/la:ja sam zeljovac ali sad cete vidjeti da amar osim nije bogzna kakav trener lako muje bilo prije kada je imao muharemovica vuksanovica sabica silica guvu gredica alihodzica hasagica zebu biscevica zerica joldica besliju mulaosmanovica karica kajtaza emira hadzica dzeku mulalica avdiju kunica kruzika

spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- bistrikboy
- Kontakt:
@el-fajter
Djip nije junior vec kadet a na probi je bio zimus,i zadovoljio al' se vratio u Želju..
@strucnjaci
Ma trebate vi sa ovih silnih foruma diktirat' Amaru sta i kako,yebo ba Amara levat zesci,znate vi bolje majke mi,treba te se organizovat' i pokusat kod Zuje progurat da zamjenite Dinu i Memica i da vi komandujete igracima i Amaru dajete savjete,ipak imate iskustva igrajuci menadzera i sokera,pokusajte mozda upali...
Samo znate srat',nit' idete na tekme nit' pratite kako treba sta se kaze i radi,samo pametujete,dosta vas pocnite ici na tekme(sve utakmice,vala 20 maraka nije skupo do Modrice da me yebes),navijajte ili gledajte utakmice al' prestanite srat',takvi su otjerali i Amara i Pliseka i Starovlaha(mozdani covjek fasovao),a otjeracete i Sehica(mrtvu sestru mu neki konj protiv Celika opsova sa sjevera) i Cocalica pa cete srat' "joj nema Željine djece u prvih 11",i tako se vrtimo u krug,znaci moja poruka vama "strucnjacima" glasi:"PRESTANITE PAMETOVATI O STVARIMA O KOJIMA BLAGE NEMATE"

Djip nije junior vec kadet a na probi je bio zimus,i zadovoljio al' se vratio u Želju..
@strucnjaci
Ma trebate vi sa ovih silnih foruma diktirat' Amaru sta i kako,yebo ba Amara levat zesci,znate vi bolje majke mi,treba te se organizovat' i pokusat kod Zuje progurat da zamjenite Dinu i Memica i da vi komandujete igracima i Amaru dajete savjete,ipak imate iskustva igrajuci menadzera i sokera,pokusajte mozda upali...
Samo znate srat',nit' idete na tekme nit' pratite kako treba sta se kaze i radi,samo pametujete,dosta vas pocnite ici na tekme(sve utakmice,vala 20 maraka nije skupo do Modrice da me yebes),navijajte ili gledajte utakmice al' prestanite srat',takvi su otjerali i Amara i Pliseka i Starovlaha(mozdani covjek fasovao),a otjeracete i Sehica(mrtvu sestru mu neki konj protiv Celika opsova sa sjevera) i Cocalica pa cete srat' "joj nema Željine djece u prvih 11",i tako se vrtimo u krug,znaci moja poruka vama "strucnjacima" glasi:"PRESTANITE PAMETOVATI O STVARIMA O KOJIMA BLAGE NEMATE"

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
potpis...ma zbog ovakih se i ne treba raspravljat i nervirat...udje i ovako isprovocira raju i doce opet za nekih par stranica i rec nesto slicnobistrikboy je napisao/la:@el-fajter![]()
@strucnjaci
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
- el-fighter
- Kontakt:
Amar je odmah rekao da neće biti lako i da od sadašnjih igrača Želje imaju 4-5 koji zaslužuju plavi dres, a da ostalo sve trebaa rasprodati. Nemožemo očekivati da se sve to završi do početka ove sezone, jer su mnogi igrači vezani dugim ugovorima, a tu treba dovesti jo preko 10 igrača koji će sa ponosom nositi plavi dres.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- Komunikacija
- Kontakt:
Kome ces uvalit pokvarenu robuel-fighter je napisao/la:Amar je odmah rekao da neće biti lako i da od sadašnjih igrača Želje imaju 4-5 koji zaslužuju plavi dres, a da ostalo sve trebaa rasprodati. Nemožemo očekivati da se sve to završi do početka ove sezone, jer su mnogi igrači vezani dugim ugovorima, a tu treba dovesti jo preko 10 igrača koji će sa ponosom nositi plavi dres.

San o ligi prvaka ....ipak ostaje samo san...Zrinjski Mostar
Trebamo iznajmiti Mamica on bi njih pola uvalio Totenhamu,Manchester Cityu i Aston ViliKomunikacija je napisao/la:Kome ces uvalit pokvarenu robuel-fighter je napisao/la:Amar je odmah rekao da neće biti lako i da od sadašnjih igrača Želje imaju 4-5 koji zaslužuju plavi dres, a da ostalo sve trebaa rasprodati. Nemožemo očekivati da se sve to završi do početka ove sezone, jer su mnogi igrači vezani dugim ugovorima, a tu treba dovesti jo preko 10 igrača koji će sa ponosom nositi plavi dres.

Tracy McGrady!!!
- RK Gradacac
- Kontakt:
Ma nemoj se nervirat, Beli je pitarlenovo je napisao/la:Ma ja Osim je taraba sjecam se kad je dosao prvi put.Tad smo presli iz 3-5-2 u 4-4-2 sto je bilo revolucionarno u nasoj ligi!Prekucasmo ligu ko na plystation-u. Levat uze kup u Japanu ma taraba.Te sve igrace koje si nabrojao je fakticki on napravio igracima i bili su haman anonimusi osim Hadica i Avdije koje nikad u zivotu nije trenirao.Pa siguran sam da ce i ovi klocevi biti za 30% bolji kad pocen prvenstvo nego su bili.

010 ISN'T JUST A CODE
- RK Gradacac
- Kontakt:
Cuj vrijeme promijeni covjeka, pa ne moze neko bit dobar trener pa onda losNerim je napisao/la:ma vrijeme ce pokazati sve, eno i sam osim je rekao da nije lako, ali da ce pokusati da sastavi dobru ekipu, u to nema sumnje on jeste nekada bio dobar trener ali vrijeme promjeni čovjeka, netreba se odma radovati, ali treba biti optimista i misliti na bolje

Razmisli malo prije nego sto napises neku glupost!
010 ISN'T JUST A CODE
Osjećam se malo prozvanim kad se priča o našoj djeci jer nisam se bas pohvalno izrazio o recimo Coci i Šehi. Nisam pristalica priče da neki igrać treba igrati jer je naše djete. Da je moje rođeno ako nije za Želje tjeraj. Ovo trenutno što vidim naše djece (mislim na seniore) u Želji je pupa hava. Nek' igraju dok ne nađemo bolje.
Starija sam generacija i pamtim i gledao sam uživo prave igraće. Ovo je sad iza rata sve smješno. Recimo Dželo naš najbolji prijeratni igrać je do rata bio u Unisu i karijeru (nakon Želje) pravio u drugoj ruskoj lizi. Eto koji smo sad otprilike nivo. Žao mi je nekad ove mlađe raje koja preko deceniju nije propustila tekmu, a u suštini još uživo nije vidjela pravog igraća.
E sad jedna druga stvar po meni jako bitna. Svaka rezultatski uspješna generacija Želje je imala pravog istinskog vođu na terenu. Spomenuću samo primjer Meše. On je bio lider one generacije i svaki igrać u Želji je znao da je Meša najbolji (čast Škori, Mihajlu, Šabanu, Odi, Žvaki, Fići itd.) i on je to na more tekmi dokazao. Iza rata nešto slično je bio Dželo. Starija raja se sjeća '85. kad je udba uzela titulu. Konkurent im tada bio Hajduk i doš'o na Koševo da igra za Željom (pravio se sjever na Grbavici i nije se moglo igrati). Hajduk ne smije dobiti, a par pojedinaca iz odbrane Želje (cro varijanta starija raja znaju na kog mislim) se prodalo i puštaju Hajduku. Hajduk vodi 3:1 na poluvremenu. Meša u svlačionici jeb.e sve i Osimu i prodanim igraćima. Pale su teške riječi, skidali se dresovi itd. U drugom poluvremenu Meša briljantnom igrom vodi ekipu i tekma završava 4:4. Čak je bila i mrtva šansa za 5:4. To je bio Meša, to je kad ekipa ima vođu.
Dakle, dobra ekipa mora imati vođu kojem se vjeruje, koji zna, koji rješi tekmu kad nikom ne ide itd. Nažalost, u Želji nakon Džele takvog igraća nema (možda je Štilke bio na tom fonu, ali prekratko je bio i nako je nekakav pič.kast. tako da nije on bio za toga). Nije uslov, ali je poželjno da je taj vođa Željino dijete da mu ne mogu domaći pričati da je doš'o sa strane. Ovoj trenutnoj ekipi Želji osim što fali malte ne čitav tim treba pravi vođa. Ja ga zaista ne vidim i iz iskustva kojeg imam mislim da je i to jedan od ozbiljnih problema.
Starija sam generacija i pamtim i gledao sam uživo prave igraće. Ovo je sad iza rata sve smješno. Recimo Dželo naš najbolji prijeratni igrać je do rata bio u Unisu i karijeru (nakon Želje) pravio u drugoj ruskoj lizi. Eto koji smo sad otprilike nivo. Žao mi je nekad ove mlađe raje koja preko deceniju nije propustila tekmu, a u suštini još uživo nije vidjela pravog igraća.
E sad jedna druga stvar po meni jako bitna. Svaka rezultatski uspješna generacija Želje je imala pravog istinskog vođu na terenu. Spomenuću samo primjer Meše. On je bio lider one generacije i svaki igrać u Želji je znao da je Meša najbolji (čast Škori, Mihajlu, Šabanu, Odi, Žvaki, Fići itd.) i on je to na more tekmi dokazao. Iza rata nešto slično je bio Dželo. Starija raja se sjeća '85. kad je udba uzela titulu. Konkurent im tada bio Hajduk i doš'o na Koševo da igra za Željom (pravio se sjever na Grbavici i nije se moglo igrati). Hajduk ne smije dobiti, a par pojedinaca iz odbrane Želje (cro varijanta starija raja znaju na kog mislim) se prodalo i puštaju Hajduku. Hajduk vodi 3:1 na poluvremenu. Meša u svlačionici jeb.e sve i Osimu i prodanim igraćima. Pale su teške riječi, skidali se dresovi itd. U drugom poluvremenu Meša briljantnom igrom vodi ekipu i tekma završava 4:4. Čak je bila i mrtva šansa za 5:4. To je bio Meša, to je kad ekipa ima vođu.
Dakle, dobra ekipa mora imati vođu kojem se vjeruje, koji zna, koji rješi tekmu kad nikom ne ide itd. Nažalost, u Želji nakon Džele takvog igraća nema (možda je Štilke bio na tom fonu, ali prekratko je bio i nako je nekakav pič.kast. tako da nije on bio za toga). Nije uslov, ali je poželjno da je taj vođa Željino dijete da mu ne mogu domaći pričati da je doš'o sa strane. Ovoj trenutnoj ekipi Želji osim što fali malte ne čitav tim treba pravi vođa. Ja ga zaista ne vidim i iz iskustva kojeg imam mislim da je i to jedan od ozbiljnih problema.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
Buraz,pricaš udbašku verziju tih događaja iz 85.
Meša **** sve Osimu??
ja mislim da bi mu to zadnja psovka bila u Želji,ali eto...ne mogu da vjerujem da si to uspio napisati.
"Cro varijanta" se prodala Hajduku,a Meša "pitarski heroj" igrao za dinamovu filijalu....e **** ga haveru,ko da pitara slušam (ustvari vec sam identicnu pricu slušao od pitara).
Svi pišu kako je to najbolja partija Baždarevića u njegovoj karijeri,a zna se cija je to prica i ko naglašava te dogadjaje i radi cega...koje je to umanjivanje njegove blistave karijere,nevjerovatno

Meša **** sve Osimu??

"Cro varijanta" se prodala Hajduku,a Meša "pitarski heroj" igrao za dinamovu filijalu....e **** ga haveru,ko da pitara slušam (ustvari vec sam identicnu pricu slušao od pitara).
Svi pišu kako je to najbolja partija Baždarevića u njegovoj karijeri,a zna se cija je to prica i ko naglašava te dogadjaje i radi cega...koje je to umanjivanje njegove blistave karijere,nevjerovatno

"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
- bistrikboy
- Kontakt:
Camac nije se ovo odnosilo na vas vec na ono sto sam ja dozivio kad sam na sjeveru odgledao tekmu sa Celikom,zivot mi se zgadio,istrcava Seha na zagrijavanje,psuju mu mrtvu sestru
,mater,djecu,onoga ko ga je doveo(ovo i razumijem),Coca izgubi loptu na NJIHOVOJ polovini,pa mu poimenicno psuju roditelje i familiju,curu itd.
O tome sam govorio jer mi stvarno ne pada na pamet da Sehi psujem,momku koji je u svojoj 14 godini bio redovan na jugu,ili Coci koji se znao potuci kao junior kluba jer mu je neki levat rekao nesto kontra Želje,njima ne treba psovati vec im fino reci da neke stvari ne trebaju raditi,kao sto smo MI uradili sa Dakom,ipak su to nasa djeca koja vole Želju i ginu za dres,a to sto oni nemaju dovoljno talenta ni odgovarajuceg pristupa sportskom zivotu,je vec problem...

O tome sam govorio jer mi stvarno ne pada na pamet da Sehi psujem,momku koji je u svojoj 14 godini bio redovan na jugu,ili Coci koji se znao potuci kao junior kluba jer mu je neki levat rekao nesto kontra Želje,njima ne treba psovati vec im fino reci da neke stvari ne trebaju raditi,kao sto smo MI uradili sa Dakom,ipak su to nasa djeca koja vole Želju i ginu za dres,a to sto oni nemaju dovoljno talenta ni odgovarajuceg pristupa sportskom zivotu,je vec problem...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Ne kontam što je umanjivanje Mešine karijere. Igraći se jesu prodali. Meša jest napravio frku na poluvremenu i svašta im se nagovorio. Ne znam zašto je ovo pitarska verzija. Mislim da ti je prilično tendeciozan post pogotovo što ni pitarima ne odgovaraju priče da je njima neko pomogao, pogotovo mi jer oni su nama zabijali nož u leđa kad god su mogli. Napiši nam ti neku "našu" verziju ako znaš. Vjeruj mi ja se dobro sječam tih godina jer tad sam baš dis'o uz Želju. Imali smo tad fantastičnu ekipu ništa lošiju od pitara (te nas godine nisu čak uspjeli ni pobjediti) i Hajduka, ali nas je Evropa iscrpila.
I još nešto, oni nisu bili Dinamova filijala (to je sad ova bezvezna priča) već Zvezdina.
I još nešto, oni nisu bili Dinamova filijala (to je sad ova bezvezna priča) već Zvezdina.
Zadnja izmjena: čamac, dana/u 16 jul 2009, 10:09, ukupno mijenjano 1 put.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
- el-fighter
- Kontakt:
U tome je sva problematika tog problema. Niko neće ove igrače koji nezaslužuju da nose dres Želje, a bivša uprava ih vezala dugim ugovorima kao da su neke zvijezde. Ako ih niko neće onda morate sačekati istek njihovih ugovora da ih se rješite, jer ja nevidim drugi način "otjerivanja" ovih igrača iz kluba.Komunikacija je napisao/la:Kome ces uvalit pokvarenu robuel-fighter je napisao/la:Amar je odmah rekao da neće biti lako i da od sadašnjih igrača Želje imaju 4-5 koji zaslužuju plavi dres, a da ostalo sve trebaa rasprodati. Nemožemo očekivati da se sve to završi do početka ove sezone, jer su mnogi igrači vezani dugim ugovorima, a tu treba dovesti jo preko 10 igrača koji će sa ponosom nositi plavi dres.
Velež do groba života mi moga
- RK Gradacac
- Kontakt:
Drugi nacin bi bio sporazumno raskidanje ugovora, sto je praksa u nasoj ligi.
010 ISN'T JUST A CODE
ma jarane,to su njihovi mitovi i legende da se razumimo odmah.čamac je napisao/la:Ne kontam što je umanjivanje Mešine karijere. Igraći se jesu prodali. Meša jest napravio frku na poluvremenu i svašta im se nagovorio. Ne znam zašto je ovo pitarska verzija. Mislim da ti je prilično tendeciozan post pogotovo što ni pitarima ne odgovaraju priče da je njima neko pomogao, pogotovo mi jer oni su nama zabijali nož u leđa kad god su mogli. Napiši nam ti neku "našu" verziju ako znaš. Vjeruj mi ja se dobro sječam tih godina jer tad sam baš dis'o uz Želju. Imali smo tad fantastičnu ekipu ništa lošiju od pitara (te nas godine nisu čak uspjeli ni pobjediti) i Hajduka, ali nas je Evropa iscrpila.
Ispade par likova cro orijentacije prodalo obraz kluba i to pred samim Osimom,Meša to skonto najebo im se svima kolektivno majke,proradio obraz i poštenje iznenada kod tih "izdajnika"i onda zaigrali kako treba i time pomogli udbašima....e **** sad.
Ispade,Hajduk je toliko loš tim bio da je senzacija da on vodi 3-1 na poluvremenu (pa nije Famos)...****,malo nelogicno (ne malo,vec podobro).