FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

Megamon
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la Megamon » 19 jul 2011, 15:50

Prica se da su vas stupili u kontakt sa Seadom Bucanom.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 19 jul 2011, 15:52

Armageddon2012 je napisao/la:
jubitubi je napisao/la:Jedno pojacanje ce svima pomutiti mozak. :twisted:
Za ovakvu tvoju kvalifikaciju,ne priznajem ništa manje od Zlatana Muslimovića...danas sam ga vidio.
Zlatan Muslimović je porijeklom, čini mi se, iz Bosanske Krajine, ali mislim da ne postoje ni teoretske šanse da se on nađe u Borcu.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 19 jul 2011, 15:53

Ma Sejo Bućan je dobar igrač.ali ne može opravdati ovakvu jubitubijevu kvalifikaciju o pomućenju mozga....Za tako nešto samo prolazi Muslimović ili bar Alen Škoro.
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 19 jul 2011, 16:02

avlami97 je napisao/la:
Armageddon2012 je napisao/la:
Za ovakvu tvoju kvalifikaciju,ne priznajem ništa manje od Zlatana Muslimovića...danas sam ga vidio.
Zlatan Muslimović je porijeklom, čini mi se, iz Bosanske Krajine, ali mislim da ne postoje ni teoretske šanse da se on nađe u Borcu.

Zlatan je rođen u Banja Luci od oca Emira i majke (koja je iz Bos.Dubice) - eto, igrom slučaja to znam (nije od 'poslovnih partnera)..... 8-)
Bosno moja poharana....

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 19 jul 2011, 16:06

Megamon je napisao/la:Prica se da su vas stupili u kontakt sa Seadom Bucanom.
I vasi su :lol:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 19 jul 2011, 16:10

pile87 je napisao/la:
Pile, trebamo ga mi uzet, jest da nam ne treba, al' bar da ga oni ne uzmu :lol: :lol: :lol:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 19 jul 2011, 16:10

Edin TM87 je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
Pile, trebamo ga mi uzet, jest da nam ne treba, al' bar da ga oni ne uzmu :lol: :lol: :lol:
Slobodno vala :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 19 jul 2011, 16:17

hehe k'o li ce to biti da mi je samo znati? :D
U svakom slucaju volio bi da to bude Muslimovic Zlatan :mrgreen:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 19 jul 2011, 16:18

nastavljate u istom ritmu?
i jedan i drugi i treci zajedno sa amarom mogu lagano čistiti kopake veljovicu...
Ovo nije humano prema "konkurentima", Borac ulazi za najmanje 35% jači sa ovakva dva ciljana i kvalitetna pojačanja i kad Vlado odradi pripreme.

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 19 jul 2011, 17:23

pile87 je napisao/la:
Znam,samo po meni velika greska ako ga dovedu.Jest da on ima kvalitet al' **** tipa Pelak.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 19 jul 2011, 17:32

Samo da ne bude kao sa Brazilcima, tresla se gora rodio se miš :D
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 19 jul 2011, 20:04

Strauss je napisao/la:
i jedan i drugi i treci zajedno sa amarom mogu lagano čistiti kopake veljovicu...
Ovo nije humano prema "konkurentima", Borac ulazi za najmanje 35% jači sa ovakva dva ciljana i kvalitetna pojačanja i kad Vlado odradi pripreme.
Pa sta hoces,jesmo uzeli titulu ili nismo? 8-)

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 20 jul 2011, 00:20

Ma Dzafic ce nam svima pomutiti mozak,uh koje pojacanje.Frajer se ne skida sa Jack Danielsa

slika

:mrgreen: :mrgreen:

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 20 jul 2011, 00:24

jubitubi je napisao/la:
Strauss je napisao/la:
Pa sta hoces,jesmo uzeli titulu ili nismo? 8-)
zahvaljujuci pojacanjima(koja ce nam pomutiti mozak) sigurno niste. kako i zbog cega ste uzeli titulu ne bi ovom prilikom i na ovom mjestu. mada se otprilike zna :mrgreen:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 20 jul 2011, 01:00

Ne znam jos je rano oko ocena prelaznog roka,ali meni Borac izgleda slabije nego proslu sezonu,igracki i ne toliko,ali mene brine Cvetkovic itekako,Jagodic je imao ono nesta prosle godine,ono sto je pored volje igraca vuklo tim napred,to po "uvodnoj prici" Cvetkovic nema.
Malo me iznenadjuje i cekanje "kvalitetnih" pojacanje,krenulo se sa "super jakim" Brazilcima najavljivanim kao nesta fantasticno,da bi se oni vrlo brzo vratili odakle su i dosli,pa je tu bio i Bogunovic,doduse ja sam odmah rekao da mislim da o tome nema nista,i da je to vise zelja novinara ali on ode u Novi Pazar.Pa Pavicevic.Sta bi sa njim,zasto se odustalo od njegovog dovodjenja :? ,on bi bio veliko pojacanje u napadu Borca,a mogao bi dobiti i vecu platu nego u Slobodi,pa onda Mirosavljevic,iskreno i to mi se cini kao dosta nerealno,ali sacekajmo jos se niko nije zvanicno oglasio po tome pitanju.
Kajkut bi mogao da bude dobro pojacanje,ali taj Kajkut se meni nikada nije preterano svidjao,doduse on je u retko kome klubu dobijao preteranu sansu,jedino u Zadru je dobio sansu ali brzo i otisao,a u Sheriffu se i nije bas iskazao za velik broj utakmica.

Nadam se iskreno da ce Borac dobiti kvalitetna pojacanja do kraja prelaznog roka,uprava ih najavljuje,svima je u interesu da do njih dodje.Trenutno je Zeljo igracki jaci,Borac je tu drugi,a Sarajevo vreba iz prikrajka.Ma bice to zanimljivo naredne sezone pravo,samo zbog kvaliteta same lige zelim da se Borac jos vise pojaca.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 20 jul 2011, 10:46

Pada li kisa u BL ? Neka se vala teren natopi da ovi izraelci padnu, isto kao sto ste vi pali na vrucini u Izraelu. 8-)
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 20 jul 2011, 11:07

Megamon je napisao/la:Ma Dzafic ce nam svima pomutiti mozak,uh koje pojacanje.Frajer se ne skida sa Jack Danielsa
http://i53.tinypic.com/2cg1w7.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
:mrgreen: :mrgreen:
A realno,koji to igrac ne pije?U nasoj ligi,rijetko koji,a neki bas podosta.O cigarama da i ne govorim.A cim je momak dao koliko 15 golova,ne znam tacno,prosle sezone,u jednom prosjecnom klubu(ne,na los nacin) kao sto je Rudar,to nesto govori. ;)
Strauss je napisao/la: zahvaljujuci pojacanjima(koja ce nam pomutiti mozak) sigurno niste. kako i zbog cega ste uzeli titulu ne bi ovom prilikom i na ovom mjestu. mada se otprilike zna :mrgreen:
Hehehehe,jos znaci ima tvrdokornih "mrlja" koje zagovaraju neke teorije zavjere,nacionalne kljuceve,kupovine prvenstva.Ako na to aludiras.Medjutim daleko je to od istine,pojacanja su presudila,Stevo Nikolic,Darko Maletic,Branislav Krunic,Dusko Stajic...A da se ne lazemo,malo vam ga je suknuo i igrac po imenu Milan Stupar,na sred Grbavice,i Sehica poslao,po cevape,al Banjalucke. ;)
Devil je napisao/la:Ne znam jos je rano oko ocena prelaznog roka,ali meni Borac izgleda slabije nego proslu sezonu,igracki i ne toliko,ali mene brine Cvetkovic itekako,Jagodic je imao ono nesta prosle godine,ono sto je pored volje igraca vuklo tim napred,to po "uvodnoj prici" Cvetkovic nema.
Malo me iznenadjuje i cekanje "kvalitetnih" pojacanje,krenulo se sa "super jakim" Brazilcima najavljivanim kao nesta fantasticno,da bi se oni vrlo brzo vratili odakle su i dosli,pa je tu bio i Bogunovic,doduse ja sam odmah rekao da mislim da o tome nema nista,i da je to vise zelja novinara ali on ode u Novi Pazar.Pa Pavicevic.Sta bi sa njim,zasto se odustalo od njegovog dovodjenja :? ,on bi bio veliko pojacanje u napadu Borca,a mogao bi dobiti i vecu platu nego u Slobodi,pa onda Mirosavljevic,iskreno i to mi se cini kao dosta nerealno,ali sacekajmo jos se niko nije zvanicno oglasio po tome pitanju.
Kajkut bi mogao da bude dobro pojacanje,ali taj Kajkut se meni nikada nije preterano svidjao,doduse on je u retko kome klubu dobijao preteranu sansu,jedino u Zadru je dobio sansu ali brzo i otisao,a u Sheriffu se i nije bas iskazao za velik broj utakmica.

Nadam se iskreno da ce Borac dobiti kvalitetna pojacanja do kraja prelaznog roka,uprava ih najavljuje,svima je u interesu da do njih dodje.Trenutno je Zeljo igracki jaci,Borac je tu drugi,a Sarajevo vreba iz prikrajka.Ma bice to zanimljivo naredne sezone pravo,samo zbog kvaliteta same lige zelim da se Borac jos vise pojaca.
Necu reci da nisi u pravu,ali nisi u potpunosti.Puno je nejasnoca trenutno,ali nadamo se svi da ce biti rijesene ovih dana,bar sto se pridoslica tice.Razgovara se sa nekoliko jako kvalitetnih igraca,na pozicijama koje su deficitarne,problem su,a to mi je misterija velika,ali problem su pare. :? Ne znam kako nema para nakon titule i LS,ali nema...I to nas koci,vidjecemo sta ce biti.O imenima ne bih,lozim ja vas malo da postoji neko zvucno pojacanje,kao sto je Zlatan Muslimovic,to je van pameti.Ali da su imena dobra,i provjerena,to je sasvim sigurno,i za nasu ligu su vrhunski igraci.Kazem,o tom,po tom,vidjecemo sta ce se desiti.

Sto se trenera tice,tu ti moram reci da grijesis,jer igraci su super zadovoljni novim trenerom.A to je valjda najbitnije slozices se.I jos treba dodati da se na treningu radi,bolje nego ikad,treninzi su uzasno teski,jako puno se radi na fizickoj spremi,i to ce vjerujem doci do izrazaja u toku sezone.Kada svi budu gubili dah,nadam se da mi necemo.
Elegant je napisao/la:Pada li kisa u BL ? Neka se vala teren natopi da ovi izraelci padnu, isto kao sto ste vi pali na vrucini u Izraelu. 8-)
Hehehe,znas kad sam i ja slicno razmisljao.Uzecemo ih njihovim oruzjem,neka nose dresove dugih rukava. :mrgreen: Salu na stranu,u BL je oblasno,kisa je padala citavu noc,sad je trenutno suvo,pomalo sparina,tako da tu ne vidim neku nasu prednost.

Mozda zvuci ludo,ali ja se jos nadam nekom cudu,da bi mogli proci.Sanse su zato mikroskopske,ali sta cu...Kad sam optimista nepopravljivi.Ipak,eto ako cemo se vratiti u neku realnost,pobjeda od 1:0 za nas,radi bodova je odlicna.Sljedece sezone ako bog da nosioci,i onda je svasta moguce.

EDIT:Poceo je pljusak,eto nam sanse. :mrgreen:

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 20 jul 2011, 11:14

heh Muslimovic ce u Zelju ako ne bude nasao sta vani, vec se obecao :lol: nego ovi vasi su neozbiljni razgovaraju sa mnogo menadzera ali nista ne konkretizuju, valjda nemaju kesa.A pare od LP dobijate na kraju godine.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Lepinja
Kontakt:

Post Postao/la Lepinja » 20 jul 2011, 11:15

pile87 je napisao/la:heh Muslimovic ce u Zelju ako ne bude nasao sta vani, vec se obecao :lol: nego ovi vasi su neozbiljni razgovaraju sa mnogo menadzera ali nista ne konkretizuju, valjda nemaju kesa.A pare od LP dobijate na kraju godine.
Ko te slago to za Muslimovica ? :lol: :lol:

Grad je nas DS
Kontakt:

Post Postao/la Grad je nas DS » 20 jul 2011, 11:15

A otkud vam ideja da je na ovoj slici Dzafic?
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.