A i ne mora ,28 godina mu je više ušo u godine ,bolje zvati nekog mlađeg napadača npr.Mahmutovića

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
samson je napisao/la:Ne znam gdje ga nađe?? Jos i kakakter aka Preldzic, od najsvjezijih slucajeva.. I, ne znam sto bezveze da pravi "konkurenciju" Muslimovicu ili nekom trecem.
Ma nebitan faktor, nije ni nama ni susjedima neka frka u napadu. Ali eto k'o ga prvi pozove, njegov je. A možda dogura i do Lige Prvaka. Sigurno da ima drugih igrača koji zaslužuju poziv više od ovog polovnog.Omerbavarac je napisao/la:De ljudi, ne budite smijesni.
Ne mozemo ni mi zvati svakog igraca koji ima imalo veze sa nama. Liku je 28 godina, to nije malo.
Jedino ako ne zelite da napakostite komsijama.
"Neće eksperimentisati"-sa taktikom.Goalgetter je napisao/la:Da, dobro je sto ce Zahirovic biti pozvan, jer bi po meni sigurno mogao biti nasljednik Rahimica ako ovako nastavi.
Malo me cudi samo sto je rekao da nece eksperimentisati, a prije nekoliko sedmica je najavio dosta novih igraca. Mada, ako ne pozove ove igrace iz Rusije (Misimovic, Ibricic, Vranjes, Rahimic) i cinjenicom, da Pjanic najvjerovatnije propusta utakmicu protiv Grcke, morace pozvati makar 3-4 nova igraca.
Njegova izjava:Edo_77 je napisao/la:Krstanovic je bio najbolji strijelac HNLa.
Startao u Dinamu sa 2 gola. Veceras opet igraju.
Hrvtaska nema neke izuzetne napdace. Vjerujte ukoliko ga Pape ne pozove, ja vam garantujem da ce u roku mjesec dva on biti na Hrvatskom spisku.
Uostalom nije ni sigurno da ce se odazvati za BIH.
Ovo je vise ono iz ocaja.KONGO je napisao/la:
Njegova izjava:
Odazvao bih se, zašto ne? Imam 28 godina i nemam vremena više čekati poziv Hrvatske.
da nije smijesno, vjerovatno bi bilo zalosno....KONGO je napisao/la:Njegova izjava:Edo_77 je napisao/la:Krstanovic je bio najbolji strijelac HNLa.
Hrvtaska nema neke izuzetne napdace. Vjerujte ukoliko ga Pape ne pozove, ja vam garantujem da ce u roku mjesec dva on biti na Hrvatskom spisku.
Odazvao bih se, zašto ne? Imam 28 godina i nemam vremena više čekati poziv Hrvatske.
Stara fora. Koristio je istu Lendric. Da ne pricam o nasim "talentima" sirom Evrope koji odigraju jednu utakmicu za prosjecnu ekipu u trecoj ligi Danske i odma ih strana reprezentacija zeli.KONGO je napisao/la:Njegova izjava:Edo_77 je napisao/la:Krstanovic je bio najbolji strijelac HNLa.
dobro se sjecam, prije neke 4 godine dok je jos bio poprilicno nepoznat i daleko i od jedne i od druge reprezentacije, je davao za jednu nasu televiziju intervju i mrtav hladan nasoj televiziji izjavio da bih dolazi u obzir samo ako ne bude imao mjesta u kockastima. tako da me ova izjava nimalo ne iznenadjuje, momak nimalo ne skriva svoje razloge eventualnog igranja za repku bih kao i jos mnogi drugi.KONGO je napisao/la:Njegova izjava:Edo_77 je napisao/la:Krstanovic je bio najbolji strijelac HNLa.
O kakvim ti **** pricas?Strauss je napisao/la:dobro se sjecam, prije neke 4 godine dok je jos bio poprilicno nepoznat i daleko i od jedne i od druge reprezentacije, je davao za jednu nasu televiziju intervju i mrtav hladan nasoj televiziji izjavio da bih dolazi u obzir samo ako ne bude imao mjesta u kockastima. tako da me ova izjava nimalo ne iznenadjuje, momak nimalo ne skriva svoje razloge eventualnog igranja za repku bih kao i jos mnogi drugi.KONGO je napisao/la:Njegova izjava:Edo_77 je napisao/la:Krstanovic je bio najbolji strijelac HNLa.
doduse sam povratak mirka hrgovica u reprezntaciju je svima njima dao do znanja da smo go.vna i da nas mogu jeb.ati kako hoce. i nimalo tim igracima ne zamjeram, koliko nasim navijacima. samo kod nas nakon svega mogu dobiti aplauz. bagra
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo, Direktorcic, kakarut i 52 gosta.