Uzmi ubi pa se pistolj!!!Boateng_27 je napisao/la:Hahahahahah pa pjevači tipa Dado Polumenta i slično znaju šta ovakvi kao JA vole i oni prave takve pjesme koje su vama smješne i " SELJAČKE " ali meni npr je ova bolja 100 puta od npr Zeljko Joksimovic - LjubaviVELA je napisao/la:
Tipicno primitivno i balkanski picke se slikaju lamburgini se voza.
Muzika - Arhiva postova
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
Re: Muzika
NEW YORK - PARIS - PECKHAM
Ukusi su razliciti, no neko nema vala ni tog ukusa
ovi ukrali muziku od nekih rumuna ili grka, napisali tekst koji i ja mogu napisati i eto hita
al ova dvojica, ovaj MC seljak i Dado, jos da je onaj Cvija sa njima otpjevo, ma nema festa prava

ovi ukrali muziku od nekih rumuna ili grka, napisali tekst koji i ja mogu napisati i eto hita
al ova dvojica, ovaj MC seljak i Dado, jos da je onaj Cvija sa njima otpjevo, ma nema festa prava

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- Boateng_27
- Kontakt:
Ja slušam narodnjake tipa ( Sinan,Šaban i ostali ) ali mogu poslušat neku ovakvu pjesmu koja mi lično godi i mogu je slušat i dan i noć ... i na kraju mi dosadi i onda se opet okrenem svojim Uzimačima jetre ... to je to 
Ovoj pjesmi se nemoze nista rec, pogledaj koliko pregleda iam za koliko vremena i sve ti je jasno, momci su napravili Extra pjesmu sad što se vama ne sviđa ...

Ovoj pjesmi se nemoze nista rec, pogledaj koliko pregleda iam za koliko vremena i sve ti je jasno, momci su napravili Extra pjesmu sad što se vama ne sviđa ...
Evo sad ću, dobro si me napomeno'Alfa_Muzijak je napisao/la: Uzmi ubi pa se pistolj!!!

Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
- skyisthelimit
Boateng_27 je napisao/la:Hahahahahah pa pjevači tipa Dado Polumenta i slično znaju šta ovakvi kao JA vole i oni prave takve pjesme koje su vama smješne i " SELJAČKE " ali meni npr je ova bolja 100 puta od npr Zeljko Joksimovic - LjubaviVELA je napisao/la:

nego evo jedne balade za tebe
[youtube][/youtube]
ovo je reci muzika i pjesma

15.10 - 15.06 ...
- Boateng_27
- Kontakt:
@skyisthelimit
evo vjeruješ li da mi se zgadilo čim sam pogledao sliku od ove tvoje pjesme, nisam je ni pokrenuo jer vjerujem da je neka mrtva glupost a tebi je mozda jedna od najboljih tako da mislim da je prepirka suvišna ...
Ja sam Seljak, vi se iz centra Pariza ... Kraj Priče
evo vjeruješ li da mi se zgadilo čim sam pogledao sliku od ove tvoje pjesme, nisam je ni pokrenuo jer vjerujem da je neka mrtva glupost a tebi je mozda jedna od najboljih tako da mislim da je prepirka suvišna ...

ko prizna,jos pola mu se dodaBoateng_27 je napisao/la:@skyisthelimit

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
- Fanaticosi_Medakovo
- Kontakt:
Kralju niko se nije ovdje definisao kao fan Željka Joksimovića i gledajući onako površno on više pripada miljeu godpodina Polumente. Ovdje se radi o raspravi Mind Evolution tipa. Kao što je čovjek napisao vidi se kakv tip ljudi sluša tog Polumentu. Evo npr. ja slušam rock/metal. Da bi slušao takvu muziku, moraš razmišljati svojim mozgom i da ne slušaš ono što ti drugi nameću nego ono što sam pronađeš za sebe i ono u čemu se nalaziš. Muzika Dade Polumente je pop muzika, žanrom je turbo folk, ali pop je mnogo širi pojama i znači da obično isprazna muzika za šire mase. Znači ciljana grupa muzičke industrije koja pravi takvu muziku su šire narodne mase koje ne upotrebljavaju svoj razum i maštu nego dopuštaju da im drugi biraju ono što će oni slušati.Alfa_Muzijak je napisao/la:Uzmi ubi pa se pistolj!!!Boateng_27 je napisao/la:Hahahahahah pa pjevači tipa Dado Polumenta i slično znaju šta ovakvi kao JA vole i oni prave takve pjesme koje su vama smješne i " SELJAČKE " ali meni npr je ova bolja 100 puta od npr Zeljko Joksimovic - LjubaviVELA je napisao/la:
Sam sebe neki dan shebem kada sam odvrno Metalicu
bila neka solaza s gitarom
mislim sve mogu slusati ali ove sminkere tipa Dado Polumenta nikad ,ti tipovi su popularni iz razloga sto je 90% njegove publike cine glupe djevojcice . Mada i te pjesme traju mjesec dana u vrh glave i budu zaboravljenje zato sto nisu kvalitet ,kvalitet ostaje !!

Zadnja izmjena: juznjak>, dana/u 19 jul 2011, 22:56, ukupno mijenjano 1 put.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
- Boateng_27
- Kontakt:
Ma dodaj kolko' god hoćeš bmkT-MAC je napisao/la: ko prizna,jos pola mu se doda

Ma uredu jeFanaticosi_Medakovo je napisao/la: Kralju niko se nije ovdje definisao kao fan Željka Joksimovića i gledajući onako površno on više pripada miljeu godpodina Polumente. Ovdje se radi o raspravi Mind Evolution tipa. Kao što je čovjek napisao vidi se kakv tip ljudi sluša tog Polumentu. Evo npr. ja slušam rock/metal. Da bi slušao takvu muziku, moraš razmišljati svojim mozgom i da ne slušaš ono što ti drugi nameću nego ono što sam pronađeš za sebe i ono u čemu se nalaziš. Muzika Dade Polumente je pop muzika, žanrom je turbo folk, ali pop je mnogo širi pojama i znači da obično isprazna muzika za šire mase. Znači ciljana grupa muzičke industrije koja pravi takvu muziku su šire narodne mase koje ne upotrebljavaju svoj razum i maštu nego dopuštaju da im drugi biraju ono što će oni slušati.

- Fanaticosi_Medakovo
- Kontakt:
Evo mi Bosanci po svim karaktersitikama najsličniji Ircima i evo ti najbolji primjer kako oni svoju narodnu muziku spajaju sa modernijim zvucima:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- skyisthelimit
@Kevin-Prince
evo ti jedna nova pjesma, u tvom stilu, samo nije papanski
[youtube][/youtube]
evo ti jedna nova pjesma, u tvom stilu, samo nije papanski

[youtube][/youtube]
15.10 - 15.06 ...
- Boateng_27
- Kontakt:
@Fanaticos_Medakovo, drug moj svaka čast svakome al' npr ovo ja nebi slušo ni u Hali ...
Lik je 100% upravu samo eto tih mjesec dana slušam tu pjesmu i meni dosta izađe nova ...
Ovo je prava rečenica za pjesme Dade Polumentejuznjak> je napisao/la: Mada i te pjesme traju mjesec dana u vrh glave i budu zaboravljenje zato sto nisu kvalitet ,kvalitet ostaje !!

Lik je 100% upravu samo eto tih mjesec dana slušam tu pjesmu i meni dosta izađe nova ...
Znam ovu pjesmu, slušam ja i stranu odnosno sve osim Rocka ...skyisthelimit je napisao/la:@Kevin-Prince
evo ti jedna nova pjesma, u tvom stilu, samo nije papanski![]()
[youtube][/youtube]
da nisi ti mozda napisao ovaj tekst o ''metalika'' muzici... 

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
slazem se sa svime kvalitet ostaje ono starije pjesme od domaceg rocka su bolje to isto vrijedi i za strani rock ali i novi rock je isto odlican.Vecina pjesama u turbo folku se zasniva na tome kako se je napio/la i zavrsio sa nekim u krevetu.A to samo moze proci kod djevojcica koje vise gledaju izgled pjevaca nego pjesmujuznjak> je napisao/la:Sam sebe neki dan shebem kada sam odvrno Metalicubila neka solaza s gitarom
mislim sve mogu slusati ali ove sminkere tipa Dado Polumenta nikad ,ti tipovi su popularni iz razloga sto je 90% njegove publike cine glupe djevojcice . Mada i te pjesme traju mjesec dana u vrh glave i budu zaboravljenje zato sto nisu kvalitet ,kvalitet ostaje !!
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: Senaid L.F.C, dana/u 19 jul 2011, 23:05, ukupno mijenjano 1 put.
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- Fanaticosi_Medakovo
- Kontakt:
Evo ovo je bio ljetni hit 2010 godine, ovo ti je isto kao i ta tvoja gore pjesma samo na engelskom. Znači nije to situacija samo kod nas nego i u cijelom svijetu.skyisthelimit je napisao/la:@Kevin-Prince
evo ti jedna nova pjesma, u tvom stilu, samo nije papanski![]()
[youtube][/youtube]
- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
T-MAC je napisao/la:da nisi ti mozda napisao ovaj tekst o ''metalika'' muzici...

NEW YORK - PARIS - PECKHAM
- Boateng_27
- Kontakt:
Jesam jaAlfa_Muzijak je napisao/la:T-MAC je napisao/la:da nisi ti mozda napisao ovaj tekst o ''metalika'' muzici...svaka ti dala

- Senaid L.F.C
- Kontakt:
nek si im vala pokazo kako se moze os.......Boateng_27 je napisao/la:Jesam jaAlfa_Muzijak je napisao/la:T-MAC je napisao/la:da nisi ti mozda napisao ovaj tekst o ''metalika'' muzici...svaka ti dala
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
[youtube][/youtube] 

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
- Fanaticosi_Medakovo
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
I kad sm okod tog svako ima svoj ukus, evo za mene je ova pjesma savršenstvo. Na prvo slušanje mi se nije toliko dopala, ali vremenom sam je upio. I koliko god da je preslušam, uvijek je fenomenalna. Po meni ona ima sve, a ko zna engleski i ko je čuo za knjigu Johnny Got his Gun (ili gledao film) shvatiće koliko je pjesma potresna.
I kad sm okod tog svako ima svoj ukus, evo za mene je ova pjesma savršenstvo. Na prvo slušanje mi se nije toliko dopala, ali vremenom sam je upio. I koliko god da je preslušam, uvijek je fenomenalna. Po meni ona ima sve, a ko zna engleski i ko je čuo za knjigu Johnny Got his Gun (ili gledao film) shvatiće koliko je pjesma potresna.