Jeste skuplje, ali pola onih na tribini i vise sto su bili u Orebru su iz Svedske zive negdje tu u okolici ...Sarajlijc@ je napisao/la:Jbg to stoji ali je sigurno gostovanje u svedskoj skuplje

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Jeste skuplje, ali pola onih na tribini i vise sto su bili u Orebru su iz Svedske zive negdje tu u okolici ...Sarajlijc@ je napisao/la:Jbg to stoji ali je sigurno gostovanje u svedskoj skuplje
Ma samo srce na teren, nema veze i ako ne prođemo, ja sam više nego zadovoljan.Zgembo Adislić je napisao/la:Papci misle da nas stave na manji teren, joj kako ce ga popusit ahaha kontaju kao igrali na Kosevu velik teren hu ha XD, samo mi se ne sviđa sto je umjetna podloga, Bošnjak je naviko na travurezz 1-1
Bolje je ovako, ako prođemo, opet napunimo Koševo, klub zaradi finu lovu, možda i ostvarimo neki pozitivan rezulat, nego da prvu izgubimo na strani pa da nas pola ne dođe...Željin termin ostaje isti
Piše: A. Beganović
Utorak, 19.07.11. 19:54.
Fudbalskom klubu Željezničar iz Evropske nogometne federacije (UEFA) danas je stigla obavijest kako će doći do promjene termina odigravanja prvih utakmica 3. pretkola Evropske lige ukoliko, naravno, naša dva kluba izbore plasman u tu fazu takmičenja.
Naime, prilikom žrijebanja parova 3. pretkola Evropske lige u Nyonu, Sarajevo i Željezničar saznali su moguće protivnike (Sparta Prag/ Maccabi Haifa). Žrijeb je odlučio da i jedni i drugi prve utakmice igraju u Sarajevu. Dođu li dva naša najtrofejnija kluba u 3. pretkolo, doći će do izmjene.
Željezničaru će ostati isti termin, a Sarajevo će prvu utakmicu morati gostovati u Prag, jer oba naša kluba igraju svoje evropske utakmice na stadionu Koševo.
Šta on zna ko su Gate 7.ChWilla je napisao/la:gate 7 nije bio u tiraspolu prije dvije godine i to pametnom dovoljno govori. al' hordašima ne.
Ne dzasvi mi se nimalo sto je umjetna trava, al akobogda ja ocekujem da sljedeci cetvrtak idemo put koseva na duel sa makabijemtm-ovac iz mase je napisao/la:
Ovdje igramo!
Naravno. Zna UEFA ko je tata.Ad0 je napisao/la:Željezničaru će ostati isti termin, a Sarajevo će prvu utakmicu morati gostovati u Prag, jer oba naša kluba igraju svoje evropske utakmice na stadionu Koševo.
Pa zar ne treniramo i mi na umjetnoj travi?? Mislim da su shvatili da smo trkacki ako nista podjednaki ako ne i bolji pa zato i ovo mijenjanje terena.. Samo pazi ti ovo heejjj pomocni teren im ispunjava sve Uefine proise a kod nas imas mozda max 5 stadiona u cijeloj drzavi koji ispunjavaju te iste uslove???????????jug-onostalgicar je napisao/la:... umjetna trava ce nas dohakat... zato su djubrad i stavila da se tu igra , plus manji teren pa se lakse napuni njihovim navijacima, plus ima atletska pa se navijanje onih 100 nasih navijaca nece toliko cuti, a jasno je da ih je to poprilicno iznenadilo na kosevu (navijanje)
Brate ipak njih drzi milijarder !zeljocity je napisao/la:Pa zar ne treniramo i mi na umjetnoj travi?? Mislim da su shvatili da smo trkacki ako nista podjednaki ako ne i bolji pa zato i ovo mijenjanje terena.. Samo pazi ti ovo heejjj pomocni teren im ispunjava sve Uefine proise a kod nas imas mozda max 5 stadiona u cijeloj drzavi koji ispunjavaju te iste uslove???????????jug-onostalgicar je napisao/la:... umjetna trava ce nas dohakat... zato su djubrad i stavila da se tu igra , plus manji teren pa se lakse napuni njihovim navijacima, plus ima atletska pa se navijanje onih 100 nasih navijaca nece toliko cuti, a jasno je da ih je to poprilicno iznenadilo na kosevu (navijanje)
Trenutno korisnika/ca: kupus army, Levin, pinki i 22 gosta.