FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

nime_tm87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la nime_tm87 » 19 jul 2011, 19:52

Sarajlijc@ je napisao/la:Jbg to stoji ali je sigurno gostovanje u svedskoj skuplje ;)
Jeste skuplje, ali pola onih na tribini i vise sto su bili u Orebru su iz Svedske zive negdje tu u okolici ... ;)

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 19 jul 2011, 19:53

Ovi momci što su otišli su morali platiti i dodatnu vizu za Moldaviju od 60 €...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Zgembo Adislić
Kontakt:

Post Postao/la Zgembo Adislić » 19 jul 2011, 19:54

Papci misle da nas stave na manji teren, joj kako ce ga popusit ahaha kontaju kao igrali na Kosevu velik teren hu ha XD, samo mi se ne sviđa sto je umjetna podloga, Bošnjak je naviko na travu :D rezz 1-1
je li ravno ovo? je li ravno?

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 19 jul 2011, 19:55

Zgembo Adislić je napisao/la:Papci misle da nas stave na manji teren, joj kako ce ga popusit ahaha kontaju kao igrali na Kosevu velik teren hu ha XD, samo mi se ne sviđa sto je umjetna podloga, Bošnjak je naviko na travu :D rezz 1-1
Ma samo srce na teren, nema veze i ako ne prođemo, ja sam više nego zadovoljan.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 19 jul 2011, 20:00

http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /110708007" onclick="window.open(this.href);return false; - 450 eur. i još dobiješ godišnju kartu.

http://www.centrotours.ba/loc/zeljosheriff.wbsp" onclick="window.open(this.href);return false; - 1.080 km sa vizom = 552.19 eur.

e baš si sarajlijica. ono, predmet sprdačine likova iz manjih mjesta :roll:

gate 7 nije bio u tiraspolu prije dvije godine i to pametnom dovoljno govori. al' hordašima ne.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 19 jul 2011, 20:15

Željin termin ostaje isti

Piše: A. Beganović
Utorak, 19.07.11. 19:54.
Fudbalskom klubu Željezničar iz Evropske nogometne federacije (UEFA) danas je stigla obavijest kako će doći do promjene termina odigravanja prvih utakmica 3. pretkola Evropske lige ukoliko, naravno, naša dva kluba izbore plasman u tu fazu takmičenja.

Naime, prilikom žrijebanja parova 3. pretkola Evropske lige u Nyonu, Sarajevo i Željezničar saznali su moguće protivnike (Sparta Prag/ Maccabi Haifa). Žrijeb je odlučio da i jedni i drugi prve utakmice igraju u Sarajevu. Dođu li dva naša najtrofejnija kluba u 3. pretkolo, doći će do izmjene.

Željezničaru će ostati isti termin, a Sarajevo će prvu utakmicu morati gostovati u Prag, jer oba naša kluba igraju svoje evropske utakmice na stadionu Koševo.
Bolje je ovako, ako prođemo, opet napunimo Koševo, klub zaradi finu lovu, možda i ostvarimo neki pozitivan rezulat, nego da prvu izgubimo na strani pa da nas pola ne dođe... :D
Ž '21!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 jul 2011, 20:17

ChWilla je napisao/la:gate 7 nije bio u tiraspolu prije dvije godine i to pametnom dovoljno govori. al' hordašima ne.
Šta on zna ko su Gate 7.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 19 jul 2011, 20:19

nije maccabi haifa hvala qrcu :roll:

a samo je jedan najtrofejniji klub, nikako ne mogu biti dva.

tm-ovac iz mase
Kontakt:

Post Postao/la tm-ovac iz mase » 19 jul 2011, 20:33

slika

Ovdje igramo!
TM87

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 19 jul 2011, 20:36

joj pare su čudo :mrgreen:

posmatrac sa juga 87
Kontakt:

Post Postao/la posmatrac sa juga 87 » 19 jul 2011, 20:42

tm-ovac iz mase je napisao/la:slika

Ovdje igramo!
Ne dzasvi mi se nimalo sto je umjetna trava, al akobogda ja ocekujem da sljedeci cetvrtak idemo put koseva na duel sa makabijem :arrow:
Ja volim Želju za njega sve, ooo naprijed Željo do pobjede, u boj kad krenemo sve pred sobom rusimo, Željo mi te volimo kako god zavrsio...

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 19 jul 2011, 20:45

... umjetna trava ce nas dohakat... zato su djubrad i stavila da se tu igra , plus manji teren pa se lakse napuni njihovim navijacima, plus ima atletska pa se navijanje onih 100 nasih navijaca nece toliko cuti, a jasno je da ih je to poprilicno iznenadilo na kosevu (navijanje)

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 19 jul 2011, 20:47

Svaka čast na gostovanju ali naravno da uvijek može bolje , i bolje . Nebitno sad par navijaca gore dole ali super je kad iko ide u ova vremena na gostovanja . Jest Moladvija je daleko nije toliko daleko gostovanje ali .... !

Naravno da je u Švedskoj dalje bilo je tu i nase raje ali vecina na tribinu su nasi navijaci iz BiH a ostali na Zapadnoj sigurno .
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 19 jul 2011, 20:48

kad može moja raja na terminu igrati na umjetnoj, mogu vala i zeba i smajić :mrgreen:

prolazimo opušteno :mrgreen:

Ad0

Post Postao/la Ad0 » 19 jul 2011, 20:49

Željin termin ostaje isti

Fudbalskom klubu Željezničar iz Evropske nogometne federacije (UEFA) danas je stigla obavijest kako će doći do promjene termina odigravanja prvih utakmica 3. pretkola Evropske lige ukoliko, naravno, naša dva kluba izbore plasman u tu fazu takmičenja.

Naime, prilikom žrijebanja parova 3. pretkola Evropske lige u Nyonu, Sarajevo i Željezničar saznali su moguće protivnike (Sparta Prag/ Maccabi Tel Aviv). Žrijeb je odlučio da i jedni i drugi prve utakmice igraju u Sarajevu. Dođu li dva naša najtrofejnija kluba u 3. pretkolo, doći će do izmjene.

Željezničaru će ostati isti termin, a Sarajevo će prvu utakmicu morati gostovati u Prag, jer oba naša kluba igraju svoje evropske utakmice na stadionu Koševo.
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 jul 2011, 20:52

Ad0 je napisao/la:Željezničaru će ostati isti termin, a Sarajevo će prvu utakmicu morati gostovati u Prag, jer oba naša kluba igraju svoje evropske utakmice na stadionu Koševo.
Naravno. Zna UEFA ko je tata.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 19 jul 2011, 20:58

jug-onostalgicar je napisao/la:... umjetna trava ce nas dohakat... zato su djubrad i stavila da se tu igra , plus manji teren pa se lakse napuni njihovim navijacima, plus ima atletska pa se navijanje onih 100 nasih navijaca nece toliko cuti, a jasno je da ih je to poprilicno iznenadilo na kosevu (navijanje)
Pa zar ne treniramo i mi na umjetnoj travi?? Mislim da su shvatili da smo trkacki ako nista podjednaki ako ne i bolji pa zato i ovo mijenjanje terena.. Samo pazi ti ovo heejjj pomocni teren im ispunjava sve Uefine proise a kod nas imas mozda max 5 stadiona u cijeloj drzavi koji ispunjavaju te iste uslove???????????
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 19 jul 2011, 21:03

Na ovom istom stadionu su igrali i oni drugi Moldavci prošle sedmice protiv Varaždina, a i na glavnom terenu je isto umjetna trava,tako da vam ta priča o namjernoj promjeni terena pada u vodu... :D
Ž '21!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 19 jul 2011, 21:10

zeljocity je napisao/la:
jug-onostalgicar je napisao/la:... umjetna trava ce nas dohakat... zato su djubrad i stavila da se tu igra , plus manji teren pa se lakse napuni njihovim navijacima, plus ima atletska pa se navijanje onih 100 nasih navijaca nece toliko cuti, a jasno je da ih je to poprilicno iznenadilo na kosevu (navijanje)
Pa zar ne treniramo i mi na umjetnoj travi?? Mislim da su shvatili da smo trkacki ako nista podjednaki ako ne i bolji pa zato i ovo mijenjanje terena.. Samo pazi ti ovo heejjj pomocni teren im ispunjava sve Uefine proise a kod nas imas mozda max 5 stadiona u cijeloj drzavi koji ispunjavaju te iste uslove???????????
Brate ipak njih drzi milijarder !
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

make
Kontakt:

Post Postao/la make » 19 jul 2011, 21:40

'Kad sam pročitao vijest da sam izabran za najboljeg igrača Želje u prošloj sezoni, bio sam presretan. Ne mogu opisati riječima koliko me to obradovalo, jer bolji poklon na odlasku nisam mogao dobiti. Zahvalio bih se mojim bivšim saigračima kojim pripada veliki dio nagrade jer da njih nije bilo, ni ja kao pojedinac ne bih mogao iskočiti u prvi plan. Dužan sam se zahvaliti navijačima i novinarima koji su me izabrali. Posebno bih istakao navijače jer je njihov glas najiskreniji i najdraži'', rekao je uzbuđeni Šehić u razgovoru za fkzeljeznicar.com.

''Kad igramo protiv Rudara? Može li se nagrada primiti na nekoj narednoj domaćoj utakmici?'', raspitivao se Šehić.

''Volio bih da lično primim nagradu i da se lijepo pozdravim s navijačima'', završio je razgovor za zvanični klupski site bivši golman Željezničara.

Naravno, redakcija portala FK Željezničar ljubimcu navijača izaći će u susret pa će mu nagrada biti uručena prilikom njegovog prvog dolaska u Sarajevo.
Por que ? Por que somos los mejores...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hare1991, MrkiMedo, NazorUso i 39 gostiju.