Bianconeri1988 je napisao/la:A šta ću kad mi je samo Željo u mislima!?![]()
Mene komšija iz komšiluka vidi ne pita me đesi, šta ima, već odmah kaže krepo Željo
Meni ovdje dok sam u Zenici svako drugi "Đes šibicar"

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Bianconeri1988 je napisao/la:A šta ću kad mi je samo Željo u mislima!?![]()
Mene komšija iz komšiluka vidi ne pita me đesi, šta ima, već odmah kaže krepo Željo
Kod mene ti je ista situacija hahahahahaah ovdje kod 2 gimnazije sve pitari burazeru ne mozes disat od kretena nedo bog da mi Zeljo izgubi pa brate to je podjebavanje jedno mjesec danaBianconeri1988 je napisao/la:A ono večer kad smo dobili u Zenici, ja došao navečer kući odmah šal stavio na prozor,ujutro kod god prođe ulicom gleda u mene u prozor...![]()
Poslije sam imao nekih nesuglasica sa roditeljima![]()
![]()
Rekoh da se zna da navijam za Želju...![]()
Mada su mi u ulici sve pitari izuzev prvog komšije.
e jos kad bi izgubili pa da te ti kreteni bas podJEBAVAJU....Ad0 je napisao/la:Kod mene ti je ista situacija hahahahahaah ovdje kod 2 gimnazije sve pitari burazeru ne mozes disat od kretena nedo bog da mi Zeljo izgubi pa brate to je podjebavanje jedno mjesec danaBianconeri1988 je napisao/la:A ono večer kad smo dobili u Zenici, ja došao navečer kući odmah šal stavio na prozor,ujutro kod god prođe ulicom gleda u mene u prozor...![]()
![]()
Mada su mi u ulici sve pitari izuzev prvog komšije.![]()
![]()
![]()
padobranac1978 je napisao/la:e jos kad bi izgubili pa da te ti kreteni bas podJEBAVAJU....Ad0 je napisao/la:Kod mene ti je ista situacija hahahahahaah ovdje kod 2 gimnazije sve pitari burazeru ne mozes disat od kretena nedo bog da mi Zeljo izgubi pa brate to je podjebavanje jedno mjesec danaBianconeri1988 je napisao/la:A ono večer kad smo dobili u Zenici, ja došao navečer kući odmah šal stavio na prozor,ujutro kod god prođe ulicom gleda u mene u prozor...![]()
![]()
Mada su mi u ulici sve pitari izuzev prvog komšije.![]()
![]()
![]()
nime_tm87 je napisao/la:150 nasih navijaca..
Cekaj u cijeloj Jugi ima nasih navijaca/simpatizera i cifra je veca dosta od te, ja sam tako protumacio tvoj odgovor.o sole mio je napisao/la:nime_tm87 je napisao/la:150 nasih navijaca..
150 hiljada nasih navijaca....
Bice ih i vise od toga otisao je minibus 16 navijaca, jedan bus 45 navijaca i jos privatnih auta ima i nekih koji avionom idu ja mislim ...juveboy je napisao/la:Ukoliko ode 100 navijaca zelje u Moldaviju, to ce biti jedinstveni u nasoj drzavi, ovako daleko gostovanje odraditi, to je izazov i to mogu samo Manijaci. . .
Ovo za trening baš u stilu Mourinha ili Guardiole, vidi se da smo svjetski klub...Press konferencija sutra u 18.00h
AUTOR: FK ŽELJEZNIČAR DATUM: 19.07.2011.
Ekspedicija fudbalskog kluba Željezničara u jutarnjim će satima sutrašnjeg dana otputovati u Moldaviju, gdje će ''plavi'' u četvrtak odigrati revanš susret 2. pretkola Evropa lige sa Sheriffom iz Tiraspola.
Čarter let zakazan je za 08.30h. dok se slijetanje na aerodrom u glavnom moldavskom gradu Kišnjevu, očekuje u podnevnim satima (13.00). Ekipa će odsjesti u hotelu ''Manhattan'' u glavnom moldavskom gradu koji je od Tiraspola, gdje se igra utakmica, udaljen 75 kilometara.
Stručni štab Željezničara zakazao je press konferenciju za sutra u Tiraspolu u ''Maloj areni'' Sheriffovog sportskog kompleksa, a pola sata poslije, ekipa će odraditi i trening. Prvih 15 minuta treninga bit će otvoreno za javnost
Bianconeri1988 je napisao/la:U avionu sa igračima ide 10-tak navijača...
Da bas pravo daleko gostovanjenime_tm87 je napisao/la:Bice ih i vise od toga otisao je minibus 16 navijaca, jedan bus 45 navijaca i jos privatnih auta ima i nekih koji avionom idu ja mislim ...juveboy je napisao/la:Ukoliko ode 100 navijaca zelje u Moldaviju, to ce biti jedinstveni u nasoj drzavi, ovako daleko gostovanje odraditi, to je izazov i to mogu samo Manijaci. . .
A šta je onda tebi daleko gostovanje, možda bi te Island zadovoljioSarajlijc@ je napisao/la:Da bas pravo daleko gostovanjenime_tm87 je napisao/la:Bice ih i vise od toga otisao je minibus 16 navijaca, jedan bus 45 navijaca i jos privatnih auta ima i nekih koji avionom idu ja mislim ...juveboy je napisao/la:Ukoliko ode 100 navijaca zelje u Moldaviju, to ce biti jedinstveni u nasoj drzavi, ovako daleko gostovanje odraditi, to je izazov i to mogu samo Manijaci. . .
Haj eto nek i nije daleko nek ti bude, ali je skupo vraski ...u ovo doba kad ljudi nemaju para za hljeba ova cifra od 100 150 je i vise nego dobra.Sarajlijc@ je napisao/la:Da bas pravo daleko gostovanjenime_tm87 je napisao/la:Bice ih i vise od toga otisao je minibus 16 navijaca, jedan bus 45 navijaca i jos privatnih auta ima i nekih koji avionom idu ja mislim ...juveboy je napisao/la:Ukoliko ode 100 navijaca zelje u Moldaviju, to ce biti jedinstveni u nasoj drzavi, ovako daleko gostovanje odraditi, to je izazov i to mogu samo Manijaci. . .
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Lokomotifa, Orvel i 28 gostiju.