Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

JuveSissoko
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la JuveSissoko » 19 jul 2011, 13:12

slika

evo ih, nesto im... :mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 19 jul 2011, 17:40

Gradi di giudizio:
1°) Medico Agricola condannato, Giraudo assolto
2°) Entrambi assolti
3°) Prescritti con "commento": veniva fatto un uso eccessivo di farmaci NON proibiti (quindi niente EPO o altre sostanze ritenute doping all'epoca dei fatti)

La Juventus è stata assolta sia a livello penale che a livello sportivo da qualsiasi accusa di doping.

evo po stepenima prava, za sva vremena da objasnim zlobnicima proces koji se zavrsio protiv Juventusa, u vezi doktora Agricole, pogotovo oko price da je Juve oslobodjen jer je zastara uslijedila, dakle Juve nije presudjen tacnije Agricola pa zastara uslijedila, nego uopsteno sva legalna sredstva su u vezi tog procesa zastarila, a zadnji taj vrhovni sud, je srusio presudu apelacionog suda zbog tehnickih stvari u tom procesu i predlozio da se obnovi, dakle ne ulazeci u meritum stvari u sam proces, jer taj sud i nema pravo donosit presude, ko je kriv, ko nije, nego samo se bavi tehnickim djelom procesa, Agricola ako bi i bio osudjen za nesto, sto bi se opet moralo dokazat je malpractice, losa doktorska praksa, jer je koristio ogromno kolicine dozvoljenih ljekova, poput aspirina,etc etc,pa se posumnjalo da ta kombinacija dozvoljenih ne proizvodi efekat dopinga,sto opet nije uvrdjeno i dokazano, sto se tice doping sredstava za koje su nas optuzivali(citaj Zeman i rekla-kazala) , ni jedan od nivoa prava, tacnije ovih sudova to nije utvrdio niti nasao, ovo cisto, da mi vise ne dolaze trolovi trolat ;)
Zadnja izmjena: JuveSissoko, dana/u 19 jul 2011, 17:43, ukupno mijenjano 1 put.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 19 jul 2011, 17:40

Izgleda da bi ovo Vidala uskoro moglo biti gotovo, nadam se da će doći, jer je dobar igrač, još uz sve kvalitete je polivalentan igrač!

Gledam nas sastav trenutno:

Golmani: Buffon, Storrari, Kirev, Odlazi: Manninger

Odbrana: Chiellini, Bonucci, Barzaglie, Lichstainer, Ziegler, De Ceglie----- Odlasci: Motta, Grygera, Sorensen (posudba), Grosso

Veza: Pirlo, Pazienza, Marchisio, Krasić, Pepe------ Odlasci: Martinez, Sissoko, Melo

Napad: Del Piero, Quagliarella, Matri, Toni------- Odlasci: Iaquinta, Amauri

Kad bi doveli:

Rolanda 15
Vidala 13
Sancheza 35 (pusti ga da odigra sa Udinama kv. LP ;) )
desni bek (pozajmica neka :D)
neko krilo na pozajmicu ala Marotta :D ili (možda drugi brat appelt pires :))
za ostalo iz primavere koristiti kao zamjenu kad zatreba!

Ja bi sa ovim sastavom bio zadovoljan za narednu sezonu, jer realno teško da bolje može ( ja mislim da je bolje dovesti igrača kao Sanchez na krilo, nego Rossija u napad, ako već ne može Aguero).

Evo sastava: 4-4-2 (4-2-4)

----------------------------------Buffon---------------------

Lich--------------------Rolando-------Chielini------------Ziegler

Krasić----------------Pirlo------Vidal (Marchisio)------Sanchez

-----------------------Quagliarella----Matri--------------

Klupa: Storrari, Bonucci, De Ceglie, Marchisio, Pazienza Pepe, Del Piero!

Ali ova bi bilo puno bolja: 4-3-3

----------------------------------Buffon---------------------

Lich--------------------Rolando-------Chielini------------Ziegler

-----------------------Pirlo------Vidal----Marchisio------------

Krasić(Quagliarella)----------Matri------------------Sanchez

Klupa: Storrari, Bonucci, De Ceglie, Quagliarella, Pazienza, Pepe, Del Piero!
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 19 jul 2011, 18:18

Preoptimistično... :D

Za Sancheza ne postoji minimalne šanse, moje mišljenje...

Rolando se nekako u svemu ovome manje spominje...

Samo je dolazak Vidala izvjestan...ostalo je samo ideja... :D
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 19 jul 2011, 18:25

Bianconeri1988 je napisao/la:Preoptimistično... :D

Za Sancheza ne postoji minimalne šanse, moje mišljenje...

Rolando se nekako u svemu ovome manje spominje...

Samo je dolazak Vidala izvjestan...ostalo je samo ideja... :D
Pa moramo se nadati :D!

Vidi ne bi se ja ljutio ni na Balea, Nanija, Matu, Hondu :D!

Rolando se fakat u zadnje vrijeme ne spominje, ali je prije bila priča da je već sve dogovoreno, ovu su naravno molje želje :)! Sad čitam ponovo se interesujemo za Cecerasa e to bi bilo odlično, ali čuo sam da se on već dogovorio sa Sevillom, on bi mogao i stopera i bekove igrati! Velika je greška napravljena što ovaj momak nije prije zadržan!

FC Ljuta Krajina

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 19 jul 2011, 18:32

nije sto mrzim Juve,al Caceres bi bio stvarno glup ako bi ponovo dosao,,neko te sutne pa kad se pokazes opet te trazi,, :?
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 19 jul 2011, 18:35

I ja bih bio prezadovoljan povratkom Caceresa, više bih volio njega nego recimo Vidala... :D

Sevilla je kao njega navodno otkupila za samo 4 miliona,a od nas je Barca tražila čak 11, pa bi se sad mogli naći negdje na tih 6-7 miliona...

Sevilli treba lova, olako prodaje igrače, eto izgleda onog Capela prodala u Sporting Lisaboa za 9 milona...malo po meni...

Napadača ionako imamo, dok je Eta beta igrao imali smo najbolji napad lige, tako da se za napad ne trebamo brinuti...Odbranu treba popuniti...
Ž '21!

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 19 jul 2011, 18:43

Ma i ja kažem napad je najmanji problem, najzad za napad ako šta bude škripalo može se prikupiti na polusezoni, najbitnije je odbranu i lijevo krilo kompletirati.

1 stoper, jedan desni bek, lijevo krilo (da bude strasan igrač) i Vidal :D! - ja zadovoljan :D

FC Ljuta Krajina

F.G.R. HARMANI
Kontakt:

Post Postao/la F.G.R. HARMANI » 19 jul 2011, 19:13

Inace ne volim kada smo treneri. Zahebite me svojih taktika.
MENI MOJE, A VAMA VASE

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 19 jul 2011, 19:15

Caseres je već igrač Seville.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 19 jul 2011, 19:36

slika

stijena do stijene, za mene najbolji stoperski par sto je igrao, iako sa Juventusom nisu osvojili Ligu prvaka, zato su sa Parmom Kup Uefa, a sa repkama skoro pa sve zivo. rezultat njihove igre je poznati stari Juve "F.C. 1-0, gasi televizor, kraj je utakmice" :D

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 19 jul 2011, 19:58

Felipe Melo nas definitivno napušta, vjerovatno destinacije Borussia Dortmund ili Galatasaray...

Tamam love da se kupi Vidal, jer izgleda i Chelsea i Bayern su opasno zagrizli, treba se to riješiti što prije...
Ž '21!

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 19 jul 2011, 19:59

Bianconeri1988 je napisao/la:Felipe Melo nas definitivno napušta, vjerovatno destinacije Borussia Dortmund ili Galatasaray...

Tamam love da se kupi Vidal, jer izgleda i Chelsea i Bayern su opasno zagrizli, treba se to riješiti što prije...
ma hajd, nije Vidal Xavi pa da idemo na aukciju zbog njega ako neko vise para ponudi, ima jos dosta dobrih rjesenja, pogotovo u Brazilu, iako je mnogim juventinima Brazilaca preko glave :mrgreen:

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 19 jul 2011, 20:01

Znam to, ali pripreme su uveliko počele, pa ako kontamo dovoditi te igrače red je da dođu sad, da se bolje upoznaju sa ekipom i uigraju, a ne da se eksperimentiše kad počne liga...

Tvoj taj haver sa foruma je rekao da će Vidal kod nas... :lol:
Ž '21!

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 19 jul 2011, 20:02

slika

i tamo daleko, na istoku, zna se istina, vidim po slici daleko se cuje :D

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 19 jul 2011, 20:04

Bianconeri1988 je napisao/la:Znam to, ali pripreme su uveliko počele, pa ako kontamo dovoditi te igrače red je da dođu sad, da se bolje upoznaju sa ekipom i uigraju, a ne da se eksperimentiše kad počne liga...

Tvoj taj haver sa foruma je rekao da će Vidal kod nas... :lol:
da, haver je jaran s Vidalom, ima raznih slika sa njim, dosta ih je postavljao na forum, e sad je li taj lik ogromni troll koji zajebaje narod od dosade, ko ce znat, al opet znao je da Vidal pregovara sa Juventusom prije nego je sam Vidal, neki dan, to izjavio u kamere, ma ko ce znat, uglavnom interesantno je, bice toga jos do kraja merkata , sad ovo sad ono

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 19 jul 2011, 20:06

Melo: "istina je u vezi Sao Paola, ali primio sam jos jednu ponudu".

kako god, sretno, ako ostanes nadam se da ces se mnogo vise poboljsat, a ako odes, mozemo i bez tebe

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 19 jul 2011, 20:13

slika

Evo i od mene jedna u stilu mog avatara :lol:
Ž '21!

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 19 jul 2011, 20:21

Melo on twitter : " "STAVO ANDANDO AL SAN PAOLO MA ORA E'ARRIVATA UN OFFERTA DA UN CLUB EUROPEO CHE MI OFFRE MOLTO DI PIU'!!!SIAMO AI DETTAGLI!!! "

dakle papaaaa :mrgreen: sa klubom se dogovorio da ga se proda, jer su mu rekli da njegova plata je preveliki trosak za klub, valjda s obzirom na to sto pruza na terenu :) , a neki europski klub mu nudi , po njegovim rijecima veoma veliku platu, dakle lova i samo lova, nek mu je sa srecom, nije ostavio nikakav trag, stoga bolje nek ode i sta zaradi.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 19 jul 2011, 20:54

Pa napisao sam ti maloprije za to :D

Galatasaray ili Borussia Dortmund! :D
Ž '21!

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.