Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Jimmy from the hood
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Jimmy from the hood » 19 jul 2011, 17:50

E upravo sam zbog toga i napisao "Sto ce nam .. " :mrgreen:
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 19 jul 2011, 17:52

Čisto sumnjam da ćemo dati preko 40 miliona za Aguera. To bi bilo bacanje para jer već imamo Carrolla i Suareza. Aguero, ne dolazi matere ti, jedino ako ćeš pristati na platu od 50k sedmično.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 19 jul 2011, 17:56

Caroll je sklon povredama, Downing koliko ja znam moze i prednjeg veznog igrat, a znamo da je i Gerrard slicne prirode ko Andy.. Duga je sezona,sto ne bi doveli nekog ko vam moze unaprijedit igru i cak vas izbacit iznad svih rivala.. Nuevo El Ninho.. Samo se nadam da nece zavrsit ko on..

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 19 jul 2011, 17:58

pa ne znam sta vam je cuj ne dolazi aguero...:( Carrol ce tek ove godine pokazati koliki je prosjek ( nadam se da grijesim) a ako se vec ima para zasto se ne bi doveo igrac kvalitete kao Kun...
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 19 jul 2011, 17:59

Pa Carroll nece ni imati priliku da te demantuje ako Aguero dodje. Mozda prvih par kola dok se ne odmori Sule. :mrgreen:
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 19 jul 2011, 18:00

Jimmy from the hood je napisao/la:Pa Carroll nece ni imati priliku da te demantuje ako Aguero dodje. Mozda prvih par kola dok se ne odmori Sule. :mrgreen:
ma duga je sezona svi bi oni imali prilike da se naigraju...ja koliko sam upoznati i Aguero i Suarez mogu igrati kako u napadu tako i na krilnim pozicijama...imali bi strasnu konkurenciju tada u ekipi i definitivno bi imali sirinu za titulu...
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 19 jul 2011, 18:01

Jimmy from the hood je napisao/la:Ova ekipa se moze boriti za sami vrh, :mrgreen:
Otprilike bi to ovako izgledalo kada bismo uspjeli dovesti, eto Cissokha i Aguera. :D

slika
ovo je strasno i ako ne dode aguero
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 19 jul 2011, 18:02

Liverpulu su prijeko potrebni WC igraci zato ne razumijem kad neko ne zeli dolazak vjerovatno najboljeg igraca na trzistu..

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 19 jul 2011, 18:06

L_blancos je napisao/la:Liverpulu su prijeko potrebni WC igraci zato ne razumijem kad neko ne zeli dolazak vjerovatno najboljeg igraca na trzistu..
Nije da ga ne zelimo nego jednostavno mislim kako nije u planovima.
Prvo cemo mi probati dovesti lijevog beka, a kada se taj transfer realizuje
poceti razmisljati o nekom vrhunskom napadacu. :mrgreen:

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 19 jul 2011, 18:11

1. Ne znam ko ima hrabrosti da kaže da je Aguero top 5 igrača na svijetu: Messi, Ronaldo, Iniesta, Xavi, Rooney, Sneijder, Eto'o, tu je i Tevez, a nemojmo zaboraviti ni Torresa (iako je u padu forme). Neumjesno je Sergia staviti kao igrača koji je jedan od najboljih na svijetu. Barem nije u ovom trenutku.

2. Mislim da su male šanse da Aguero dođe u Liverpool. Prevelika odšteta (45 miliona), prevelika plata (200k sedmično), a dodajmo tome da Liverpool ne igra CL (2. sezonu uzastupno), te da su se već dovoljno potrošili u ovih 6 mjeseci (Carroll, Suarez, Adam, Downing, Henderson), a još nisu pojačali mjesto gdje škripi - lijevi bok.

Aguero je mlađa i ljepša :mrgreen: verzija Teveza. Obojica su egomanijaci, igrači koji žele da budu vođe na terenu, jako temperamentni te igrači koji igraju više za vlastitu statistiku negoli za tim. Da budem iskren, mislim da su markirali časove timske igre u mlađim kategorijama. :mrgreen:

Nemojmo zaboraviti da je u ovom trenutku ipak puno potrebniji City-ju (oni mogu bez pogovora dati tih 200k sedmičnu platu), koji će ostati samo sa Džekom i Balotelijem kao navalnim igračima. Svi znamo da šeici moraju dovoditi napadače, jer tako to obično i ide. :mrgreen: A, svakako je Liverpool u toj nekoj britanskoj furci (od posljednjih 5 pojačanja, čak četiri su Britanci), tako da je i to barem mali pokazatelj da u ovome eventualnom transferu ima vrlo malo istine.

Iskren da budem, jedan back-up napadač, te lijevi bek uz obavezne odlaske ovih panjeva i to je to. Ekipa koja se sasvim sigurno može vratiti na staze stare slave uz pokoje pojačanje na polusezoni i pred sami početak sljedeće.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 19 jul 2011, 18:35

Ostaje nam Joe Cole...

http://www.eatsleepsport.com/liverpool/ ... 42098.html" onclick="window.open(this.href);return false;
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

red devil88
Kontakt:

Post Postao/la red devil88 » 19 jul 2011, 18:35

Reko da pitam hocetel moci sta ove godine ?? :twisted:
Glory Glory Man United !!! :D

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 19 jul 2011, 18:37

red devil88 je napisao/la:Reko da pitam hocetel moci sta ove godine ?? :twisted:
Prpa :mrgreen:

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 19 jul 2011, 18:38

red devil88 je napisao/la:Reko da pitam hocetel moci sta ove godine ?? :twisted:
Pa, cisto sumnjam da cemo se boriti za titulu, ali u prva cetiri bi trebali biti. A vi?
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 19 jul 2011, 18:39

Clark potvrdio da Suarez nece igrati pocetak prvenstva.

http://www.eatsleepsport.com/liverpool/ ... 42717.html" onclick="window.open(this.href);return false;
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

red devil88
Kontakt:

Post Postao/la red devil88 » 19 jul 2011, 18:41

ackeey je napisao/la:
Pa, cisto sumnjam da cemo se boriti za titulu, ali u prva cetiri bi trebali biti. A vi?
Mi po obicaju ono slaba postava ovo ono a na kraju osvojimo a nadam se da ce te biti medju prva 4 vise vi nego Shity :D
Glory Glory Man United !!! :D

Mure_LFC
Kontakt:

Post Postao/la Mure_LFC » 19 jul 2011, 19:12

http://thekop.liverpoolfc.tv/_LUCAS-SON ... tId=415659" onclick="window.open(this.href);return false;

pa ima i Lav svoju pjesmicu :D :D
LFC...

Mure_LFC
Kontakt:

Post Postao/la Mure_LFC » 19 jul 2011, 19:26

http://thekop.liverpoolfc.tv/_War-II-Th ... tId=415659" onclick="window.open(this.href);return false;

predobar video ježi se čovjek ne znam jeste imali šansu gledatii...
LFC...

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 19 jul 2011, 19:27

Jimmy from the hood je napisao/la:
Prpa :mrgreen:
sa ovakvim igracima i ovakvom igrom prpa bi bila i barci a kamoli arsenalu,chelseu i man utd
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 19 jul 2011, 19:28

Ne mogu da vjerujem da se moze naci neko da kaze da je Aguero visak u LFC i da nam ne treba.
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.