kako je tek meni, dosao sam iz Bihaca da navijam za SarajevoDirk je napisao/la:Nocima ne spavam kunem se, jedva cekam taj cetvrtak
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- tarpi do bagro 3
- Kontakt:
Svaka ti cast,ja i ti smo jedni od rijetkih koji navijaju za Sarajevo i ChelseaQUARESMA 18<<< je napisao/la:kako je tek meni, dosao sam iz Bihaca da navijam za SarajevoDirk je napisao/la:Nocima ne spavam kunem se, jedva cekam taj cetvrtak
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE !!!
zanimljiva statistika
http://www.soccerway.com/matches/2011/0 ... l/1121606/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.soccerway.com/matches/2011/0 ... l/1121606/" onclick="window.open(this.href);return false;
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
a momci kaku sam ja sinoc nocnu moru imo u vezi ove utakmice nemoj da san pricam ali pusti snovi nestanite ja samo to kazem....
)
Samo Sarajevo
Šta je bilo za dresove, jel se mogu kupiti negdje ovi novi. Jbg nisam pratio kad je bilo o tome riječ
A kada se pregleda ovaj video može se reči da smo pravo dobro odigrali, lako se dolazi do gola ovih "orebrana"
samo sto nama teren nije dozvolio da bilo sta razigramo do kraja
Al se zato ovdje trebamo paziti kontri, nekako mi ovi djeluju brzi ili su mozda nasi jos umorni od priprema
A kada se pregleda ovaj video može se reči da smo pravo dobro odigrali, lako se dolazi do gola ovih "orebrana"
Al se zato ovdje trebamo paziti kontri, nekako mi ovi djeluju brzi ili su mozda nasi jos umorni od priprema
-
samosarajvo
- Kontakt:
Predstavljanje dresova poslje OrebraŠofa je napisao/la:Šta je bilo za dresove, jel se mogu kupiti negdje ovi novi. Jbg nisam pratio kad je bilo o tome riječ
hvala drugsamosarajvo je napisao/la:Predstavljanje dresova poslje OrebraŠofa je napisao/la:Šta je bilo za dresove, jel se mogu kupiti negdje ovi novi. Jbg nisam pratio kad je bilo o tome riječ
Svaka cast. Ma vi krajisnici ste pravo dobri ljudi.QUARESMA 18<<< je napisao/la:kako je tek meni, dosao sam iz Bihaca da navijam za SarajevoDirk je napisao/la:Nocima ne spavam kunem se, jedva cekam taj cetvrtak
Mi nikada odustati necemo...
- molotovljev
STADION KOŠEVO FUDBALSKI TO JE HRAM NA NJEMU IGRA SARAJEVO TIM ZA KOJI ŽIVIM JA
F.K.SARAJEVO
-
Pasodzigera
- Kontakt:
Mogu´l ja ubaciti svoje umjecemolotovljev je napisao/la:STADION KOŠEVO FUDBALSKI TO JE HRAM NA NJEMU IGRA SARAJEVO TIM ZA KOJI ŽIVIM JA
Stadion Kosevo,fudbalski to je hram,na njemu igra Sarajevo,tim za koji navijam!
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
- molotovljev
hehe...naravnoPasodzigera je napisao/la:Mogu´l ja ubaciti svoje umjecemolotovljev je napisao/la:STADION KOŠEVO FUDBALSKI TO JE HRAM NA NJEMU IGRA SARAJEVO TIM ZA KOJI ŽIVIM JA,bolje ce se rimovati
Stadion Kosevo,fudbalski to je hram,na njemu igra Sarajevo,tim za koji navijam!
nisam upratio do sada...
F.K.SARAJEVO
-
old school
- Kontakt:
zasto ne mozete igrati prvi na "vasem" stadionu 
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
- molotovljev
Glupog pitanja,pa uvijek je bila donekle prednost uzvratni domaci susretold school je napisao/la:zasto ne mozete igrati prvi na "vasem" stadionu
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Koliko samo danas odličnih vijesti, Torlak produžuje, Škoro dolazi, led ekran ... još samo da prođemo rebra 
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Igrat cemo mi prvu na Kosevu,bar tako kazu ovi Moldavciold school je napisao/la:zasto ne mozete igrati prvi na "vasem" stadionu
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
old school
- Kontakt:
a znas onu pjesmu a ona igra vrti se kao cigramiky_hz je napisao/la:Igrat cemo mi prvu na Kosevu,bar tako kazu ovi Moldavciold school je napisao/la:zasto ne mozete igrati prvi na "vasem" stadionu
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
Jeste, ali protiv lakseg protivnikaharishp je napisao/la: Glupog pitanja,pa uvijek je bila donekle prednost uzvratni domaci susret
S obzirom da je utorak kod nas dan zkf
bez kojeg nista ne moze,dobro prodje
-Osvano prelijep grafit na pomocnom
-extra potez i podjela karata ovoj djeci
-pao dogovor o produzenju ugovora sa Torlakom(sutra na pressu zvanicno)
-Skoro odradio trening sa ekipom
-ova sluzbena nam pocela raditi ko sat
evo sad gledam ovo saopstenje za novinare,napokon malo ozbiljnosti(http://fcsarajevo.ba/info.php?n=198
-saznali smo da ce biti u cetvrtak taj veliki led ekran na stadionu
-saznali smo da ce se prodavati majice prije tekme,da se ubro otvara fan shop,ova prodaja majica je uvertira
Eto moguce da sam nesto zaboravio,ali dan je bio fino ispracen sto se tice lijepih vijesti,ne ureklo se
-Osvano prelijep grafit na pomocnom
-extra potez i podjela karata ovoj djeci
-pao dogovor o produzenju ugovora sa Torlakom(sutra na pressu zvanicno)
-Skoro odradio trening sa ekipom
-ova sluzbena nam pocela raditi ko sat
-saznali smo da ce biti u cetvrtak taj veliki led ekran na stadionu
-saznali smo da ce se prodavati majice prije tekme,da se ubro otvara fan shop,ova prodaja majica je uvertira
Eto moguce da sam nesto zaboravio,ali dan je bio fino ispracen sto se tice lijepih vijesti,ne ureklo se
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 19 jul 2011, 22:42, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
+Fan shop, pa one besplatne ulaznice za djecu, press konferencija...dzenan01 je napisao/la:Koliko samo danas odličnih vijesti, Torlak produžuje, Škoro dolazi, led ekran ... još samo da prođemo rebra
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 34 gosta.