Nogometna reprezentacija Hrvatske

Ko je najbolji golman u povijesti reprezentacije

Ladić
10
17%
Pletikosa
18
31%
Subašić
31
53%

Ukupno glasova: 59

STEVIE
Kontakt:

Re: Nogometna reprezentacija Hrvatske

Post Postao/la STEVIE » 19 jul 2011, 16:57

Tritolone je napisao/la: Od ovih ostalih bi izdvoji Antolovica koji je zbilja odlican, steta sta je rano otisao iz Cibalije, trebao je ostat bar jos sezonu ili dvije.
taj trenutno nije ni medju dva prva golmana u legiji nakon mnogobrojni kikseva prosle sezone.. negdje sam citao da je vec na prodaju
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 19 jul 2011, 17:07

@Stevie - zato i kazem da nije trebao ici iz Cibalije tako rano, nisam ga puno pratio ali vidio sam da je branio jako malo.

Ja u repci kroz sljedecih par sezona vidim ova tri golmana : Delac, Kelava i Loncaric.

Loncaric da je imao iti malo srece u karijeri vec bi sad igrao za neki dobar klub, međutim imao je par tezih ozljeda.

Ovi ostali ce se mjenjat sa jednim od ova 3, pretpostavljam sa Loncaricem.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 19 jul 2011, 17:08

Ma kakav Antolović, taj će imati samo solidnu karijeru i daleko od reprezentacije.
Delač je odličan, ima perspektivu postati svjetska klasa, ali ukoliko se bude pravilno razvijao. Bolje mu je braniti i u Zaprešiću nego sjediti na klupi u Vitesseu. Krešiću je već podosta godina, neće on nikad igrati neku ulogu u reprezentaciji, možda zabilježi jedan nastup do kraja karijere. Kelava je odličan i sigurno će biti važna karika u budućnosti, a Lončarić bi također imao mjesta ali ga dosta jebu ozljede... imao je već 2-3 teške ozljede, a ima 25 godina. :cry:

Što se tiče Pletikose, bio je proglašen najboljim strancem u ruskoj ligi što dovoljno govori o klasi, zašto nije branio nisam upoznat pa ne bi pričao bezveze. U Tottenhamu realno nije imao šansu kraj Gomesa.
...što je više lome to je volim jače...

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 21 jul 2011, 10:34

slika
slika

Branio cijelu utakmicu protiv Cardiffa (1:0). 8-)

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 25 jul 2011, 12:23

U prijateljskim zabijali Petrić, Klasnić, Mandžo i Lakić.

Popis za Irsku:

VRATARI: Runje, Pletikosa, Subašić.
OBRANA: Srna, Vrsaljko, Ćorluka, Šimunić, Lovren, Schildenfeld, Strinić.
VEZNI RED: Vukojević, Dujmović, Modrić, Badelj, Pranjić, Kranjčar, Iličević, Perišić.
NAPAD: Eduardo, Olić, Kalinić, Jelavić, Mandžukić, Petrić.

- Subašić ispred Kelave? :lol:
- Schildenfeld ispred Mijatovića, pa i Vide? Manje više nebitno jer je rezerva ali u reprezentaciju moraju najbolji.
- Lakića šikanira, a momka još nismo ni vidjeli u dresu reprezentacije. Petrić zabija za HSV ali u reprezentaciji je malo je reći rezerviran. :cry:

Olić će biti najjače pojačanje. Samo da se vrati u onu formu kad je grmio Ligom Prvaka i ima da Grka nema. :mrgreen:

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 25 jul 2011, 15:32

Jel to Pletikosa prešao u Celtic?! To bi bilo odlično.
Sigurno se netko neće slagati samnom, ali po meni je Pletikosa i dalje najbolji hrvatski golman, bez obzira što se i nije naigrao zadnje 2 godine. Vrlo dobar u situacijama jedan na jedan i udarcima izvana, zna kadkad štekati u nabacivanjima i kornerima, ali u globalu je jedan jako dobar golman. Još ima i dobre reflekse, a i odličan je u izvođenju penala :D
Samo šteta što je prosjedio na klupi u Totenhamu.

A Modrić mi je počeo ići na nerve sa svojim cvokanjem oko prelaska u Chelsea, ponaša se ko malo dijete kad mu netko uzme zvečku. To on misli da može prelaziti iz kluba u klub kako mu dojadi igranje u jednoj sredini. A zaboravio je na poštivanje pravila i ugovora. Pacta sund servanda Modriću :D

Kad se to igra s Ircima?! Prvi put čujem?! :?
A ne bih ni ja Subašića zvao, nesigurniji mi je od Kelave. I šta onaj Perišić ne igra u napadu?!
Ako izuzmemo Jelavića i Mandžukića, napad mi je nekako tanak. Trenutno.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 25 jul 2011, 15:34

dubrava je napisao/la: A Modrić mi je počeo ići na nerve sa svojim cvokanjem oko prelaska u Chelsea, ponaša se ko malo dijete kad mu netko uzme zvečku. To on misli da može prelaziti iz kluba u klub kako mu dojadi igranje u jednoj sredini. A zaboravio je na poštivanje pravila i ugovora. Pacta sund servanda Modriću :D

Bravo za ovaj upis. Bas ko neko dijete se ponasa, a sigurno da nije zurio sa svojim teen izjavama da bi sad vec negdje igrao u jos vecem klubu. Iako po meni ima odlicne uvijete u Tottenhamu jer je postao glavni igrac tog tima sa osiguranim mjestom u prvih 11.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 25 jul 2011, 15:37

Hoće li Blackburn pustiti Kalinića u Rusiju/Ukrajinu?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 25 jul 2011, 15:38

Monolog je napisao/la:Hoće li Blackburn pustiti Kalinića u Rusiju/Ukrajinu?

Ja sam pročitao jutros u dnevnom l. da je Blackburn stavio ogromnu sumu od 12 mil. na Kalinića :?
Kol'ko su to 'ovi' ponudili ?
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

Smrt nacionalizmu !!

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 25 jul 2011, 15:44

dubrava je napisao/la:Jel to Pletikosa prešao u Celtic?! To bi bilo odlično.
Sigurno se netko neće slagati samnom, ali po meni je Pletikosa i dalje najbolji hrvatski golman, bez obzira što se i nije naigrao zadnje 2 godine. Vrlo dobar u situacijama jedan na jedan i udarcima izvana, zna kadkad štekati u nabacivanjima i kornerima, ali u globalu je jedan jako dobar golman. Još ima i dobre reflekse, a i odličan je u izvođenju penala :D
Samo šteta što je prosjedio na klupi u Totenhamu.

A Modrić mi je počeo ići na nerve sa svojim cvokanjem oko prelaska u Chelsea, ponaša se ko malo dijete kad mu netko uzme zvečku. To on misli da može prelaziti iz kluba u klub kako mu dojadi igranje u jednoj sredini. A zaboravio je na poštivanje pravila i ugovora. Pacta sund servanda Modriću :D

Kad se to igra s Ircima?! Prvi put čujem?! :?
A ne bih ni ja Subašića zvao, nesigurniji mi je od Kelave. I šta onaj Perišić ne igra u napadu?!
Ako izuzmemo Jelavića i Mandžukića, napad mi je nekako tanak. Trenutno.
Nije još potpisao ugovor, branio jednu prijateljsku utakmicu. Također imam slično mišljenje, samo treba naći klub gdje će braniti, nije bezveze proglašavan za najboljeg stranca ruske lige.
To oko Modrića je njegova stvar, bitno je kako igra za reprezentaciju. Po meni ima pravo zatražiti transfer kao i mnogi prije njega, a na Tottenhamu je želi li ga pustiti naravno. Stvar je u tome što nisu ni svjesni koliko gube ako ga ostave jer 40 milijuna eura je puno bolje nego nezadovoljan igrač kojeg navijači sada vjerovatno mrze.

:roll: U Dublinu na novom stadionu prijateljska protiv Irske 10.08.

Kalinić uvijek dobro odigra u reprezentaciji, a i u Blackburnu je najbolji strijelac iako nije igrao pola godine zbog onih nesporazuma s trenerom. On sigurno nije "tanak". Uostalom spasio nas je protiv Gruzije. Tu je i Petrić koji zabija u HSV-u ako se ne varam 13-14 golova u Bundesligi prošle godine, ali stvar je u tome što je rezerviran u reprezentaciji. Vidjet ćemo možda se trgne protiv Iraca. Olić se vraća, zvijer kojoj nitko ne može prismrditi pa da zabijaju ne znam koliko. Eduardo - Olić tandem!

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 25 jul 2011, 15:47

Monolog je napisao/la:Hoće li Blackburn pustiti Kalinića u Rusiju/Ukrajinu?
Kalinić traži transfer, ovi traže 12 milijuna funti. Da je igrao i drugu polusezonu imali bi sigurno pravo što je odšteta tako visoka jer bi sigurno na onih 5 nadodao barem još toliko ali ovako je to potpuno nerealno.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 25 jul 2011, 15:50

Ma Dnipro (konačno se sjetih o kojem klubu se radi :mrgreen: ) je nudio 6 miliona funti sa kojekakvim bonusima. Moram priznat' da ja nisam nigdje pročit'o da Blackburn traži 12. Čisto sumnjam, prosto ne vjerujem da je neko u stanju tražiti 12 miliona funti za Nikolu Kalinića. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 25 jul 2011, 15:54

Monolog je napisao/la:Ma Dnipro (konačno se sjetih o kojem klubu se radi :mrgreen: ) je nudio 6 miliona funti sa kojekakvim bonusima. Moram priznat' da ja nisam nigdje pročit'o da Blackburn traži 12. Čisto sumnjam, prosto ne vjerujem da je neko u stanju tražiti 12 miliona funti za Nikolu Kalinića. :mrgreen:
Platili su ga nekih 5-6-7 milijuna funti, ove godine im je najbolji strijelac, zabio 5 golova u 1. polusezoni. Da su pametni ne bi ga ni prodavali, igrao bi im stalno i zabijao. Ali očito su sve samo ne pametni. Dok je Kale trpao bili su u sredini, a pred kraja skoro ispadoše.
Inače odbio je ići na pripreme negdje u Aziju, tako da je transfer vjerovatan. Dnipro sumnjam, ali vidjet ćemo.

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 25 jul 2011, 15:58

jacky09 je napisao/la:To oko Modrića je njegova stvar, bitno je kako igra za reprezentaciju. Po meni ima pravo zatražiti transfer kao i mnogi prije njega, a na Tottenhamu je želi li ga pustiti naravno. Stvar je u tome što nisu ni svjesni koliko gube ako ga ostave jer 40 milijuna eura je puno bolje nego nezadovoljan igrač kojeg navijači sada vjerovatno mrze.
Jest njegova stvar, naravno, ali se ne može ponašati neodgovorno. I mora poštivati neka pravila!
Istu stvar je bio napravio i kad je igrao u Dinamu, pa se malo porječkao sa Mamićem. Strpljiv spašen.
jacky09 je napisao/la: :roll: U Dublinu na novom stadionu prijateljska protiv Irske 10.08.
Hvala, nisam znao, nemoj mi očima kolutati :D :roll:
jacky09 je napisao/la:Kalinić uvijek dobro odigra u reprezentaciji, a i u Blackburnu je najbolji strijelac iako nije igrao pola godine zbog onih nesporazuma s trenerom. On sigurno nije "tanak". Uostalom spasio nas je protiv Gruzije. Tu je i Petrić koji zabija u HSV-u ako se ne varam 13-14 golova u Bundesligi prošle godine, ali stvar je u tome što je rezerviran u reprezentaciji. Vidjet ćemo možda se trgne protiv Iraca. Olić se vraća, zvijer kojoj nitko ne može prismrditi pa da zabijaju ne znam koliko. Eduardo - Olić tandem!
Ma iskreno, mene toliko i ne zanima kako oni igraju u svojim klubovima (iako je poželjno da igraju što bolje, je li :D ) kolko do toga kako odrade svoj nastup u repki. Igrat u repki i za klub je nebo i zemlja, to sam ti već jednom i spominjao kod Vide je li :D
Pa onaj Šimunić iako ne igra u Hoffenhaimu je i dalje majstor u obrani. Prva klasa.
Ne znam i koliko se Olić oporavio a i da Silva mi je, iskreno, tanak. NIje on onaj stari, nit će ikada više i bit, na žalost. A i Petrić mi slabo pokazuje s obzirom koliko pokazuje u klubu.
Tako da, tanki smo u napadu :D Al, svejedno jaki ;)
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 25 jul 2011, 16:01

Za Petrića se slažemo, to sam napisao. Eduardo tanak? Pa barem on uvijek odigra dobro u reprezentaciji. Valjda si gledao Gruziju i drugi gol, to bi ti bilo dosta za sljedećih 5 godina. :D Ako smo igdje jaki to je napad.

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 25 jul 2011, 19:16

samo da krstanovica ne zovne,koji ce nam ku...,28 god,nemoze nista napraviti vise
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 25 jul 2011, 19:17

Š'a je moj Biliću, je'l' vrijeme više da Sammir dobije šansu sram te bilo :!:

Smrt nacionalizmu !!

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 25 jul 2011, 19:20

Rosas7 je napisao/la:samo da krstanovica ne zovne,koji ce nam ku...,28 god,nemoze nista napraviti vise
Dobar igrač, ali ne za reprezentaciju. Ako mjesta nema za Lakića, Klasnića onda nebi trebalo biti ni za njega. ;)

Titova-Juga je napisao/la:Š'a je moj Biliću, je'l' vrijeme više da Sammir dobije šansu sram te bilo :!:
Sammir može samo u brazilsku, a kako sam čitao misli da ima mjesta tamo pa mu ovo vjerovatno ne pada teško. :mrgreen:

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 25 jul 2011, 19:25

ne treba nam sammir,nek igra za brazil :D :D :D
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 25 jul 2011, 20:11

Sammir je i više nego koristan Vatrenim, svojom brzinom i driblinzima može napraviti višak protiv bilo koje momčadi.

Smrt nacionalizmu !!

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.