Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 19 jul 2011, 13:24

OTNYS_YNWA je napisao/la:Za ovaj prelazni rok bi nam dovoljni bili jos Cissokho, Lennon i Lee. Mada ( sada ) sumnjam da ce ijedan potpisati. :mrgreen:
Nadam se bar ovom prvom, jer je on prioritet.
Jel mislis na onog Lee iz Boltona??

Lennon bi bio odlican dodatak timu.

EDIT: Skontao sam Cattermole :D
Zadnja izmjena: Sasha L.F.C., dana/u 19 jul 2011, 16:24, ukupno mijenjano 1 put.
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 19 jul 2011, 13:26

No Liverpool FC move for Aly Cissokho as Kenny Dalglish seeks left-back

http://www.liverpoolecho.co.uk/liverpoo ... -29078365/" onclick="window.open(this.href);return false;
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 19 jul 2011, 13:45

Evo prica se kako je City zainteresovan za Aquilania... iz mog ugla to bi trebalo da bude ovako zamena Aquilani-Johnson i damo im 8M :D

http://www.eatsleepsport.com/liverpool/ ... 42632.html" onclick="window.open(this.href);return false;
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 19 jul 2011, 13:48

http://www.lfc-news.co.uk/2011/07/19/ru ... or-aguero/" onclick="window.open(this.href);return false;
Rumours: Liverpool Agree Fee For Aguero
YOU'LL NEVER WALK ALONE

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 19 jul 2011, 14:17

Han!$;Lfc je napisao/la:http://www.lfc-news.co.uk/2011/07/19/ru ... or-aguero/
Aguaro ce ici tamo gdje mu ponude vecu platu a svi znamo da Shityu nije problem dati platu od 200k a i vise
Zadnja izmjena: Senaid L.F.C, dana/u 19 jul 2011, 14:21, ukupno mijenjano 1 put.
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 19 jul 2011, 14:19

Ovo je isto pisalo i za Cissokha pa danas procitah da ipak nema nista od njega.
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

Robovlasnik
Kontakt:

Post Postao/la Robovlasnik » 19 jul 2011, 14:54

A kako mi je drago sto se Liverpool vraca ako Bog da u sami vrh engleskog fudbala :)

Iako sam navijac Barcelone a u engleskoj simpatiziram Leeds i Newcastle uvijek sa radoscu dodjem na ovaj forum od Liverpoolovih navijaca i sa gustom cutam o svakom njihovom pojacanju :)

Definitivno Kenny pravi extra jaku ekipu i volio bi vise nego ista da osvoje EPL ove sezone .... dosta je ovih smijesnih i glupih klubova u vrhu : Arsenal - Tottenham - City i Chelsea ;)

Samo Liverpool i Manco su prica za sebe :)

p.s. po mom misljenju trebali bi dovesti tog dugo ocekivanog lijevog bocnog i mozda jos jednog na poziciji stopera ili desnog bocnog jer je sezona preduga samo da ih ozljede ne sjebu ;)
Onaj ko je rekao da nije važna pobjeda ili poraz, važno je učestvovati, vjerovatno je sam izgubio.

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 19 jul 2011, 14:56

Jimmy from the hood je napisao/la:
Ovo je isto pisalo i za Cissokha pa danas procitah da ipak nema nista od njega.
Ma mediji nas nesto previse povezuju sa ovim iz Atletica, evo jos jednog, mada realnijeg pojacanja

http://www.liverpoolfc.tv/news/media-wa ... ernational" onclick="window.open(this.href);return false;
Joint_fc

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 19 jul 2011, 14:57

Sta sve covjek nece procitati. :mrgreen:
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 19 jul 2011, 15:01

Jimmy from the hood je napisao/la:Sta sve covjek nece procitati. :mrgreen:
Ma sta ces, ne bi bilo zanimljivo da nije ovih medijskih patki. Ova ljetna pauza nikad proci...covjek se pravo zazeli gledanja utakmica Liverpoola u engleskoj ligi :)
Joint_fc

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 19 jul 2011, 15:02

Jimmy from the hood je napisao/la:Sta sve covjek nece procitati. :mrgreen:
Stvarno se Aguero odlucuje izmedju LIverpoola i ManCityja.. Ja stvarno ne znam sto ce nam on, jest on igracina i sve to al ne znam kako da ga vidim u nasem timu.. On je rekao da obozava Liverpool a sa druge strane City mu nudi pare.. Dali ce biti ona "ljubav je ipak pobjedila, potpisa Kun za Manchester City" ili ce ipak doci kod nas ostaje nam da vidimo.. Ovi nasi vlasnici fkt odrjesili kesu, nagadja se da su 150 miliona halalili za transfere jer je ovo posljednji prelazni rok da se moze trgovati sa koliko god novca zelimo..

Ev slike kad je Kun dolazio u Liverpool kod Maxija za bozic : http://bleacherreport.com/articles/5552 ... thing-else" onclick="window.open(this.href);return false;

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 19 jul 2011, 15:05

Oficcial: Gulasci na posudbi u Hullu do kraja sezone ;) prije nego je otišao, potpisao je produženje ugovora do 2012 godine.
Jako dobar potez, ostaje još jedan golman da ga se riješimo, e sad prodaja Jonesa ili posudba Hansena? Pitanje je sad.

Nema šanse da Aguero dođe kod nas ( mada bih to jako želio ), a ni Sissoko više. Sad čekamo Enriqea :lol:
Zadnja izmjena: Rizah, dana/u 19 jul 2011, 15:10, ukupno mijenjano 1 put.
There got to be something for Liverpool big number nine ...

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 19 jul 2011, 15:05

http://www.sportske.net/vest/medjunarod ... 46119.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Karager:''Sa Kenijem se vratila bolja vremena''

Iskusni defanzivac kaže da svi na ''Enfildu'' ponovo rade sa osmehom na licu. Apetiti ekipe sve veći i veći, potreban dobar početak u ligi.

Džejmi Karager ne sumnja da su konačno stigla ''lepša vremena'' u Liverpul, onog trenutka kada je Keni Dalgliš preuzeo užareno kormilo.

''Keni je imao glavni uticaj za bolja izdanja kada je stigao i kad nam rezultati nisu išli na ruku. Od tada, on i Stiv Klark rade sjajan posao i nadam se da ćemo to preneti na narednu sezonu. Sjajno je raditi sa Kenijem, jer je on legenda luba, ne samo kao igrač, već i kao menadžer. On je neko ko uvek gleda napred, što će videti i stranci'', rekao je Karager i dodao.

''Videćemo kako će krenuti sezona, ali imamo velika očekivanja. Mi smo kao i svaki drugi klub koji želi dobre rezultate. Početak sezone je period kada sve može da krene nizbrdo, ako ne zabeležite dobre rezultate. Moramo da se fokusiramo na prvi meč sa Sanderlendom i da budemo sigurni da ćemo uzeti tri boda. Standardi su nam porasli'', zaključio je on.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 19 jul 2011, 15:07

Liverpool Agree Aly Cissokho Fee

Liverpool have agreed a fee with Lyon for the transfer of Aly Cissokho, it is understood. Having missed out on Gael Clichy to Man City earlier this summer, the Reds turned their attentions to his compatriot and are close to sealing a deal worth around £9m.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Stivi_Dzi
Kontakt:

Post Postao/la Stivi_Dzi » 19 jul 2011, 15:17

Povezi nas care :D
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”

Mux
Kontakt:

Post Postao/la Mux » 19 jul 2011, 15:50

Senaid L.F.C je napisao/la:
Aguaro ce ici tamo gdje mu ponude vecu platu a svi znamo da Shityu nije problem dati platu od 200k a i vise

ne znam koliko vam je ljudima poznato ali Liverpool i Atletico imaju klauzulu da Liverpool ima prednost u odnosu na druge klubove da otkupi nekog od igraca Atletica.. Tako da ako je fkt istina da je Liverpool ponudio odredjenu svotu za Aguera prije je da ce pristati na to nego da ga prodaju bilo kome drugo. Isto tako vazi i za Liverpoolove igrace.

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 19 jul 2011, 15:52

Ma potpisat ce Cissokho, ja sam siguran. ;)

Mure_LFC
Kontakt:

Post Postao/la Mure_LFC » 19 jul 2011, 16:05

Mux je napisao/la:
Senaid L.F.C je napisao/la:

ne znam koliko vam je ljudima poznato ali Liverpool i Atletico imaju klauzulu da Liverpool ima prednost u odnosu na druge klubove da otkupi nekog od igraca Atletica.. Tako da ako je fkt istina da je Liverpool ponudio odredjenu svotu za Aguera prije je da ce pristati na to nego da ga prodaju bilo kome drugo. Isto tako vazi i za Liverpoolove igrace.
zato smo im uzeli dva kapitena :D nećemo valjda i trećeg ja mislim da je Aguero nekad kapiten :D
LFC...

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 19 jul 2011, 16:15

@Mure, Antonio Lopes i Luis Perea su kapiteni u momcadi Atletica, bar su bili :)
@Mux odakle ti ta informacija...ja prvi put cujem za tako nesto...moguce...
u svakom slucaju bi bilo lijepo kada bi bila istina...
sigurno bi nam Kun dobro dosao, kao i ovaj urugvajski stoper Godin, ali sumnjam nesto u to, mada je Atletico vec doveo neke solidne nogometase u odbranu i napad...
Joint_fc

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 19 jul 2011, 16:18

atletico se pomirio da je izgubio Kuna,samo je pitanje gdje ce on zavrsiti...on je sam izjavio da sljedece sezone nece nositi dres Atletica...ako bude isao za parama ici ce sigurno u City,a ako bude vodjen srcem doci ce u Liverpool...Juve nema pare da ga dovede dok je Mourinho izjavio da mu ne treba Kun tako da su samo City i Liverpool ostali kao kandidati za njegovo dovodjenje...iako je blizi Cityu mnogo bih volio da dodje...:D razbijo' bi 8-)
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: HariTz i 8 gostiju.