Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Pakšu ga ostavio na klupi. Gasim stream. 

Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
David Silva je mozda jedan od najbolji igraca u BPL ali sta ces sa njim kao Playmaker ako igras a flat midfield znaci:
Johnson----Toure----Silva----Milner
On nemoze igrati CM ali moze igrati na krilo. Zato im treba pravi Playmaker.,
Johnson----Toure----Silva----Milner
On nemoze igrati CM ali moze igrati na krilo. Zato im treba pravi Playmaker.,
Mario umjesto Dzeke u drugom poluvremenu... vec mi dojadila tekma. 
Igraju opet za koji dan protiv LA Galaxy. Tamo su Donovan i Beckham.. bice interesantno.

Igraju opet za koji dan protiv LA Galaxy. Tamo su Donovan i Beckham.. bice interesantno.
shandrlike-tandrlike
tooooooooo Shaune majstore mali garavireptile je napisao/la:Mario umjesto Dzeke u drugom poluvremenu... vec mi dojadila tekma.

donesi mi pare

Jarane vidis li da svima daje po poluvrijeme malte ne da odigraju! Nemoj odma razapinjati covjeka bez razloga. Tako ce biti u ovim laksim utakmicama!Sexmachineboy je napisao/la:Pakšu ga ostavio na klupi. Gasim stream.

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Ma znam, ali sam baš očekivao da ga ostavi do kraja. Treba mu malo više prostora, čini mi se da bi dao gol da ga nije izveo. Ali moraju svi igrati znam, jbg.soccerfan je napisao/la:Jarane vidis li da svima daje po poluvrijeme malte ne da odigraju! Nemoj odma razapinjati covjeka bez razloga. Tako ce biti u ovim laksim utakmicama!Sexmachineboy je napisao/la:Pakšu ga ostavio na klupi. Gasim stream.
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
Onakve sanse ne smije da fula. Ono 95 % napadaca na svijetu pogodilo.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
ne bi balloteli, pa kakva je ono truhlovina majko mila, ja nikad goreg igraca nisam gledaoBIHfan je napisao/la:Onakve sanse ne smije da fula. Ono 95 % napadaca na svijetu pogodilo.

- Goalgetter
- Kontakt:
Evo pogleda sada highlights utakmice, ono nije smio promasiti
. Eh Dzeko, Dzeko ... Ako ovako nastavis, nece ti biti lijepa sezona ..
@Kimbo . Gdje analiza ?

@Kimbo . Gdje analiza ?

Ma ne bi vraga, ja bi ono pogodio.EmirTM87 je napisao/la:ne bi balloteli, pa kakva je ono truhlovina majko mila, ja nikad goreg igraca nisam gledaoBIHfan je napisao/la:Onakve sanse ne smije da fula. Ono 95 % napadaca na svijetu pogodilo.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
-
- Kontakt:
ja bi makar stativu pogodio..Man of the match Edin Dzeko!!!
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Apsulutno.jasko_juve je napisao/la:Man of the match Edin Dzeko!!!

kimbo cekamo analizu.

FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Najzalosnije je to sto on sada igra svaku u prvoj postavi,a cim dodje prvenstvo on ce bit zamjena onom Bali i jos pogotovo ako dodje Aguero.I jos sad nepogadja mrtve zicere, koji je imo u oba meca po jedan,bas steta.Mjesto da sad kupi golve i ima kakvu takvu statistiku a vako nista.Al bice bolje mozda proradi protiv LA Bekama

- Goalgetter
- Kontakt:
Ako ne bude dao makar jos 2 gola na ovim pripremama, ne treba se nadati mjestu u prvih 11 sljedece sezone. Onakve zicere mora jednostavno iskoristiti .
Odlaskom Teveza, ce sigurno doci jos jedan napadac svjestske klase, ako ne i dva, tako da bi moglo opet biti tijesno u napadu, a tesko se Dzeki onda.
Odlaskom Teveza, ce sigurno doci jos jedan napadac svjestske klase, ako ne i dva, tako da bi moglo opet biti tijesno u napadu, a tesko se Dzeki onda.
Evo ta sansa na 3:00
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- miralem444
- Kontakt:
jednostavno situacija koju edin mora da lagano rijesava..nemogu da shvatim sta mu se desava u ovakvim situacijama u poslednje vrijeme,ako se sjecamo prvo u kupu engleske,pa protiv arisa,pa protiv totenhema pa sad ovo edine brate to je nesto sto se mora pospremit u mrezu sa lakocom,veci zicer jednostavno nemozes imat...Cartman je napisao/la:Evo ta sansa na 3:00
[youtube][/youtube]
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
Mr. Dzeko sta reci za sinoc , ista meta isto odstojanje kao i prije 2,3 mjeseca. Moze proci ovako za ove nevazne utakmice i neke kupove protiv drugoligasa i ako se povrijedi netko od standardnig napadaca da zakrpi.
Inace kako ono kazu pisi kuci po odijelo na pauzi ce da bude.
Trcanje: Isti crnjak kao prije
Duel igra:Malo je kao radio na tome
Koncentracija: Nula (izgubi kljucnu loptu na sredini i primise go . Promasi sansu ja mislim da bi i onaj nick Samo Zeljo ono zabio
i to ljevom).
Dosao im je jos jedan igrac (Weiss) koji je dobar al voli loptu mislim vise i od Johnssona ono je smijesno
.
Onaj Savic , decko igra za 10. Nista atraktivno al mirno i bez vratolomija ,strasno dobar half ne znam samo odakle je dosao.
Inace kako ono kazu pisi kuci po odijelo na pauzi ce da bude.
Trcanje: Isti crnjak kao prije
Duel igra:Malo je kao radio na tome
Koncentracija: Nula (izgubi kljucnu loptu na sredini i primise go . Promasi sansu ja mislim da bi i onaj nick Samo Zeljo ono zabio

Dosao im je jos jedan igrac (Weiss) koji je dobar al voli loptu mislim vise i od Johnssona ono je smijesno

Onaj Savic , decko igra za 10. Nista atraktivno al mirno i bez vratolomija ,strasno dobar half ne znam samo odakle je dosao.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
- Goalgetter
- Kontakt:
Dzeko je puno izgubio na brzini, pa kako je prije samo ''letio'' na terenu, evo npr. odmah ova prva scena protiv Spanije. Kojom se samo lahkocom rjesavao odbrambenih igraca, ali sada mi to sve nekako djeluje presporo.
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
- Papastathopoulos
- Kontakt:
made in partizan....Onaj Savic , decko igra za 10. Nista atraktivno al mirno i bez vratolomija ,strasno dobar half ne znam samo odakle je dosao.
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Made in BSK Borca...Papastathopoulos je napisao/la:made in partizan....Onaj Savic , decko igra za 10. Nista atraktivno al mirno i bez vratolomija ,strasno dobar half ne znam samo odakle je dosao.

A dosao u City iz Partizana.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))