A oni nisu bas s parama, meni se taj Osmanagic pravo dopada kao igrac.On i onaj Aganovic su mi onako fini igraci.aleksandar_veliki je napisao/la:Osmanagic se vratio u OFK Beograd, produzuje sa njima.
Zelim, zelis

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
A oni nisu bas s parama, meni se taj Osmanagic pravo dopada kao igrac.On i onaj Aganovic su mi onako fini igraci.aleksandar_veliki je napisao/la:Osmanagic se vratio u OFK Beograd, produzuje sa njima.
Je li to onaj Osmanagic iz Veleza ili...?pile87 je napisao/la:A oni nisu bas s parama, meni se taj Osmanagic pravo dopada kao igrac.On i onaj Aganovic su mi onako fini igraci.aleksandar_veliki je napisao/la:Osmanagic se vratio u OFK Beograd, produzuje sa njima.
Zelim, zelis
jes jestm8782 je napisao/la:Je li to onaj Osmanagic iz Veleza ili...?pile87 je napisao/la:A oni nisu bas s parama, meni se taj Osmanagic pravo dopada kao igrac.On i onaj Aganovic su mi onako fini igraci.aleksandar_veliki je napisao/la:Osmanagic se vratio u OFK Beograd, produzuje sa njima.
Zelim, zelis
Ne sjecas se? Protiv Hape prenio Murataga i FTVThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:yebo majku, kad god nas prenosi bht ne valja, il primimo 7, il 5, valjda nece i ovaj put tako biti
ista su to vnagoEdin TM87 je napisao/la:Ne sjecas se? Protiv Hape prenio Murataga i FTVThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:yebo majku, kad god nas prenosi bht ne valja, il primimo 7, il 5, valjda nece i ovaj put tako biti
Ne pehiraj bezzeThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:yebo majku, kad god nas prenosi bht ne valja, il primimo 7, il 5, valjda nece i ovaj put tako biti
I Levski je Baho prenosioEdin TM87 je napisao/la:Ne sjecas se? Protiv Hape prenio Murataga i FTVThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:yebo majku, kad god nas prenosi bht ne valja, il primimo 7, il 5, valjda nece i ovaj put tako biti
Ma bolje i oni nego onaj krmak Baho na TV1, najveci baksuz medju reporterima.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:yebo majku, kad god nas prenosi bht ne valja, il primimo 7, il 5, valjda nece i ovaj put tako biti
4,5,7, a ja sinoc sanjao da smo tricu primili, e yebem ti zivotfczeljo je napisao/la:I Levski je Baho prenosioEdin TM87 je napisao/la:Ne sjecas se? Protiv Hape prenio Murataga i FTVThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:yebo majku, kad god nas prenosi bht ne valja, il primimo 7, il 5, valjda nece i ovaj put tako biti
"Sve smo dogovorili sa Sheriffom, no ne smijem sa sigurnošću tvrditi da će prenos sto posto biti realiziran", rekao je za SportSport.ba v.d. direktora BHT1.
Revanš susret 2. pretkola Evropske lige između Sheriffa i Željezničara najvjerovatnije će prenositi BHT1, što je za naš portal potvrdio i v.d. direktora državne televizije Belmin Karamehmedović.
"Mi smo sve dogovorili sa moldavskim klubom. Šaljemo i komentatora na lice mjesta, ali doista ne smijem tvrditi daa će prenosa biti. Nikad nismo radili sa ovog područja i zbog toga ovo govorim. Svjedoci smo da se dešavaju svakave stvari što se tiče prenosa, no optimista sam. Ništa više nije do nas", rekao je Karamehmedović.
OPET SNOVI, pa dokad cete sanjat viseThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: 4,5,7, a ja sinoc sanjao da smo tricu primili, e yebem ti zivot
@voltron30 ma bolje je da baho prenosi, nego nekakvi muratovici, ahmetovici ili slicni
samo o tom razmisljam zadnje 2 sedmice, tako da to moram sanjatiEdin TM87 je napisao/la:OPET SNOVI, pa dokad cete sanjat viseThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: 4,5,7, a ja sinoc sanjao da smo tricu primili, e yebem ti zivot
@voltron30 ma bolje je da baho prenosi, nego nekakvi muratovici, ahmetovici ili slicni
Trenutno korisnika/ca: b00t, Ferroviere1987, Hrasno15, Kajkutenjoyer i 29 gostiju.