Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
mali neko je od vas spomenuo da je Juventus prvi osvojio pod okriljem Uefa i ja sam rekao sta to znaci,,trebam se hvalit da smo prvi osvojili u 3D,,al ti ostao jos u 2006 pa ne kopcas 

"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
Huska, kad je tvoj izvor informacija wikpedia sve mi je jasno
!

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Aaa ove dvojice pačenika
Još nisu otišli!?

Još nisu otišli!?

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Jos se pokusavas opravdati ! Ti majstore osporavas rad stručnjaka koji su proglasili Juventus drugim timom 20. stoljeća s tim da ti mozes reci da je inter prvi osvojio LP pod 3D glupostimaadointer je napisao/la:mali neko je od vas spomenuo da je Juventus prvi osvojio pod okriljem Uefa i ja sam rekao sta to znaci,,trebam se hvalit da smo prvi osvojili u 3D,,al ti ostao jos u 2006 pa ne kopcas

FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- SoloJuve26
- Kontakt:
Evo da malo promjenimo.
«The outcome of today’s Federal Council confirms the absolute treatment inequality in the event of similar circumstances.
The petition submitted 14 months ago by Juventus allowed for a deep examination, unfortunately not followed by any acceptance of responsibility by the sports bodies involved, who instead dismissed their political role as governance. It is understood that, in order to protect their millions of fans, as well as the shareholders and employees, Juventus must pursue the right and proper verification of facts while looking for treatment equality.
Therefore, the Club’s lawyers have been given the mandate to identify the best protection instruments in the administrative and international law. Management and lawyers are simultaneously proceeding with the assessment of the economic damages caused by such behaviours. Since today’s decision is far from providing equality and justice, Juventus want to assert all the internationally applicable rules at every relevant office.»
Dai!
«The outcome of today’s Federal Council confirms the absolute treatment inequality in the event of similar circumstances.
The petition submitted 14 months ago by Juventus allowed for a deep examination, unfortunately not followed by any acceptance of responsibility by the sports bodies involved, who instead dismissed their political role as governance. It is understood that, in order to protect their millions of fans, as well as the shareholders and employees, Juventus must pursue the right and proper verification of facts while looking for treatment equality.
Therefore, the Club’s lawyers have been given the mandate to identify the best protection instruments in the administrative and international law. Management and lawyers are simultaneously proceeding with the assessment of the economic damages caused by such behaviours. Since today’s decision is far from providing equality and justice, Juventus want to assert all the internationally applicable rules at every relevant office.»
Dai!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
e jesi i ti Huska,pa dje ces im Wiki davat ccc
http://www.legaseriea.it/it/serie-a-tim/albo-d-oro

@juventus 0244:ne ne,ja sam odgovorio na to da ste rekli da ste osvojili prvi pod okriljem Uefe,,jesi li ti malo nagrajso?
http://www.legaseriea.it/it/serie-a-tim/albo-d-oro

@juventus 0244:ne ne,ja sam odgovorio na to da ste rekli da ste osvojili prvi pod okriljem Uefe,,jesi li ti malo nagrajso?

"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
Ipak sam ja mnogo pametniji od tebe pa necu nasjesti na tvoje provokacije!adointer je napisao/la:e jesi i ti Huska,pa dje ces im Wiki davat ccc
http://www.legaseriea.it/it/serie-a-tim/albo-d-oro![]()

Mislim da je dosta bilo za večeras ionako sam izgubio mnogo vremena za prepucavanje sa pristalicama polukluba

FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
haj zdravo pametni
pripremite se ove sezone za Novaru,opasni su 

- Bianconeri1988
- Kontakt:
A ovaj jedan je glavni...
Iznosi listu trofeja koje je Juve osvojio i samim tim pokazuje koliko je njegov inter malen u odnosu na najveći italijanski klub
Mogao si usput preborojati
Ovaj jedan mi je sinoć uljepšao noć sa prvom LP u 3D Visionu, a ovaj drugi sa ovom listom trofeja...
Iznosi listu trofeja koje je Juve osvojio i samim tim pokazuje koliko je njegov inter malen u odnosu na najveći italijanski klub

Mogao si usput preborojati

Ovaj jedan mi je sinoć uljepšao noć sa prvom LP u 3D Visionu, a ovaj drugi sa ovom listom trofeja...

Ž '21!
na kojoj ces nas moci i ove godine gledat,,bice na Sky
mozda vam pustimo Trofeo Tim ove godine 

- JuveSissoko
- Kontakt:
Zadnja izmjena: JuveSissoko, dana/u 19 jul 2011, 07:40, ukupno mijenjano 2 puta.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- JuveSissoko
- Kontakt:
evo jos jedan post "vidalovog jarana", nemojte ovo uzimat za 100% tacno, ako ovaj lik laze, lazem i ja, al eto reko da kopiram, bice fazon ako na kraju Vidal i dodje u Juve
"Hi mister
Like I say I go on holiday tomorrow but before I go I want to tell you bad news and good news. I talk to Arturo today. He and I are sad for Chile yesterday. He tell me that Chelsea called his procurator and want Arturo to replace Essien. Chelsea pay him big money to Bayer and Arturo but Arturo says he doesnt want to play in England in rain all time and doesnt care for Chelsea. Juve pay 2,5 millones and Chelsea offer 4 millones but Arturo wants only Juve and tomorrow very important meeting. Arturo will be in Juve in 7 days maximum.
I dont remember if I tell you but Arturo is very big fan of Edgar Davids and when we were young he always watch Davids in Juve and Holland and learn tricks from him.
Tell the forum the news and send my best wishes. Please tell people not to lie and dont to say they are me. I see you in 11 days when Arturo will be Juve player
Forza Arturo and Juve"
Marcelo
a Vidal je sinoc na upit novinara potvrdio da njegova agent pregovara sa Juventusom, sto ne znaci da ovaj gore "jaran" govori istinu

"Hi mister
Like I say I go on holiday tomorrow but before I go I want to tell you bad news and good news. I talk to Arturo today. He and I are sad for Chile yesterday. He tell me that Chelsea called his procurator and want Arturo to replace Essien. Chelsea pay him big money to Bayer and Arturo but Arturo says he doesnt want to play in England in rain all time and doesnt care for Chelsea. Juve pay 2,5 millones and Chelsea offer 4 millones but Arturo wants only Juve and tomorrow very important meeting. Arturo will be in Juve in 7 days maximum.
I dont remember if I tell you but Arturo is very big fan of Edgar Davids and when we were young he always watch Davids in Juve and Holland and learn tricks from him.
Tell the forum the news and send my best wishes. Please tell people not to lie and dont to say they are me. I see you in 11 days when Arturo will be Juve player
Forza Arturo and Juve"
Marcelo
a Vidal je sinoc na upit novinara potvrdio da njegova agent pregovara sa Juventusom, sto ne znaci da ovaj gore "jaran" govori istinu

gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- SoloJuve26
- Kontakt:
http://www.goal.com/en/news/1717/editor ... r-juventus" onclick="window.open(this.href);return false;
Vidal!
Nesto mi govori da ce se i ovdje Marotta sjebati, al haj vidjet cemo..
Vidal!
Nesto mi govori da ce se i ovdje Marotta sjebati, al haj vidjet cemo..
- sarajlija89
- Kontakt:
CCC
Pa ne moze ovako, rekao sam, mozemo fino pisati, argumentovano i konstruktivno, ja dođem, vidim slikovnicu od teme.
Posljednje upozorenje i za jedne i druge. Svako naredno upozorenje -> sankcija....nema veze ko je poceo...
Samo konkretne stvari mozete pisati, ostalo na PP. Otislo je predaleko, a msilio sam da ste se malo uozbiljili. Tenzije jesu velike posljednjih dana, ali postoje neka pravila i granice...
Ovo brisem...nastavite fino...

Pa ne moze ovako, rekao sam, mozemo fino pisati, argumentovano i konstruktivno, ja dođem, vidim slikovnicu od teme.

Posljednje upozorenje i za jedne i druge. Svako naredno upozorenje -> sankcija....nema veze ko je poceo...
Samo konkretne stvari mozete pisati, ostalo na PP. Otislo je predaleko, a msilio sam da ste se malo uozbiljili. Tenzije jesu velike posljednjih dana, ali postoje neka pravila i granice...
Ovo brisem...nastavite fino...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
- SoloJuve26
- Kontakt:
Kako prenosi La Stampa Melov agent je juce bio u istanbul, valjda se pregovara za Galatasaray,. cijena bi mogla biti
izmedju 10-15 milj eura
izmedju 10-15 milj eura

- sarajlija89
- Kontakt:
Eto, izbrisao sam par posljedjih postova. Uglavnom, nastavite fino, ne moze ovako.
Imate opciju prijavi post i neko od moderatora ce vec vidjeti. Konkretno, ja sinoc nisam bio tu i 3 stranice ste nabili svim i svacim...opcija prijavi post i neko od kolega koji su tu, vidjet ce to vec, ako vec ja nisam tu.
Jos jednom, ko nastavi na ovaj nacin, bice sankicinisan.
Hvala
Sorensen na posudbu, vjerovatno Bologna. Nisam zadovoljan ovom odlukom...
Njemacki Bild pise da je sve zavrseno oko Vidala.
@soloJuve
Imas opciju prijavi post, sve sto nije u skaldu sa temom, izbrisat cu. Ne nastavljajte, vlastitim replikama samo dodatno trolujete temu..
Imate opciju prijavi post i neko od moderatora ce vec vidjeti. Konkretno, ja sinoc nisam bio tu i 3 stranice ste nabili svim i svacim...opcija prijavi post i neko od kolega koji su tu, vidjet ce to vec, ako vec ja nisam tu.
Jos jednom, ko nastavi na ovaj nacin, bice sankicinisan.
Hvala
Sorensen na posudbu, vjerovatno Bologna. Nisam zadovoljan ovom odlukom...

Njemacki Bild pise da je sve zavrseno oko Vidala.
@soloJuve
Imas opciju prijavi post, sve sto nije u skaldu sa temom, izbrisat cu. Ne nastavljajte, vlastitim replikama samo dodatno trolujete temu..
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
- SoloJuve26
- Kontakt:
Ovdje moze izgleda slobodno doci bilo ko i spomenuti mati i psovati a da nebude ban?? A to se odnosi na tog wardena,,, Jebg nije realno.
Joj koji su ovi nasi debili druge ekipe im kupe talente ispred nosa tacnije iz Siene koju je vodio Konte i koja je maltene nas B tim jer smo im uvijek slali igrace na posudbe...
Talenat akakv se radja jednom u 50 god Sulejman Kulibali predje u mrtvi Totenhem a mi ga eto nismo mogli dovest joj koji debili nek je njima Pasquato i Marrone talenti a ovaj eto nije a u uzrastu starijem po vise od godinu dana u 4 utakmice zabio 9 golova ovaj malac, tacnije Brazilu 3, Danskoj 4, Americi i jos nekom po 1 gol...
Talenat akakv se radja jednom u 50 god Sulejman Kulibali predje u mrtvi Totenhem a mi ga eto nismo mogli dovest joj koji debili nek je njima Pasquato i Marrone talenti a ovaj eto nije a u uzrastu starijem po vise od godinu dana u 4 utakmice zabio 9 golova ovaj malac, tacnije Brazilu 3, Danskoj 4, Americi i jos nekom po 1 gol...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
- sarajlija89
- Kontakt:
Neka...nije nikoga licno vrijeđao. Spomenuo je to u nekom drugom kontextu, svakako neprimjerenom, ali mislio sam da smo zavrsili to. Poceo je neko od Juventina, spomenuvsi Zannetija, ne na taj nacin da majku spominje, ali...od toga je pocelo.SoloJuve26 je napisao/la:Ovdje moze izgleda slobodno doci bilo ko i spomenuti mati i psovati a da nebude ban?? A to se odnosi na tog wardena,,, Jebg nije realno.
Naravno, ako nastavi ili bilo ko od vas, zna se sta slijedi...
Argumenti, kultura komunikciranja..ok...sve ostalo

- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ode Melo kod Turčina, valjda oni danas dolaze na pregovore, nek ide tamo Galata mi je draga ekipa, a i Melo igrač, tamam da ih ponekad uzmem na PES 2012
A drago mi je pročitati da smo opet zainteresovani za Caceresa...
Bio bi spektakl kad bi on došao, kako je samo neko večer Messija čuvao...Odličan igrač, za stopera ili lijevog beka, baš što nam treba...

A drago mi je pročitati da smo opet zainteresovani za Caceresa...
Bio bi spektakl kad bi on došao, kako je samo neko večer Messija čuvao...Odličan igrač, za stopera ili lijevog beka, baš što nam treba...

Ž '21!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.