FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Zeljo - Videoton cijela tekma
http://www.megaupload.com/?d=NHPXPVJQ" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.megaupload.com/?d=NHPXPVJQ" onclick="window.open(this.href);return false;
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
Zeljovac_1921 je napisao/la:Zeljo - Videoton cijela tekma

treba nam jos igraca iz BiH
aferimZeljovac_1921 je napisao/la:Zeljo - Videoton cijela tekma

Nebi volio da Zeba ode, jednog smo bitnog igraca prodali. Dovoljno za ovu sezonu
NO PYRO NO PARTY
Sta je zadnje novo sa Samirom Bekricom? Bili on mogao biti backup za Zebu. Vec je Bekric na ovu zadnju godinu zaradio dovoljno para. Znaci da mu to nebi bilo problem.
-
- Kontakt:
themaniaks je napisao/la:nije nas biznismen od tog posla da baca supljezeljeznicar je napisao/la:Fkt ba ljudi sta ce biti od proslave 90 godina il su samo suplju pukli raji ?
Bgm prije da jest

Pa ja ne znam mozel' se ovo napisatragazzidelsud1987 je napisao/la:Što se tiče Zebe , ako bi otišao mogli bi vratiti Bučana jer on vrijedi 900 000k ,a i vezni je ja mislim

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
-
- Kontakt:
HAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAEdin TM87 je napisao/la:Pa ja ne znam mozel' se ovo napisatragazzidelsud1987 je napisao/la:Što se tiče Zebe , ako bi otišao mogli bi vratiti Bučana jer on vrijedi 900 000k ,a i vezni je ja mislim![]()
![]()
e ne moze nikako, joj ne zna se koji je dio recenice smjesniji
![]()
Recenica mijesnazeljeznicar je napisao/la:HAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAEdin TM87 je napisao/la:Pa ja ne znam mozel' se ovo napisatragazzidelsud1987 je napisao/la:Što se tiče Zebe , ako bi otišao mogli bi vratiti Bučana jer on vrijedi 900 000k ,a i vezni je ja mislim![]()
![]()
e ne moze nikako, joj ne zna se koji je dio recenice smjesniji
![]()

Bekric je koliko ja znam ove sezone potpisao za Tobolu. Ugovor mu istice za 2-3 godine, a ovi nasi nece da daju velike pare. Bekric otpao !TKC je napisao/la:Sta je zadnje novo sa Samirom Bekricom? Bili on mogao biti backup za Zebu. Vec je Bekric na ovu zadnju godinu zaradio dovoljno para. Znaci da mu to nebi bilo problem.
PLAVA BRACA KRENULA PUT TIRASPOLA, NEK' HAIRLI STIGNU I NARAVNO VRATE. USPUT DA DONESU LIJEPE VIJESTI.

Znam ali da nije nesto pricao na Avaz ili sportsport da ce preci u mnogo jaci klub poslije ovoga kluba. Mislim da je vec pricao da ce preci na ljeto.njoBee je napisao/la:Bekric je koliko ja znam ove sezone potpisao za Tobolu. Ugovor mu istice za 2-3 godine, a ovi nasi nece da daju velike pare. Bekric otpao !TKC je napisao/la:Sta je zadnje novo sa Samirom Bekricom? Bili on mogao biti backup za Zebu. Vec je Bekric na ovu zadnju godinu zaradio dovoljno para. Znaci da mu to nebi bilo problem.
ima li jos novca za nekakva pojacanja ili je Zeljina Transfer sezona zaversena?
- The Maniacs '87
- Kontakt:
njoBee je napisao/la:PLAVA BRACA KRENULA PUT TIRASPOLA, NEK' HAIRLI STIGNU I NARAVNO VRATE. USPUT DA DONESU LIJEPE VIJESTI.![]()
![]()
Željo do groba Života mi moga !
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
Zeba najvjerovatnije ide nakon utakmice sa Šerifom. Destinacija bi trebao biti Istanbul BB.Buu je napisao/la:Nebi volio da Zeba ode, jednog smo bitnog igraca prodali. Dovoljno za ovu sezonu
Jedino što bi ga moglo donekle zadržati je ako Željo prođe dalje.
SAMO ŽELJO
Zna se ko odlučuje o tome da li će Zeba otići. Ja mislim da bi Zeba mogao na zimu otići, destinacija je sasvim druga od gore navedenih. U narednim danima bi nam se trebao priključiti jedan novi igrač izvana, mlad je, igra poziciju polušpic-špic. Vidjećemo hoće li se moći dogovoriti s Amarom oko rapa.SINE je napisao/la:Zeba najvjerovatnije ide nakon utakmice sa Šerifom. Destinacija bi trebao biti Istanbul BB.Buu je napisao/la:Nebi volio da Zeba ode, jednog smo bitnog igraca prodali. Dovoljno za ovu sezonu
Jedino što bi ga moglo donekle zadržati je ako Željo prođe dalje.
vratio se u OFK BEOGRAD,plafon što bih amar platio je 100 000KM za mesija+topli obroko sole mio je napisao/la:Hvala Aco na informaciji, nisam znao to za Osmanagica. Njega bi najvise volio vidjeti u plavom dresu, ali...
Koliko ja razumijem nogomet/fudbal uvijek su svi igraci na prodaju,samo se treba prava kalkulacija napraviti,sta se dobija a sta gubi finansijski,rezultatski i sta se sa igrom desava.Koliko je meni poznato Amar je vec i prije razmisljao na ovu temu prodaje Zebe i sada se to aktualizira,obzirom da je i pripremne utakmice (Sturm,Istambul BB) Zajko odigrao odlicno,i vec tada je bilo interesa za njega.Igra protiv Sheriffa je jos samo dodatni stimulans za prodaju.Neko spomenu cifru od 700.000 EUR i iskreno ja bi bio prezadovoljan,jer koliko se sjecam nije bas bilo igraca iz nase lige koji su za ove pare otisli vani,narocito u godinama kao Zajko.Naravno da je i on zainteresovan,jer bi sa ovim transferom definitivno rijesio egzistenciju.
Druga stvar a neko je spomenuo,Amar je krenuo da Zelju formira kao firmu,sto je u principu jedino ispravno.Sve se vodi na pare i finansijske kalkulacije,dakle da li zelis zadovoljne radnike koji daju sve od sebe i imaju solidna(ali uvijek na vrijeme) primanja,ili zelis neke vrhunske strucnjake koje ne placas,kasnis im sa isplatama,oni nezadovoljni,ne zalazu se(a znas da mogu).Ja bi uvijek ovo prvo i to bi dalo sigurno bolji rezultat.Naravno idealno bi bilo da vrhunske radnike(igrace) odlicno placas,onda ko zna gdje bi nam kraj bio.
Da ne duzim vise po meni prodati Zajka,uzeti te pare,a solidna zamjena se moze naci i u postojecem igrackom kadru,a krajem prelaznog roka mogu se i jeftiniji igraci mozda slicne kvalitete dovesti.
Druga stvar a neko je spomenuo,Amar je krenuo da Zelju formira kao firmu,sto je u principu jedino ispravno.Sve se vodi na pare i finansijske kalkulacije,dakle da li zelis zadovoljne radnike koji daju sve od sebe i imaju solidna(ali uvijek na vrijeme) primanja,ili zelis neke vrhunske strucnjake koje ne placas,kasnis im sa isplatama,oni nezadovoljni,ne zalazu se(a znas da mogu).Ja bi uvijek ovo prvo i to bi dalo sigurno bolji rezultat.Naravno idealno bi bilo da vrhunske radnike(igrace) odlicno placas,onda ko zna gdje bi nam kraj bio.
Da ne duzim vise po meni prodati Zajka,uzeti te pare,a solidna zamjena se moze naci i u postojecem igrackom kadru,a krajem prelaznog roka mogu se i jeftiniji igraci mozda slicne kvalitete dovesti.
- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
Zamjenu možemo naći, ali kvalitet poput Zebe NE! On je jednostavno igrač kojeg gledaš 10 minuta i tačno vidiš da ZNA! Ovi naši ostali se trče, trude, al se vidi kad je Zeba uzme da je to ono zbog čega se dolazi na utakmicu. Nakon ovakvog Zebe zamjena ne može biti neki polovnjak, neki za kojeg samo kažu da igra na poziciji kao i Zeba... NE SMIJEMO GA PUSTITI, JER NI ZA MAKSIMALNE PARE KOJE MOŽEMO DOBITI OD TOG TRANSFERA NE MOŽEMO DOVESTI NI U POLA LOŠIJEG IGRAČA!
TM87
Vidi,Zajko ima jos godinu ugovora,istice mu na kraju ove sezone.Takodje je blizu 30 godina,i ako ga treba prodavati(jos ako je istina za tu cifru od 700 hiljada eura) ovo je pravi momenat.Pratim loptu veoma dugo i cesto sam bio svjedok da se igraci(uz saglasnost i dogovor kluba ili managera) ne prodaju u pravom momentu,i nakon toga nikada ne naprave transfer karijere,forma im drasticno padne i onda odu u neki losika tim i padnu lagano u zaborav.Mislim da cemo se mi i sa Zajkom i bez njega jednako boriti za titulu i uz malo srece i lobiranja je osvojiti.Takodje i sa njim i bez njega tesko da cemo nesto u Europi napraviti,pa se onda pitam sta bi prije njega ili pare?Ja bi suske uzeo.