Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Potrudi sekimbo je napisao/la:Kasno vam je tekma samo vi spavajte ja cu vam napisati realnu analizu meca pogotovo kakav je Edin bio![]()
![]()
Hehe to kimbo care.Al vec po onom osmijehu iznad vidim da nece izaci na dobrokimbo je napisao/la:Kasno vam je tekma samo vi spavajte ja cu vam napisati realnu analizu meca pogotovo kakav je Edin bio![]()
![]()
Hehe, uvjek 100% realan .... garantovanodelija je napisao/la:Hehe to kimbo care.Al vec po onom osmijehu iznad vidim da nece izaci na dobrokimbo je napisao/la:Kasno vam je tekma samo vi spavajte ja cu vam napisati realnu analizu meca pogotovo kakav je Edin bio![]()
![]()
Tacno,tacno,tacno..Sexmachineboy je napisao/la:Izgubi Edo loptu na centru, polukontra i gol.![]()
Inače bio jako dobar, dobra kontrola lopte, imao dobar pokušaj jedan. Dosta odsječen naprijed, treba jedan kreativac iza njeg, ili još mu Balu dodati u napad.
Dobro je igrao ali je imao isto ponekad "katastrofalni" gresaka promasak, izgubljenji loptica.,Sexmachineboy je napisao/la:Šta je sad Džeko fulio.![]()
![]()
Niam nigdje spomenuo Bale-a, mada bi im dobro došao. Imaju puno krila, ali sve kloc do kloca.TKC je napisao/la:kakav Gareth Bale oni imaju dosta krila: Wright,Silva,Johnson,Milner,Weiss, Clichy. Treba njima jedan Playmaker itekako.
Ovaj Boyata je isto intersantan igrac .
I trebaju prodati Bellamy,Joe,Adebayor, Santa Cruz. Imaju pre puno igraca.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.