Sad sam provjerio kod plemića i ljudi mi kažu da može igrati i da je kod njih igrao na toj poziciji...ponekad krilo isto kao kod nas Zeba primjer finale Kupa...Tako da tišina!

Dobro mi je rekao, Smajić u našoj ligi može igrati na bilo kojoj poziciji

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Koeficijent treba polako povećavati, samim tim će nam biti dosta lakše.FIFA/UEFA je napisao/la:ne samo 6-7 miliona nego i dobar koeficijent i srecu na izvlacenju parovadamirfile je napisao/la:Zeba vrijedi najmanje milion eura i vjerujem da ispod te cifre nece otici pa makar sad ispali iz evrope.A ako prodjemo kaoboje to je jos bar 10% na ovu cijenu.A za te pare ja bi ga odma dao 2 miliona km nam garantuje titulu sigurno ako se utrosi u pojacanja al sto se tice europe nemamo tu sta traziti.Kao sto Zujo jednom rece za ulazak u grupnu fazu treba 6-7 miliona na pojacanja a daleko smo od toga....
ma sta plemici znajuBianconeri1988 je napisao/la:Gdje mi je onaj što je rekao da Smajić ne može igrati u sredini!?
Sad sam provjerio kod plemića i ljudi mi kažu da može igrati i da je kod njih igrao na toj poziciji...ponekad krilo isto kao kod nas Zeba primjer finale Kupa...Tako da tišina!![]()
Plemici su dva puta osvojili ovu ligu pa se ti smiji!EmirTM87 je napisao/la:ma sta plemici znajuBianconeri1988 je napisao/la:Gdje mi je onaj što je rekao da Smajić ne može igrati u sredini!?
Sad sam provjerio kod plemića i ljudi mi kažu da može igrati i da je kod njih igrao na toj poziciji...ponekad krilo isto kao kod nas Zeba primjer finale Kupa...Tako da tišina!![]()
Dobro mi je rekao, Smajić u našoj ligi može igrati na bilo kojoj poziciji![]()
idi stavi hladne obloge na mozakmostarskiplemic je napisao/la:Plemici su dva puta osvojili ovu ligu pa se ti smiji!EmirTM87 je napisao/la:ma sta plemici znajuBianconeri1988 je napisao/la:Gdje mi je onaj što je rekao da Smajić ne može igrati u sredini!?
Dobro mi je rekao, Smajić u našoj ligi može igrati na bilo kojoj poziciji![]()
![]()
![]()
Bianconeri1988 je napisao/la:Gdje mi je onaj što je rekao da Smajić ne može igrati u sredini!?
A niko da se sjeti!bezeee je napisao/la:Danas nam Šefu rodjendan bio..
18.07.1967.
Ukoliko se Zeba proda svakako da će doći neki igrač, ali ja sam samo htio reći da Smajić može biti i više nego dostojna zamjena Zebi...o sole mio je napisao/la:
Kad je Seferovic koji je cijeli zivot igrao napadaca pa u 30 godini mogo igrati pefektno lijevog beka, a i Biscevic sa beka u vezni red, sto ne bi mogo Smajic...
Ali licno ne bi volio da igra Zebinu poziciju, jer je korisniji na krilu p mom misljenju.
Fino ako se Zeba proda, dovedes onog Osmanagica sto je igro u Velezu i eto extra zamjene.
te što su zamjenivi nemožeš ni prodatiAdmiral_TM87 je napisao/la:Seha i Zeba dva igraca koja su bila najvaznija prosle sezone, ostali su svi vrlo lako zamjenjivi, ali ova 2 tesko
logicnonidi je napisao/la:te što su zamjenivi nemožeš ni prodatiAdmiral_TM87 je napisao/la:Seha i Zeba dva igraca koja su bila najvaznija prosle sezone, ostali su svi vrlo lako zamjenjivi, ali ova 2 tesko
mora da se salisragazzidelsud1987 je napisao/la:Što se tiče Zebe , ako bi otišao mogli bi vratiti Bučana jer on vrijedi 900 000k ,a i vezni je ja mislim
brate, gdje ćeš milion davati za igrača od 30 godinaragazzidelsud1987 je napisao/la:Što se tiče Zebe , ako bi otišao mogli bi vratiti Bučana jer on vrijedi 900 000k ,a i vezni je ja mislim
Trenutno korisnika/ca: Austinpowers, Hrammm1921 i 68 gostiju.