Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Ja bi ubio za Mattu... Lik je po meni zvjerka 

Oh campione the one and only, We're LIVERPOOL! They say Our days are numbered, we're not famous any more, but Scousers rule in Europe like we've always done before!
Evo jedna dobra vjest,dovodimo na probu jednog od najboljih iz Mexicke generacije koja je osvojila U17 ove godine.
Marco Antonio Bueno ukoliko bude doveden bice jos jedan u nizu(zasada smo doveli 3-4igraca) kojeg su doveli u akademiju od vremena kada nas je FSG preuzeo,eto jos jedan primjer da ozbiljno shvataju projekat i imaju politiku i to je za mene jos jedan od znakova da idemo u dobrom pravcu,naravno da je ljepo vidjeti ovakve vjesti da dovodimo neke igrace od 15 do 17 godina koji vaze za najbolje u svojim klubovima pa cak i u svojim drzavama.
Drago mi je da nova uprava nije zaboravila ionako vec sad jaku akademiju(u ovom trenutku smo jedna od najjacih) te da se i dalje radi na njenom poboljsanju,a to ce donjet kad tad rezultate.
Marco Antonio Bueno ukoliko bude doveden bice jos jedan u nizu(zasada smo doveli 3-4igraca) kojeg su doveli u akademiju od vremena kada nas je FSG preuzeo,eto jos jedan primjer da ozbiljno shvataju projekat i imaju politiku i to je za mene jos jedan od znakova da idemo u dobrom pravcu,naravno da je ljepo vidjeti ovakve vjesti da dovodimo neke igrace od 15 do 17 godina koji vaze za najbolje u svojim klubovima pa cak i u svojim drzavama.
Drago mi je da nova uprava nije zaboravila ionako vec sad jaku akademiju(u ovom trenutku smo jedna od najjacih) te da se i dalje radi na njenom poboljsanju,a to ce donjet kad tad rezultate.
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool." - Bill Shankly
Brate zar vjeruješ šta piše Daily 'Fail'ILoveLFC je napisao/la:Ma nema sanse da dodje Mata, buduci da smo doveli Downinga.SaniLFC je napisao/la:Šta je s Mattom, očito ništa od njegovog dovođenje jer je prešao Downing ?
I Enrique il Cissokho ko prelazi ?
http://www.liverpoolfc.tv/news/media-wa ... not-coming" onclick="window.open(this.href);return false;

YOU'LL NEVER WALK ALONE
****: Daily MailILoveLFC je napisao/la:Ma nema sanse da dodje Mata, buduci da smo doveli Downinga.SaniLFC je napisao/la:Šta je s Mattom, očito ništa od njegovog dovođenje jer je prešao Downing ?
I Enrique il Cissokho ko prelazi ?
http://www.liverpoolfc.tv/news/media-wa ... not-coming" onclick="window.open(this.href);return false;
LFC...
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
namjerno je napiso Daily Fail(dnevna pogreska,greska
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Otišao na podne, vratio se poslije akšama i vi još uvijek raspravljate sa Topnicima
Sram vas i stid bilo, niste ni primjetili da je jedna prava madam ( mmerjema ) pisala postove i niste još njoj poželjeli dobrodošlicu
Hajd sad se fino izvinite.
Dobrodošla Meri, neka malo ljepote i na forumu. Dosta sam sam usamljen ovdje
P.S. Arsenal potpisao Joela Cambela

Sram vas i stid bilo, niste ni primjetili da je jedna prava madam ( mmerjema ) pisala postove i niste još njoj poželjeli dobrodošlicu

Dobrodošla Meri, neka malo ljepote i na forumu. Dosta sam sam usamljen ovdje

There got to be something for Liverpool big number nine ...
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
mmerjem dobro dosla
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- fikretandelija
- Kontakt:
@Senaid L.F.C
Boga mi ti pretjerujes sa ovim postovima, da su barem korisni nego neke gluposti tipa dobro dosao, i postova sa dvije tri rijeci. Na forum nas dosta dodje da pogleda novosti oko nama najdrazeg kluba a ti, ne. Ti dodjes da u dva tri dana otkad si ovdje skupis 80-90 postova, lakse malo. Mozda sam i ja sad pretjerao zato sto sam novi i nesto ja ovdje pisem, al stvarno te je dosta
Boga mi ti pretjerujes sa ovim postovima, da su barem korisni nego neke gluposti tipa dobro dosao, i postova sa dvije tri rijeci. Na forum nas dosta dodje da pogleda novosti oko nama najdrazeg kluba a ti, ne. Ti dodjes da u dva tri dana otkad si ovdje skupis 80-90 postova, lakse malo. Mozda sam i ja sad pretjerao zato sto sam novi i nesto ja ovdje pisem, al stvarno te je dosta

Ako ćemo tako onda neka niko ne piše ništa, svi možemo max. jedan post dnevno napisatifikretandelija je napisao/la:@Senaid L.F.C

Senaide, ne obaziri se na ovakve komentare

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Potpisivali ste i vi Campbelle i prije ,a vala i ovo ljeto, samo da je ovaj budućnost Arsenala, a vaši prvotimci.Rizah je napisao/la:Otišao na podne, vratio se poslije akšama i vi još uvijek raspravljate sa Topnicima![]()
Sram vas i stid bilo, niste ni primjetili da je jedna prava madam ( mmerjema ) pisala postove i niste još njoj poželjeli dobrodošlicu![]()
Dobrodošla Meri, neka malo ljepote i na forumu. Dosta sam sam usamljen ovdje![]()

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
- Red Assassin
- Kontakt:
Ma sta ce nam i Aquilani, zbog jedne sjajne tekme protiv skoro pa amaterske ekipe da sjedi na klupi sa platom od 80-90k sedmicno, ne isplati se nikako.. Ima majstorluka u Aquilaniju ali nije za engleske lige i naseg kluba..ILoveLFC je napisao/la:John W Henry claims Alberto Aquilani and David Ngog have a future at Anfield
Odlicno, zbog Aquilanija, ali sto Ngog ?
I njega,Ngoga,J.Colea,Poulsena,Maxija,Jovanovica treba se otarasit, njihovi agenti insistiraju sad kad je dobra finansijska situacja da ostanu i griju klupe a dizu pare.. juve nije imao para da ga otkupi pa sad kad ga povezuju sa Aston Vilom odjednom hoce da ostane i da se bori MRSSS..
- scouser_zauvijek
- Kontakt:
Evo i mene
,a evo i slika sa treninga.http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-n ... rdan-train" onclick="window.open(this.href);return false;
Johnson,Downing i Henderson vrijedno treniraju dok se drugi za*ebavaju na turneji

I moze li mi neko reci sta se desava sa Cissokohom,posto nisam posjecivao forum u protekla 2 dana ???

Johnson,Downing i Henderson vrijedno treniraju dok se drugi za*ebavaju na turneji

I moze li mi neko reci sta se desava sa Cissokohom,posto nisam posjecivao forum u protekla 2 dana ???
- Sasha L.F.C.
- Kontakt:
Srecom pa se Henry pita za buducnost Aquilania i ona je svetla 

1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.
2nd Celtic F.C.
- Sasha L.F.C.
- Kontakt:
Evo jedan video o skupocenom Downingu 23M smo dali za njega, odma iza Carrolla je po skupoci
inace secam se da smo ga trazili dok je igrao u Mid'boru, medjutim cena je bila visoka tako se bar pricalo a sta sad reci
isto tako je bilo za Adama Johnsona i njega smo trazili ali lpool nije bio preterano zainteresovan i ovaj zavrsi u Shityu
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.
2nd Celtic F.C.
Špekuliše se da je Aguero odbijo ponudu Manchester Citya te da želi da pređe u Liverpool !
Ja mislim da je ovaj transfer nemoguće obaviti, ne vjerujem da imamo dovoljno novca za njega ali naravno da bi bilo lijepo da dođe, samo da dovedemo još Chissokhoa i ja bih bio prezadovoljan dovođenjem igrača ovog ljeta.

Ja mislim da je ovaj transfer nemoguće obaviti, ne vjerujem da imamo dovoljno novca za njega ali naravno da bi bilo lijepo da dođe, samo da dovedemo još Chissokhoa i ja bih bio prezadovoljan dovođenjem igrača ovog ljeta.

YOU'LL NEVER WALK ALONE
Mogu ga preplatiti.Han!$;Lfc je napisao/la:Špekuliše se da je Aguero odbijo ponudu Manchester Citya te da želi da pređe u Liverpool !![]()

Ono-evo vam na ruke 10 mio eura, a 50 mio ćete dobiti na 24x

Al' iskerno ,bolje za L'pool da ne dodje.

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Onaj ko želi dovesti Aguera, moraće to učiniti u sljedećih 10 dana, jer će ga Atletico tada registrovati za Evropu i odigraće meč kontra Stromgodseta. Also, živo me interesuje ko je izbacio vijest u vezi Aguera i odbijanja City-ja, te nekog povezivanja sa Liverpoolom. Eh, da ne zaboravim, plata koju Aguero traži u novom klubu će biti 200k sedmično.
Majko mila. 
Btw, nadam se da bi moglo biti nešto od Aquilanijevog transfera u Fiorentinu. Kako stvari stoje, Montolivo bi mog'o preći u Milan (pročitah jučer na njihovoj temi), a u tom slučaju će se Mihajlović okrenuti nekim drugim igračima koji bi mogli zamijeniti ovog talijanskog reprezentativca.
Dakako, sve ovo treba uzimati sa rezervom, da se ne bi opet desila ona poznata:"Tresla se gora, rodio se miš".

Btw, nadam se da bi moglo biti nešto od Aquilanijevog transfera u Fiorentinu. Kako stvari stoje, Montolivo bi mog'o preći u Milan (pročitah jučer na njihovoj temi), a u tom slučaju će se Mihajlović okrenuti nekim drugim igračima koji bi mogli zamijeniti ovog talijanskog reprezentativca.
Dakako, sve ovo treba uzimati sa rezervom, da se ne bi opet desila ona poznata:"Tresla se gora, rodio se miš".
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Pricajte sta hocete, ali ja bih volio Aguera u Liverpoolu, bez obzira na cijenu...Han!$;Lfc je napisao/la:Špekuliše se da je Aguero odbijo ponudu Manchester Citya te da želi da pređe u Liverpool !![]()
Moze igrati na krilu, a takvih nam igraca i dalje fali, pogotovo ako se dese neke, ne daj Boze, povrede...
A sezona duga...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
sa aguerom postajemo pretendenti za naslov 

necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.