Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Wizard
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Wizard » 17 jul 2011, 19:57

miralem444 je napisao/la:
Wizard je napisao/la:Đeko da je presao u pravi manchester pricali bi ovdje o njemu samo u superlativima, da je imao nania, gigsa i valenciju po krilima, runija u paru u napadu, utrpo bi vise od chicarita...pogresan klub je izabrao i to je to...
Ako siti dovede dobra krila i kreativca (ofanzivnog veznog - Nasri), edince da se preporodi!
bravo to je to...ja se iskreno nadam da ce city dovest nasrija(a prodat teveza sto je po meni vec gotova stvar)..
dolaskom nasrija uz silvu edin ce imat sve na tanjiru....ako ne proradi u toj situaciji zaista treba se povuc.... evo sad sam bas i na citijevoj stranici malo bio ljudi grade ekipu oko dzeke to je evidentno znaci dovode igrace koji njemu pasu...tako da edine ocekujem da bljesnes ove sezone .....nesumnjam da ce edin unistit englesku ligu kao sto je to i u njemackoj uradio...
O tome ti pricam, yaya, barry, de yong su sredina, adam johnson ne zna centrirat desnom (igra desno krilo) sto znaci da se mora namjestiti na lijevu, mada ni lijevom nema neki centrasut, skrt je takodje, city nema timski duh...
Kad bude fulao sanse (kojih nema) onda cemo pricati o njemu kao promasaju...
Igre u repki necu komentarisati...

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 17 jul 2011, 20:00

hurem je napisao/la:
kimbo je napisao/la:@Virtu4l

Mene je samo zanimalo njegovo fizicko stanje (isto kao proljetos) nikakvog pomaka , to sam procjenio nakon 4,5 situacija i lagano prebacio na mec Argentina Urugvaj gdje sam gledao pravi fudbal. Furlana i Suareza kako lete terenom :lol:
demantujes sam sebe..da si gledao vidio bi kako se olahko nosi sa trojicom...za razliku od forlana i suareza koji se ne znaju ni pogurati...znaju dati gol samo iz penala :D

Hehe ... Nije fudbal ragbi da se igra na guranje , to je samo mali segment fudbala. A gurao se juce se gurao se sa igracima koji su mozda u rangu ne znam Kerle ili tako nesto.

Covjek ne smije progovoriti na dijamanta , a nije davno bila tekma protiv Rumuna :lol: ... Furlan,Suarez jedu Dzeke za dorucak ... Da vidis kako lete po terenu a imali su igraca manje ..I jos poticu iz zemlje kao Bosna 3 miliona .. a kako ste ga dizali u nebesa prosle godine medju prvih 5 napadaca svijeta ovo ono da covjek pukne od smijeha .. Presjedit ce Edin na klupi ove sezone cim dodju Nasri i Aguero ,tko smije da se kladi moze.
Ali nije on tako los i mogao bi i da konkurise medju prvih 10 napadaca da bude ,steta talenta.
Izgleda da je mentalno dostigao svoj limit nema volje da se napinje vise. Steta a mogao je da udje u historiju kao prvi Bosnjo sto osvaja PL i to kao kljucni igrac.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Wizard
Kontakt:

Post Postao/la Wizard » 17 jul 2011, 20:01

RiNo je napisao/la:
Wizard je napisao/la: Ako siti dovede dobra krila i kreativca (ofanzivnog veznog - Nasri), edince da se preporodi!
Sumnjam da će prilagođavati ekipu prema njemu, on će se morati nekako prilagoditi njima.
Evo sad je za razliku od prošle sezone započeo pripreme sa Cityem i igrat će od početka sezone za njih, pa možda rezultati budu bolji.
Buraz oni nemaju igru ni kroz sredinu (svi veznjaci su defanzivni) ni po krilima (jedino silva moze nesto da uradi), nece je prilagodjavati edinu nego moraju naci neku "svoju igru".
Ni je on igrac koji ce praviti slalom kroz protivnicku odbranu ;)

Edo_77
Kontakt:

Post Postao/la Edo_77 » 17 jul 2011, 22:32

Ako se uozbilji i malo manje skita na reprezentativnim okupljanjima, biće onaj od prije.
Prošle kvalifikacije 2 strijelac Evrope, u ovim svega 1 gol i niz loših igara.

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 18 jul 2011, 00:22

kimbo je napisao/la:
hurem je napisao/la:

Mene je samo zanimalo njegovo fizicko stanje (isto kao proljetos) nikakvog pomaka , to sam procjenio nakon 4,5 situacija i lagano prebacio na mec Argentina Urugvaj gdje sam gledao pravi fudbal. Furlana i Suareza kako lete terenom :lol:
demantujes sam sebe..da si gledao vidio bi kako se olahko nosi sa trojicom...za razliku od forlana i suareza koji se ne znaju ni pogurati...znaju dati gol samo iz penala :D

Hehe ... Nije fudbal ragbi da se igra na guranje , to je samo mali segment fudbala. A gurao se juce se gurao se sa igracima koji su mozda u rangu ne znam Kerle ili tako nesto.

Covjek ne smije progovoriti na dijamanta , a nije davno bila tekma protiv Rumuna :lol: ... Furlan,Suarez jedu Dzeke za dorucak ... Da vidis kako lete po terenu a imali su igraca manje ..I jos poticu iz zemlje kao Bosna 3 miliona .. a kako ste ga dizali u nebesa prosle godine medju prvih 5 napadaca svijeta ovo ono da covjek pukne od smijeha .. Presjedit ce Edin na klupi ove sezone cim dodju Nasri i Aguero ,tko smije da se kladi moze.
Ali nije on tako los i mogao bi i da konkurise medju prvih 10 napadaca da bude ,steta talenta.
Izgleda da je mentalno dostigao svoj limit nema volje da se napinje vise. Steta a mogao je da udje u historiju kao prvi Bosnjo sto osvaja PL i to kao kljucni igrac.
I to si sve zakljucio nakon sedam dana priprema i nakon sto je bio ponajbolji pojedinac utakmice?? Priceless :lol:

Majstore, otkad su Forlan i Suarez u pogonu? I kako mozes imat ista ocekivanja od igraca koji su razlicitih karakteristika i pozicije?

Fudbalske analfabete misle da ce znak unapredjenja Edinove igre biti kada pocne nizat po 3-4 igraca; raditi stvari koje ustvari nikad nije ni radio...Ono, oslobodit se petorice kao čigra i sve sam sebi servirati. Samo ne znam u kom filmu su to gledali. Da nije mozda van Basten , Ruud, Trezege, Jardel, Toni ..ili neki drugi centarfor njegove visine, ostao upoznat po tome?

Drzite se hlada i pijte puno tecnosti....u suprotnom, posljedice su fatalne. Sto je najgore, Ja vas moram citati.
Zadnja izmjena: floyd, dana/u 18 jul 2011, 00:27, ukupno mijenjano 1 put.

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 18 jul 2011, 00:27

Furlana i Suareza kako lete terenom
Furlan,Suarez jedu Dzeke za dorucak
znaci, ocigledno nije greska pri pisanju...dvaput....i ti se nasao ovdje govorit ko zna igrat, a ko ne zna....
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 18 jul 2011, 00:29

Od Mire Furlan rocko. :lol:

Uzmite si kakve pauzice, previse baljezgate...Evo ja odoh na Jadran u toku sedmice.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 18 jul 2011, 01:12

Summer tour: Edin Dzeko's loyal Bosnian Fans

http://www.mcfc.co.uk/Video/Interviews/ ... Dzeko-fans

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 18 jul 2011, 02:29

kimbo je napisao/la:
hurem je napisao/la:

Eto ja ti na sve odgovorio a ti ignorises. Opet pricas gluposti a kad te neko poklopi bjezis i ignorises.

P.S. Bitno je da je Bosnjo pa makar ne bio ni medju 20 najboljih napadaca. Mi boljeg nemamo a i ne treba nam. 8-)
Dozvolite nam da ga volimo ma tko vi bili.

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 18 jul 2011, 08:34

Hajde ba strucnjaci prestanite da kakite...pojma vi nemate!

Da je Dzeko taraba, znali bi to Englezi vjerujte mi... Nebi ga oni plaćali..

Neko kaže lako mu je bilo zabijat golove u Bundesligi. Pa koja liga je dobar parametar Francuska, Španska, Talijanska, Češka, Poljska, Turska, Rumunska ili neka druga? Šta to fali Bundesligi...Jel to ona nije u "Ligama Petice".
Iz kojih bi to liga Englezi trebali kupovati najbolje strijelce?

Umjesto što pametujete, radite nešto korisno... Usisajte sobu, očistite prašinu na stolu, u ormaru, prozore operite... (ako već ne učite ili ne radite) to je nešto što bi vas sigurno prosvijetlilo i shvatili bi ste da je Džeko klasni napadač a da je vaše znanje o fudbalu, taktici i procijeni igrača ravno nuli u odnosu na engleske skaute... Jednostavno ni sami niste svjesni koliko ponekad sami sebi dozvolite da se blamirate...

Živite u BiH, zemlji čija je liga zadnja u Evropi... Možete mislit kakvi su fudbalski stručnjaci iz te zemlje, a da ne govorimo o totalnim laicima i koliko su oni kompetentni da komentarišu Edina Džeku i njegovu igru!?

dobro kaže ona Zosterova pjesma:
"I niko se ne drži svoje struke..." 8-)
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 18 jul 2011, 21:07

U koliko igra danas city, i da li ima neko link. hvala

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 18 jul 2011, 21:08

Danas City igra u 4 h ujutro protiv Vancouvera :lol: . Jbg-a, do tad ga necu cekati :mrgreen:

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 18 jul 2011, 21:11

bas je kasno,,ali vrijedi cekati :D

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 18 jul 2011, 21:14

Ma bice jos utakmica, tako da ovu oko 04:00 h propustam :mrgreen: .

Igraju u nedjelju protiv LA Galaxy-a, te jos sljedece sedmice jos i protiv Intera.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 18 jul 2011, 21:23

Goalgetter je napisao/la:Danas City igra u 4 h ujutro protiv Vancouvera :lol: . Jbg-a, do tad ga necu cekati :mrgreen:
ma ne moras ni cekati..ustanes na sabah u 4,klanjas,i onda tekma :D

EmirTM87
Kontakt:

Post Postao/la EmirTM87 » 18 jul 2011, 21:38

hajde Dzeko pobjedi pare mi donesi, nocas nesto lijepo treba da se desi :D

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 jul 2011, 22:28

[youtube][/youtube]

Gradonačelnik Manchestera :mrgreen:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 18 jul 2011, 22:55

:lol: :lol: :lol:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

TKC
Kontakt:

Post Postao/la TKC » 18 jul 2011, 23:04

Kolarov? What a suprise!

A trebao ga je Kompany razvaliti.

19selo
Kontakt:

Post Postao/la 19selo » 18 jul 2011, 23:46

Virtu4l je napisao/la:[youtube][/youtube]

Gradonačelnik Manchestera :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol:
slika

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: jasmin10, Jegres i 25 gostiju.