Mlade selekcije BiH - Kosarka

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

harishp
Kontakt:

Re: Mladi reprezentativci/potencijalni reprezentativci BiH

Post Postao/la harishp » 18 jul 2011, 20:01

bandit je napisao/la:
Slatinash_7 je napisao/la: ...prosle smo godine u grupi ispali koliko se ja sjecam..
Slabo se sjecas ... prosle godine nismo ni imali U20 repku ... :arrow:
:lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 18 jul 2011, 20:18

Ovo danas je na sve sličilo ali na košarku nije, toliko neznanja na jednom mjesto sam vidio još na utakmici Rumunija Švicarska. Ja se nadam da nećemo otići u Diviziju A jer bi tada gubili po 50 razlike od protivnika. Ako je ovo naša budućnost crno nam se piše. Jedino pozitivno je velika borbenost.
FEDERER= KLOC

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 18 jul 2011, 20:51

ok moja greska svejedno negdje smo u ovim mladim ispusili u grupi skoro mozda cak i nije bila prosla godina al hajde.Samo hocu da kazem da momcima svaka cast da je i ovo uspjeh za njih ali da za mene nije jer u B diviziji igrati je po meni slabo dok Austrija i Svedska igraju u A,dobili Hrvate istina i pogledajte text na dnevniku hrvatska kosarka napokon spala na najnize grane,njima je i to premalo dok se mi dizemo jednom vrijednom pobjedom u B diviziji.
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

eddie_house
Kontakt:

Post Postao/la eddie_house » 18 jul 2011, 22:48

A nema Nene danas da prokomentarise utakmicu?

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 19 jul 2011, 11:16

Pasodzigera je napisao/la: BIH je zemlja kosarke vazda bila i uvijek ce to biti,mi smo gotovo pa redovni na takmicenjima(Jedini sport gdje se kvalifikujemo),da je bilo koja druga zemlja u go.vnima kakvim smo mi,nebi ih nidje bilo,a kamoli da vide neko od prvenstava. Momci pobjede 3 od 4 utakmice i ovdje dodju neki srati,da mi bi da vas vidim u cemu ste vi to dobri,osim sto serete po svemu sto ima bilo koliko pomaka.
Samo jedna "mala" greska...mi smo BILI redovni na takmicenjima a sad smo daleko od toga...ne pamtim kad smo zadnji put otisli na neko prvenstvo.I to ne samo da se nismo kvalifikovali vec smo se par puta i dobro obrukali u kvalifikacijama protiv nizerazrednih ekipa.

Meni je to dovoljno da zaklucim da je nasa kosarka iz dana u dan u sve goroj situaciji a ne vidim kako ce to i ova generacija mladih kosarkasa za par godina promijeniti.

I ne vidim zasto se svaki "negativan" komentar uzima kao neki napad na ove momke ili cak drzavu BiH..nema tu nista licno...ja sam vec napisao,oni su najmanji problem u cijeloj ovoj situaciji.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 19 jul 2011, 16:48

eddie_house je napisao/la:A nema Nene danas da prokomentarise utakmicu?
Veliki uspjeh nase kosarke. Sto jest, jest. Oni koji to kazu ili im je sunce udarilo u glavu, ili nemaju pojma sta pricaju. Cijenim ovo drugo.
Za ove sto se slabo sjecaju Sehovac je takodjer sa kadetima prosao u drugi krug, i onda su cini mi se sve izgubili do kraja.

Ali sta ces, nekome je cilj u zivotu da napise post u kome nema nikakvog doticaja sa temom.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 19 jul 2011, 16:53

admin je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:
ali ovaj val nadolazecih novih nickova trebalo bi zaustaviti, jer odavno su takvi pokvarili ovaj forum, ali administracija i dalje ne cini nista kako bi zaustavila registrovanje svakakvih baalavaca na ovaj forum...prosto starim clanovima i ozbiljnim forumasima se vise ovdje i ne pise zbog ovakvih ebiga
i ti si nekad napisao svoj prvi post i bio dio poplave novih forumaša. nemoj tako, svako ima pravo da iznese svoje mišljenje bez obzira na "radni staž" na forumu.
Da, ali doticna gospoda se registrovala i napisala prvi post u kome napadaju mene. I sta sve ne. Za takve molio bih da otvore temu Emir Preldzic i nadju datum 15 februar 2010. godine, i pogledaju sta sam ja za tog covjeka tada napisao.

Poslije se ta ista ekipa povukla, i nije je nigdje bilo, sakrili se u misiju rupu. Vjerovatno ce i ovi isto to da urade.

Ostalo je samo ime.....

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 19 jul 2011, 21:50

neno#4 je napisao/la:
eddie_house je napisao/la:A nema Nene danas da prokomentarise utakmicu?
Veliki uspjeh nase kosarke. Sto jest, jest. Oni koji to kazu ili im je sunce udarilo u glavu, ili nemaju pojma sta pricaju. Cijenim ovo drugo.
Za ove sto se slabo sjecaju Sehovac je takodjer sa kadetima prosao u drugi krug, i onda su cini mi se sve izgubili do kraja.

Ali sta ces, nekome je cilj u zivotu da napise post u kome nema nikakvog doticaja sa temom.
Yebem ga ja @neno.Pa ti bi barem trebao znati kakvi su nam uslovi sto se tice i klupske i reprezentativne kosarke.
Jedan Izrael koji ima 100 puta bolje uslove ispada od tih ''antitalenata''
Nasa kosarka je tanka i to je fakat,ali nebi bilo lose malo vratiti film unazad zasto je to tako.
A ne posrati isti moment ovu ''djecu.Nije u redu,taman bio ti i u pravu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 20 jul 2011, 00:53

Yebem ga ja @neno.Pa ti bi barem trebao znati kakvi su nam uslovi sto se tice i klupske i reprezentativne kosarke.
Jedan Izrael koji ima 100 puta bolje uslove ispada od tih ''antitalenata''
Nasa kosarka je tanka i to je fakat,ali nebi bilo lose malo vratiti film unazad zasto je to tako.
A ne posrati isti moment ovu ''djecu.Nije u redu,taman bio ti i u pravu.
Mrzim tekstove tipa historijska pobjeda i slicno. Cega historijska? Mislim ono stvarno, i onda se cudimo zasto se stvara euforija. Rekao sam prvo vece da necu otici da ih gledam vise, ali opet cu sutra otici. Koliko ce ostalih ovdje doci nakon jednog radnog dana da pogleda sutrasnju utakmicu. Mislim da ce opet u KSC Ilidza biti praznih mjesta. A dan mi je sutra pakao, ali cu opet otici.

Nestrucni ljudi vode nas Savez, drzavu, kosarku i sve ostalo. Ali ima malo i do nas samih. Mnogi talenti su bili uguseni od njih samih. Mnogo ih je propalo zbog toga. Sto nisu radili na sebi. Svi odrade trening i kuci. Oni koji su radili, poslije su i uspjeli. Ja nazalost ne vidim ovdje igraca koji bi mogao da konkurise za mjesto u A timu. Mogu ja biti i lud i budala, i ne znam sta vec, ali ne vidim jednostavno. Mozda ce sutra bas da naprave bljesak da odrade fenomenalno utakmicu, odrzavani velikom euforijom, i sto im je kamen sa srca pao. Ali mislim da sutra sredine nema. Ili gubimo 20 razlike, ili cemo da ih dobijemo. Barem ja tako mislim.

P. S. Niko im ne moze oduzeti da ginu na terenu, na ovakvom sparnom vremenu daju 300 posto svojih mogucnosti. Da li ce to biti dovoljno za prolazak dalje, nadajmo se da hoce.

Ostalo je samo ime.....

armin
Kontakt:

Post Postao/la armin » 20 jul 2011, 19:13

Poluvrijeme Češka - BiH 25:29, tvrda utakmica.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 20 jul 2011, 19:20

Tu pratite rezultat: http://live.fibaeurope.com/www/Game.asp ... D=8341-F-1" onclick="window.open(this.href);return false;
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 20 jul 2011, 19:51

29-8 u trecoj :oops:

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 20 jul 2011, 20:02

Samo 2 asistencije ljudi moji.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 20 jul 2011, 20:08

Yebem ti trecu cetvrtinu i broj.Ovo izgleda sa koljena na koljeno.Sve ostale cetvrtine se odigraju dobro u trecoj ''nismo tu''.A i Cesi svaki sut trica i sa gujce da su sutali pogodili bi.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 20 jul 2011, 20:15

harishp je napisao/la:Yebem ti trecu cetvrtinu i broj.Ovo izgleda sa koljena na koljeno.Sve ostale cetvrtine se odigraju dobro u trecoj ''nismo tu''.A i Cesi svaki sut trica i sa gujce da su sutali pogodili bi.
Od vremena cuvenog Bajramovica mi ova treca cetvrtina daje traume. Evo nastavlja se izgleda. Samo ne daj Boze na Eurobasketu.

santos
Kontakt:

Post Postao/la santos » 20 jul 2011, 20:15

harishp je napisao/la:Yebem ti trecu cetvrtinu i broj.Ovo izgleda sa koljena na koljeno.Sve ostale cetvrtine se odigraju dobro u trecoj ''nismo tu''.A i Cesi svaki sut trica i sa gujce da su sutali pogodili bi.
Česi su sutirali trice 7/28 ili u procentima 25%,tako da su ih krenule trice kako treba bilo bi 30-ak razlike

...ali 2 asistencije u komplet tekmi :shock:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 20 jul 2011, 20:23

santos je napisao/la:
Česi su sutirali trice 7/28 ili u procentima 25%,tako da su ih krenule trice kako treba bilo bi 30-ak razlike

...ali 2 asistencije u komplet tekmi :shock:
Ha,sta ko.Tih sedam trica mozes komotno staviti u trecu cetvrtinu.
O tome i pisem koji klinac.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 20 jul 2011, 20:25

Sad sa utakmice nisam gledao zadnje 3 minute. Ne mogu da vjerujem da smo toliko loši. Bez ijedne akcije samo soliranje. Bulić i LUkić podhitno trebaju napustit košarku. Mi ne znamo rješiti kontru 3 na 1 dalje ne treba pričati. Tuga jad čemer na jednom mjestu.
FEDERER= KLOC

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 21 jul 2011, 00:35

Nesto mi odjednom ova tema ovdje zamrla. Kao sto sam i najavio sinoc, ili poraz od 20 - tak razlike, ili pobjeda. Ipak je bila ova ocekivana varijanta. Igrali smo dok smo imali snage za prodore, dok su individualne akcije prolazile. A onda su Cesi poceli da igraju odbranu, nisu vise prolazile Mikijeve jednostavne finte, sut ionako nemamo, na centre se nista ne spusta i kraj je bio neizbjezan. I onda nas je raznio Vyoral, ubio nas prakticno. Sve sto je masio u prvom dijelu nadoknadio je poslije. U prvom dijelu nasa zona je odlicno radila posao, a onda smo se raspali u drugom poluvremenu. Bulic dominirao, covjek je sve unistio maltene sa svojih par poteza. Takvo divljanje odavno nisam vidio. Kontra 3 na 1 sam ide, i slicno. Ono sto je gore Kisic ga forsira do maksimuma. U jednom trenutku kad ga Halilovic nije pretukao na terenu, covjek neda loptu. Loncar nista, Ivic je imao par prodora, ali nema sut. Nema beka od njega. Begagic, nas najkonstantniji igrac, Vrabac uz njega veceras najbolji. Nije igrao puno, ali racionalno minute koristi decko. O Mujicu ili Lukicu je suvisno da se ista prica. Lukica je centar Ceske dva puta na pocetku odmah raznio i ukucao ga, da mu pokaze odmah gdje mu je mjesto.

Sve u svemu, cekam "strucnjake" da mi objasne kako imamo kvalitet, kako je ovo historijski uspjeh, i slicno.

A ja tim istim savjetujem, da se malo vrate unatrag i da vide sta i kako sam napisao. Ipak su jos jednom izgubili. Moje duboko zaljenje.

P. S.
Najraspoloženiji u našoj selekciji bili su Miralem Halilović i Dino Begagić sa po 12 ubačenih poena. Halilović je pridodao i dvije asistencije. Ivić je ubacio osam, a Vrabić sedam poena.
Idealno, idealno :lol: :lol: :lol:

Ostalo je samo ime.....

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.