FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Bianconeri1988
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Bianconeri1988 » 18 jul 2011, 18:17

Njihove prilike su došle kao plod naših grešaka, prvenstveno Karića i Markovića...Stanić nije toliko griješio, ali je znao ispasti par puta...

Mrsko mi sad ići na trening, ali valjda će biti neko, pa nek nam kaže kako bi trebala izgledati ta zadnja linija u četvrtak...

Nabrajaju naše mane, ali njihova odbrana je gora od naše, jesu visoki i fizički jaki, ali nekako su mi tačno glupi...Zeba i Smajić ih izbace jednostavnim duplim pasom...

Bit će prelomnih 20 minuta prvog poluvremena...To svi do jednog znamo...

Hajd i nek primimo taj jedan gol, ali drugi ne smjemo, važno je držati egal...

Dobro je rekao kapiten, ova utakmica je identična onoj finala Kupa u Zenici...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

posmatrac sa juga 87
Kontakt:

Post Postao/la posmatrac sa juga 87 » 18 jul 2011, 18:20

SamoZeljo je napisao/la:Pa ljudi su u pravu. I meni se cinilo da nam je odbrana bila najslabija karika. Napad tu i tamo ali sredina nam je bila jaka.
Ne kazem da nam je odbrana slaba ali u odbrani je bilo finih gresaka. Sreca pa ne primismo gol.
Od tri greske koje su nas kostale mrtvih prilika za njih 2 je Karic kriv, i jednom je Nijema ispao kad ga lik prodje jedan na jedan i suta pored gola, ostalo je bilo solidno, a nek se oni samo nadaju bice kontra za 0-1i :lol: kraj njihovih nadanja
Ja volim Želju za njega sve, ooo naprijed Željo do pobjede, u boj kad krenemo sve pred sobom rusimo, Željo mi te volimo kako god zavrsio...

Ba Ze
Kontakt:

Post Postao/la Ba Ze » 18 jul 2011, 18:41

Bianconeri1988 je napisao/la:Njihove prilike su došle kao plod naših grešaka, prvenstveno Karića i Markovića...Stanić nije toliko griješio, ali je znao ispasti par puta...

Mrsko mi sad ići na trening, ali valjda će biti neko, pa nek nam kaže kako bi trebala izgledati ta zadnja linija u četvrtak...

Nabrajaju naše mane, ali njihova odbrana je gora od naše, jesu visoki i fizički jaki, ali nekako su mi tačno glupi...Zeba i Smajić ih izbace jednostavnim duplim pasom...

Bit će prelomnih 20 minuta prvog poluvremena...To svi do jednog znamo...

Hajd i nek primimo taj jedan gol, ali drugi ne smjemo, važno je držati egal...

Dobro je rekao kapiten, ova utakmica je identična onoj finala Kupa u Zenici...
Juče sam ja bio na treningu i izgleda da ćemo defanzivno igrati, sa Markovićem, Vasilićem, Bogičevićem i Nyemom u odbrani i jedina izmjena čini mi se da će Smajić dobiti priliku umjesto Višće, jer su tako juče igrali.Ali, opet ko zna šta je u šefovoj glavi
BOLESNI OD LJUBAVI !
THC U KRVI

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 18 jul 2011, 18:44

Bio sam i ja jučer i tako je to izgledalo, pa me zato zanima kako će danas igrati, ukoliko bude isto kao jučer, vjerovatno će nam to biti zadnja linija u revanšu...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 18 jul 2011, 19:01

Sto mi je danas fin nesto forum:-D
Da ga ne ureknem...
Jedan od zlatnih dana,samo nastavite:-D
Htio sam samo reci za Svraku-momak je disciplinovan i uporan,mlad je i ima prostora i vremena da se profilise u dobrog igraca kojeg bi za neko dogledno vrijeme mogli cak i fino prodati.Zolotic nam je kao dar sa neba,trebamo ga paziti.Koliko su Baljic i Cirso igrali nisu mogli nesto specijano pokazati ali se vidi da se na njih racuna i bice nesto i od njih.Nasa djeca.Dobro,Cirso je tek od juniora u Zelji,kadete je 'odradio' u Turbini. Mene vec polahko uzima trema kad pomislim na cetvrtak...Sto se toga tice jedna stvar je za mene jasna kao dan-Smajke umjesto Visce! Volio bih brate vidjeti Stanceskog ali hvala Bogu pa Brko odlucuje ko ce igrati.Joj imam osjecaj kad ovaj Kvesic uleti da ce to biti beton.
Kvesic-Nyema-Bogicevic-Markovic.
Zao mi je Stanica ali ne znam gdje bih ga "strp'o" B-)
Osim - drugo ime za Želju !

posmatrac sa juga 87
Kontakt:

Post Postao/la posmatrac sa juga 87 » 18 jul 2011, 19:06

rossoner je napisao/la:Sto mi je danas fin nesto forum:-D
Da ga ne ureknem...
Jedan od zlatnih dana,samo nastavite:-D
Htio sam samo reci za Svraku-momak je disciplinovan i uporan,mlad je i ima prostora i vremena da se profilise u dobrog igraca kojeg bi za neko dogledno vrijeme mogli cak i fino prodati.Zolotic nam je kao dar sa neba,trebamo ga paziti.Koliko su Baljic i Cirso igrali nisu mogli nesto specijano pokazati ali se vidi da se na njih racuna i bice nesto i od njih.Nasa djeca.Dobro,Cirso je tek od juniora u Zelji,kadete je 'odradio' u Turbini. Mene vec polahko uzima trema kad pomislim na cetvrtak...Sto se toga tice jedna stvar je za mene jasna kao dan-Smajke umjesto Visce! Volio bih brate vidjeti Stanceskog ali hvala Bogu pa Brko odlucuje ko ce igrati.Joj imam osjecaj kad ovaj Kvesic uleti da ce to biti beton.
Kvesic-Nyema-Bogicevic-Markovic.
Zao mi je Stanica ali ne znam gdje bih ga "strp'o" B-)
hahahah da brane dva golmana stanic bi bio drugi :lol:
Ja volim Želju za njega sve, ooo naprijed Željo do pobjede, u boj kad krenemo sve pred sobom rusimo, Željo mi te volimo kako god zavrsio...

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 18 jul 2011, 19:09

Zeljo - Sheriff prilike i gol
[youtube][/youtube]
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 18 jul 2011, 19:14

ellaxaz je napisao/la:Igrači Šerifa se uzdaju u svoje navijace i "slabu Željinu odbranu".

http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/sh ... bu-odbranu" onclick="window.open(this.href);return false;
:lol: :lol: :lol:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 18 jul 2011, 19:30

Omar500 je napisao/la:Ako neko ima link za utakmicu Željezničar - Videoton, neka postavi . Također sam zainteresovan za bilo koje Željine utakmice :)
Hoces cijelu ili samo prilike i golove?
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster

posmatrac sa juga 87
Kontakt:

Post Postao/la posmatrac sa juga 87 » 18 jul 2011, 19:44

Zeljovac_1921 je napisao/la:Zeljo - Sheriff prilike i gol
[youtube][/youtube]
ja koji je majstor zeba vidi se najbolje kod ove zadnje sanse kako ih izvoza, al amar izlevati dzurbuzovica :lol: , ode po peticu sa lukom samo tako :lol: :lol:

ZELJO MOJA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO MOJA » 18 jul 2011, 19:48

po meni markovic je napravio najvise gresaka na ovoj utakmici

deset
Kontakt:

Post Postao/la deset » 18 jul 2011, 20:28

a koji je majstor zeba vidi se najbolje kod ove zadnje sanse kako ih izvoza, al amar izlevati dzurbuzovica :lol: , ode po peticu sa lukom samo tako :lol: :lol:

To je taj argument o kojem ja danima pričam.Amar i Cviko -ostali ko vas šiša.Čujem da su vam momci za desetku čistu.Ma kažu da nema bolje ekipe po svemu.Svaka čast i sve najbolje vam želim.

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 18 jul 2011, 20:54

ZELJO MOJA je napisao/la:po meni markovic je napravio najvise gresaka na ovoj utakmici
I Savić nam je usporavo' igru previse.
FKŽ !

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 18 jul 2011, 20:58

TeaM87 je napisao/la:
ZELJO MOJA je napisao/la:po meni markovic je napravio najvise gresaka na ovoj utakmici
I Savić nam je usporavo' igru previse.
sreća pa Amar zna pa će savić igrati uvijek u prvih 11, a inače po vama je Savić naš najgori igrač, a on jedan od najboljih...
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

The Maniacs '87
Kontakt:

Post Postao/la The Maniacs '87 » 18 jul 2011, 21:00

Omar500 je napisao/la:Ako neko ima link za utakmicu Željezničar - Videoton, neka postavi . Također sam zainteresovan za bilo koje Željine utakmice :)

Zeljo - Videoton [youtube][/youtube]

Zeljo - Newcastel United [youtube][/youtube]

Zeljo - Akranes [youtube][/youtube]
Željo do groba Života mi moga !

F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 18 jul 2011, 21:08

@The Maniacs '87

Lik je trazio link za skidanje zeljinih utakmica (full)

:lol: :lol:
FKŽ !

posmatrac sa juga 87
Kontakt:

Post Postao/la posmatrac sa juga 87 » 18 jul 2011, 21:15

Svaka cast na klipovima, ravnopravni velikom njukastlu, pa i bolji, stara dobra vremena :(

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 18 jul 2011, 21:19

Mislim da ce Osim to fino posloziti te da ce Zeljo bez vecih turbulencija proci dalje,ocekujem 0:0 ili 0:1 kao konacan rezultat.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 18 jul 2011, 21:42

Seyo_TM je napisao/la:kada bi selimovic mogao poceti tj kakva je situacija sa njegovom povredom?
dok Seyo okom, ss.ba skokom :mrgreen:
http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/seli ... zima/60892" onclick="window.open(this.href);return false;
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

ragazzidelsud1987
Kontakt:

Post Postao/la ragazzidelsud1987 » 18 jul 2011, 21:51

NEDAMO ZEBU !!! , hoce da ga kupi sturm za 700 000k :(
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !

Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], avalPacidoroP, bvsic, Hrasno15, Levin i 32 gosta.