A sa desne strane ne postoje osobe koje su offline, je li?jasmin256 je napisao/la:nije valjda da ne znate ko je online a ko ne ? nadam se da se samo pravite malo glupi, jer imate zeleni krug pored osobe koja je online.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
A sa desne strane ne postoje osobe koje su offline, je li?jasmin256 je napisao/la:nije valjda da ne znate ko je online a ko ne ? nadam se da se samo pravite malo glupi, jer imate zeleni krug pored osobe koja je online.
pa zar nije lakse kliknuti na chat da vidis ko je online, a ko ne.Monolog je napisao/la:A sa desne strane ne postoje osobe koje su offline, je li?jasmin256 je napisao/la:nije valjda da ne znate ko je online a ko ne ? nadam se da se samo pravite malo glupi, jer imate zeleni krug pored osobe koja je online.Moraš kliknuti na svakog ponaosob da bi vidio ko je online ili ne, pobogu.
jasmin256 je napisao/la:pa zar nije lakse kliknuti na chat da vidis ko je online, a ko ne.Monolog je napisao/la:A sa desne strane ne postoje osobe koje su offline, je li?jasmin256 je napisao/la:nije valjda da ne znate ko je online a ko ne ? nadam se da se samo pravite malo glupi, jer imate zeleni krug pored osobe koja je online.Moraš kliknuti na svakog ponaosob da bi vidio ko je online ili ne, pobogu.
![]()
![]()
Meni poruke kasne,notifikacije ništa ne valja još se ne snalazim sa novim chatomDylan Dog je napisao/la:Da li se jos kome desava da gore dobije onaj crveni broj 1 kao da ima poruku,a kada udje nigdje poruke
Uvijek je i bio al gotoovo je prosirio se kao kokain , ili heroin i sad bi moralo jedno 2/3 rehabilitariti u nekim klinikama da se skinu s toga.neutralan__ je napisao/la:Šta uradiše od Fejsbuka.Toliko dugo su najavljivali tu prinovu i svi su mislili biti će to nešto fantastično,međutim napravili su obično sra.nje.
Haman potpisMonolog je napisao/la:Chat je vrhunski.Do sad sam tamo bio rijetko, sad će se to pretvoriti u NIKADA!
Centre forward je napisao/la:Mrsko mi se vracat na stranice ispred, al ovaj chat je katastrofa praFa, haman da ni u koga nije istiKdm recimo chatanje nikako ne dolazi u prozorcic namijenjen za to, nego moram pisat preko PP.Uzas, a taman zbario neku malu 4 god ekonomije, a neda broj ni msn, pa se ti sad pati
Plavusa jeTitova-Juga je napisao/la:Centre forward je napisao/la:Mrsko mi se vracat na stranice ispred, al ovaj chat je katastrofa praFa, haman da ni u koga nije istiKdm recimo chatanje nikako ne dolazi u prozorcic namijenjen za to, nego moram pisat preko PP.Uzas, a taman zbario neku malu 4 god ekonomije, a neda broj ni msn, pa se ti sad pati
Kako si je onda zbario kad ne da nista a tebra
kakve to veze ima, tita tiCentre forward je napisao/la:Plavusa jeTitova-Juga je napisao/la:Centre forward je napisao/la:Mrsko mi se vracat na stranice ispred, al ovaj chat je katastrofa praFa, haman da ni u koga nije istiKdm recimo chatanje nikako ne dolazi u prozorcic namijenjen za to, nego moram pisat preko PP.Uzas, a taman zbario neku malu 4 god ekonomije, a neda broj ni msn, pa se ti sad pati
Kako si je onda zbario kad ne da nista a tebra
postavke korisnickog racuna---postavke privanostiClaus je napisao/la:Zdravo fejsbukaši. Interesuje me da li neko od vas zna kako da, kada mi neko od prijatelja gleda profil, vidi samo moju obitelj ali ne i listu prijatelja. Unaprije hvala.
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
kakve to veze ima, tita ti
javni mi kad skontasTitova-Juga je napisao/la:ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
I ja se pitam
Da deverate malo vise sa curama , znali biTitova-Juga je napisao/la:ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
I ja se pitam