ja dobijem 1 u skoli kriv lucas samo da se znammerjema je napisao/la:bla bla bla zar opet Lucas ne valja Lucas ništaa ne zna, dokle više....![]()
Šta god ne valja kriv je on, Reina primi gol - kriv Lucas, Carroll promaši gol - kriv Lucas, Aurelio se povrijedi naravno, ko će biti kriv nego Lucas, kod Gerrarda se opet rodilo žensko - kriv Lucas, ostavite momka na miru!
<3 lucas <3
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
hehehe da i to sam zaboravilaSenaid L.F.C je napisao/la:ja dobijem 1 u skoli kriv lucas samo da se znammerjema je napisao/la:bla bla bla zar opet Lucas ne valja Lucas ništaa ne zna, dokle više....![]()
Šta god ne valja kriv je on, Reina primi gol - kriv Lucas, Carroll promaši gol - kriv Lucas, Aurelio se povrijedi naravno, ko će biti kriv nego Lucas, kod Gerrarda se opet rodilo žensko - kriv Lucas, ostavite momka na miru!
<3 lucas <3

-
- Kontakt:
Kakva bolan tvoja istrazivanja. Koliko si ih radio dugo?Carlo je napisao/la: A ti što kradeš moja istraživanja, to nije humano

Pa pise ti na transferima, tacno u bobu kada je ko potpisao.

Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Koga briga kad su potpisali samo nek potpisuJimmy from the hood je napisao/la:Kakva bolan tvoja istrazivanja. Koliko si ih radio dugo?Carlo je napisao/la: A ti što kradeš moja istraživanja, to nije humano![]()
Zadnja izmjena: Senaid L.F.C, dana/u 18 jul 2011, 17:40, ukupno mijenjano 1 put.
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- -Paja
- Kontakt:
Pa naravno da sam to rekao i dalje stojim iza toga to sto si ti limitiran je tvoj problem, ali dobro bar ti se igraci Arsenala povjeravaju i pricaju ti o tome da li bi napustili klub ili ne blago tebi blago tebiHan!$;Lfc je napisao/la:Alo Paja smiješan si-Paja je napisao/la:A evo i poznavetalja stava igraca Arsenala inace njihov dobar prijatelj iz Gorazda koji zna da igraci zele da idu jer su mu oni licno tako rekliHan!$;Lfc je napisao/la:Meni je smiješno da dolazi neki navijač Arsenala na ovoj temi i počinje da priča šta valja šta ne valjaPa kod Arsenala su igrači veći nego klub, smiješno
Svi hoće da idu ali im Wenger ne da. Pa taj klub je katastrofa gdje su igrači veći od kluba.
![]()
Kad vidim tvoje postove pravo se nasmijem, Clichy najbolji lijevi bek na svijetu ostaje on, prođe nekoliko dana Paja kaže Clichy izdajica dobili smo samo njegovom prodajm, majketi nemoj više

Dio Arsenala
To sam postavio u onu fb grupu i ti odmah mazno, mamlaze jedanJimmy from the hood je napisao/la:Kakva bolan tvoja istrazivanja. Koliko si ih radio dugo?Carlo je napisao/la: A ti što kradeš moja istraživanja, to nije humano![]()

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- -Paja
- Kontakt:
Dobro kad vec molis bicu milostiv.Han!$;Lfc je napisao/la:@Paja nemoj molim te više, molim te
Dio Arsenala
-
- Kontakt:
[youtube][/youtube]Senaid L.F.C je napisao/la:Koga briga kad su potpisali samo nek potpisuJimmy from the hood je napisao/la:Kakva bolan tvoja istrazivanja. Koliko si ih radio dugo?Carlo je napisao/la: A ti što kradeš moja istraživanja, to nije humano![]()
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
pusti ga nek nas nasmijava ima talenta za komicaraHan!$;Lfc je napisao/la:@Paja nemoj molim te više, molim te
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ja bih prije rekao da vas ismijava, a ne nasmijava..Senaid L.F.C je napisao/la:pusti ga nek nas nasmijava ima talenta za komicaraHan!$;Lfc je napisao/la:@Paja nemoj molim te više, molim te
Celik!3,2,2.
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
dok on nas pokusava ismijat on ispane smijesanAllGunsBlazing je napisao/la:Ja bih prije rekao da vas ismijava, a ne nasmijava..Senaid L.F.C je napisao/la:pusti ga nek nas nasmijava ima talenta za komicaraHan!$;Lfc je napisao/la:@Paja nemoj molim te više, molim te
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
-
- Kontakt:
A zasto to kazes ? Ja nisam procitao ismijavanje Liverpoola od Paje since prosla godina.AllGunsBlazing je napisao/la:Ja bih prije rekao da vas ismijava, a ne nasmijava..Senaid L.F.C je napisao/la:pusti ga nek nas nasmijava ima talenta za komicaraHan!$;Lfc je napisao/la:@Paja nemoj molim te više, molim te

- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ma dobro ne licno vas, nego vecinu ljudi ovdje ismijava.. A sto bi ismijavao Liverpoolove navijace kad niste toliko ni losi(osim pojedinaca) ????Jimmy from the hood je napisao/la:
A zasto to kazes ? Ja nisam procitao ismijavanje Liverpoola od Paje since prosla godina.

Celik!3,2,2.
Ti si se nešto opasno udomaćio ovdje, zaobići nas...AllGunsBlazing je napisao/la:Ma dobro ne licno vas, nego vecinu ljudi ovdje ismijava.. A sto bi ismijavao Liverpoolove navijace kad niste toliko ni losi(osim pojedinaca) ????Jimmy from the hood je napisao/la:
A zasto to kazes ? Ja nisam procitao ismijavanje Liverpoola od Paje since prosla godina.![]()
![]()
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
-
- Kontakt:
Joj jeste slabi domacini, neka ljudi. Sve dok nisu simpatizeri Uniteda su dobrodosli. 

John W Henry claims Alberto Aquilani and David Ngog have a future at Anfield
Odlicno, zbog Aquilanija, ali sto Ngog ?
Odlicno, zbog Aquilanija, ali sto Ngog ?

Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
To mene pojede od utakmice :SJimmy from the hood je napisao/la:Joj, gledam sad ovaj klip Suareza. Jest mi krivo sto je Kuyt zakucao onu njegovu loptu koja bi usla u mrezu Uniteda.

Oh campione the one and only, We're LIVERPOOL! They say Our days are numbered, we're not famous any more, but Scousers rule in Europe like we've always done before!
Šta je s Mattom, očito ništa od njegovog dovođenje jer je prešao Downing ?
I Enrique il Cissokho ko prelazi ?

Ma nema sanse da dodje Mata, buduci da smo doveli Downinga.SaniLFC je napisao/la:Šta je s Mattom, očito ništa od njegovog dovođenje jer je prešao Downing ?

http://www.liverpoolfc.tv/news/media-wa ... not-coming" onclick="window.open(this.href);return false;

Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.