zadnji post admina

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
U svom stilu
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahaah
Šta ti je rekoDevil je napisao/la:Ja ne smem napisati sta je meni admin rek'o,e tu sam oplak'o ono bas.![]()
Ima potencijala u njemu mogu vam reci.![]()
legenda reala je napisao/la:Daj mi nađi onaj njegov prijašnji avatra ,želim i ja biti admin ,onaj žuti![]()
Nas dragi Aca o Torlaku cini mi se.aleksandar_veliki je napisao/la:40 na ruke i 5 mjesecno Amar Luciju ne bi ponudio, a ne stoperu koji 100 metara pretrci za 23 sekunde.
-Paja je napisao/la:Dobro kad vec molis bicu milostiv.Han!$;Lfc je napisao/la:@Paja nemoj molim te više, molim te
Nail for Real je napisao/la:-Paja je napisao/la:Dobro kad vec molis bicu milostiv.Han!$;Lfc je napisao/la:@Paja nemoj molim te više, molim te
Jedan jedini!!!Nail for Real je napisao/la:-Paja je napisao/la:Dobro kad vec molis bicu milostiv.Han!$;Lfc je napisao/la:@Paja nemoj molim te više, molim te
HahahahhahahahahhahahahahhahahahahhahahahahahhahahahMonolog je napisao/la:Opa, konačno ćeš završiti u krevetu sa Marc Anthony-jem.Vjecna Robija je napisao/la:Jenifer Lopez se rastaje.Napokon,dugo sam to cekao .JURISČestitam
Trenutno korisnika/ca: JHam, VivaLaStella i 9 gostiju.