HKK Široki

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

Kevin
Kontakt:

Re: HKK Široki

Post Postao/la Kevin » 08 jul 2009, 12:16

jpg Siroki je napisao/la:Potvrdjeno,MASON potpisao na god. dana. E jos i thomasa po meni treba dovest
Sumnjam da ce Thomas jer ce doci neka cetvrtica(mozda) i back up play
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 08 jul 2009, 13:23

A je vas hranim sa ovim dobrim vjestima :D :D :D . Mason je velika stvar za nas.
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

košarkaš
Kontakt:

Post Postao/la košarkaš » 08 jul 2009, 17:56

neno, što si ti bio govorio za masona...nešto u smislu "volio bih ja da dođe mason kod vas, ali neće..." :lol: :lol:
sad se sijeti starog forumaša str8.pa gdje mi je on nestao da mi je znati....imam neki osijećaj čim široki izgubi par puta u nlb ligi pojavit će se on :D

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 08 jul 2009, 18:01

košarkaš je napisao/la:neno, što si ti bio govorio za masona...nešto u smislu "volio bih ja da dođe mason kod vas, ali neće..." :lol: :lol:
sad se sijeti starog forumaša str8.pa gdje mi je on nestao da mi je znati....imam neki osijećaj čim široki izgubi par puta u nlb ligi pojavit će se on :D
sada cemo majstore da vidimo pravu kvalitetu masona...lahko se bilo naloziti za par tekmi..vidjet ces kad ga svlada umor i kad odigra dvije tri losije....a sad je zlaja tu i vidjet ces razlike sad....uzgred zamolio bih sve vase forumase da me vise ne prozivaju kod vas na temi i ni na jednoj drugoj jer ne zelim da pisem kod vas vise.....ja necu a vi izvolite....
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

košarkaš
Kontakt:

Post Postao/la košarkaš » 08 jul 2009, 18:31

neno#4 je napisao/la:
košarkaš je napisao/la:neno, što si ti bio govorio za masona...nešto u smislu "volio bih ja da dođe mason kod vas, ali neće..." :lol: :lol:
sada cemo majstore da vidimo pravu kvalitetu masona...lahko se bilo naloziti za par tekmi..vidjet ces kad ga svlada umor i kad odigra dvije tri losije....a sad je zlaja tu i vidjet ces razlike sad....uzgred zamolio bih sve vase forumase da me vise ne prozivaju kod vas na temi i ni na jednoj drugoj jer ne zelim da pisem kod vas vise.....ja necu a vi izvolite....
slobodno ti piši, samo nemoj nešto pričat o čemu ne znaš....normalno da ćeš te netko prozivati poslje kad pišeš nekad o nečemu što ne znaš......isto tako si pisao da bosni nitko nije ravan(do duše nisi sam bio...ali tebe sam nekako upamtio-ne znam zašto) pa sam te posle morao malo zajebavati...isto znam jednom si raspravljao sa kk širokim zašto josipović neće ostati kod nas, a ti si tvrdio totalno suprotno nego kk široki, a vjeruj mi da kk široki nije ne upućen i zna šta priča....i kako te onda nebi malo zezao kad ideš u neke stvari glavom kroz zid.....evo isto tako opet pričaš kako će mason biti loš, kad se umori itd.itd. bla bla bla...a jovanović će biti dobar....kako ti znaš??? i ako ne bude ja ću te opet zajebavati..... :D (ništa zlonamjerno)

ja ne tvrdim da jovanović se neće pokazati ili da će se mason pokazati, ne znam vidit ćemo...ali po nekoj mojoj procjeni trebali bi se obadvojica pokazati jer su pokazali kvalitet...

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 08 jul 2009, 18:45

rekao sam ti da nema potrebe da me prozivate.....ovo je posljedni put da se obracam,jer mi vama nismo nista radili koliko ste vi srali kad ste titulu uzeli....pozdrav i uzivaj u u hercegovackom suncu.....
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 08 jul 2009, 20:47

neno#4 je napisao/la:rekao sam ti da nema potrebe da me prozivate.....ovo je posljedni put da se obracam,jer mi vama nismo nista radili koliko ste vi srali kad ste titulu uzeli....pozdrav i uzivaj u u hercegovackom suncu.....
Neno sunce je zajedničko i bosansko i hercegovačko.
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

bandit
Kontakt:

Post Postao/la bandit » 08 jul 2009, 21:05

kksiroki je napisao/la: Neno sunce je zajedničko i bosansko i hercegovačko.

.... :)

ipsa
Kontakt:

Post Postao/la ipsa » 08 jul 2009, 23:03

samo vi zezajte nenu...kad vam neno i ja dodjemo prvom prilikom i proslavimo pobjedu bosne u centru sirokog.... :D
I feel devotion!!

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 08 jul 2009, 23:22

ipsa je napisao/la:samo vi zezajte nenu...kad vam neno i ja dodjemo prvom prilikom i proslavimo pobjedu bosne u centru sirokog.... :D
kad vam! a to kad ko zna... :lol: :lol:
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 08 jul 2009, 23:34

siroki=botovski tim
samo je jedna igokea
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

ipsa
Kontakt:

Post Postao/la ipsa » 08 jul 2009, 23:51

Kevin je napisao/la:
ipsa je napisao/la:samo vi zezajte nenu...kad vam neno i ja dodjemo prvom prilikom i proslavimo pobjedu bosne u centru sirokog.... :D
kad vam! a to kad ko zna... :lol: :lol:
ne brini, cim budu izvuceni parovi nlb-a znat ce se kad :)
I feel devotion!!

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 09 jul 2009, 00:38

Široki je napravio dobar posao time što je uspio produžiti ugovor sa Maysonom. Ovaj momak je uz Grgata najbolji igrač Širokobriježana. Sada se okrenite Thomasu.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

matetaraba
Kontakt:

Post Postao/la matetaraba » 14 jul 2009, 18:50

najbolji igrac sp u-19 mario delaš bi volio doci na posudbu u široki(****.hr,vecernji)eto momak cuo da je to dobar klub ima dobre navijace pa oce doc

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 14 jul 2009, 20:41

matetaraba je napisao/la:najbolji igrac sp u-19 mario delaš bi volio doci na posudbu u široki(****.hr,vecernji)eto momak cuo da je to dobar klub ima dobre navijace pa oce doc
sigurno ce pored bilbaa i manrese, tj ACB lige doci u siroki :roll:
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 14 jul 2009, 20:48

Pa to je njegova zelja, stoga sto ne bi htio doci. Otisao bi u ACB ligu samo da spasi svoj klub od stjecaja ukoliko nema drugog izbora, opet kazem, njegove rijeci, a inace naravno da bi mu bolje bilo ustvari IGRATI, sto bi u Širokom bio slucaj, u jednoj jakoj ligi kao sto je NLB, da ne govorim o uvjetima i profesionalnosti na Pecari sto svi igraci hvale i naravno samim time i drugi zele doci, blizine domu, mogucnosti vece pratnje od strane hrvatskih strucnjaka, napretka, i sl.

Moram doduse i cestitati hrvatskoj u-19 reprezentaciji na broncanoj medalji ovim putem, kao i nasim širokobrijezanima u istoj, a mogli su i Amerikance u polufinalu dobiti, stvarno nesretno su izgubili, ali svejedno ste me jako razveselili, hvala vam, a i cestitke Delasu na sasvim zasluzenom MVP naslovu, nije malo biti najbolji junior na takvom natjecanju, kao i Prostranu za mjesto u najboljoj petorci uz Delasa. BRAVO MOMCI!
...Život za Široki...

wade
Kontakt:

Post Postao/la wade » 15 jul 2009, 11:20

delas je reko ako bude morao otici iz splita,a morat ce,da bi prije otisao u neku ekipu gdje ce igrati i gdje se igra nlb liga,a siroki mu je idealan za to...ja se nadam da ce doci...jos mi je drazi zbog hajdukovog sala na dodjelljivanju medalja...
naglasak je ost'o makar nisam ovdje gojen, jer ništa nije jače nego hercegovački korjen, kažem hercegovački, to nije pridjev nego epitet, shvatit ćeš zašto haramo kad skontaš mentalitet...

florin cernat
Kontakt:

Post Postao/la florin cernat » 15 jul 2009, 13:33

sto se tice delasa odlican je igrac i veliki potencijal i u svakom slucaju bi dobrodosao u siroki, ali onda se otvara pitanje je li bolje i isplatnije gurati igraca kk splita ili nase igrace... ja osobno mislim da bi bilo bolje da ako se vec moraju gurati igraci da je bolje da se nase gura jer na njima se moze nesto i zaraditi ako se dokazu sto mislim da ako delas dodje(a nevjerujem) da siroki nece zaraditi nista ipak je igrac kk splita... a za sal na dodjeli skidam kapu mali bravo :D nisam odavno bio ovdje znaci mason je potpisao to je najveci dobitak za siroki da imamo dobrog razigravaca koji je na kraju sezone pokazao da ima i solidan sut, iako se tome stvarnonisam nadao lijep odradjen posao uprave bravo...
Kupovanje pravde i mukte karte, vaša je cijena za umjetno slavlje!!!!

ipsa
Kontakt:

Post Postao/la ipsa » 15 jul 2009, 17:09

vratio nam se sb_pecara.... :roll: :D
I feel devotion!!

florin cernat
Kontakt:

Post Postao/la florin cernat » 15 jul 2009, 18:40

tko je to :D :D evo jesam imo sam malo pauzu radi kvarova na kompj.
Kupovanje pravde i mukte karte, vaša je cijena za umjetno slavlje!!!!

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.