Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Red Assassin
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Red Assassin » 18 jul 2011, 14:07

Gervinho je zvijer igrac, ali eto vidjet cemo na kraju sezone ko ce imati vise asistencija on ili Downing, nek to bude mjerilo cija je transfer politika bolja Kenijeva ili Wengerova ;)

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 18 jul 2011, 14:13

''Čistka'' i u Liverpulu...

http://www.sportske.net/vest/transferi/ ... 46135.html" onclick="window.open(this.href);return false;
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 18 jul 2011, 14:29

Megamon je napisao/la:
Rizah je napisao/la: IN
Henderson 16 000 000
Adam 7 500 000
Downing 22 800 000
Doni Free agent
= 46 300 000

OUT
Konchesky 1 500 000
Mawinga 1 000 000
Bruna 500 000
= 3 000 000

Što bi značilo da smo potrošili 43 300 000 funti i sa Sissokom se pokušava zaokružiti na 50 miliona.
Rizo dali ste toliku lovu a niste doveli igraca da valja.Downing napuhani englez od kojeg je bolji Maxi Rodrigez.Henderson igrac koji se jos nije dokaz'o.Adam nista posebno.Djaba lova kad nemate politiku transfera.
Since Aug 2004, only 4 players (Lampard, Fabregas, Gerrard & Giggs) have created more PL chances than Stewart Downing.

jel ovo nista posebno :roll:

slika

ne mozes ti nista ovdje objasnit :roll: lucas koji u najjacoj ligi svijeta ima najvise uspjesnih startova i koji je ubjedljivo proglasen za igraca sezone ne valja :lol:
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 18 jul 2011, 14:41

Ja ne znam sta se raspravljate sa pojedincima, pustite ih, Kenny za nas zna najbolje i ja mu potpuno vjerujem.

But after a morale-boosting trip to Asia Cole is eager to build on what he has done in his pre-season so far. "I've been happy with my performances," he said.

"This is the longest - six weeks - I've ever had off in the summer during my career so it's nice to get going again. "Now I just want to get started. I feel great physically. I'm happy with how I'm performing and I want to get a couple of 90-minute run-outs under my belt. "There are four weeks until the start of the Premier League so there's still some time to go. I'm enjoying it. "I want to take it day by day. Training has been good. I want to get myself fit and get a little bit better every day."

First team coach Steve Clarke, who worked with Cole at Stamford Bridge, believes the player still has plenty to offer Liverpool despite a disappointing first season.

"At the end of last season he was not getting in the team because the team were playing well," he said. "He's looked good in both matches we've played so far and Joe Cole is a top international player, he's got a big contribution to make in the future.
"He's the same Joe Cole (he coached at Chelsea) just a couple of years older and a little bit wiser. "He's always had a fantastic attitude, works hard in training and comes in with a smile on his face because he wants to do well. "It has been difficult for him because he's not been involved but he keeps working hard and when he gets his chance it is up to him to take that chance.

"The better players are always positive, they see the bigger picture and understand what's going on. "Although they want to play every game they don't have a divine right to do that, they have to reach levels and when they do that then they'll get in the team, they understand that."

Izgleda da ce i Cole ostat....Uzdam se u odlazak Poulsena i Jovanovica i nadam se da ce N'gog odigrati katastrofalno Henryu pred ocima...
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

SaniLFC
Kontakt:

Post Postao/la SaniLFC » 18 jul 2011, 14:44

Jimmy from the hood je napisao/la:Ma pusti bolan lika, vidis da pravi hiljade profila kako bi jedno te isto rekao.
Nas vise ima koji smo uz Lava, pa on mora napraviti x akaunta kako bi izgledalo da je vise ljudi protiv Lucasa.

LAV LAV LAV LAV!! 8-) 8-)
Niko ne pravi novi profil, ja sam ovaj profil napravio javi mi se na pm pa da vidiš eto :D

A to za Lucasa, ja bih samo da meni objasnite eto većina šta to vidite u Lucasu pa je on najbolji igrač prošle sezone po ćemu šta je uradio dobro za Liverpool ? U kojem je pogledu bio najbolji ne kontam fkt ?

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 18 jul 2011, 14:45

SaniLFC je napisao/la:
Jimmy from the hood je napisao/la:Ma pusti bolan lika, vidis da pravi hiljade profila kako bi jedno te isto rekao.
Nas vise ima koji smo uz Lava, pa on mora napraviti x akaunta kako bi izgledalo da je vise ljudi protiv Lucasa.

Niko ne pravi novi profil, ja sam ovaj profil napravio javi mi se na pm pa da vidiš eto :D

A to za Lucasa, ja bih samo da meni objasnite eto većina šta to vidite u Lucasu pa je on najbolji igrač prošle sezone po ćemu šta je uradio dobro za Liverpool ? U kojem je pogledu bio najbolji ne kontam fkt ?
Listaj stranice unazad i doci ces do argumenata za i protiv, da se ne zapocinje opet rasprava :D
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 18 jul 2011, 14:51

SaniLFC je napisao/la:

“Whoever I play with, it’s not a problem,” Gerrard said. “We have a lot of good midfielders here. For example, I think Lucas Leiva has been our best player last season.

i kapiten osim tolkog broja navijaca vidi da je najbolji bio,15 % vise glasova od kuyta dobio,ukupno 40 % slika

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 18 jul 2011, 14:54

Znaš kakva je sezona iza tebe kad ti je Leiva najbolji igrač.
...što je više lome to je volim jače...

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 18 jul 2011, 14:59

jacky09 je napisao/la:Znaš kakva je sezona iza tebe kad ti je Leiva najbolji igrač.
uredu je strucnjak..ne provaljuj se..trebal 100 puta ponavljat igrac u najjacoj ligi s najvecim brojem uspjesnih startova i samo 2 faula po mecu..a ja zaboravio da si kanta od igraca ako dobro odigras protiv slabasnog uniteda,chelsea,arsenala,citya..covjek je i starter bio kad smo 4-1 razvalili united na old traffordu i intera dobili na meazzi..i pretprosle sezone je predobro odigro protiv "levatskih" klubova poput benfice,lyona,chelsea,arsenala,uniteda..hvala bogu pa ostali navijaci liverpoola sirom svijeta koji svaku tekmu i sve zivo u vezi kluba prate bolje znaju od vas strucnjaka..kako li je samo moguce da tolki broj glasova dobije i najbolji igrac bude,ma sigurno je placo ljudima da glasaju :lol:

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 18 jul 2011, 15:18

jacky09 je napisao/la:Znaš kakva je sezona iza tebe kad ti je Leiva najbolji igrač.
Pa sta je onda sa Gerrardom, Carrom, Aggerom, Reinom, Kuytom, Glenom .. Sto se oni nisu borili i ginuli kao lukas da budu najbolji pa da nam sezona bude dobra? Da je svima zalaganje bilo kao kod Lukasa pitao bih te ja.. Nemojte opet da pokrecemo temu oko Lukasa, ako bude igrao kao prosle sezone nek samo nastavi, ako ne bude imamo izbor i svi sretni YNWA

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 18 jul 2011, 16:06

Han!$;Lfc je napisao/la:Meni je smiješno da dolazi neki navijač Arsenala na ovoj temi i počinje da priča šta valja šta ne valja :lol: Pa kod Arsenala su igrači veći nego klub, smiješno :lol: Svi hoće da idu ali im Wenger ne da. Pa taj klub je katastrofa gdje su igrači veći od kluba.
A evo i poznavetalja stava igraca Arsenala inace njihov dobar prijatelj iz Gorazda koji zna da igraci zele da idu jer su mu oni licno tako rekli :lol: :lol:
Dio Arsenala

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 18 jul 2011, 16:25

Jeste se vise zavezali za Lucasa, dosadili ste Bogu i narodu sa njim, il' otvorite posebnu temu za njega ili radite nesto drugo, al maknite ga sa ove teme, dozlogrdilo mi je citat vase rasprave :!: :evil:

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 18 jul 2011, 16:42

Pa vidio si i sam koji smo zavrsili na tabeli, ali ne diraj lava dok spava 8-)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 18 jul 2011, 16:56

Phill Jackson je napisao/la:“Whoever I play with, it’s not a problem,” Gerrard said. “We have a lot of good midfielders here. For example, I think Lucas Leiva has been our best player last season.

i kapiten osim tolkog broja navijaca vidi da je najbolji bio,15 % vise glasova od kuyta dobio,ukupno 40 % slika
A nisi spomenuo i to da je Kenny trazio od navijaca da mu napisu pjesmu.
Pa yebem ga, ko je lud ovdje. Kada jedna velicina kakva je Kenny to izjavio onda nema dileme
o kakvom se igracu radi.
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

mmerjema
Kontakt:

Post Postao/la mmerjema » 18 jul 2011, 17:10

bla bla bla zar opet Lucas ne valja Lucas ništaa ne zna, dokle više.... :evil:

Šta god ne valja kriv je on, Reina primi gol - kriv Lucas, Carroll promaši gol - kriv Lucas, Aurelio se povrijedi naravno, ko će biti kriv nego Lucas, kod Gerrarda se opet rodilo žensko - kriv Lucas, ostavite momka na miru!

<3 lucas <3

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 18 jul 2011, 17:19

-Paja je napisao/la:
Han!$;Lfc je napisao/la:Meni je smiješno da dolazi neki navijač Arsenala na ovoj temi i počinje da priča šta valja šta ne valja :lol: Pa kod Arsenala su igrači veći nego klub, smiješno :lol: Svi hoće da idu ali im Wenger ne da. Pa taj klub je katastrofa gdje su igrači veći od kluba.
A evo i poznavetalja stava igraca Arsenala inace njihov dobar prijatelj iz Gorazda koji zna da igraci zele da idu jer su mu oni licno tako rekli :lol: :lol:
Alo Paja smiješan si :lol: Kad vidim tvoje postove pravo se nasmijem, Clichy najbolji lijevi bek na svijetu ostaje on, prođe nekoliko dana Paja kaže Clichy izdajica dobili smo samo njegovom prodajm, majketi nemoj više :lol:
YOU'LL NEVER WALK ALONE

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 18 jul 2011, 17:22

Samo bih vas zamolio da ne optužujete jedni druge za pravljenje duplih profila (osim ukoliko nemate dokaze za to). IP adrese se ne poklapaju, a moram priznati da ni u njihovim postovima ne vidjeh nešto što bi jasno uputilo da se radi o novom starom forumašu.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 18 jul 2011, 17:23

Jimmy from the hood je napisao/la:Eh da nam je Kenny bio 2009 godine. :mrgreen:
fera, hoce Cissokho. U srijedu je nas. :P
utorak il srijeda :D
You are someone else I am still right here

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 18 jul 2011, 17:24

Joj, gledam sad ovaj klip Suareza. Jest mi krivo sto je Kuyt zakucao onu njegovu loptu koja bi usla u mrezu Uniteda.
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 18 jul 2011, 17:24

Jimmy from the hood je napisao/la:
Dirk je napisao/la:
Jimmy from the hood je napisao/la:Nije patka, zainteresovani smo za Alya.
Hvala kolega :P

Nego nisam upratio dokle je doslo sa time i kada bi se to moglo ocekivati :D
Henderson, Downing i Adam potpisali u srijedu. I njega ocekujem u srijedu. :mrgreen:
A ti što kradeš moja istraživanja, to nije humano :evil:
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.