Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- Red Assassin
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Gervinho je zvijer igrac, ali eto vidjet cemo na kraju sezone ko ce imati vise asistencija on ili Downing, nek to bude mjerilo cija je transfer politika bolja Kenijeva ili Wengerova 

- Sasha L.F.C.
- Kontakt:
''Čistka'' i u Liverpulu...
http://www.sportske.net/vest/transferi/ ... 46135.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.sportske.net/vest/transferi/ ... 46135.html" onclick="window.open(this.href);return false;
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.
2nd Celtic F.C.
-
- Kontakt:
Since Aug 2004, only 4 players (Lampard, Fabregas, Gerrard & Giggs) have created more PL chances than Stewart Downing.Megamon je napisao/la:Rizo dali ste toliku lovu a niste doveli igraca da valja.Downing napuhani englez od kojeg je bolji Maxi Rodrigez.Henderson igrac koji se jos nije dokaz'o.Adam nista posebno.Djaba lova kad nemate politiku transfera.Rizah je napisao/la: IN
Henderson 16 000 000
Adam 7 500 000
Downing 22 800 000
Doni Free agent
= 46 300 000
OUT
Konchesky 1 500 000
Mawinga 1 000 000
Bruna 500 000
= 3 000 000
Što bi značilo da smo potrošili 43 300 000 funti i sa Sissokom se pokušava zaokružiti na 50 miliona.
jel ovo nista posebno

ne mozes ti nista ovdje objasnit

http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
- reds_forever
- Kontakt:
Ja ne znam sta se raspravljate sa pojedincima, pustite ih, Kenny za nas zna najbolje i ja mu potpuno vjerujem.
But after a morale-boosting trip to Asia Cole is eager to build on what he has done in his pre-season so far. "I've been happy with my performances," he said.
"This is the longest - six weeks - I've ever had off in the summer during my career so it's nice to get going again. "Now I just want to get started. I feel great physically. I'm happy with how I'm performing and I want to get a couple of 90-minute run-outs under my belt. "There are four weeks until the start of the Premier League so there's still some time to go. I'm enjoying it. "I want to take it day by day. Training has been good. I want to get myself fit and get a little bit better every day."
First team coach Steve Clarke, who worked with Cole at Stamford Bridge, believes the player still has plenty to offer Liverpool despite a disappointing first season.
"At the end of last season he was not getting in the team because the team were playing well," he said. "He's looked good in both matches we've played so far and Joe Cole is a top international player, he's got a big contribution to make in the future.
"He's the same Joe Cole (he coached at Chelsea) just a couple of years older and a little bit wiser. "He's always had a fantastic attitude, works hard in training and comes in with a smile on his face because he wants to do well. "It has been difficult for him because he's not been involved but he keeps working hard and when he gets his chance it is up to him to take that chance.
"The better players are always positive, they see the bigger picture and understand what's going on. "Although they want to play every game they don't have a divine right to do that, they have to reach levels and when they do that then they'll get in the team, they understand that."
Izgleda da ce i Cole ostat....Uzdam se u odlazak Poulsena i Jovanovica i nadam se da ce N'gog odigrati katastrofalno Henryu pred ocima...
But after a morale-boosting trip to Asia Cole is eager to build on what he has done in his pre-season so far. "I've been happy with my performances," he said.
"This is the longest - six weeks - I've ever had off in the summer during my career so it's nice to get going again. "Now I just want to get started. I feel great physically. I'm happy with how I'm performing and I want to get a couple of 90-minute run-outs under my belt. "There are four weeks until the start of the Premier League so there's still some time to go. I'm enjoying it. "I want to take it day by day. Training has been good. I want to get myself fit and get a little bit better every day."
First team coach Steve Clarke, who worked with Cole at Stamford Bridge, believes the player still has plenty to offer Liverpool despite a disappointing first season.
"At the end of last season he was not getting in the team because the team were playing well," he said. "He's looked good in both matches we've played so far and Joe Cole is a top international player, he's got a big contribution to make in the future.
"He's the same Joe Cole (he coached at Chelsea) just a couple of years older and a little bit wiser. "He's always had a fantastic attitude, works hard in training and comes in with a smile on his face because he wants to do well. "It has been difficult for him because he's not been involved but he keeps working hard and when he gets his chance it is up to him to take that chance.
"The better players are always positive, they see the bigger picture and understand what's going on. "Although they want to play every game they don't have a divine right to do that, they have to reach levels and when they do that then they'll get in the team, they understand that."
Izgleda da ce i Cole ostat....Uzdam se u odlazak Poulsena i Jovanovica i nadam se da ce N'gog odigrati katastrofalno Henryu pred ocima...
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
Niko ne pravi novi profil, ja sam ovaj profil napravio javi mi se na pm pa da vidiš etoJimmy from the hood je napisao/la:Ma pusti bolan lika, vidis da pravi hiljade profila kako bi jedno te isto rekao.
Nas vise ima koji smo uz Lava, pa on mora napraviti x akaunta kako bi izgledalo da je vise ljudi protiv Lucasa.
LAV LAV LAV LAV!!![]()

A to za Lucasa, ja bih samo da meni objasnite eto većina šta to vidite u Lucasu pa je on najbolji igrač prošle sezone po ćemu šta je uradio dobro za Liverpool ? U kojem je pogledu bio najbolji ne kontam fkt ?
- reds_forever
- Kontakt:
Listaj stranice unazad i doci ces do argumenata za i protiv, da se ne zapocinje opet raspravaSaniLFC je napisao/la:Niko ne pravi novi profil, ja sam ovaj profil napravio javi mi se na pm pa da vidiš etoJimmy from the hood je napisao/la:Ma pusti bolan lika, vidis da pravi hiljade profila kako bi jedno te isto rekao.
Nas vise ima koji smo uz Lava, pa on mora napraviti x akaunta kako bi izgledalo da je vise ljudi protiv Lucasa.
LAV LAV LAV LAV!!![]()
A to za Lucasa, ja bih samo da meni objasnite eto većina šta to vidite u Lucasu pa je on najbolji igrač prošle sezone po ćemu šta je uradio dobro za Liverpool ? U kojem je pogledu bio najbolji ne kontam fkt ?

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
-
- Kontakt:
“Whoever I play with, it’s not a problem,” Gerrard said. “We have a lot of good midfielders here. For example, I think Lucas Leiva has been our best player last season.SaniLFC je napisao/la:Niko ne pravi novi profil, ja sam ovaj profil napravio javi mi se na pm pa da vidiš etoJimmy from the hood je napisao/la:Ma pusti bolan lika, vidis da pravi hiljade profila kako bi jedno te isto rekao.
LAV LAV LAV LAV!!![]()
i kapiten osim tolkog broja navijaca vidi da je najbolji bio,15 % vise glasova od kuyta dobio,ukupno 40 %

Znaš kakva je sezona iza tebe kad ti je Leiva najbolji igrač.
...što je više lome to je volim jače...
-
- Kontakt:
uredu je strucnjak..ne provaljuj se..trebal 100 puta ponavljat igrac u najjacoj ligi s najvecim brojem uspjesnih startova i samo 2 faula po mecu..a ja zaboravio da si kanta od igraca ako dobro odigras protiv slabasnog uniteda,chelsea,arsenala,citya..covjek je i starter bio kad smo 4-1 razvalili united na old traffordu i intera dobili na meazzi..i pretprosle sezone je predobro odigro protiv "levatskih" klubova poput benfice,lyona,chelsea,arsenala,uniteda..hvala bogu pa ostali navijaci liverpoola sirom svijeta koji svaku tekmu i sve zivo u vezi kluba prate bolje znaju od vas strucnjaka..kako li je samo moguce da tolki broj glasova dobije i najbolji igrac bude,ma sigurno je placo ljudima da glasajujacky09 je napisao/la:Znaš kakva je sezona iza tebe kad ti je Leiva najbolji igrač.

- Red Assassin
- Kontakt:
Pa sta je onda sa Gerrardom, Carrom, Aggerom, Reinom, Kuytom, Glenom .. Sto se oni nisu borili i ginuli kao lukas da budu najbolji pa da nam sezona bude dobra? Da je svima zalaganje bilo kao kod Lukasa pitao bih te ja.. Nemojte opet da pokrecemo temu oko Lukasa, ako bude igrao kao prosle sezone nek samo nastavi, ako ne bude imamo izbor i svi sretni YNWAjacky09 je napisao/la:Znaš kakva je sezona iza tebe kad ti je Leiva najbolji igrač.
- -Paja
- Kontakt:
A evo i poznavetalja stava igraca Arsenala inace njihov dobar prijatelj iz Gorazda koji zna da igraci zele da idu jer su mu oni licno tako rekliHan!$;Lfc je napisao/la:Meni je smiješno da dolazi neki navijač Arsenala na ovoj temi i počinje da priča šta valja šta ne valjaPa kod Arsenala su igrači veći nego klub, smiješno
Svi hoće da idu ali im Wenger ne da. Pa taj klub je katastrofa gdje su igrači veći od kluba.

Dio Arsenala
- reds_forever
- Kontakt:
Jeste se vise zavezali za Lucasa, dosadili ste Bogu i narodu sa njim, il' otvorite posebnu temu za njega ili radite nesto drugo, al maknite ga sa ove teme, dozlogrdilo mi je citat vase rasprave

Pa vidio si i sam koji smo zavrsili na tabeli, ali ne diraj lava dok spavajacky09 je napisao/la:Znaš kakva je sezona iza tebe kad ti je Leiva najbolji igrač.

Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
-
- Kontakt:
A nisi spomenuo i to da je Kenny trazio od navijaca da mu napisu pjesmu.Phill Jackson je napisao/la:“Whoever I play with, it’s not a problem,” Gerrard said. “We have a lot of good midfielders here. For example, I think Lucas Leiva has been our best player last season.
i kapiten osim tolkog broja navijaca vidi da je najbolji bio,15 % vise glasova od kuyta dobio,ukupno 40 %
Pa yebem ga, ko je lud ovdje. Kada jedna velicina kakva je Kenny to izjavio onda nema dileme
o kakvom se igracu radi.
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
bla bla bla zar opet Lucas ne valja Lucas ništaa ne zna, dokle više....
Šta god ne valja kriv je on, Reina primi gol - kriv Lucas, Carroll promaši gol - kriv Lucas, Aurelio se povrijedi naravno, ko će biti kriv nego Lucas, kod Gerrarda se opet rodilo žensko - kriv Lucas, ostavite momka na miru!
<3 lucas <3

Šta god ne valja kriv je on, Reina primi gol - kriv Lucas, Carroll promaši gol - kriv Lucas, Aurelio se povrijedi naravno, ko će biti kriv nego Lucas, kod Gerrarda se opet rodilo žensko - kriv Lucas, ostavite momka na miru!
<3 lucas <3
Alo Paja smiješan si-Paja je napisao/la:A evo i poznavetalja stava igraca Arsenala inace njihov dobar prijatelj iz Gorazda koji zna da igraci zele da idu jer su mu oni licno tako rekliHan!$;Lfc je napisao/la:Meni je smiješno da dolazi neki navijač Arsenala na ovoj temi i počinje da priča šta valja šta ne valjaPa kod Arsenala su igrači veći nego klub, smiješno
Svi hoće da idu ali im Wenger ne da. Pa taj klub je katastrofa gdje su igrači veći od kluba.
![]()

YOU'LL NEVER WALK ALONE
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Samo bih vas zamolio da ne optužujete jedni druge za pravljenje duplih profila (osim ukoliko nemate dokaze za to). IP adrese se ne poklapaju, a moram priznati da ni u njihovim postovima ne vidjeh nešto što bi jasno uputilo da se radi o novom starom forumašu.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
utorak il srijedaJimmy from the hood je napisao/la:Eh da nam je Kenny bio 2009 godine.
fera, hoce Cissokho. U srijedu je nas.

You are someone else I am still right here
-
- Kontakt:
Joj, gledam sad ovaj klip Suareza. Jest mi krivo sto je Kuyt zakucao onu njegovu loptu koja bi usla u mrezu Uniteda.
Jimmy from the hood je lud.
A ti što kradeš moja istraživanja, to nije humanoJimmy from the hood je napisao/la:Henderson, Downing i Adam potpisali u srijedu. I njega ocekujem u srijedu.Dirk je napisao/la:Hvala kolegaJimmy from the hood je napisao/la:Nije patka, zainteresovani smo za Alya.![]()
Nego nisam upratio dokle je doslo sa time i kada bi se to moglo ocekivati

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.