FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

pile87
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la pile87 » 18 jul 2011, 14:13

jubitubi je napisao/la:Inace Veljovic se nudio nama prije par dana,i neko je sabotirao njegov dolazak,a momak je trazio uslove,koje mu moze dati BSK.I rekao je da mu pare nisu bitne,da voli Banjaluku,voli navijace,ljude,da je spreman krenuti od 3 postave,da se bori za mjesto u timu.Ali neko nije htio njegov dolazak... :(
A **** ga kad nije igrao nigdje pa onda igrao lose u borcu, i nije imao nekog izbora gdje bi i otisao nakon katastrofalnog ucinka i neigranja.Ocigledno je da nije ispunio ocekivanja mnogih osim sto su neki sretni i sa cinjenicom sto je izjavio da je cetnicki nastrojen.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 18 jul 2011, 14:25

pile87 je napisao/la: A **** ga kad nije igrao nigdje pa onda igrao lose u borcu, i nije imao nekog izbora gdje bi i otisao nakon katastrofalnog ucinka i neigranja.Ocigledno je da nije ispunio ocekivanja mnogih osim sto su neki sretni i sa cinjenicom sto je izjavio da je cetnicki nastrojen.
Nikad to nije izjavio,sacuvaj Boze.To je bila interna sala,momak je kao hljeb dobar.Sto se prvog dijela tice,kako je sezona odmicala on je polako dizao formu,a pile nisi ga gledao uzivo,znas kad je momak izmislio fudbal za pola lige,to su tako lucidni potezi,a da ne govorim kako dize atmosferu u svlacionici na terenu.Samo eto da hoce da trenira jace.

I to sto kazes da nema izbora,pa i nije bas tako,nude mu OFK i Vojvodina uslove.

Frantisek Planicka
Kontakt:

Post Postao/la Frantisek Planicka » 18 jul 2011, 14:28

Ako je Veljovic trebao da pojacanje za Evropu,onda Borac ni ne treba da igra u istoj.

Za mene je i dalje misterija kako je on dosao do mlade reprezentacije i jednog od boljih rumunskih timova.

Kad uporedim Vojvodinu i Borac najgore mi je to sto su za Borac pojacanja igraci koje ne bih pozeleo ni za rezerve u Vojvodini.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 18 jul 2011, 14:32

jubitubi je napisao/la:
pile87 je napisao/la: A **** ga kad nije igrao nigdje pa onda igrao lose u borcu, i nije imao nekog izbora gdje bi i otisao nakon katastrofalnog ucinka i neigranja.Ocigledno je da nije ispunio ocekivanja mnogih osim sto su neki sretni i sa cinjenicom sto je izjavio da je cetnicki nastrojen.
Nikad to nije izjavio,sacuvaj Boze.To je bila interna sala,momak je kao hljeb dobar.Sto se prvog dijela tice,kako je sezona odmicala on je polako dizao formu,a pile nisi ga gledao uzivo,znas kad je momak izmislio fudbal za pola lige,to su tako lucidni potezi,a da ne govorim kako dize atmosferu u svlacionici na terenu.Samo eto da hoce da trenira jace.

I to sto kazes da nema izbora,pa i nije bas tako,nude mu OFK i Vojvodina uslove.
ma cuo sam ja za njega i prije nego je dosao u borac, mislim da je igrao za napredak nisam siguran...i siguran sam da nije los igrac ali je maximalno zapusten i kao takav je prilicno beskoristan da zna lopte zna.Poluspreman moze igrati samo kod nas u ligi i to ne moze svugdje.Vi navijaci boraca kao i vecina drugih ste skloni pretjerivanju kada su vasi igraci u pitanju, Medjedovic kada je dosao to je bila erupcija odusevljenja ocekivanja prevelika momak mrtvi prosjek.

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 18 jul 2011, 14:35

Da smo mi imali euforiju za medjedovica nismo, bila je samo u ocima drugih koji posjecuju ovaj forum da je mi imamo, ja sam jos tada rekao da je to jedan prosjecan igrac ali da moze biti koristan. Ali eto nek je bila euforija 8-) .

Sve u svemu i zimus je ovde vecina nakon odlaska Trivunovica i Puzigace pricala kako smo losi 50% nego proslu jesen, ali bilo je ipak suprotno, tako da se nadam da ce i sada to biti 8-)

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 18 jul 2011, 14:36

Frantisek Planicka je napisao/la:Ako je Veljovic trebao da pojacanje za Evropu,onda Borac ni ne treba da igra u istoj.

Za mene je i dalje misterija kako je on dosao do mlade reprezentacije i jednog od boljih rumunskih timova.

Kad uporedim Vojvodinu i Borac najgore mi je to sto su za Borac pojacanja igraci koje ne bih pozeleo ni za rezerve u Vojvodini.
Veljoviceva jedina mana je to sto su mu drazi izlasci,zene,pice,cigare od treninga.Inace da hoce,moze komotno igrati u prvoj u Cluj-u.Al covjeku se ne da i eto,sta bi sad,nista...

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 18 jul 2011, 14:37

SrdjanBL je napisao/la:Da smo mi imali euforiju za medjedovica nismo, bila je samo u ocima drugih koji posjecuju ovaj forum da je mi imamo, ja sam jos tada rekao da je to jedan prosjecan igrac ali da moze biti koristan. Ali eto nek je bila euforija 8-) .

Sve u svemu i zimus je ovde vecina nakon odlaska Trivunovica i Puzigace pricala kako smo losi 50% nego proslu jesen, ali bilo je ipak suprotno, tako da se nadam da ce i sada to biti 8-)
Ne mislim da cete biti losi ali reci mi bar jedan argument zbog cega bi trebali biti bolji?

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 18 jul 2011, 14:40

Joj ljudi,dajte nemojte sa prognozama,jos ni prelazni rok nije zavrsio,trebaju nam stici pojacanja...

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 18 jul 2011, 14:43

Ekipa Borca fizicki nikad spremnija nije bila, ozbiljnije se na treninzima Borca nikad do sada nije radilo. Pokriveni smo na svim pozicijama kao i prosle sezone, osim kod Maletica i to je jedini dio tima gdje je slabi nego prosle godine.

Da li cemo biti losiji ili bolji mozemo samo nagadjati, to ce se znati nakon prva tri ili cetiri kola, ja to tvrdim odavno, ali ovde vecina u startu ZNA da ce Borac biti los i biti u sredini tabele, a ima i bisera koji pisu kako cemo se boriti za opstanak ;)

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 18 jul 2011, 14:49

SrdjanBL je napisao/la:Ekipa Borca fizicki nikad spremnija nije bila, ozbiljnije se na treninzima Borca nikad do sada nije radilo. Pokriveni smo na svim pozicijama kao i prosle sezone, osim kod Maletica i to je jedini dio tima gdje je slabi nego prosle godine.

Da li cemo biti losiji ili bolji mozemo samo nagadjati, to ce se znati nakon prva tri ili cetiri kola, ja to tvrdim odavno, ali ovde vecina u startu ZNA da ce Borac biti los i biti u sredini tabele, a ima i bisera koji pisu kako cemo se boriti za opstanak ;)
bez namjere da omalovazavam ali zar jagodic nije bio taj koji je drzao sve konce u rukama i igraci su bili fizicki spremni sad su navodno spremni hajd postujem ali maletic je taj koji je bio klasa iznad i nemali broj puta rijesio utakmicu, meni se cini da vi i nemate bas para inace bi vec neko legao osim povratnika kajkuta.

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 18 jul 2011, 14:54

Pojacanja stizu...Bez brige.Ekipa je fizicki spremnija,to se slazem sa kolegom,treninzi nisu ni za uporediti sa Vladinim.Puno su bolji,a igraci gotive novog trenera Cvetkovica.Jedini je problem zamjena za Maletu,ako to kompenzujemo dobro,onda nema zime.

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 18 jul 2011, 14:55

Zar nije "legao" Markovic, dosao je iz Grcke? ;)

I sam znas koliko je tesko dovesti dobrog igraca u PL BIH, pa i maletica smo prosle godine doveli poslije tri kola PL koliko se ja sjecam. Jagodic jeste sjajno vodio ekipu, ali uz duzno postovanje nikad kod njega nisam vidio ovako kvalitetne treninge, e sad mozda je Cvetkovic los takticar (po prvoj utakmici nebi rekao ali dobro vrijeme ce pokazati mozda ja grijesim).

Opet kazem mi ovde mlatimo praznu slamu, o snazi Borca ili bilo kojeg kluba iz BIH, mozemo pricati tek poslije prvih nekoliko utakmica u PL. Do tada samo gluposti valjamo. ;)

Ako ne ostavrimo rezultate koje ja smatram da su dobri, prvi cu reci da smo losi nego prosle godine, ali meni se cini da nece biti tako, uostalom zivi bili pa vidjeli. 8-)

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 18 jul 2011, 15:03

SrdjanBL je napisao/la:Zar nije "legao" Markovic, dosao je iz Grcke? ;)

I sam znas koliko je tesko dovesti dobrog igraca u PL BIH, pa i maletica smo prosle godine doveli poslije tri kola PL koliko se ja sjecam. Jagodic jeste sjajno vodio ekipu, ali uz duzno postovanje nikad kod njega nisam vidio ovako kvalitetne treninge, e sad mozda je Cvetkovic los takticar (po prvoj utakmici nebi rekao ali dobro vrijeme ce pokazati mozda ja grijesim).

Opet kazem mi ovde mlatimo praznu slamu, o snazi Borca ili bilo kojeg kluba iz BIH, mozemo pricati tek poslije prvih nekoliko utakmica u PL. Do tada samo gluposti valjamo. ;)

Ako ne ostavrimo rezultate koje ja smatram da su dobri, prvi cu reci da smo losi nego prosle godine, ali meni se cini da nece biti tako, uostalom zivi bili pa vidjeli. 8-)
Mi sigurno mlatimo praznu slamu i to jedino sigurno ali ako nista bar normalno komuniciramo.Nisam dusebriznik niti se nesto interesujem za borac samo razmjenjujemo misljenja.markovica sam haman zaboravio on i nije los igrac za nase uslove.Helem nakon 5-6 utakmica ce biti jasnije gdje je ko a i jos je prelazni aktuelan a cuo sam da hocete dovesti nekog napadaca igrao za partizan zadnju sezonu u grckoj ili kipru stari je igrac a zaboravih ime ..

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 18 jul 2011, 15:08

pile87 je napisao/la: a cuo sam da hocete dovesti nekog napadaca igrao za partizan zadnju sezonu u grckoj ili kipru stari je igrac a zaboravih ime ..
Mozda Nenad Mirosavljevic? Gdje si to cuo?

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 18 jul 2011, 15:11

braoolyo je napisao/la:
pile87 je napisao/la: a cuo sam da hocete dovesti nekog napadaca igrao za partizan zadnju sezonu u grckoj ili kipru stari je igrac a zaboravih ime ..
Mozda Nenad Mirosavljevic? Gdje si to cuo?
U Miselu u basti sjedilo par ljudi koji se bave hajmo nazvat menadzerstvom. :D
jest to je taj za koga su govorili.

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 18 jul 2011, 15:16

Da Nenad Mirosavljavic je jedno od pojacanja.Strasan igrac,ali ima 34 godine...

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 18 jul 2011, 15:17

Da to se prica i ovde, ali Ljubojevic, kao i do sada, zvanicno nista nije rekao, kaze da ce se znati koje sledeci igrac koji dolazi u Borac tek kada potpise sa Borcem. I to je jedini ispravan nacin rada, ali ovde ljudi cim se niko ne hvali na sva usta misli da se nista ne radi. Samo polako, ima vremena.

Po meni ovoj ekipi Borca se treba dodati jos jedan napadac, i da Stajica vratimo na mjesto Maletica, Stupara na mjesto beka i bice to ok za PL, i za novi izlazak u Evropu.

E jos kad bio jedan igrac u sredini, ne mora "vrhunski" moze i prosjecan da krpi Stajica ako se ne daj boze povrijedi ili dobije kartone, bilo bi sjajno 8-)
Zadnja izmjena: SrdjanBL, dana/u 18 jul 2011, 15:22, ukupno mijenjano 1 put.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 18 jul 2011, 15:21

jubitubi je napisao/la:Da Nenad Mirosavljavic je jedno od pojacanja.Strasan igrac,ali ima 34 godine...
Jel to onaj celavi,igro LP dali pretposle godine? mislim i gol da je zabio :)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 18 jul 2011, 15:23

Jeste,mislim da je i vama uvalio gol. :D

Frantisek Planicka
Kontakt:

Post Postao/la Frantisek Planicka » 18 jul 2011, 15:35

@ jubitubi

Nisam upoznat sa Veljovicem zivotnim navikama van terena a moram priznati i da me ne zanimaju.

Jednostavno mi se ne svidja kao igrac.

Nazalost on nije jedini koji bi bio pojacanje za Borac,a u Vojvodini ne bi bio ni medju 18 najboljih.

Jedino Maletic bi imao mesta u sadasnjoj Vojvodini a i on je pre desetak dana napustio crveno plave.

Jednostavno sa ovakvim timom Borac nema sta da trazi u Evropi.

A ko je krivac za ovako slab Borac stvarno ne znam,ne smatram sebe dovoljno upucenim da bi nesto konkretnije komentarisao.

Naravno i stanje u drzavi je takvo da se neke pojave ne imogu zbrisati iz naseg fudbala, bar ne u skorije vreme.

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.