FK Crvena zvezda

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Ko je Zvezdi u ovome trenutku najpotrebniji ?

Dragan Dzajic
16
10%
Nebojsa Covic
15
10%
Zoran Stojadinovic
9
6%
Gazprom
92
59%
Svi
23
15%

Ukupno glasova: 155

Megamon
Kontakt:

Re: FK Crvena zvezda

Post Postao/la Megamon » 18 jul 2011, 12:47

[youtube][/youtube]

Na kojoj je ovo utakmici bilo :?:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 18 jul 2011, 13:09

Mislim finale protiv Vose.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 18 jul 2011, 14:26

Je l' istina ili vic da je Wenger kad je Arsenal igr'o protiv Partizana i sad ekipa Arsenala prosla pored Marakane i dosla pred JNA.A Wenger rek'o Zasto smo prosli,zasto igramo na pomocnom stadionu :lol: :lol:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 18 jul 2011, 15:10

Vic naravno, al' prejak :lol:

ganj'e
Kontakt:

Post Postao/la ganj'e » 19 jul 2011, 01:03

Zbog cega je suspendovan Vilotic? Crtao formaciske zamisli!?

obannon
Kontakt:

Post Postao/la obannon » 19 jul 2011, 10:08

LJUDINA

[youtube][/youtube]
- " $...

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 19 jul 2011, 10:52

Jeli može zamjena Adi - Kramarić :lol: , treba nam jedan stoper za zamjenu...
...što je više lome to je volim jače...

FKR_1987
Kontakt:

Post Postao/la FKR_1987 » 19 jul 2011, 12:20

Megamon je napisao/la:Je l' istina ili vic da je Wenger kad je Arsenal igr'o protiv Partizana i sad ekipa Arsenala prosla pored Marakane i dosla pred JNA.A Wenger rek'o Zasto smo prosli,zasto igramo na pomocnom stadionu :lol: :lol:
hahahhahahah :lol: :lol: :lol:
dobar zonfa

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 19 jul 2011, 13:11

jacky09 je napisao/la:Jeli može zamjena Adi - Kramarić :lol: , treba nam jedan stoper za zamjenu...
Sad tesko, posto smo i mi tanki sa stoperima... :)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 19 jul 2011, 13:16

obannon je napisao/la:LJUDINA

[youtube][/youtube]
Pricaj srpski da te cijeli svijet razumije ! :D
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 19 jul 2011, 14:29

Eto covek je jos jednom pokazao zasto mi je jedan od omiljenih igraca Zvezde u poslednjih 10 godina,voleo je ovaj klub vise nego neki domaci igraci,i zasluzio je da mu se sa postovanjem obracuju svi Zvezdasi.Njega,Guaya,Savia cu uvek postovati kao ljude koji su voleli Zvezdu vise nego ista.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 19 jul 2011, 16:31

obannon je napisao/la:LJUDINA

[youtube][/youtube]

Ma dobro, nije Isah rekao ništa novo. Sve je ovo manje-više poznato. 8-)
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

rebonja
Kontakt:

Post Postao/la rebonja » 20 jul 2011, 02:22

Ono što je sigurno kаdа se pomene sledećа sezonа je dа ćemo igrаti nаjlepši fudbаl u zаdnjih ?? godinа, i dа ćemo uživаti u njemu.

Nekа minimаlnа očekivаnjа su dа se uđe u to poslednje kolo kvаlifikаcijа i dа se osvoji titulа. Time bih bio prezаdovoljаn. Svаki veći uspeh u Evropi bi bio prаvi podvig, а sve mаnje od ovogа bilo bi neuspeh.

4. kolo kvаlifikаcijа je i više nego dostižno, zа to uopšte ne brinem. Ostаje nаm dа se molimo pred žreb i dа se nаdаmo dа možemo ući u LE. To bi verovаtno bio nаš nаjveći uspeh u Evropi poslednjih godinа. Lаko je bilo proći Groclin, čаk je i 2005. godine bio lаkši sistem kvаlifikаcijа.

Nisаm preаmbiciozаn, mislim dа je sve ovo i više nego reаlno. Rаdili smo dobro proteklih 6 meseci, poprаvili igu, imаmo igrаče koji su nаm nedostаjаli prethodnih sezonа. Vreme je dа nаm se to isplаti .

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 20 jul 2011, 11:02

Naravno da je realno! Samo da nas posluzi sreca, u smislu da nas zaobicu povrede i da budemo cisti sami sa sobom! Da nam se ne desava vise ovo kao sa Viloticem i Addyem...

Nesto razmisljam, jbt da s ovom ekipom igramo sa onim Rendzersom, dobili bi ih i kuci i tamo i usli ladno u LS... ;)

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 20 jul 2011, 18:37

Predviđanja lekara u Austriji i Dejana Ramba Petkovića da će Vinicijus Pašeko već za tri meseca biti na terenu, potvrdili su i brazilski lekari koji vode brigu o zdravstvenom stanju Vinija. Naš prvotimac se uspešno oporavlja od povrede i već početkom oktobra bi mogao na teren zajedno sa ostalim igračima.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 20 jul 2011, 19:43

Uspeli smo se resiti i Vladana BInica sto mi je veoma drago,jer osim brzine taj momak nema apsolutno nista fudbalskih kvaliteta dostojnih vodecih klubova.

Dakle za sada:
Dosli:
Pacheco(levo krilo)
Dimitrijevic(centralni vezni)
Mezenga(Napadac)
Vesic(golman)
Kirovski (golman)
Kovacevic (Zadnji)

otisli:
Jevtic(levo krilo/napad)
Koroman(krilo)
Stamenkovic(golman)
Isah(zadnji)
Binic(desni bek/krilo)
Ninkov(desni bek)
Milovanovic(zavrsetak pozajmice/Lens)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 20 jul 2011, 20:09

David Milinković (17), Srbin sa francuskim pasošem, umesto Monaka, Nice, Rena i Oksera, odabrao je Beograd i pre dve nedelje došao u filijalu Crvene zvezde iz Sopota.

David je odigrao na "Marakani" minulog vikenda u dresu "vukova" protiv Bežanije (1:2).
- Dobro se trenira, uslovi su odlični, a u klubu su me sjajno primili. Glavna razlika u odnosu na francuske klubove je što se ovde više radi na snazi, a tamo na tehnici - rekao je za Sportski žurnal talentovani vezista, koga je Renu preporučio bivši selektor "trikolora" Rejmon Domenek.

Iako je Davidov otac zbog biznisa došao u Beograd, presudila je i želja talentovanog momka, koji je rođen u Antibu, a odrastao u Francuskoj. Njega u četvrtak očekuje pripremna utakmica, između Sopota i Crvene zvezde. Ima još dve godine pravo da igra za omladince, a ističe i veliku pomoć direktora škole Ratka Dostanića.

- Volim Zvezdu. Ona je veliki klub o kojem sam čuo samo najlepše, a poseban utisak na mene ostavio je obilazak stadiona i bogatog muzeja - dodao je Milinković.

obannon
Kontakt:

Post Postao/la obannon » 20 jul 2011, 21:44

Robi popustio: ''Interes Zvezde iznad svih nas''

Milan Vilotić će se, po svoj prilici, uskoro vratiti u tim Crvene zvezde. To je epilog današnjih razgovora koje je doskorašnji kapiten imao sa trenerom Prosinečkim, koji je, doduše, dodao da Vilotića ipak ne treba odmah očekivati u sastavu.

''To nije bilo u redu prema klubu, jer Zvezda je iznad svih nas. Vilotić u početku sigurno neće igrati, a posle ćemo da vidimo. Ne treba očekivati da tako brzo pogazim datu reč, ali moramo da nađemo rešenje koje je u interesu kluba'', istakao je Prosinečki.

''Ako može Barselona bez štopera, zašto ne bismo i mi!? U fudbalu sve može, tako je i Maskerano igrao štopera, a Pujol sedeo na klupi. Ako treba, igraću bez štopera, može da igra Mićko Mijailović, nije meni to problem'', objašnjava Prosinečki.

Novu šansu dobiće i nestašni Adi, ali ga ne treba očekivati skoro u timu.

''On je, kao i Vilotić, Zvezdin igrač i imaće adekvatan tretman. Međutim, ništa nije radio dva meseca. Trebaće mu mesec dana da se potpuno pripremi, dobio je program rada'', ističe Prosinečki.
- " $...

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 21 jul 2011, 13:45

Fudbaleri Crvene zvezde danas u 18 časova sastaju se sa ekipom Sopota i to predstavlja poslednju proveru pred početak sezone. Meč će se igrati bez prisustva publike, a njemu neće moći da prisustvuju ni mediji. Predpostavlja se da će trener uigravati zadnju liniju koja bi trebala da istrči na teren 28. jula.

Sopot je inače filijala našeg kluba, tako da je jasno zbog čega je baš taj tim protivnik pred prvi zvanični meč. Prvi razlog je kako bi se linije tima uigrale(posebno poslednja) protiv slabijeg rivala, a drugi je da bi se izbegli eventualni grublji dueli drugih ekipa. Naravno tome treba pridodati i da je ovo odlična prilika igračima Sopota da se dokažu Robertu Prosinečkom. Posebno će biti zanimljivo kako će igrati štoperi na današnjem meču i da li će neko od njih možda dobrom partijom dobiti šansu i u prvom timu, kada je već ta pozicija u deficitu.

Već kada meč bude bio završen, Robi i ekipa će saznati ime narednog protivnika u 3. kolu kvalifikacija za Evropa Ligu. Drugi meč između Ventspilsa i Šahtjora iz Belorusije počinje danas od 17:30. Ventspils je u prednosti posle gostovanja u prvom meču i vode sa 1:0. Tom meču će prisustvovati i Žare Đurović, kako bi se što bolje upoznao sa narednim rivalom.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 21 jul 2011, 16:34

Iako se tek vratio među saigrače, pojavilo se interesovanje za Li Adija, koje može da promeni sve. Naime šampion Francuske Lil, želeo bi da angažuje Adija i time očvrsne štopersku liniju, ali se postavlja pitanje da li je sada kasno za tako nešto, s obzirom na to da naš klub želi da angažuje štopera, a ne da prodaje.

Ganac poslednjih dana užurbano radi na tome da se vrati u takmičarsku formu, kako bi se stavio na raspolaganje Robertu Prosinečkom. On se oporavio od malarije, koju je dobio u domovini i ukoliko bude spreman fizički i ako se dokaže da je stvarno bolovao od te bolesti, dobiće priliku da zaigra već na prvim utakmicama u sezoni. Ipak predpostavlja se da ipak neće doći do transfera s obzirom na to je Adi jedan od dva štopera na koje Prosinečki može da računa, pa bi transfer doneo još veću uzbunu na Marakanu.

Takođe se još uvek ne zna da li su francuzi samo zainteresovani ili su već poslali konkretnu ponudu tj. koliko su spremni da ponude. Iako je prethodno tražena cifra bila 4 miliona evra, procenjuje se da Crvena zvezda sada ne bi pustila Adija ispod 2 miliona. Ono što je bitno je i to da Adiju cena može da skoči posle nastupa za naš klub u kvalifikacijama, a sledi i Kup Afričkih Nacija, gde će on najverovatnije učestvovati za reprezentaciju Gane.

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.