Manchester City FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Da l' će Manchester City uzeti ligašku titulu pod Guardiolinim vodstvom?

1. Da
92
49%
2. Ne
30
16%
3. Kakav Guardiola, Mourinho je za njeg izmislio trenerski posao
31
16%
5. Gdje je opcija broj 4?
10
5%
4. Evo je.
25
13%

Ukupno glasova: 188

Rizah
Kontakt:

Re: Manchester City FC

Post Postao/la Rizah » 17 jul 2011, 22:01

Club Amerika - Manchester City gledalaca 11 800 :lol:
There got to be something for Liverpool big number nine ...

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 18 jul 2011, 07:57

http://www.skysports.com/story/0,,11095_7045626,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Mancini je potvrdio da su se City i Corinthians dogovorili oko prelaska Teveza u brazilski sastav..
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 18 jul 2011, 09:56

-Paja je napisao/la:Ako je Clichy tako rekao onda stvarno nista od dominacije :lol: :lol:

Clichy je bio weak link i njegov odlazak je bio neminovnost i nije nikakva steta.
Cim je bio u Arsenalu,mora biti weak link.
Dodijalo ljudima gledati kako drugi osvajaju kupove,prvenstva a ovi vec godinama pare oci.
Otisla dominacija u qurac.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 18 jul 2011, 10:40

slika

:D :lol: jos malo pa "kuci" u Juznu Ameriku, da nemamo na koga svaljivat Dzekine lose igre :mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 18 jul 2011, 10:44

:lol: :lol: :lol: .... Hehehe, a face da Bog sačuva. Ne valja se rugat al ovo je stvarno, hehehehe :) ....
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 18 jul 2011, 13:52

Sad ja shvatam razlog Džekine loše igre kao i većine igrača Citya.Valja s ovakvim čovjekom sarađivat vjerovatno se izgube na terenu kad ga vide :lol:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 18 jul 2011, 15:17

City prihvatio ponudu Corinthiansa od 40 mill za Teveza......
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 18 jul 2011, 16:18

Pa dobro, zamijeniće ga sličnim tipom igrača (egoistom), samo par godina mlađim. Vjerovatno će to biti Aguero, a ostaje nam da vidimo da l' će i on nakon par sezona na engleskom tlu tražiti transfer u toplije krajeve. U svakom slučaju, Tevez je pokaz'o svoju klasu u Premiershipu. To mu niko ne može osporiti. Novac koji će dobiti za njegov (eventualni) odlazak je i više nego dovoljan da bi se doveo Sergio Aguero. Mislim da je @Megamon napisao da u slučaju Tevezovog odlaska, City neće pojačati napadačku liniju. Ja sam ubijeđen da bi je pojačali i da je Carlos ost'o u klubu. :mrgreen: Činjenica je da nema smisla držati nezadovoljnog igrača u timu (Ronaldo u Utd-u, Mascherano i Torres u Liverpoolu, Cole u Arsenalu, Gallas u Chelseau), jer to narušava atmosferu kako na terenu, tako i u svlačionici. Tevez će otići tamo gdje se fudbal i dalje igra po starim pravilima; tamo gdje se više cijene driblinzi od frizure i boje kopački. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 18 jul 2011, 17:13

Monolog je napisao/la:Pa dobro, zamijeniće ga sličnim tipom igrača (egoistom), samo par godina mlađim. Vjerovatno će to biti Aguero, a ostaje nam da vidimo da l' će i on nakon par sezona na engleskom tlu tražiti transfer u toplije krajeve. U svakom slučaju, Tevez je pokaz'o svoju klasu u Premiershipu. To mu niko ne može osporiti. Novac koji će dobiti za njegov (eventualni) odlazak je i više nego dovoljan da bi se doveo Sergio Aguero. Mislim da je @Megamon napisao da u slučaju Tevezovog odlaska, City neće pojačati napadačku liniju. Ja sam ubijeđen da bi je pojačali i da je Carlos ost'o u klubu. :mrgreen: Činjenica je da nema smisla držati nezadovoljnog igrača u timu (Ronaldo u Utd-u, Mascherano i Torres u Liverpoolu, Cole u Arsenalu, Gallas u Chelseau), jer to narušava atmosferu kako na terenu, tako i u svlačionici. Tevez će otići tamo gdje se fudbal i dalje igra po starim pravilima; tamo gdje se više cijene driblinzi od frizure i boje kopački. :mrgreen:
Nigdje Megamon nije napis'o da napadac nece doci u City.Mora da ti se pomutilo ovih dana.Alkohol i ova paklena vrucina ne idu nikako zajedno.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 18 jul 2011, 17:17

Megamon je napisao/la:Nigdje Megamon nije napis'o da napadac nece doci u City.Mora da ti se pomutilo ovih dana.Alkohol i ova paklena vrucina ne idu nikako zajedno.
Ma danas sam se čak brćk'o, mo'š misliti. Helem, da ne misliš kako sam totalno prolup'o, evo dokaz:

Megamon je napisao/la:
E jbg Monolog moras ti pecnuti Dzeku pa makar.Znam da si reko (ovosezonskog Edina) al' on je i ove sezone dao neke vazne golove.imao je dobar ucinak.Ne znam cemu to omalovazavanje Dzeke.Tevez sigurno ide a misljenja sam da nece nikoga dovoditi.

Sto se tice De Jonga upravu si,skroz sam ga zaboravio.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 18 jul 2011, 17:18

Tevez ide za 44.5 miliona, ta ponuda je prihvacena a ne ona prva koja je bila manja za pet miliona.
Aguero vjerovatno dolazi a mozda i Nasri. U tom slucaju je City jedan od najvecih favorita za osvajanje prvenstva.

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 18 jul 2011, 17:27

Monolog je napisao/la:
Megamon je napisao/la:Nigdje Megamon nije napis'o da napadac nece doci u City.Mora da ti se pomutilo ovih dana.Alkohol i ova paklena vrucina ne idu nikako zajedno.
Ma danas sam se čak brćk'o, mo'š misliti. Helem, da ne misliš kako sam totalno prolup'o, evo dokaz:

Megamon je napisao/la:
E jbg Monolog moras ti pecnuti Dzeku pa makar.Znam da si reko (ovosezonskog Edina) al' on je i ove sezone dao neke vazne golove.imao je dobar ucinak.Ne znam cemu to omalovazavanje Dzeke.Tevez sigurno ide a misljenja sam da nece nikoga dovoditi.

Sto se tice De Jonga upravu si,skroz sam ga zaboravio.
:mrgreen:

Zahebo sam se.Ljudski je grijesiti pobogu :mrgreen: .Moze biti da sam ja bio pivama kada sam pisao.Helem jos jednom isprika.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 18 jul 2011, 17:37

Megamon je napisao/la:Zahebo sam se.Ljudski je grijesiti pobogu
:!:
Megamon je napisao/la:Helem jos jednom isprika.
:!:

Da si ost'o na Coli i ostalim glupostima, bio bi banovan. Ovako, progledaću ti kroz prste k'o svakom pivopiji. :mrgreen:

gloryhunter
Kontakt:

Post Postao/la gloryhunter » 18 jul 2011, 18:01

Tevez ide, tempirana bomba manje u svlacionici... :geek: :lol:

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 19 jul 2011, 08:12

Koje su to zavrzlame oko Teveza, to je za ne povjerovati. Nakon što je Mancini prizn'o da je dogovorena cijena oko njegovog transfera u Corinthians, Brazilci su se povukli (ili je to neko spuštanje cijene, or sth. like that). :mrgreen:

No, kako stvari stoje, Aguero je visoko na listi želja Građana, te je skoro izvjesno da ćemo u narednih par dana moći pročitati vijest o službenoj ponudi za ovog Argentinca.

Adebayor bi mog'o u Tottenham (il' za stalno, il' na posudbu), jer je kristalno jasno da se na njega više ne računa.

Btw, Yaya Toure se povrijedio.

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 19 jul 2011, 08:33

Za razliku od Teveza, Aguero nije baš sebičan igrač. Tako da bi njih dvojica, on i Džeko, vjerujem jako dobro sarađivali naprijed. To bi bio dobar tandem u napadu za City. :)

A Balo :lol: Ako Dijamanta opet ne krene, onda njega, mada će imati puno prilike, jer je Mancini i dalje Boss. :roll:
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 19 jul 2011, 13:34

U narednih nekoliko dana se ocekuje Aguero.Bit ce to dobro pojacanje i dostojna zamjena kapitenu kojemu zelim sve najbolje u karijeri.Sinoc ne bas tako dobra igra ali ipak pobjeda je najvaznija.Fin pogodak SWP-a.Shay Given u Villi kao sto se i ocekivalo.Ja moram mijenjati svoje ime na forumu pa ne znam je li to moguce ili moram praviti novi profil ovdje.Pa bih bio zahvalan nekom od Moderatora da mi na to odgovori na pp.To sve naravno od onog dana kada Tevez i sluzbeno napusti klub.Come on you Cityyyyyy.........
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 19 jul 2011, 18:44

Brazilski Corinthians postigao je dogovor oko dovođenja Carlosa Teveza sa Manchester Cityem, potvrdio je jutros trener "Građana", Roberto Mancini.

"Postigli smo dogovor s Corinthiansom, ali Carlos je još uvijek Cityjev igrač. Ponuda koju smo dobili nas je zadovoljila, a njegova želja da bude bliže porodici je presudila.", rekao je Mancini.

Zanimljivo, Mancini je već najavio dovođenje novog kolege u napadu našem Edinu Džeki.

"U ovom trenutku čekam jer ako izgubimo Carlosa, Aguero je igrač koji može igrati za nas. Mlad je i dobar je fudbaler kao i Carlos, može postići mnogo golova i dobro bi se slagao s Balotellijem i Džekom. Nadam se da ga možemo kupiti jer nam treba još igrača i nadam se da on može doći do kraja mjeseca", rekao je za kraj Mancini." izjavio je talijanski stručnjak.
Iskreno, ovakvi tipovi mi se nikako ne svidjaju. Čuj Aguero dobar, lafo igr'o bi. :roll:
Nemam ništa protiv Citya , čak štaviše neka ih jakih, to će donijeti ravnopravnu borbu za prvo mjesto, al' reći Aguero "može doći do kraja mjeseca" i igrač je "koji može igrati za nas" je bezobrazno i licemjerno.
Ako ga želi nek' u tajnosti obavi transfer, a ne glasno vikat koga želi-ta,eto čim neko čuje da ga City želi odustat će. :lol:
Mora se malo naučiti poštovati druge klubove. :roll:
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 19 jul 2011, 19:06

Što je tu bezobrazno i licemjerno? Pa klubovi već duže vremena rade na tom transferu i sasvim je regularno ovo što radi Roberto. Uostalom, tu ima i jedan drugi razlog zbog kojeg je ovo izjavio. Dakle, odlazi ti kapiten ekipe, ljubimac navijača City-ja i najbolji igrač ekipe, stoga se ovakvim entuzijastičkim izjavama kupuju navijači i pozivaju na strpljenje i šta sve već ne. Uostalom, Aguero ima odštetnu klauzulu u ugovoru (45 miliona, ako se ne varam), dakle svako ko može dostaviti bankovnu garanciju, može ga kupiti (ukoliko Kun želi preći u taj klub, naravno). S druge strane, ovako se i samom igraču daje do znanja koliko u njega vjeruju njegovi budući poslodavci, pobogu.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 19 jul 2011, 19:09

Monolog je napisao/la:Što je tu bezobrazno i licemjerno? Pa klubovi već duže vremena rade na tom transferu i sasvim je regularno ovo što radi Roberto. Uostalom, tu ima i jedan drugi razlog zbog kojeg je ovo izjavio. Dakle, odlazi ti kapiten ekipe, ljubimac navijača City-ja i najbolji igrač ekipe, stoga se ovakvim entuzijastičkim izjavama kupuju navijači i pozivaju na strpljenje i šta sve već ne. Uostalom, Aguero ima odštetnu klauzulu u ugovoru (45 miliona, ako se ne varam), dakle svako ko može dostaviti bankovnu garanciju, može ga kupiti (ukoliko Kun želi preći u taj klub, naravno). S druge strane, ovako se i samom igraču daje do znanja koliko u njega vjeruju njegovi budući poslodavci, pobogu.
Da, al' njega isto toliko žele Conte i Mourinho. ;)
I ovo podvučeno- i sam kažeš da je to jedan od načina kako "prljavo" igrat,da ne kažem politika,demagogija. :D
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Fuerza, J1897 i 25 gostiju.