FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Dobar je Nyema, cak sta vise odlican, pogotovo za nase lige gdje je stoperima bitno jedino da su fizicki dominantni, ali za vani za neke solidnije lige tesko bogami. Jos kod nas raja voli takve igrace koji znaju uklizat, izbiti loptu skaricama, pomalo teatralno. Slicno kao spaha za reprezentaciju. Bogicevic je sigurno skolovaniji od njega, ali i malo fizicki inferiorniji.
možda ali u hrvatskim kunamaaleksandar_veliki je napisao/la:40 na ruke i 5 mjesecno Amar Luciju ne bi ponudio, a ne stoperu koji 100 metara pretrci za 23 sekunde.
Ma mislim da cemo biti OK sa stoperima ustvari bi trebali biti OK na svim pozicijama ali iskreno ja bih volio kada bi imali jednog zadnjeg veznog radilicu destruktivca, u toj kombinaciji bi igrao i Staceski koji bas nema veliki radijus kretanja ali imali premoc na sredini terena sto se nase lige tice a to je jako bitan segment sto se nase lige tice iz tog razloga i Brko igra sa dva zadanja vezna, mada kazem ni ovako to ne izgleda lose cak sta vise a lako bi se moglo desiti da Svraka bude jos bolji, nego je bio prosle godine.Zanimljivo je kako niko ne obraca paznju na njega a momak je sigurno napredovao najvise od dolaska Amara od svih igraca, a prije toga je bio otpisivan i posudjivan po raznim ekipama a prosle godine najstandardni a treneri vole taj tip igraca bez puno oscilacija i uvijek mozes znati sta ocekivati od njega.Admiral_TM87 je napisao/la:Dobar je Nyema, cak sta vise odlican, pogotovo za nase lige gdje je stoperima bitno jedino da su fizicki dominantni, ali za vani za neke solidnije lige tesko bogami. Jos kod nas raja voli takve igrace koji znaju uklizat, izbiti loptu skaricama, pomalo teatralno. Slicno kao spaha za reprezentaciju. Bogicevic je sigurno skolovaniji od njega, ali i malo fizicki inferiorniji.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
100% si u pravu,možda jedini igrač želje uz zebu koji ima zabetonirano mjesto u prvih 11pile87 je napisao/la:Ma mislim da cemo biti OK sa stoperima ustvari bi trebali biti OK na svim pozicijama ali iskreno ja bih volio kada bi imali jednog zadnjeg veznog radilicu destruktivca, u toj kombinaciji bi igrao i Staceski koji bas nema veliki radijus kretanja ali imali premoc na sredini terena sto se nase lige tice a to je jako bitan segment sto se nase lige tice iz tog razloga i Brko igra sa dva zadanja vezna, mada kazem ni ovako to ne izgleda lose cak sta vise a lako bi se moglo desiti da Svraka bude jos bolji, nego je bio prosle godine.Zanimljivo je kako niko ne obraca paznju na njega a momak je sigurno napredovao najvise od dolaska Amara od svih igraca, a prije toga je bio otpisivan i posudjivan po raznim ekipama a prosle godine najstandardni a treneri vole taj tip igraca bez puno oscilacija i uvijek mozes znati sta ocekivati od njega.Admiral_TM87 je napisao/la:Dobar je Nyema, cak sta vise odlican, pogotovo za nase lige gdje je stoperima bitno jedino da su fizicki dominantni, ali za vani za neke solidnije lige tesko bogami. Jos kod nas raja voli takve igrace koji znaju uklizat, izbiti loptu skaricama, pomalo teatralno. Slicno kao spaha za reprezentaciju. Bogicevic je sigurno skolovaniji od njega, ali i malo fizicki inferiorniji.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Iskreno, puno je dobrih igrača trenutno kod nas, i što se kaže Osim je uvijek na slatkim mukama, što je najbitnije...Još kad bi Kerla došao, sve bi se to dodatno zahuktalo...
Za četvrtak ne znam, opet sam imao neki san, prošli put sam kritikovan pa ću ovaj put prešutjeti
Očekujem prolaz, aBd!

Za četvrtak ne znam, opet sam imao neki san, prošli put sam kritikovan pa ću ovaj put prešutjeti

Očekujem prolaz, aBd!

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Pa ima zabetonirano mjesto,ali samo zbog razloga sto ni tu nemamo slican profil poput njega.Mali puno trci i za razliku od ostalih iz veznog reda to je velika prednost.On jeste napredovao i to stoji,ali ja bi volio da na toj poziciji imamo igraca poput Denisa Selimovica,koji je imao i trku i mozak,za razliku od Svrake koji ima samo puno trke.I meni je on danas nezamjenjiv u ekipi,jednostavno zato sto nemamo boljeg.On zaista trci u svim smjerovima i ima dobru motoriku,s druge strane sama predaja lopte je kriticna,inventivnosti u igri nema i onda se i mora zatvarati pozicija sa maltene dva zadnja vezna,gdje bi trebao puno pomoci Savic,bar sto se tice predaje lopte,medjutim,nazalost Savic to radi jos gore,taj uopste nema predaju,i po meni ga drzi to sto ima njuh za gol,pa iz drugog plana cesto iznenadi sa nekim dobrim golom,naravno i vaznim golom...Volio bih nekog jaceg defanzivca u sredini od ove dvojice,ali Svraka ima jedini u tom veznom redu trenutno veliku trku.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
isto razmisljamo, ustvari isto vidimo stvari iz tog sam razloga i rekao da bih volio nekoga trkaca destruktivca koji doslovno trci za dva covjeka, cak mislim da bi Staceski puno izgledao bolje sa Svrakom ali je onda previse igraca u igri za koje sa bukvalno mora trcati a to zna biti problem.Kad sam vidio sta uradise mali Zola i Staceski odbrani maribora voda mi na usta potekla, ovo bi sve za nasu ligu bilo dobro, a ima i jos igraca koji bi mogli isplivati Drakul nam je nepoznanica a Zola buducnost.boccaccio je napisao/la:Pa ima zabetonirano mjesto,ali samo zbog razloga sto ni tu nemamo slican profil poput njega.Mali puno trci i za razliku od ostalih iz veznog reda to je velika prednost.On jeste napredovao i to stoji,ali ja bi volio da na toj poziciji imamo igraca poput Denisa Selimovica,koji je imao i trku i mozak,za razliku od Svrake koji ima samo puno trke.I meni je on danas nezamjenjiv u ekipi,jednostavno zato sto nemamo boljeg.On zaista trci u svim smjerovima i ima dobru motoriku,s druge strane sama predaja lopte je kriticna,inventivnosti u igri nema i onda se i mora zatvarati pozicija sa maltene dva zadnja vezna,gdje bi trebao puno pomoci Savic,bar sto se tice predaje lopte,medjutim,nazalost Savic to radi jos gore,taj uopste nema predaju,i po meni ga drzi to sto ima njuh za gol,pa iz drugog plana cesto iznenadi sa nekim dobrim golom,naravno i vaznim golom...Volio bih nekog jaceg defanzivca u sredini od ove dvojice,ali Svraka ima jedini u tom veznom redu trenutno veliku trku.
sanjao sam da smo ga zabili za 1-0 negdje na početku utakmice, al s obzirom da je Anelka igrao za Želju, toliko o realnosti mog sna (Anelka fulio prazan gol, krampa
)

Nil Satis Nisi Optimum
Svi vi o odbrani, vezi i bekovima, a po meni opet nekako u napadu najlosije stojimo.
Sta ako nam se nedaj boze povrjedi "Lazo" mi nemamo adekvatnu zamjenu, mislim da nam je napadac najpotrebniji sve se ostalo ima ako nista zakrpiti
Sta ako nam se nedaj boze povrjedi "Lazo" mi nemamo adekvatnu zamjenu, mislim da nam je napadac najpotrebniji sve se ostalo ima ako nista zakrpiti

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Adilovc, Selimovic, Ramic, Nikolic i Baljic a s obzirom da igramo s jednim klasicnim napadacem i vise nego dovoljno.propuh je napisao/la:Svi vi o odbrani, vezi i bekovima, a po meni opet nekako u napadu najlosije stojimo.
Nepoznanica mi je Selimovic, a ovi ostali iskreno tanko i vise nego tankopile87 je napisao/la:Adilovc, Selimovic, Ramic, Nikolic i Baljic a s obzirom da igramo s jednim klasicnim napadacem i vise nego dovoljno.propuh je napisao/la:Svi vi o odbrani, vezi i bekovima, a po meni opet nekako u napadu najlosije stojimo.
po meni ubili se za ovaj Zeljo II tim
-
- Kontakt:
ima i saban pehilj 

Selimovic je po vokaciji napadac,guran je u Zrinjskom na krilo i tu je isto dobro igrao,a kod nas je prosao dobre pripreme i prava je steta sto je povrijedjen sada,mislim da bi valjalo da je u konkurenciji za ove evropske utakmice...pored Ramica,on je taj igrac koji bi mogao biti gurnut kao spic u slucaju da bude nesto nepredvidjeno Adilovicu,mislim da imamo bolje pokriveno to mjesto nego prosle sezone...nije spektakularno,ali je bolje,bar po menipropuh je napisao/la:Nepoznanica mi je Selimovic, a ovi ostali iskreno tanko i vise nego tankopile87 je napisao/la:Adilovc, Selimovic, Ramic, Nikolic i Baljic a s obzirom da igramo s jednim klasicnim napadacem i vise nego dovoljno.propuh je napisao/la:Svi vi o odbrani, vezi i bekovima, a po meni opet nekako u napadu najlosije stojimo.
po meni ubili se za ovaj Zeljo II tim
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Evo kvota za tekmu u četvrtak, dobar dvoznak na Želju
BWin!

Bet-at-home!

Unibet!

Premier kladionica!

BWin!

Bet-at-home!

Unibet!

Premier kladionica!

Ž '21!
Zboravih momkaVisokoTM87 je napisao/la:ima i saban pehilj

Nevezano za njega cuo sam pricu da bi neki od igraca mogli zavrsiti na kaljenju u Kladusi.
Zeljo ima najjaci tim, ali spicevi su vam smijesni, jedino ovaj Selimovic valja i ima kontinuitet dobrih igara unazad nekoliko godina
Limvo Likce
kada bi selimovic mogao poceti tj kakva je situacija sa njegovom povredom?
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
-
- Kontakt:
Realno niko u ligi i nema nesto bolje napadace, mislim da adilovic i selimovic mogu iznijeti sezonu, samo da ne bude povreda posebno mislim na selimovica i na ovaj njegov lom noge. Kad smo mogli sa lazarom 2 sezone gurat mozemo i s ovom 2 sigurno
otprilike jedno 7 dana najdalje, bice spreman za ligu.Seyo_TM je napisao/la:kada bi selimovic mogao poceti tj kakva je situacija sa njegovom povredom?
Upravo o tome ja govorim vecina ovih pored onakvog Laze nisu skupili u citavoj prosloj sezoni ni jedno poluvrjeme,bagra je napisao/la:Zeljo ima najjaci tim, ali spicevi su vam smijesni, jedino ovaj Selimovic valja i ima kontinuitet dobrih igara unazad nekoliko godina
al eto ako taj Selimovic bude kao sto kazete nije to ni lose biti na 2 solidna napadaca i mali Ramic ako zatreba
ostali su tu stvarno visak, s tim da Amar igra s jednim napadacem
Trenutno korisnika/ca: Kajkutenjoyer, Lekqqq1921, obagol, Orvel i 44 gosta.