Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
koju si ti utakmicu gledao, mozda protiv ekvadora kad maicon jest bio dobar, čak i najbolji al sinoć nije meda mogao, znači nema to veze s interom i milanom al evo i na još jednom mjestu ocjene igrača i gle čuda opet maicon loš, doduše i binjo je isti al pato opet među boljima, za silvu se podrazumjeva, al jbg ti si ipak pametniji a opet osim svog mišljenja ništa drugo nisi postao, jbgwarden je napisao/la: Staaaaaaaa ,MAicon ,katastrofa ????? aman aman Biscanko ,ma nemas ti pojma( bez uvrede ) pa jesil ti gledao utakmicu ..pa da si gledao ne bi pisao ovakve glusposti za centrasuteve haha ,pa igra se uopste nije svodila na centrasuteve i njega ni Andre SAntosa ,MAicon imao jedan centrasut i to korner bio,ama covejce igrali su sa krilnim napdacacima (Robinho,Neymar) ,svi MAcionovi prodori su se svodili na RObinha ,znaci prode doda njemu ,a naravno debil sve hoce sam ,pa onda on povuce loptu pa sve zasere ,i u pa r navrat uzme on MAiconu loptu u trku i suta ,a posebno prilika tamo oko 64,65 min -sto me posebno iritiralo ,sjajan laznjak Maicona ,prosao igraca ,a onda pogdodi sta ? ;MAcion nije zelio osutati loptu i ko naide ? degen Robinho uze mu loptu prakticno iz nogu i osutira ,i pogodi sta ? ni blizu gola ,e o tome ti ja govorim ,na osnovu cega po tebi su zasluzili ocjene RObinho i PAto ,hadje mi objasni posto vidim da si pratio utakmicu ? Thigao i LUcio ,ako i MAicon nisu imali toliko posla .pa se njihovo rad je mogao visoko ocjenit ,a MAicon ...smijesan komentar si ostavio + Ovi novinari sto su "strucnjaci" njima je kruh da valjaju i pisu gluposti ..,,pa me ovo i ne cudi ,ja sam prestao da pratim goal .com od njihove posavke Tima Sezone SEria A ...pa to je bio debilizam od postavke ,,onoliko gomila degena na jednoj kamari ,to se u seoskim ligama nemoze naci
MA gledo sam obe tekme i protiv ekvadora i ovu ,sto mogu ja reci isto i za tebe ,PAto jest bio tamo dobar u onoj protiv ekvadora ,dok u ovoj,,,, a te ocjene sto si postavio ,,,pa bolje da nisi to opet ide meni u prilog ,cim jedni "strucnjaci" daju vece ocjene od drugih strucnjaka ,to mi sve govori koliko su realni ,,eeejj dati Gasnu 5,5 ..OMG ..a momak bio najbolji na terenu ,to mi sve govori -..i de mi link da vidim koji se to glupan muski obrukao ,,Sun ...il Astony-mortale je napisao/la:koju si ti utakmicu gledao, mozda protiv ekvadora kad maicon jest bio dobar, čak i najbolji al sinoć nije medawarden je napisao/la: Staaaaaaaa ,MAicon ,katastrofa ????? aman aman Biscanko ,ma nemas ti pojma( bez uvrede ) pa jesil ti gledao utakmicu ..pa da si gledao ne bi pisao ovakve glusposti za centrasuteve haha ,pa igra se uopste nije svodila na centrasuteve i njega ni Andre SAntosa ,MAicon imao jedan centrasut i to korner bio,ama covejce igrali su sa krilnim napdacacima (Robinho,Neymar) ,svi MAcionovi prodori su se svodili na RObinha ,znaci prode doda njemu ,a naravno debil sve hoce sam ,pa onda on povuce loptu pa sve zasere ,i u pa r navrat uzme on MAiconu loptu u trku i suta ,a posebno prilika tamo oko 64,65 min -sto me posebno iritiralo ,sjajan laznjak Maicona ,prosao igraca ,a onda pogdodi sta ? ;MAcion nije zelio osutati loptu i ko naide ? degen Robinho uze mu loptu prakticno iz nogu i osutira ,i pogodi sta ? ni blizu gola ,e o tome ti ja govorim ,na osnovu cega po tebi su zasluzili ocjene RObinho i PAto ,hadje mi objasni posto vidim da si pratio utakmicu ? Thigao i LUcio ,ako i MAicon nisu imali toliko posla .pa se njihovo rad je mogao visoko ocjenit ,a MAicon ...smijesan komentar si ostavio + Ovi novinari sto su "strucnjaci" njima je kruh da valjaju i pisu gluposti ..,,pa me ovo i ne cudi ,ja sam prestao da pratim goal .com od njihove posavke Tima Sezone SEria A ...pa to je bio debilizam od postavke ,,onoliko gomila degena na jednoj kamari ,to se u seoskim ligama nemoze naci
mogao, znači nema to veze s interom i milanom al evo i na još jednom mjestu ocjene igrača i gle čuda opet maicon loš, doduše i binjo je isti al pato opet među boljima, za silvu se podrazumjeva, al jbg ti si ipak pametniji a opet osim svog mišljenja ništa drugo nisi postao, jbg
Player Ratings:
Julio Cesar, 6.5, He had nothing to do until the penalty shootout. He put his team into a position to win during the shootout by guessing correctly on the first PK, possibly causing the shot to be pushed wide.
Andre Santos, 6, He was good on the defensive end of the pitch, but did not get the job done on the other end. He pace and crossing continue to be an issue. This position has to be up for grabs going forward.
Thiago Silva, 7.5, Recovered well from an injury this week. He and Lucio were steady and nothing came close to getting through.
Lucio, 7.5, See above.
Maicon, 6, He too was solid on the defensive end of the pitch, but much like Andre Santos he could have done better at the other end. His crosses left a lot to be desired.
Ramires, 8, Possibly his best performance in the yellow shirt. He was good on both ends of the pitch, and even put a solid shot on towards the goal. Consistency going forward is the issue for him.
Lucas, 7, He was solid as always. He was given a harsh red card over a fight that he did not create. He will be a fixture in the midfield going forward.
Ganso, 5.5, He did not do anything for most of this match. Too many moments are going by during the course of 90 minutes where we are forgetting number 10 is even on the pitch.
Robinho, 6, He gave up the ball again way too frequently. He was creative at times, but as always, he didn’t score. I think we need a better finisher taking this spot.
Neymar, 5, This match concluded a disappointing tournament for the teenager. He has a lot of maturing to do. He gave up possession frequently, at times it was unforced. He also didn’t finish on two solid opportunities to score.
Pato, 7, He is close to be a big time scorer, but is not yet. He had multiple chances to score that could not have been played better by anybody else. The Paraguay keeper did an incredible job stopping him tonight.
Ma nije ovo monolog (monolog je jedan od moderatora) salim se ,ma samo kratki quot je bio na post da su bili najbolji igraci Milana ,ali je ovo malo oduzilo ali nema veze ,MAicon je bio jedan od bolji ,uz Ramiresa i Gansa koji su bili najbolji ,,eh na to sam se ja osvrnuo (a ne P ato."binho ,koji su dobili medu najvece ocjene ne zasluzeno niti osnovano ,jer sam si vidio na osnovu cega daju ocjenu 7.0 ,kazu imao je mnogo prilika ) .tony-mortale je napisao/la:jbg s tobom nema dijaloga, na monologe si izgleda navikao, sve ok ti misliš da je maikon bio najbolji, milanovi igrači najgori i to je TVOJE mišljenje, osim toga ništa drugo nisi ponudio, ja dao SVOJE mišljenje i mišljenje stručnjaka s goal coma koje je 90% kao moje i s ovog nekog bloga koje je 60-70% kao moje, jbg nađi ti dva koja kazu da je maikon bio medju boljima i sve ok, ovako moram misliti da si preprepre subjektivan.
mogao si izguglati bez problema ali nije problem evo link
http://brazil.worldcupblog.org/world-cu ... aguay.html" onclick="window.open(this.href);return false;
JEst ,jest rekao je :"neznam ",,a i vidio si kako su oba malo bili zbunjeni nakon odgovora ,ma neka se i on malo prisjetio korjenaBoateng_27 je napisao/la:Može li mi neko pomoći, jeli on na 0:55 rekao "NEZNAM" ili nešto drugo, ja stvarno nemogu prevest s Engelskog ovo, ali čini mi se da je rekao na Bosanskom NEZNAM ...
[youtube][/youtube]
warden je napisao/la: JEst ,jest rekao je :"neznam ",,a i vidio si kako su oba malo bili zbunjeni nakon odgovora ,ma neka se i on malo prisjetio korjena
To je bio quot Boatengu ,zato i jest sastavljeno i pod navodnicima ,,.. jer je on to napisao a ne jeMaGiCa je napisao/la:warden je napisao/la: JEst ,jest rekao je :"neznam ",,a i vidio si kako su oba malo bili zbunjeni nakon odgovora ,ma neka se i on malo prisjetio korjena
Moze samo biti "ne znam", jer "neznam" ne postoji kao takvo u gramatici. Ali, jbga, nemas ti vremena od gledanja u zvezde, da pogledas malo gramatiku.
Boateng_27 je napisao/la:Allah se vratio u Milanello![]()
@Boateng_27 a.k.a robovi88 ti je najveci fanboy ovde. Nista ne moze da nas iznenadi od njega.ZEno.T. je napisao/la:Eeeee gdje ces ga sa Bogom porediti,i meni je drag ali...to je vec nenormalno...
Ocekujem Ibru jos boljeg nego prosle sezone a to se narocito odnosi na ligu prvaka!
Ma to je kralj koji je stvoren za meljanje manjih ekipa ... A Takav je potreban svakom klubu u Italiji koji želi Skudeto ...MaGiCa je napisao/la:@Boateng_27 a.k.a robovi88 ti je najveci fanboy ovde. Nista ne moze da nas iznenadi od njega.ZEno.T. je napisao/la:Eeeee gdje ces ga sa Bogom porediti,i meni je drag ali...to je vec nenormalno...
Ocekujem Ibru jos boljeg nego prosle sezone a to se narocito odnosi na ligu prvaka!![]()
Kakav Zlatan i LSPa taj nikada nije znao da igra u brzim uslovima i sa teretom velikih utakmica. Samo Serie A i nista vise se od njega ne moze ocekivati.
P.S. Milan na korak od dovodjenja Montoliva. Navodno je pristao na 4 godine i 2 mE. Samo treba da se resi sa Violama. Mihajlovic ga je vec otpisao.
Boateng_27 je napisao/la:Ni mene Ganso nije impresionirao, Pastore iako nije bio u prvih 11 sjajno je igrao ...
E Raja volio bih da se malo više ukljucite u forum jer stvarno ovih dana osjećam se kao da sam ja jedini na ovom forumu. Meskalin,Tony i baresi dođu, napišu jedan post i ćao. Tony se većinom prepire sa maloumnim interistima.Upravo ovaj gore Red or Dead i još neki su se registrovali i dođu na ovaj Topic jednom mjesečnoNekako mi glupo, al hajd vaša stvar
![]()
drug budem i ja na ovom forumu samo u par zadnjih dana nisam bio kod kuce pa ewo i od mene jedan post
Gaetano Paolillo, menadžer veznjaka Santosa:
Paulo Henrique Ganso jedan je od najboljih veznih igrača na svijetu i zainteresovan je preseliti u Evropu, a njegova želja je Milan.
Anži, PSG, Manchester United, Inter su klubovi koji žele Gansa u svojim redovima. Naravno tu je i Milan, ali on je u prednosti u odnosu na ostale klubove, jer crveno-crni dres je želja 21-godišnjeg veznjaka.
"Ne znam otkud informacije da je PSG posalo ponudu. To je čista izmišljotina. Ne zanimaju nas PSG-ovi petrodolari. Ganso želi igrati u Italiji u dresu Milana", rekao je Gaetano Paolillo, menadžer veznjaka Santosa, dodavši:
"On želi da igra protiv Intera, Rome i Juventusa. On je fasciniran talijanskom ligom. U idućih nekoliko sedmica sastat ćemo se sa čelnicima Milana i vidjeti da li možemo dogovoriti transfer".
Sram Vas Bilo !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.