AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Boateng_27
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Boateng_27 » 18 jul 2011, 12:47

Allah se vratio u Milanello 8-)

slika
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)

Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 18 jul 2011, 13:34

warden je napisao/la: Staaaaaaaa ,MAicon ,katastrofa ????? aman aman Biscanko ,ma nemas ti pojma( bez uvrede ) pa jesil ti gledao utakmicu ..pa da si gledao ne bi pisao ovakve glusposti za centrasuteve haha ,pa igra se uopste nije svodila na centrasuteve i njega ni Andre SAntosa ,MAicon imao jedan centrasut i to korner bio :lol: ,ama covejce igrali su sa krilnim napdacacima (Robinho,Neymar) ,svi MAcionovi prodori su se svodili na RObinha ,znaci prode doda njemu ,a naravno debil sve hoce sam ,pa onda on povuce loptu pa sve zasere ,i u pa r navrat uzme on MAiconu loptu u trku i suta ,a posebno prilika tamo oko 64,65 min -sto me posebno iritiralo ,sjajan laznjak Maicona ,prosao igraca ,a onda pogdodi sta ? ;MAcion nije zelio osutati loptu i ko naide ? degen Robinho uze mu loptu prakticno iz nogu i osutira ,i pogodi sta ? ni blizu gola ,e o tome ti ja govorim ,na osnovu cega po tebi su zasluzili ocjene RObinho i PAto ,hadje mi objasni posto vidim da si pratio utakmicu ? Thigao i LUcio ,ako i MAicon nisu imali toliko posla .pa se njihovo rad je mogao visoko ocjenit ,a MAicon ...smijesan komentar si ostavio + Ovi novinari sto su "strucnjaci" njima je kruh da valjaju i pisu gluposti ..,,pa me ovo i ne cudi ,ja sam prestao da pratim goal .com od njihove posavke Tima Sezone SEria A ...pa to je bio debilizam od postavke ,,onoliko gomila degena na jednoj kamari ,to se u seoskim ligama nemoze naci :roll:
koju si ti utakmicu gledao, mozda protiv ekvadora kad maicon jest bio dobar, čak i najbolji al sinoć nije meda mogao, znači nema to veze s interom i milanom al evo i na još jednom mjestu ocjene igrača i gle čuda opet maicon loš, doduše i binjo je isti al pato opet među boljima, za silvu se podrazumjeva, al jbg ti si ipak pametniji a opet osim svog mišljenja ništa drugo nisi postao, jbg
Player Ratings:

Julio Cesar, 6.5, He had nothing to do until the penalty shootout. He put his team into a position to win during the shootout by guessing correctly on the first PK, possibly causing the shot to be pushed wide.

Andre Santos, 6, He was good on the defensive end of the pitch, but did not get the job done on the other end. He pace and crossing continue to be an issue. This position has to be up for grabs going forward.

Thiago Silva, 7.5, Recovered well from an injury this week. He and Lucio were steady and nothing came close to getting through.

Lucio, 7.5, See above.

Maicon, 6, He too was solid on the defensive end of the pitch, but much like Andre Santos he could have done better at the other end. His crosses left a lot to be desired.

Ramires, 8, Possibly his best performance in the yellow shirt. He was good on both ends of the pitch, and even put a solid shot on towards the goal. Consistency going forward is the issue for him.

Lucas, 7, He was solid as always. He was given a harsh red card over a fight that he did not create. He will be a fixture in the midfield going forward.

Ganso, 5.5, He did not do anything for most of this match. Too many moments are going by during the course of 90 minutes where we are forgetting number 10 is even on the pitch.

Robinho, 6, He gave up the ball again way too frequently. He was creative at times, but as always, he didn’t score. I think we need a better finisher taking this spot.

Neymar, 5, This match concluded a disappointing tournament for the teenager. He has a lot of maturing to do. He gave up possession frequently, at times it was unforced. He also didn’t finish on two solid opportunities to score.

Pato, 7, He is close to be a big time scorer, but is not yet. He had multiple chances to score that could not have been played better by anybody else. The Paraguay keeper did an incredible job stopping him tonight.
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 18 jul 2011, 13:59

tony-mortale je napisao/la:
warden je napisao/la: Staaaaaaaa ,MAicon ,katastrofa ????? aman aman Biscanko ,ma nemas ti pojma( bez uvrede ) pa jesil ti gledao utakmicu ..pa da si gledao ne bi pisao ovakve glusposti za centrasuteve haha ,pa igra se uopste nije svodila na centrasuteve i njega ni Andre SAntosa ,MAicon imao jedan centrasut i to korner bio :lol: ,ama covejce igrali su sa krilnim napdacacima (Robinho,Neymar) ,svi MAcionovi prodori su se svodili na RObinha ,znaci prode doda njemu ,a naravno debil sve hoce sam ,pa onda on povuce loptu pa sve zasere ,i u pa r navrat uzme on MAiconu loptu u trku i suta ,a posebno prilika tamo oko 64,65 min -sto me posebno iritiralo ,sjajan laznjak Maicona ,prosao igraca ,a onda pogdodi sta ? ;MAcion nije zelio osutati loptu i ko naide ? degen Robinho uze mu loptu prakticno iz nogu i osutira ,i pogodi sta ? ni blizu gola ,e o tome ti ja govorim ,na osnovu cega po tebi su zasluzili ocjene RObinho i PAto ,hadje mi objasni posto vidim da si pratio utakmicu ? Thigao i LUcio ,ako i MAicon nisu imali toliko posla .pa se njihovo rad je mogao visoko ocjenit ,a MAicon ...smijesan komentar si ostavio + Ovi novinari sto su "strucnjaci" njima je kruh da valjaju i pisu gluposti ..,,pa me ovo i ne cudi ,ja sam prestao da pratim goal .com od njihove posavke Tima Sezone SEria A ...pa to je bio debilizam od postavke ,,onoliko gomila degena na jednoj kamari ,to se u seoskim ligama nemoze naci :roll:
koju si ti utakmicu gledao, mozda protiv ekvadora kad maicon jest bio dobar, čak i najbolji al sinoć nije meda
mogao, znači nema to veze s interom i milanom al evo i na još jednom mjestu ocjene igrača i gle čuda opet maicon loš, doduše i binjo je isti al pato opet među boljima, za silvu se podrazumjeva, al jbg ti si ipak pametniji a opet osim svog mišljenja ništa drugo nisi postao, jbg
Player Ratings:

Julio Cesar, 6.5, He had nothing to do until the penalty shootout. He put his team into a position to win during the shootout by guessing correctly on the first PK, possibly causing the shot to be pushed wide.

Andre Santos, 6, He was good on the defensive end of the pitch, but did not get the job done on the other end. He pace and crossing continue to be an issue. This position has to be up for grabs going forward.

Thiago Silva, 7.5, Recovered well from an injury this week. He and Lucio were steady and nothing came close to getting through.

Lucio, 7.5, See above.

Maicon, 6, He too was solid on the defensive end of the pitch, but much like Andre Santos he could have done better at the other end. His crosses left a lot to be desired.

Ramires, 8, Possibly his best performance in the yellow shirt. He was good on both ends of the pitch, and even put a solid shot on towards the goal. Consistency going forward is the issue for him.

Lucas, 7, He was solid as always. He was given a harsh red card over a fight that he did not create. He will be a fixture in the midfield going forward.

Ganso, 5.5, He did not do anything for most of this match. Too many moments are going by during the course of 90 minutes where we are forgetting number 10 is even on the pitch.

Robinho, 6, He gave up the ball again way too frequently. He was creative at times, but as always, he didn’t score. I think we need a better finisher taking this spot.

Neymar, 5, This match concluded a disappointing tournament for the teenager. He has a lot of maturing to do. He gave up possession frequently, at times it was unforced. He also didn’t finish on two solid opportunities to score.

Pato, 7, He is close to be a big time scorer, but is not yet. He had multiple chances to score that could not have been played better by anybody else. The Paraguay keeper did an incredible job stopping him tonight.
MA gledo sam obe tekme i protiv ekvadora i ovu ,sto mogu ja reci isto i za tebe ,PAto jest bio tamo dobar u onoj protiv ekvadora ,dok u ovoj,,,, a te ocjene sto si postavio ,,,pa bolje da nisi to opet ide meni u prilog ,cim jedni "strucnjaci" daju vece ocjene od drugih strucnjaka ,to mi sve govori koliko su realni ,,eeejj dati Gasnu 5,5 ..OMG ..a momak bio najbolji na terenu ,to mi sve govori -..i de mi link da vidim koji se to glupan muski obrukao ,,Sun ...il As :lol: :lol: :lol: ,, i pogledaj komentar za Pata koji je dobio vecu ocjenu od "binha :lol: :lol: kaze imao je mnogo ,mnogo sansi ,al nije pogodio :lol: pa zar ga nije bilo stid napisat ovo i dati mu ovoliku ocjenu (na osnovu čega napdac moze dobiti ovoliku ocjenu ,a nije ispunio svoju duznost(postici pogodak ),,,LUcio i T.Silva ,zasto su onui dobili 7.5 ?pa nisu imali nikakvog posla u odbrani :roll: eh o tome ti ja govorim on moze (taj novinar iz Sun-a) napisati sta hoce ,nece primit quot ni od kog,dok ja i ti moramo paziti sta pisemo ;)
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 18 jul 2011, 14:24

jbg s tobom nema dijaloga, na monologe si izgleda navikao, sve ok ti misliš da je maikon bio najbolji, milanovi igrači najgori i to je TVOJE mišljenje, osim toga ništa drugo nisi ponudio, ja dao SVOJE mišljenje i mišljenje stručnjaka s goal coma koje je 90% kao moje i s ovog nekog bloga koje je 60-70% kao moje, jbg nađi ti dva koja kazu da je maikon bio medju boljima i sve ok, ovako moram misliti da si preprepre subjektivan.
mogao si izguglati bez problema ali nije problem evo link
http://brazil.worldcupblog.org/world-cu ... aguay.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 18 jul 2011, 14:29

Može li mi neko pomoći, jeli on na 0:55 rekao "NEZNAM" ili nešto drugo, ja stvarno nemogu prevest s Engelskog ovo, ali čini mi se da je rekao na Bosanskom NEZNAM ...

[youtube][/youtube]

Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 18 jul 2011, 14:36

tony-mortale je napisao/la:jbg s tobom nema dijaloga, na monologe si izgleda navikao, sve ok ti misliš da je maikon bio najbolji, milanovi igrači najgori i to je TVOJE mišljenje, osim toga ništa drugo nisi ponudio, ja dao SVOJE mišljenje i mišljenje stručnjaka s goal coma koje je 90% kao moje i s ovog nekog bloga koje je 60-70% kao moje, jbg nađi ti dva koja kazu da je maikon bio medju boljima i sve ok, ovako moram misliti da si preprepre subjektivan.
mogao si izguglati bez problema ali nije problem evo link
http://brazil.worldcupblog.org/world-cu ... aguay.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ma nije ovo monolog (monolog je jedan od moderatora) salim se ,ma samo kratki quot je bio na post da su bili najbolji igraci Milana ,ali je ovo malo oduzilo ali nema veze ,MAicon je bio jedan od bolji ,uz Ramiresa i Gansa koji su bili najbolji ,,eh na to sam se ja osvrnuo (a ne P ato."binho ,koji su dobili medu najvece ocjene ne zasluzeno niti osnovano ,jer sam si vidio na osnovu cega daju ocjenu 7.0 ,kazu imao je mnogo prilika ) .
IO SONO INTERISTA

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 18 jul 2011, 14:39

Boateng_27 je napisao/la:Može li mi neko pomoći, jeli on na 0:55 rekao "NEZNAM" ili nešto drugo, ja stvarno nemogu prevest s Engelskog ovo, ali čini mi se da je rekao na Bosanskom NEZNAM ...

[youtube][/youtube]
JEst ,jest rekao je :"neznam ",,a i vidio si kako su oba malo bili zbunjeni nakon odgovora ,ma neka se i on malo prisjetio korjena :D
IO SONO INTERISTA

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 18 jul 2011, 15:31

warden je napisao/la: JEst ,jest rekao je :"neznam ",,a i vidio si kako su oba malo bili zbunjeni nakon odgovora ,ma neka se i on malo prisjetio korjena :D

Moze samo biti "ne znam", jer "neznam" ne postoji kao takvo u gramatici. Ali, jbga, nemas ti vremena od gledanja u zvezde, da pogledas malo gramatiku. ;)

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 18 jul 2011, 16:28

MaGiCa je napisao/la:
warden je napisao/la: JEst ,jest rekao je :"neznam ",,a i vidio si kako su oba malo bili zbunjeni nakon odgovora ,ma neka se i on malo prisjetio korjena :D

Moze samo biti "ne znam", jer "neznam" ne postoji kao takvo u gramatici. Ali, jbga, nemas ti vremena od gledanja u zvezde, da pogledas malo gramatiku. ;)
To je bio quot Boatengu ,zato i jest sastavljeno i pod navodnicima ,,.. jer je on to napisao a ne je ;)
IO SONO INTERISTA

ZEno.T.
Kontakt:

Post Postao/la ZEno.T. » 18 jul 2011, 16:39

Boateng_27 je napisao/la:Allah se vratio u Milanello 8-)

slika
:lol: Eeeee gdje ces ga sa Bogom porediti,i meni je drag ali...to je vec nenormalno...
Ocekujem Ibru jos boljeg nego prosle sezone a to se narocito odnosi na ligu prvaka!
12.9.2009.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 18 jul 2011, 16:49

ZEno.T. je napisao/la: :lol: Eeeee gdje ces ga sa Bogom porediti,i meni je drag ali...to je vec nenormalno...
Ocekujem Ibru jos boljeg nego prosle sezone a to se narocito odnosi na ligu prvaka!
@Boateng_27 a.k.a robovi88 ti je najveci fanboy ovde. Nista ne moze da nas iznenadi od njega. :lol:
Kakav Zlatan i LS :?: Pa taj nikada nije znao da igra u brzim uslovima i sa teretom velikih utakmica. Samo Serie A i nista vise se od njega ne moze ocekivati. ;)

P.S. Milan na korak od dovodjenja Montoliva. Navodno je pristao na 4 godine i 2 mE. Samo treba da se resi sa Violama. Mihajlovic ga je vec otpisao.

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 18 jul 2011, 18:02

MaGiCa je napisao/la:
ZEno.T. je napisao/la: :lol: Eeeee gdje ces ga sa Bogom porediti,i meni je drag ali...to je vec nenormalno...
@Boateng_27 a.k.a robovi88 ti je najveci fanboy ovde. Nista ne moze da nas iznenadi od njega. :lol:
Kakav Zlatan i LS :?: Pa taj nikada nije znao da igra u brzim uslovima i sa teretom velikih utakmica. Samo Serie A i nista vise se od njega ne moze ocekivati. ;)

P.S. Milan na korak od dovodjenja Montoliva. Navodno je pristao na 4 godine i 2 mE. Samo treba da se resi sa Violama. Mihajlovic ga je vec otpisao.
Ma to je kralj koji je stvoren za meljanje manjih ekipa ... A Takav je potreban svakom klubu u Italiji koji želi Skudeto ...

Ko' nebi mogao da voli ovakvu zvijer, Jedan je Ibra 8-)

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 18 jul 2011, 18:26

@Magica i @baresi

Komentare i sugestije, vezane za forum, mozete ovdje pisati:

http://sportsport.ba/forum/viewtopic.ph ... start=1780

8-)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 18 jul 2011, 23:34

izgleda da je ovo u vezi montoliva ozbiljno i da bi ubrzo mogao biti igrač milana, meni on niti smrdi nit miriše, ok je igrač, dobar je za rotaciju, pomladiće vezni red, ali nije on neka klasa koja pravi razliku na terenu, pa ako sad prodaju priču da je on mister x nek se nose u neku stvar, nek on dođe nije problem ali opet treba tu jedan kreativac ili će čekati tog gansa do januara :roll:

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 19 jul 2011, 00:25

Montolivo dolazi, ali on nije Mister X :!:

http://translate.googleusercontent.com/ ... rH_rgsIoZw" onclick="window.open(this.href);return false;

Bommel : " Mi smo najjači ! "

http://translate.googleusercontent.com/ ... TIQULk3tIw" onclick="window.open(this.href);return false;

Red or Dead
Kontakt:

Post Postao/la Red or Dead » 19 jul 2011, 01:51

Dzaba ovom Gansu 3 asistencije na copa americi..nije me impresionirao nimalo..

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 19 jul 2011, 09:47

Ni mene Ganso nije impresionirao, Pastore iako nije bio u prvih 11 sjajno je igrao ...

E Raja volio bih da se malo više ukljucite u forum jer stvarno ovih dana osjećam se kao da sam ja jedini na ovom forumu. Meskalin,Tony i baresi dođu, napišu jedan post i ćao. Tony se većinom prepire sa maloumnim interistima.Upravo ovaj gore Red or Dead i još neki su se registrovali i dođu na ovaj Topic jednom mjesečno :roll: Nekako mi glupo, al hajd vaša stvar ;)

Sram Vas Bilo !
:P

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 19 jul 2011, 10:12

Boateng_27 je napisao/la:Ni mene Ganso nije impresionirao, Pastore iako nije bio u prvih 11 sjajno je igrao ...

E Raja volio bih da se malo više ukljucite u forum jer stvarno ovih dana osjećam se kao da sam ja jedini na ovom forumu. Meskalin,Tony i baresi dođu, napišu jedan post i ćao. Tony se većinom prepire sa maloumnim interistima.Upravo ovaj gore Red or Dead i još neki su se registrovali i dođu na ovaj Topic jednom mjesečno :roll: Nekako mi glupo, al hajd vaša stvar ;)
drug budem i ja na ovom forumu samo u par zadnjih dana nisam bio kod kuce pa ewo i od mene jedan post

Gaetano Paolillo, menadžer veznjaka Santosa:

Paulo Henrique Ganso jedan je od najboljih veznih igrača na svijetu i zainteresovan je preseliti u Evropu, a njegova želja je Milan.

Anži, PSG, Manchester United, Inter su klubovi koji žele Gansa u svojim redovima. Naravno tu je i Milan, ali on je u prednosti u odnosu na ostale klubove, jer crveno-crni dres je želja 21-godišnjeg veznjaka.

"Ne znam otkud informacije da je PSG posalo ponudu. To je čista izmišljotina. Ne zanimaju nas PSG-ovi petrodolari. Ganso želi igrati u Italiji u dresu Milana", rekao je Gaetano Paolillo, menadžer veznjaka Santosa, dodavši:

"On želi da igra protiv Intera, Rome i Juventusa. On je fasciniran talijanskom ligom. U idućih nekoliko sedmica sastat ćemo se sa čelnicima Milana i vidjeti da li možemo dogovoriti transfer".

Sram Vas Bilo !
:P
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

Red or Dead
Kontakt:

Post Postao/la Red or Dead » 19 jul 2011, 15:56

@boateng
"Upravo ovaj gore Red or Dead i još neki su se registrovali i dođu na ovaj Topic jednom mjesečno"

Samo da znas da dolazim ovdje vise vec i na jedan drugi topic,procitam sta ima i to je to,nesto mi se ne da raspravljat s printerovcima i ostalim .. 8-)

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 19 jul 2011, 21:27

vjerovao ili ne nisu svi školarci pa da im je sad raspust, neko po ovoj vrućini i radi i nije mi ni na kraj pameti još po nekim forumima visiti, dođem kad mogu, napišem nešto kad imam vremena i to je to.
evo sad baš pogledao i iznenadio se kad sam vidio da imam preko 1000 postova na milanovoj temi ;) malo li je, i to sa samo jednim jedinim nickom ;)

ništa pretjerano novo, casano i ibra se pridružili trninzima, sutra će neka prijateljska protiv nekih anonimaca, ovi s copa americe su još slobodni.
straser produžio s milanom ali ipak poslan na posudbu u lecce-nije loše nek igra, za montoliva ne daju velik keš nude neke zamjene plus nešto para, sve ide svojim tokom, krajem augusta očekujem da dovedu tog XXX

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.