FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la VanBasten » 18 jul 2011, 10:55

barbarez je napisao/la: koliko je sponzora na dresovima,samo sto im na celo nisu zalijepili jedan... :lol:
Bilo je ludih utamica te sezone jos,ne samo protiv Troglava hahah.Moram istaci da su meni neki od najboljih derbija,odigrani upravo te sezone.Tu ne mislim samo na onu utakmicu 0-3,na kojoj je atmosfera bila odlicna,i na kojoj je i Sarajevo imalo jako mnogo prilika.Vec i na ono finale kupa 2-3.Kako je to bila luda i dobra utakmica,Sjecam se onog Repuhovog gola,koji je najljepsi gol postigunut ikada u BH poslije rata.Taodjer jako dobra utakmica je bila sljedece sezone kada je na Kosevu bilo 2-2 Dzelo 2 i Sasivaravic 2 gola.
Tek kad se insan sjeti tih utakmica postane mu jasno na šta je derbi spao u posljednjjih par godina. I kad je upitanju atmosfera u gradu, i kvalitet fudbala. Generalno, kompletno takmičenje kvalitetom je opalo drastično.
Zadnja izmjena: VanBasten, dana/u 18 jul 2011, 11:24, ukupno mijenjano 1 put.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

tarpi do bagro 2
Kontakt:

Post Postao/la tarpi do bagro 2 » 18 jul 2011, 10:57

GunnerS je napisao/la:.... Pa šta fali, 10 il 12, kao što neko reče, nemoj popit jednu fuku na čaršiji i eto ga ;) Ne bacaš ih, nego ih daješ voljenom klubu. ....
Pa naravno,to i kazeem...
---Skinhedi oko mene skankuju...

edinedin
Kontakt:

Post Postao/la edinedin » 18 jul 2011, 12:23

ronaldo99 je napisao/la:nego kad i jug bude solidno popunjen uz pun sjever i istok pokazemo manjem klubu u gradu koji klub se vise prati.... :)
ooooooooo kako je veliki :lol: :lol: :lol: :lol:
Jer si JEDAN JEDINI...........

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 18 jul 2011, 12:50

Na sjeveru ne trebaju gledaoci, vec NAVIJACI !!!

Pametnom dosta ;)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

burek pita
Kontakt:

Post Postao/la burek pita » 18 jul 2011, 13:03

pa nije problem cjena sjevera i istoka, nije to skupo al je smijesno stavit jug 3KM i tako izgubiti veliki broj gledalaca na istoku i sjeveru

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 18 jul 2011, 13:16

burek pita je napisao/la:pa nije problem cjena sjevera i istoka, nije to skupo al je smijesno stavit jug 3KM i tako izgubiti veliki broj gledalaca na istoku i sjeveru
Ama bolan na sjeveru neces nista izgubiti, jeli treba nekome crtati da je to navijacka tribina i da na istoj ne trebaju oni koji ce blejiti okolo i gledati utakmicu zato sto je tu jeftinija karta, vec oni koji ce navijati.
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

tm-ovac iz mase
Kontakt:

Post Postao/la tm-ovac iz mase » 18 jul 2011, 13:26

Logika da je navijacka tribina duplo skuplja od tribine istog kvaliteta mi je smiješna!
TM87

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 18 jul 2011, 13:31

tm-ovac iz mase je napisao/la:Logika da je navijacka tribina duplo skuplja od tribine istog kvaliteta mi je smiješna!
Pa kod vas nema logike kod vas je pun jug sabana opasna logika, kao protiv Serifa imate masu a pola juga ne zna jeli kuci ili na stadionu. Upravo je to razlog zasto je jug jeftiniji da se ti koji bleje presele na tu tribinu i neka onda do nedelje sjede na istoj.

ultra_CImanija

Post Postao/la ultra_CImanija » 18 jul 2011, 13:34

al morate se vi dotaci Zelje i Zeljinih navijaca kako cete pokazati koga je vise u gradu ccc koji kompleksi, da se kladim sa svima vama da sjever necete napuniti ni blizu koliko smo mi jug gdje sibica nije vise mogla stati zivi bili pa vidjeli...
SUPERKUP 1999/2000, 1997/1998
KUP 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Kup UEFA cetvrtfinale:1971/72,polufinale:1984/85
PRVAK 1971/72, PRVAK 1997-1998, PRVAK 2000/2001, PRVAK 2001/2002, PRVAK 2009/2010.
PRVAK 2011/2012....

Silkoni
Kontakt:

Post Postao/la Silkoni » 18 jul 2011, 13:34

Ja nemoogu da vjerujem da se raspravlja o cijenama karata...Onaj koji svim srcem voli sarajevo dat ce i 100km za kartu a ne 12 km....Znam raje svoje koji studiraju na teretu starcima i kaze brate ako treba mob bi prodao za kartu za svoje sarajevo,to je ljubav..idite u vatru i platite kaficu 5 km to nije skupu..pravi navijac nece o cijeni raspravljati toliko od mene :D

Luca.Toni
Kontakt:

Post Postao/la Luca.Toni » 18 jul 2011, 13:35

Silkoni je napisao/la:Ja nemoogu da vjerujem da se raspravlja o cijenama karata...Onaj koji svim srcem voli sarajevo dat ce i 100km za kartu a ne 12 km....Znam raje svoje koji studiraju na teretu starcima i kaze brate ako treba mob bi prodao za kartu za svoje sarajevo,to je ljubav..idite u vatru i platite kaficu 5 km to nije skupu..pravi navijac nece o cijeni raspravljati toliko od mene :D
Sad si slago ko nikad u zivotu :D
Razumijes ti mene burazere moj :)

tm-ovac iz mase
Kontakt:

Post Postao/la tm-ovac iz mase » 18 jul 2011, 13:36

Dirk je napisao/la:
tm-ovac iz mase je napisao/la:Logika da je navijacka tribina duplo skuplja od tribine istog kvaliteta mi je smiješna!
Pa kod vas nema logike kod vas je pun jug sabana opasna logika, kao protiv Serifa imate masu a pola juga ne zna jeli kuci ili na stadionu. Upravo je to razlog zasto je jug jeftiniji da se ti koji bleje presele na tu tribinu i neka onda do nedelje sjede na istoj.

Atmosfera sa utakmice protiv Šerifa najbolje pokazuje jel iko blejio itd. Navijačka tribina ako želiš podršku navijača MORA biti najjeftinija, a gospoda nek ide na istok! 1000 ljudi koji možda ne bi navijali kao 4000 na sjeveru će otići na jug, a oni bi dodatno popunili navijačku tribinu i pojačali atmosferu. Sada imate jug koji je totalno odsječen, istok koji ce se ukljciti svakih 15 minuta i sjever koji će biti slabiji nego inače.
TM87

Silkoni
Kontakt:

Post Postao/la Silkoni » 18 jul 2011, 13:38

ultra_CImanija je napisao/la:al morate se vi dotaci Zelje i Zeljinih navijaca kako cete pokazati koga je vise u gradu ccc koji kompleksi, da se kladim sa svima vama da sjever necete napuniti ni blizu koliko smo mi jug gdje sibica nije vise mogla stati zivi bili pa vidjeli...

Jug nije bio ko sibica budi realan brate :D

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 18 jul 2011, 13:39

ultra_CImanija je napisao/la:al morate se vi dotaci Zelje i Zeljinih navijaca kako cete pokazati koga je vise u gradu ccc koji kompleksi, da se kladim sa svima vama da sjever necete napuniti ni blizu koliko smo mi jug gdje sibica nije vise mogla stati zivi bili pa vidjeli...
Nekom je vazna masa, a nekom navijanje, Boze moj mogli smo mi traziti od uprave da zatvore jug ali nema potrebe, to je idealna prilika da 3 do 4 hiljada ns sjeveru urade ono sto su zamislili, a to je navijanje 90 minuta bez gubljenja kao kod neki koji navijaju poslije golova ... ;)

@tm-ovac iz mase

Kako ce sjever biti slabiji nego inace pa bolan bolje ce navijati 500 ljudi koji to zele , nego 10 hiljada od kojih 90% niti zna pjesme niti bilo sta. Sjever ce biti ljepsi i bolji od vaseg juga koji je prvo poluvrijeme ispreskakao iako ti to ne zelis da priznas, dok ce kod nas od prve do zadnje biti isto ne vidim zaista sta se vas tice kakve su nama cijene karti i slicno. Sta to fali sjeveru protiv Borca, Helsinborga , i slicno nije bio pun sjever pa je bio bolji od vaseg juga protiv Serifa.

Silkoni
Kontakt:

Post Postao/la Silkoni » 18 jul 2011, 13:41

Luca.Toni je napisao/la:
Silkoni je napisao/la:Ja nemoogu da vjerujem da se raspravlja o cijenama karata...Onaj koji svim srcem voli sarajevo dat ce i 100km za kartu a ne 12 km....Znam raje svoje koji studiraju na teretu starcima i kaze brate ako treba mob bi prodao za kartu za svoje sarajevo,to je ljubav..idite u vatru i platite kaficu 5 km to nije skupu..pravi navijac nece o cijeni raspravljati toliko od mene :D
Sad si slago ko nikad u zivotu :D

Ti imas svoje i furaj svoje...brate..Ja znam sta je pravi navijac..zelim ti ugodan dan mmoj fini druze :D

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 18 jul 2011, 13:50

BEZ NAVIJAČKIH PREPUCAVANJA !!!
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

burek pita
Kontakt:

Post Postao/la burek pita » 18 jul 2011, 14:20

ni meni to nema logike!
nije problem sto je 6 i 12 i to su realne cjene,nije niko reko da su skupe al sto stavise jug 3KM, to mi nema logike, kad vec misle pustit i jug onda nek i njega stave 6KM

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 18 jul 2011, 14:23

burek pita je napisao/la:
ni meni to nema logike!
nije problem sto je 6 i 12 i to su realne cjene,nije niko reko da su skupe al sto stavise jug 3KM, to mi nema logike, kad vec misle pustit i jug onda nek i njega stave 6KM
Mozda je to incijativa sjevera da se rijesi agenture, sabana, i pozera 8-)

Ako si bio na tekmama prosle sezone vidio si da se pocelo sa suzbijanjem coskova na sjeveru i promocije da je to navijacka tribina i da oni koji ne misle navijati izaberu drugu zato je i jug jeftiniji. Nazalost mnogi jos nisu shvatili sta znaci navijacka tribina i porede se sa komsijama, koji to i nece i ne zele da shvate.

Evo jedan post kopiran sa drugog foruma i da zavrsimo pricu o cijenama karti i valjda ce doticnim biti jasno :

"Jug je duplo jeftiniji jer nije "naša" strana. Jug je super stvar koja je napravljena za nekoga kao što su penzioneri iz priče od prije. Nemaju para. OK poštujem, ali evo data im je opet šansa da ne propuste priliku pogledati meč. Jeste da je sa juga, ali *** mu mater. Kad se nema za Istoka i ako se nema, onda i jug nije loš. Bar je to neki moj pogled na stvari. "

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 18 jul 2011, 14:30

Dirk je napisao/la:"Jug je duplo jeftiniji jer nije "naša" strana. Jug je super stvar koja je napravljena za nekoga kao što su penzioneri iz priče od prije. Nemaju para. OK poštujem, ali evo data im je opet šansa da ne propuste priliku pogledati meč. Jeste da je sa juga, ali *** mu mater. Kad se nema za Istoka i ako se nema, onda i jug nije loš. Bar je to neki moj pogled na stvari. "
Ovim postom treba završiti raspravu na ovu temu !
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

Šofa
Kontakt:

Post Postao/la Šofa » 18 jul 2011, 14:30

JUg 3 KM - idealno za one koji dodju da gledaju utakmicu a idu na najjeftiniju tribinu, bar nece smetati na sjeveru :)
Sjever 6KM - nama koji idemu na tu tribinu sa jednim jedinim razlogom uopste nije bitno, taman da je sjever i skuplji od istoka
Istok 12KM - za jednu evropsku utakmicu prejeftino s obzirom da nema zapadne tribine

A sto se tice juzne tribine i toga sto neko rece da tamo nece otici niko kao sto nisu manijaci otisli na sjever (a na grbavici ih je vise na sjeveru) stvarno ne vidim razlog sto ljudi ne bi isli tamo, prvo nije gradski derbi, drugo ako neko ne stigne kupiti kartu za neku drugu tribinu BAS interesuje me da li ce propustiti utakmicu ako ima mjesta na jugu, trece zar na nasem Kosevu tamo gdje igramo od kada postojimo(ispravite me ako grijesim) postoji neki di tribine a da nije nas

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: alacious, bordobijeli, HyperOS, OzmoodPinglewood, Pena, riki46 i 34 gosta.