evo njegovo jedno zakucavanje, dobar je mali

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
ma spusten mu kos skrozzlatandr je napisao/la:
evo njegovo jedno zakucavanje, dobar je mali
Mislim da se pisalo da je on rekao da nikad nece igrati za Bosnu ...al... je napisao/la:Pozdrav svima, vidim malo se usporilo sa postanjem, valjda ona ljetna fljaka, kolektivni godišnji, šta liUglavnom, draga nam uprava već sedmicama nakon "tornada" od prelazaka koje smo imali u prvih nekoliko dana od kraja sezone šuti za onog obećanog playa. Nadam se da nije neka zavaljotka i da nas neće "obradovati" prije samog početka sezone sa muhom kao backup kecom uz onu klasičnu "mi vjerujemo u naše snage i sl." No, nije me to navelo da se javim, nego jedna vijest koja je onako gotovo neprimjećeno prošla, a to je da je Ivan Opačak potpisao za Cedevitu. Nešto razmišljam, znam da nismo bili u potrazi za tricom i sve je to OK, ali baš mi je nekako čudno da Bosna nikada nije dala previše truda na to da uspostavi kontakt sa njim i da ga proba dovesti. Mislim, čovjek ima iskustva, dobar je košarkaš sa solidnim all round znanjem, uglavnom vjerujem da bi bio fino pojačanje. Je li to neki animozitet između kluba ili njega, je li to struka smatra da ne odgovara koncepciji, ili su jednostavno previdjeli da im je ispred nosa danima bez ugovora sjedio bivši bh. košarkaški reprezentativac koji je itekako mogao pomoći klubu?
ja koliko sam upucen ivan opacak je prvo krilo sadasnje bh.repkeal... je napisao/la:Pozdrav svima, vidim malo se usporilo sa postanjem, valjda ona ljetna fljaka, kolektivni godišnji, šta liUglavnom, draga nam uprava već sedmicama nakon "tornada" od prelazaka koje smo imali u prvih nekoliko dana od kraja sezone šuti za onog obećanog playa. Nadam se da nije neka zavaljotka i da nas neće "obradovati" prije samog početka sezone sa muhom kao backup kecom uz onu klasičnu "mi vjerujemo u naše snage i sl." No, nije me to navelo da se javim, nego jedna vijest koja je onako gotovo neprimjećeno prošla, a to je da je Ivan Opačak potpisao za Cedevitu. Nešto razmišljam, znam da nismo bili u potrazi za tricom i sve je to OK, ali baš mi je nekako čudno da Bosna nikada nije dala previše truda na to da uspostavi kontakt sa njim i da ga proba dovesti. Mislim, čovjek ima iskustva, dobar je košarkaš sa solidnim all round znanjem, uglavnom vjerujem da bi bio fino pojačanje. Je li to neki animozitet između kluba ili njega, je li to struka smatra da ne odgovara koncepciji, ili su jednostavno previdjeli da im je ispred nosa danima bez ugovora sjedio bivši bh. košarkaški reprezentativac koji je itekako mogao pomoći klubu?
odgovor je djelimicno tacan. puno kosta, a i da ne kosta, on nikada ne bi zaigrao za bosnuneno#4 je napisao/la:ja koliko sam upucen ivan opacak je prvo krilo sadasnje bh.repkeal... je napisao/la:Pozdrav svima, vidim malo se usporilo sa postanjem, valjda ona ljetna fljaka, kolektivni godišnji, šta liUglavnom, draga nam uprava već sedmicama nakon "tornada" od prelazaka koje smo imali u prvih nekoliko dana od kraja sezone šuti za onog obećanog playa. Nadam se da nije neka zavaljotka i da nas neće "obradovati" prije samog početka sezone sa muhom kao backup kecom uz onu klasičnu "mi vjerujemo u naše snage i sl." No, nije me to navelo da se javim, nego jedna vijest koja je onako gotovo neprimjećeno prošla, a to je da je Ivan Opačak potpisao za Cedevitu. Nešto razmišljam, znam da nismo bili u potrazi za tricom i sve je to OK, ali baš mi je nekako čudno da Bosna nikada nije dala previše truda na to da uspostavi kontakt sa njim i da ga proba dovesti. Mislim, čovjek ima iskustva, dobar je košarkaš sa solidnim all round znanjem, uglavnom vjerujem da bi bio fino pojačanje. Je li to neki animozitet između kluba ili njega, je li to struka smatra da ne odgovara koncepciji, ili su jednostavno previdjeli da im je ispred nosa danima bez ugovora sjedio bivši bh. košarkaški reprezentativac koji je itekako mogao pomoći klubu?
![]()
![]()
...a jednostavan ti je odgovor mnogo kosta,a uvijek ce za manje hrvata otici naprimjer u zagreb,split,cedevitu nego u bosnu zato sto je hrvat....
majstore znamo mi to svi,eto da nam ti to nisi rekao mi ne bi nikada znali.....odavno me nisi gdje citirao,sve se pitam zasto li boze on mene ne ispravlja.....KK_Bosna je napisao/la:odgovor je djelimicno tacan. puno kosta, a i da ne kosta, on nikada ne bi zaigrao za bosnuneno#4 je napisao/la:ja koliko sam upucen ivan opacak je prvo krilo sadasnje bh.repkeal... je napisao/la:Pozdrav svima, vidim malo se usporilo sa postanjem, valjda ona ljetna fljaka, kolektivni godišnji, šta liUglavnom, draga nam uprava već sedmicama nakon "tornada" od prelazaka koje smo imali u prvih nekoliko dana od kraja sezone šuti za onog obećanog playa. Nadam se da nije neka zavaljotka i da nas neće "obradovati" prije samog početka sezone sa muhom kao backup kecom uz onu klasičnu "mi vjerujemo u naše snage i sl." No, nije me to navelo da se javim, nego jedna vijest koja je onako gotovo neprimjećeno prošla, a to je da je Ivan Opačak potpisao za Cedevitu. Nešto razmišljam, znam da nismo bili u potrazi za tricom i sve je to OK, ali baš mi je nekako čudno da Bosna nikada nije dala previše truda na to da uspostavi kontakt sa njim i da ga proba dovesti. Mislim, čovjek ima iskustva, dobar je košarkaš sa solidnim all round znanjem, uglavnom vjerujem da bi bio fino pojačanje. Je li to neki animozitet između kluba ili njega, je li to struka smatra da ne odgovara koncepciji, ili su jednostavno previdjeli da im je ispred nosa danima bez ugovora sjedio bivši bh. košarkaški reprezentativac koji je itekako mogao pomoći klubu?
![]()
![]()
...a jednostavan ti je odgovor mnogo kosta,a uvijek ce za manje hrvata otici naprimjer u zagreb,split,cedevitu nego u bosnu zato sto je hrvat....
al ivan nije klasicni hrvat, on je iz zeniceneno#4 je napisao/la: ja koliko sam upucen ivan opacak je prvo krilo sadasnje bh.repke![]()
![]()
The Game je napisao/la:Evo Bosninog rasporeda za sljedecu NLB sezonu
1. Bosna - Zagreb
2. Olimpija - Bosna
3. Bosna - Swisslion
4. Cedevita - Bosna
5. Bosna - Siroki
6. Partizan - Bosna
7. Bosna - Cibona
8. Helios - Bosna
9. Bosna - Hemofarm
10. Zadar - Bosna
11. Bosna - FMP
12. Bosna - Buducnost
13. Crvena Zvezda - Bosna
Fin raspored, ja mislim da bi se do Partizana trebale ostvariti 4 pobjede i onda protiv Cibone napuniti Skenderiju do vrha
ima jos godinu ugovor sa vojvodinomneno#4 je napisao/la:imam neki ludi osjecaj da ce ovaj popovic zavrsiti kod nas,a ne znam zasto.....neka me razuvjeri neko ko malo bolje poznaje situaciju,posto sam trenutno tanak sa informacijama jer nesto drugo radim.....
pa iz zenice jeipsa je napisao/la:al ivan nije klasicni hrvat, on je iz zeniceneno#4 je napisao/la: ja koliko sam upucen ivan opacak je prvo krilo sadasnje bh.repke![]()
![]()
...salu na stranu, zaista ne vidim razlog zbog kojeg ne bi igrao za bosnu, ukoliko nije do finansija??
ah volim sto znam neke stvari,to je cudo nevidjeno....ovaj bi nam solidno dosao a nije toliko skup,nije neki ekstra igrac ali onih 10 -15 minuta koje mi trazimo bi mogao da odradi solidnoneno#4 je napisao/la:imam neki ludi osjecaj da ce ovaj popovic zavrsiti kod nas,a ne znam zasto.....neka me razuvjeri neko ko malo bolje poznaje situaciju,posto sam trenutno tanak sa informacijama jer nesto drugo radim.....
hehe...fera je napisao/la:pa iz zenice jeipsa je napisao/la:al ivan nije klasicni hrvat, on je iz zeniceneno#4 je napisao/la: ja koliko sam upucen ivan opacak je prvo krilo sadasnje bh.repke![]()
![]()
...salu na stranu, zaista ne vidim razlog zbog kojeg ne bi igrao za bosnu, ukoliko nije do finansija??
I mene ovo zanima!?Devil je napisao/la:Hoce li prenositi Hayat i ove sezone Bosnu u NLB ligi?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.