AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
ev citam Meymar je na milimetar od Reala, a to bi znacili da i Gnaso ovoge ljeta stize u Milano, malo me iskreno nerviara ovoliko navlacenje i spekulacije kao da kupujemo trija iz Barce, a ne igraca Santosa!!
Ne bi Galijani i Berluskoni bili oni, kad ne bi završavali transfere u zadnjim satima prelaznog roka.meskalin je napisao/la:ev citam Meymar je na milimetar od Reala, a to bi znacili da i Gnaso ovoge ljeta stize u Milano, malo me iskreno nerviara ovoliko navlacenje i spekulacije kao da kupujemo trija iz Barce, a ne igraca Santosa!!

Neymar * ma **** je daj Montoliva zadnjeg i ako nema meda za kupovinu moze i El Saalalalal prednjeg veznog idemo krajaClaus je napisao/la:Ne bi Galijani i Berluskoni bili oni, kad ne bi završavali transfere u zadnjim satima prelaznog roka.meskalin je napisao/la:ev citam Meymar je na milimetar od Reala, a to bi znacili da i Gnaso ovoge ljeta stize u Milano, malo me iskreno nerviara ovoliko navlacenje i spekulacije kao da kupujemo trija iz Barce, a ne igraca Santosa!!Bitno je da će doći neki igrač (sumnjam da bi čelnici Milana zavlačili navijače ovoliko vremena kad bi znali da od transfera nema ništa...), kada će to biti manje je bitno. Važno je da bude spreman i kvalitetan, te da je vrijedan dresa Milana.

- Boateng_27
- Kontakt:
Kazna Finivesta od 560miliona neće utjecati na Milan i transfer Market, izjavili Galliani i Barbara
http://www.rossoneriblog.com/2011/07/16 ... t-company/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.rossoneriblog.com/2011/07/16 ... t-company/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
- Boateng_27
- Kontakt:
Par zanimljivih sličica ...

Dječurlija

Dječurlija

- Boateng_27
- Kontakt:
Na milannews.it diže se frka oko Casemira iz Sao Paola ... trebao bi stici kod nas saradnjom Genoa-Milan ...
[youtube][/youtube]
Nije loš
[youtube][/youtube]
Nije loš

- Boateng_27
- Kontakt:
Kevin - Prince Boateng, fudbaler kojeg svi navijači Milana obožavaju. To je zaslužio zalaganjem na terenu i svojom borbenošću kao i ljubavi prema svom novom klubu. Kada je došao u Milan obećao je da će uraditi tetovazu sa grbom Milana u što ih je malo povjerovalo, on je to i učinio ... Svoju novu tetovažu sa brojem 18 koji označava Milanov skudeto se još više uvukao u krv Rossonerima i time se obilježio kao doživotni Rossoner ... Svoju novu tetovažu je pokazao na svom Twitter profilu ...

Definitivno jedan od mojih najdražih igrača ... Il Principe

Definitivno jedan od mojih najdražih igrača ... Il Principe

- Boateng_27
- Kontakt:
Pato svoja dva gola protiv Ecuadora posvetio Barbari

Evo stream za tekmu Brazil - Paragvaj koja kreće u 21h ... Pato,Binho i Silva u sastavu
http://www.firstrowsports.eu/webmaster/ ... aguay.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.firstrowsports.eu/webmaster/ ... aguay.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Evo stream za tekmu Brazil - Paragvaj koja kreće u 21h ... Pato,Binho i Silva u sastavu
EEEE **** ,pa nasi vec 2 mjeseca pisu o tome, i da ce doci ta saradnja(genova-inter), a sad ovi kreteniBoateng_27 je napisao/la:Na milannews.it diže se frka oko Casemira iz Sao Paola ... trebao bi stici kod nas saradnjom Genoa-Milan ...

PS :ovaj Pato ne bi pogodio da mu mati stoji na golu .
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Lucho Gonzalez će završiti u Milanu, Romi ili Evertonu
Lucho Gonzalez, 30-godišnji argentinski nogometaš i veznjak Marseillea, gotovo sigurno neće dočekati novu sezonu u tom francuskom klubu. Kaže takvo što i njegov agent Federico Simonian...
- Žestoko radimo na njegovom transferu. Svaki dan pregovaramo i kombiniramo. I mogu reći da će Lucho sigurno igrati ili u talijanskoj Seriji A ili engleskom Premiershipu - rekao je Simonian uz ipak preciziniji dodatak:
- Milan, Roma ili Everton. Mislim da četvrta momčad ne dolazi u obzir. Spominjala se Malaga, ali je njihova ponuda stvarno bila smiješna. Lucho će dostići transfer oko 10 milijuna eura.
Iz River Platea je Lucho 2005. godine preselio u Porto i tamo se zadržao do 2009. kada je otišao u Marseille. U obje momčadi se Lucho nametnuo autoritetom, te je bio kapetan i portugalskog i francuskog sastava.
Lucho Gonzalez, 30-godišnji argentinski nogometaš i veznjak Marseillea, gotovo sigurno neće dočekati novu sezonu u tom francuskom klubu. Kaže takvo što i njegov agent Federico Simonian...
- Žestoko radimo na njegovom transferu. Svaki dan pregovaramo i kombiniramo. I mogu reći da će Lucho sigurno igrati ili u talijanskoj Seriji A ili engleskom Premiershipu - rekao je Simonian uz ipak preciziniji dodatak:
- Milan, Roma ili Everton. Mislim da četvrta momčad ne dolazi u obzir. Spominjala se Malaga, ali je njihova ponuda stvarno bila smiješna. Lucho će dostići transfer oko 10 milijuna eura.
Iz River Platea je Lucho 2005. godine preselio u Porto i tamo se zadržao do 2009. kada je otišao u Marseille. U obje momčadi se Lucho nametnuo autoritetom, te je bio kapetan i portugalskog i francuskog sastava.
IO SONO INTERISTA
- Boateng_27
- Kontakt:
Ne treba nam taj ...
Silva,Pato i Binho' odlično odigrali ali eto poderaše ih na penale ... od naših samo Silva ofulo, odnosno odbranio mu a ostali su svi fulali citav gol
(makar je gol pogodio)
Silva,Pato i Binho' odlično odigrali ali eto poderaše ih na penale ... od naših samo Silva ofulo, odnosno odbranio mu a ostali su svi fulali citav gol

nesto bas razmisljam ljudi. Gledam ovde u Tz osnovali ovo navijaci Juventusa, ko drustvo njihovo i skupljaju se i to. Da i mi to nesto napravimo, nemora bit u Tz, nego recimo Rossoneri iz bih i ssta ja znam da se skupimo nekolko puta godisnje. Mozda i da se ode na neku utakmicu jbt...
Tebi PAto dobro odigra o ? Pa lik je profulo cijeli fudbal i vise od toga ,milion prilika i nije iskoristio ,kao i Robinho ,doduse Robinho je imao par dobri prodora ,za razliku od ovog sto nista nije uradio ,just waste of oportunityBoateng_27 je napisao/la:Ne treba nam taj ...
Silva,i Binho' odlično odigrali ali eto poderaše ih na penale ... od naših samo Silva ofulo, odnosno odbranio mu a ostali su svi fulali citav golKod: Označi sve
Pato
(makar je gol pogodio)

IO SONO INTERISTA
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
četiri igrača brazila su ocjenjena ocjenom 7, koja je ujedno i bila najveća, sva tri igrača milana su je dobili i još lucio, jbg jest da je goal com u pitanju al to je otprilike towarden je napisao/la:Tebi PAto dobro odigra o ? Pa lik je profulo cijeli fudbal i vise od toga ,milion prilika i nije iskoristio ,kao i Robinho ,doduse Robinho je imao par dobri prodora ,za razliku od ovog sto nista nije uradio ,just waste of oportunityBoateng_27 je napisao/la:Ne treba nam taj ...
Silva,i Binho' odlično odigrali ali eto poderaše ih na penale ... od naših samo Silva ofulo, odnosno odbranio mu a ostali su svi fulali citav golKod: Označi sve
Pato
(makar je gol pogodio)
![]()
![]()
http://www.goal.com/en-us/match/63472/b ... uay/report" onclick="window.open(this.href);return false;
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
Cuj goal .com ,jel to onaj isti goal.com sto je pravio tim Sezone Seria A .pa nije nassao mjesto za Sancheza ,Cavani itd....
,mani se tih gluposti ,ja sam gledo tekmu i ne trebaju meni neki "strucnjaci" govoriti ko je kako odigrao , i nigdje veze oni da dobiju ocjene 7 pa Gasno i MAicon su bili bolji od svih tih likova ,Lucio je Interov igrac ,al jeb.iga ja sma Iskren i Ganso i Maicon su bili bolji ...

IO SONO INTERISTA
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
maicon je bio katastrofa, ništa frajer nije mogao, 0 korisnih centaršuteva, u odbrani svakako nije imao posla, ali nije problem u goal.comu, nađi ti neki drugi portal ili list, a ne tvoje mišljenje jer vidimo da se ono drastično razlikuje od nekih novinara koji kakvi god da su su stručniji od tebe(bez uvrede).warden je napisao/la:Cuj goal .com ,jel to onaj isti goal.com sto je pravio tim Sezone Seria A .pa nije nassao mjesto za Sancheza ,Cavani itd....![]()
,mani se tih gluposti ,ja sam gledo tekmu i ne trebaju meni neki "strucnjaci" govoriti ko je kako odigrao , i nigdje veze oni da dobiju ocjene 7 pa Gasno i MAicon su bili bolji od svih tih likova ,Lucio je Interov igrac ,al jeb.iga ja sma Iskren i Ganso i Maicon su bili bolji ...
ok smiješ se goalu, ali kao protuargument si naveo svoje mišljenje

Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
Staaaaaaaa ,MAicon ,katastrofa ????? aman aman Biscanko ,ma nemas ti pojma( bez uvrede ) pa jesil ti gledao utakmicu ..pa da si gledao ne bi pisao ovakve glusposti za centrasuteve haha ,pa igra se uopste nije svodila na centrasuteve i njega ni Andre SAntosa ,MAicon imao jedan centrasut i to korner biotony-mortale je napisao/la:maicon je bio katastrofa, ništa frajer nije mogao, 0 korisnih centaršuteva, u odbrani svakako nije imao posla, ali nije problem u goal.comu, nađi ti neki drugi portal ili list, a ne tvoje mišljenje jer vidimo da se ono drastično razlikuje od nekih novinara koji kakvi god da su su stručniji od tebe(bez uvrede).warden je napisao/la:Cuj goal .com ,jel to onaj isti goal.com sto je pravio tim Sezone Seria A .pa nije nassao mjesto za Sancheza ,Cavani itd....![]()
ok smiješ se goalu, ali kao protuargument si naveo svoje mišljenje

IO SONO INTERISTA
- senad_flamin
- Kontakt:
Izgleda da bi mogli Montoliva dovesti ! Vode se pregovori u koje je ukljucen Cassano + 8-10 mil koliko traze Viole
-RIVALDO-
- Boateng_27
- Kontakt:
Ne treba dalje
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Da to sam i ja napisao na pocetku odmah ,da su masili sve zivo i Robinho i P ato,samo sto je Robinho imao predobrih prodora i to ga malo izvlaci ,ja goovrim ono sto jest a ne ono sto pisu pojednini "strucnjaci " koji su gledali Brazil preko rezultata uzivo ,kasnije sabrali sutove podjelili po igraca i dali ocjene igracimaBoateng_27 je napisao/la:Ne treba dalje![]()
[youtube][/youtube]

PS:TOny ..pogledaj i ovdje kako se igralo po bekovima il po sredini (gansu) prodori i onda u sredinu u guzvu ,a ne nekakvi centrasutovi koje ti spominjes

IO SONO INTERISTA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.